Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:41:15

LOGOUT.hu

A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19300) belovary


belovary
senior tag

Most kövezzetek meg, de én ezt nem értem...

Persze, ok, egy profi kamera auto módban is legyen profi, de aki cserélhető objektíves gépet vásárol, azért, mert valóban érdekli a fotózás, és a képeiből minél többet szeretne kihozni, az valóban auto módban lőtt, vázból kiesett JPG-el akar megelégedni?

Mondanom sem kell, hogy én maximálisan meg vagyok elégedve a Sony-ból kiesett JPG-el, persze nem zöldben fotózgatok. :) De azzal sem lenne bajom, az tuti.
De miket írok? Elégedett? Nem győzőm az állam keresni amióta megvan a gép.

Sőt! A legnagyobb problémám az, hogy nem győzőm leválogatni a rengeteg képet, mert hozzászoktam hogy lövök mint a gép, úgyis fele rossz lesz, mert elmászik a fókusz... Most meg?
2000 kép után imádkoztam már legyen egy szar, mert már kihullik a hajam. :D

Vicc, de alig lett rontott most is az esküvőn, és az is max azért mert én vagyok lúzer. Elképesztő, hogy mit produkál ez a cucc, én csak pislogok. Kenyont elvittem magammal másodváznak, meg azért használom a kenyont is, és tudom, komolyabb váz a Sony, vagyis a komolyabb Canon obi, és váz azért más lenne azon a vonalon is, de volt dolgom azokkal is. Hihetetlen, hogy összehasonlítják.

Bocsi, kicsit elkanyarodtam, szóval színek. RAW-ban tolja gondolom mindenki, szóval teljesen mindegy.
Nem is kell, hogy elguruljon a gyógyszer a csúszkák terén, mert leheletnyit megbabonázza az ember, azt ordít az agyam, annyira faja.

Akármit írnak, mondanak, bármelyik márkáról, az biztos, hogy a Sony elképesztő szenzort dobott össze, és azt egy igen kis dobozba rakta. Fantasztikus mit lehet egy képpel csinálni bármelyik szerkesztőben, és szinte tökéletes marad a kép.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.