Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz Kockás60 #59400 üzenetére
Nekem a leírásban azt írja, hogy csak az élőlényekre veszélyes, ők nyilván nem lehetnek a légtérben, hisz az ózon mérgező. Pl. ember, állat, növény, ki kell vinni a szobából.
De műszaki cikkről sehol nem látok hivatalosan semmit. Az autómat/klímámat mindig ózonnalb tisztítják és abban is van bővebb elektronika.....
-
Technoman
őstag
válasz modflow #59401 üzenetére
....Sokan ózon alapú légtisztítókat használnak az otthonukban. Az ózon bizonyos esetekben megfelelő segítség, de ne tévesszük szem elől, hogy erős oxidáns, így a házban található eszközök hamarabb oxidálódhatnak az ózon miatt. Az ózon használata miatt ráadásul megnövekedhet a ház légterében a szubmikron részecskék száma, ami szintén légúti problémákhoz vezethet....
Forrás: Webbeteg -
Derron
aktív tag
Friss ropogós 2021 XR árak: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz nightshadow #59405 üzenetére
Az 55xh90-nek 500e volt a hivatalos nyitóára, nem?
Dive ever, work never.
-
hegylako01
tag
Ebben a videóban egymás mellé rakták a 2020 és a 2021-es modelleket. Mondjuk érteni nem értem, amit mond, de látni elhet
-
tomboy0013
veterán
Lehet az tudni, hogy az XH90 kap-e Android 11-et? Esetleg Google TV-vel?
-
Derron
aktív tag
válasz tomboy0013 #59407 üzenetére
Ezek jelenleg még rendelhető státuszban vannak, így amint megérkeznek az első szállítmányok valószínűleg valamelyest normalizálódni fog az áruk. (Csökken 10% ot mondjuk). Az mondjuk kérdéses, hogy a chip hiány mennyire fogja erre is rányomni a bélyegét, fognak e tudni eleget szállítani ahhoz, hogy a piacon legyen akkora készlet amit akciózni kell/lehet.
Idén azért lesz EB, olimpia és BF . Majd meglátjuk, hogy alakulnak az árak.
@Kockás60, Korábban linkeltem egy videót, de sajnos az magyar IP címről nem érhető el, és mivel jó Ázsiai nyelven van feliratozva, így érteni se értek belőle.(Ha van VPN ed, meg tudod nézni). Egymás mellé tették az XH90 et és az XJ90 et is. Így egy fogalmam sincs milyen kamerával készült, youtube által agyon tömörített, Asus VX239H monitoron keresztül nézve, nekem jobban tetszik a képe.
-
Joshi
titán
válasz tomboy0013 #59412 üzenetére
Egyelőre még Android 10 sincs nem hogy 11.
-
semetka
őstag
Ma állítgattam az XE8505-t és kikapcsolt, villant párat pirosan. Beírt egy hibát a 4kpq mezőbe. Mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Lupus70
csendes tag
válasz hegylako01 #59411 üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy ez bizony visszalépés lesz. (megint)
-
Derron
aktív tag
Ezek alapján nem az X90J lesz a 2021 es BestBuy TV: [link]
-
sting2
addikt
válasz hegylako01 #59411 üzenetére
Nagyitoval kereshető a semmi...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Jakesz
addikt
válasz Derron #59425 üzenetére
Ezzel a kijelentéssel még várjunk, mert manapság nem sok olyan termék van, ami megjelenéskor patch-mentesen hibamentes lenne. Emiatt kvázi értelmetlen is tévét tesztelni az első 1-2 hónapban, mert utána már nem azt az eredményt fogja produkálni a tévé, és megtévesztő lehet a userek számára.
-
Derron
aktív tag
válasz Jakesz #59429 üzenetére
Lehet csak a csalódottság beszél belőlem. Én azt vártam tőle, hogy egy XH95 szinten lévő HDMI 2.1 rendelkező tévét kapunk. Ehhez képest maradt az XH90 szintjén, vagy még azt sem éri el.
Szoftver frissítésekkel még lehet rajta javítani. Bár ahogy a Sony elmúlt egy évét nézem, ami megjelenéskor nincs benne az nem is lesz.
Mondom ezt úgy hogy SONY tévét szeretnék venni.[ Szerkesztve ]
-
-
Derron
aktív tag
válasz sting2 #59439 üzenetére
Ez rendben van, de 2019-2020 vagy 2021 es 9 es szériát vennéd meg?
@Jakesz A 8K még most is teljesen felesleges, pár agyon tömörített youtube videón kívül nem tudsz mit nézni rajta. Itthon még 1080P sem jön a tévén nem hogy 4K. Streaming szolgáltatásnál már elérhető a 4K, de a bit rate még mindig a béka feneke alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
válasz Derron #59440 üzenetére
A 4K-val ugyanez volt a helyzet. Már kb 6-7 éve piacon vannak, de megvenni őket kb 2, max 3 éve van értelme, de az is csak a 4K Blu-ray filmek vagy PS4 Pro/PS5 használata esetén. TV fronton már nem nagyon tudnak mit fejleszteni a technológia mai keretei között (kivéve a microled), a marketingben pedig jól mutatnak a minél magasabb számok, ezért ésszerű döntés nekik a felbontást növelni, hogy az újdonságra vágyó fogyasztókat be tudják kebelezni.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz Derron #59440 üzenetére
Jó kérdés.
Az attól függ, hogy csak azért cserélek mert unom magam otthon és jön a BF.., vagy bedöglött az Előd..Illetve, mire kell igazán mert olyan hogy " All rounder" nincs sajnos, állítólag, teszterek szerint, meg a sznob fórumozók szerint.
Nagyon örülök, hogy anno megvettem a 65XE90 típust mert még mindig van benne potenciál, akár film, akár konzol van elindítva rajta.
A válaszom a kérdésre, ha Most kéne váltanom, teljes nyugalommal vetném rá magam a megmaradt XH90 készletekre.
No nem azért mert jobb, persze itt, ott, biztos érezni azért plusszokat, hanem mert jó áron van és tud mindent szinte.
Viszont nagyon remélem, hogy még legalább 2 évig nem kell foglalkoznom a csere gondolatával mert ami most megy a TV piacon - a formátumok kezelése, a támogatottsag, a 2.1 mizéria, a beigert feature lista, stb, az röhej.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Kockás60
junior tag
válasz sting2 #59443 üzenetére
És mocskos módon, és nem csak a TV piacon.
Nem tudsz venni nagyjából semmit, amit hazaviszel és jól működik és kész.
Egy a lényeg : vásárolj minél drágábban, vidd haza azt majd csak jönnek rá a frissítések-javítások,stb...ha meg mégsem ? Akkor úgyis jó,(lásd: CD Projekt RED ) majd elöbb-útóbb veszel egy másikat, egy még újabbat, még jobbat (a gyártók szerint és ajánlásával )
Ezzel van tele az ember(ek) töke. -
Derron
aktív tag
válasz Jakesz #59441 üzenetére
Jelenleg szerint 2 típusú ember vesz 8K tévét:
-Rászakadt a bank bemegy egy boltba és azt látja hogy 8K az eladó is nyomja neki, hogy 8K az 2x több mint a 4K, neked kell a 8K, aztán haza viszi és nézi rajta az SD adást.
-Ugyan csak rászakadt a bank, és tud villogni a haverok/ismerősök előtt hogy ez már 8K!!!44.@Sting2 Persze az "univerzális" dolgok általában egyik dologban sem kiválóak, de azért használhatók. Szerintem jogosan elvárható, hogyha az ember egymás mellé tesz azonos kategóriájú tévéket 2018 tól 2021-ig, akkor lássa a különbséget(Ne csak a teszteken). Valószínűleg a csalódottság beszél csak belőlem, valamiért azt reméltem, hogy idén megérkezik az új W809, amiről megint évekig lehet majd mondani, hogy igen az mekkora vétel volt annó! Hát valószínűleg nem így lesz.
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Most nézem, hogy a KD-49XG9005B Direct LED-es, a KD-49XH8596B pedig Edge LED-es, viszont újabb modell. Melyiket választanátok? Mind a kettő VA paneles 120hz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok! Egy Sony75" tv tervezek venni,irtam is ezzel kapcsolatban,és a lentebb bemásolt választ kaptam. A 2 tv valóban ugyan az? Vagy a válaszadó kevert őssze valamit? Köszönöm szépen a választ
Az alábbi SONY KD75XH9005BAEP TV- már az új energiabesorolású KE75XH9005BAEP típus számon szereplő készüléket tudjuk Önnek ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest