Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-15 12:29:40

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37801) mexel


mexel
veterán

Sziasztok! Tesztelgetem a Sony XD7005-öt. Azt meg tudom nézni valahogy androidos lejátszók alatt ( kodi, mxplayer) hogy a tv milyen Hz-en játsza a filmeket? Tv adás alatt ott ha megnyomom az info gombot, kiírja, ( általában 25Hz-et, illetve mást soha).
Ha valamilyen lejátszót használok az info gomb nem csinál semmit, és úgy tűnik nem kadenciahelyes a lejátszás, bár remélem tévedek. Sajnos a rootolás az garivesztéssel jár ha jól tudom :( Hogyan tudnám előcsalni az infót erről, hogya tv éppen milyen üzemmódban van lejátszás alatt?
Másik kérdés: nem tud valaki lelőhelyet egy ilyesmi androidos tv komplett letölthető rom-jához? Szívesen belenéznék hogyan is néz ki, mi van benne. Pusztán kíváncsiságból.

Szerk: közben látom írtátok páran, nem tud kadenciahelyesen lejátszani saját lejátszókkal. :( Még olvasok tovább, csak elsőre elgpeltem a keresőszót és azért nem volt találatom.

[ Szerkesztve ]

(#37802) blakey válasza mexel (#37801) üzenetére


blakey
titán

Minden anyagot 60fps-en játszik le külső lejátszó esetén, jól látod, nem kadenciahelyes viszont ha a Motion flow alatt van True Cinema lehetőség akkor javítható és kadenciahelyesnek látható, igaz, 23,976p illetve 24p esetén.
Szerintem teljes ROM-ot nem fogsz találni, bár lehet, hogy valahol van ilyen.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#37803) mexel válasza blakey (#37802) üzenetére


mexel
veterán

Köszi, közben meg is találtam az írásod ahol ezt már írtad, amint lesz időm megnézem a tv-n. Kíváncsi lennék ha rootolva lene akkor megoldható lenne-e itt is mint a boxokon az AFR :) Garivesztést azért nem ér meg a dolog még.
Azt nem tudod androidos lejátszás alatt hogyan lehet megnézni az infót a lejátszásról? ( ha meg lehet egyáltalán)

[ Szerkesztve ]

(#37804) porika


porika
csendes tag

Sziasztok!

Mi a velemenyetek erdemes KD-65XD7505B tv-t venni vagy inkabb kisebb meretbol frissebb verziot? Ez 2016-os, de az egyik elado szerint nagyon bevallt modell es meg most is felveszi a versenyt az ujabb seriakkal.

Szerintetek is igy van vagy inkabb a meret karara vegyek uj seriat? 2017-es modellek mivel tudnak tobbet ami egy atlag felhasznalonak szamithat? Gyerekek neznek tv-t rajta (felskalazas fontos lenne) + en netflixet + xbox 360 hasznalnek + pc menne rola de nem 4K felbontasban (jatek).

Ajanlottak LG-t is (LG 65UJ634V) de allitolag ez nem olyan jo mint a fenti Sony.

Elore is nagyon koszonom a segitseget!

(#37805) sklopp válasza porika (#37804) üzenetére


sklopp
őstag

Az utolsó lenne akitől tanácsot fogadok el a bolti eladó.

(#37806) Joshi válasza porika (#37804) üzenetére


Joshi
titán

Az a Sony IPS paneles, de ha VA lenne akkor is meg kell nézni az esetleges bevilágítást/felhősödést, mert ekkora panelnél már nagyon zavaró lehet.

(#37807) porika válasza sklopp (#37805) üzenetére


porika
csendes tag

Ez jogos, utana is neztem velemenyeknek, ahol egyedul a androidot szidjak. Ami nem tiszta az annyi, hogy az uj seria mivel tudhat tobbet (a hasznalati cel tekinteteben) es ezert erdemes-e kisebb kepernyot venni. Pl. a triluminos kijelzo nelkul lehet letezni? :-)

(#37808) kispéé válasza vlevi (#37799) üzenetére


kispéé
aktív tag

Nekem a népszerű w755 szériám van android 7-tel lassan másfél éve. Meglepődve olvasom, hogy némelyikőtöknek katasztrófális a andorid TV. Én pl. teljesen meg vagyok vele elégedve, az egész rendszer jól néz ki, informális, az app-ok gyorsak, napi szinten használom rajta a youtube-ot, kodi-t, stb. Igaz TV nézésre egy beltérit használok. Szüleimnél webos 3.0 -ás LG van, na az egy lassú tohonya , primitívebb rendszer...

(#37809) blakey válasza kispéé (#37808) üzenetére


blakey
titán

Én is hasonlóan vélekedek, bár nekem Android 6-om van, már jött 7-es Android?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#37810) air válasza blakey (#37809) üzenetére


air
nagyúr

Persze. Már másfél éve. Hiszen megmondta. ;]
Mondjuk alig 1 éve jelentették be, de neki már másfél éve az van.

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#37811) Gsx-rr válasza blakey (#37809) üzenetére


Gsx-rr
veterán

+1 ,bar nalam amiatt lett favorit ,mert van olyan Nativ kulfoldi (Orosz)tv appja ami mas platformon nekem nem volt.

(#37812) vlevi válasza kispéé (#37808) üzenetére


vlevi
nagyúr

7 évig egy Samu tv-m volt, az is okos volt de nem ennyire :)
Voltak rajta ilyen olyan appok, időjárás,..., filmeket lejátszotta, nagyjából ennyit tudott. A tv-s menüje is sokkal egyszerűbb volt, könnyebben elérhetőek voltak a dolgok.
Most a sonynal meg kicsit összevissza érzésem van, de van olyan, amit hianyolok. Nem tudom pontosan leírni, de valami mindig hiányzik :)
Egyik a kedvencek furcsa kezelése. Nekem az volna jobb, ha kivalasztok egy kedvenc csoportot, akkor az maradjon érvényben, addig, amíg mást nem választok. Ez a tv viszont állandóan kilép a kedvencek közül, na ez pl zavar.
A videólejátszó is furcsának tűnik. Valahogy számomra logikátlan a külső vinyon lévő mappák megjelenítése. Az se jó poén, hogy kilistázott a nas-on, hdd-n található videókat. Főleg azért nem, mert az első 50-100 file egy bluray lemez tartalma, 0000.ts, 00001.ts, és így tovább. Nincs értelme listázni.
A felvett műsorok lejatszoja viszont másik lejátszó szoftver, és abban pl van gyorstekero, 2x, 4x,... Minek kell kétféle gyári lejátszó?
Lassan csak elfogadom majd, hogy ez ilyen, de megszeretni nehéz lesz :D
A droid pedig azért csalódás, mert nincs rá alkalmazás. Időjárás pl egyet találtam, de azt ne rakják fel, mert kitöröltem az összes kedvenc listáját :Y két napig volt fenn, 10* állítottam be újra a kedvenceim ét, mindannyiszor törlodott, D amióta uninstallaltam az időjárás appot, nem tűnnek el a kedvenceim.

(#37813) DUB Inc. válasza vlevi (#37812) üzenetére


DUB Inc.
aktív tag

Akkor miért nem Samut vettél?

(#37814) DUB Inc. válasza vlevi (#37812) üzenetére


DUB Inc.
aktív tag

Egyébként most direkt teszteltem. A kedvencekkel nálam semmi baj, ha kilépek, akkor ugyanabba a kedvenc listába léptet vissza. Telepítettem a Wheater netwok-öt, de semmilyen anomáliát nem tapasztaltam.

(#37815) vlevi válasza DUB Inc. (#37813) üzenetére


vlevi
nagyúr

Fene se tudja :)
Egyáltalán nem biztos, hogy a tizen, vagy a webos jobban bejonne nekem.
Egyáltalán nem használom ezeket a dolgokat, max youtube.
Az pedig, hogy napi használatban melyik a jobban kézre álló nem derül ki a mm-ban nyomkodas közben, mert mindegyik furcsa, idegen, első látásra.
Maradjunk annyiban, hogy kezdek hozzaszokni.

(#37816) DUB Inc. válasza vlevi (#37815) üzenetére


DUB Inc.
aktív tag

Én hamar megszoktam, kivéve az időzítő beállítását, azt sosem fogom megszeretni... A ,menü részes problémádat nem teljesen értem, mert a Discover gombbal gyorsan elérhető minden, úgy szabod a menüt, ahogy neked tetszik.

(#37817) vlevi válasza DUB Inc. (#37816) üzenetére


vlevi
nagyúr

Persze, a Discovery be be is állítottam, ami nekem kell.
Az már más kérdés, hogy ugyanezek a dolgok miért nem lehetnek benne a home-ban, az én elképzelésem szerint semmi szükség két menure.
Ha ez egy Android, akkor a home egy launcher, gondolom, és akkor lehetne úgy fejleszteni, hogy testre szabható be legyen, mert jelenleg a home egyáltalán nem az.

(#37818) lumpika válasza vlevi (#37817) üzenetére


lumpika
tag

Ott a pont!
A gyártók nem tudom mért nem szabják(szabhatják) egyedire (rugalmasabbra) a home-ot.
Tényleg főzött rom nincs még rá?
Infó displayt kicsit átszabnám az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#37819) lumpika válasza lumpika (#37818) üzenetére


lumpika
tag

Xda-n sem látom hogy nagyon foglalkoznának vele

(#37820) lumpika


lumpika
tag

Ki melyik yt verziót használja?
Xe8505n a legfrissebb elég lassan tölt be , én maradok a gyárinál egyelőre

(#37821) DUB Inc. válasza lumpika (#37820) üzenetére


DUB Inc.
aktív tag

Nem értem, mit szeretnétek még a Home menüben variálni?

(#37822) vlevi válasza DUB Inc. (#37821) üzenetére


vlevi
nagyúr

Igazából azt várnám a Sonytól, hogy legyen valami értelme használni a Home funkciót. Mert jelenleg csak annyi van benne, hogy a Hom-n kell a legalájra elgrögetni, hogy bemenjen az android beállításokba. A többi funkcionalitása vagy megtalálható máshol is, vagy számomra érdektelen.
Ez a baj az okostévékkel. Ha már annyira okos, hogy állítható benne ez meg az, akkor elvárja az ember, hogy tényleg testre szabhassam magamnak. Vagy legalább azt elvárnám, hogy a gyári alapértelmezések logikusak, jól használhatóak. :)

Ja, és én még véletlenül sem akarok xda-s főzött romokat pakolgatni a TV-re, nem vagyok én olyan :D
Mostani telefonomon is gyári rendszer van, pedig arra lenne lehetőség agyonbuherálni Lineage (volt cyanogem) ROM-al, de minek?

[ Szerkesztve ]

(#37823) Zoli83


Zoli83
tag

Sziasztok!
Van egy Sony KDL 55 W809C tv-m és ehhez szeretnék egy 1TB-os külső HDD-t, sorozatok és filmek nézéséhez, a tv csatlakozása 5 V 800 mA. Eddig egy 32 gb-os pendrive-al oldottam meg a mozizást, de a kevés hely és a hosszú másolási idő miatt elgondoltam egy külső HDD-n. Meg lehet oldani úgy, hogy veszek egy külső vincsit és azt összekötöm usb-kábellel a tv-vel, ha valamit másolni szeretnék rá akkor meg rádugom a pc-re, vagy kell hozzá egy külső dokkoló? Van konkrét típus, amelyik passzolna ehhez a tv-hez? Árban 20-25 e-re gondoltam.

(#37824) Piftuka válasza Ladislaoca (#37798) üzenetére


Piftuka
veterán

Olvastam, éppen azért írtam, hogy én a UPC szolgáltatását használom, és nálam is ugyanez a hiba jelentkezett, ugyanakkor. megnéztem a kártya adatait, és még a rég szoftver fut rajta. Nem volt frissítve.

Hát nem fura? :)

"Aquila non captat muscas."

(#37825) Xaels


Xaels
félisten

Sziasztok. Kinéztem a Sony KD49XE8005BAEP UHD ANDROID SMART LED Televíziót és érdekelnének vélemények. Android milyen ezeken? Fut rajtuk gond nélkül mondjuk a Telenor MyTv? VLC vagy ilyesmi?PS4 Slimhez nincs túl nagy input lagja?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#37826) Piftuka válasza Alex91 (#37800) üzenetére


Piftuka
veterán

Készíthetek arról is, bár sok kedvem nincsen hozzá. Éppen elég időmet elvette, míg ezeket lefotózgattam.

Értelme pedig nem lenne. Egyrészt az egy dolog, hogy az ide feltöltött fotókat a saját monitorán ki milyen minőségben és milyennek látja.

Másrészt Te nyilvánvalóan eltántoríthatatlan vagy a meggyőződésedben. Én pedig nem akarok bizonyítani semmit.
Te kinek akarsz bizonyítani, és mit? Hogy szerinted én nem a neked tetsző beállításokkal használom a saját tévémet? Ugyan már!

Én meglehetősen magabiztosan el tudom dönteni, hogy amit látok a tévén, az mennyire van "köszönőviszonyban" a valósággal. Az árnyék részletességet leszámítva nagyon.

Azért ne tessék feledni, hogy színek vesznek körbe bennünket mindenütt!

Az én beállításaimmal ezek a színek nagyon, nagyon nagy mértékben a valóságot idézik. Igen, még a bőr színe is.
Ezer olyan tájat, tárgyat, reklámot, logót, ruhát, stb. látok, amelyet a valóságban is ismerek jól, vagy akár éppen itt van a szobámban a tévé mellett. Elég könnyű "összemérni" a hasonlóságot, vagy a különbözőséget.

Szóval maradjunk annyiban, ha kérhetem, hogy nem kell engem, sem mást győzködni. Mindenki azt hisz, amit akar, mindenki úgy használja a tévéjét, ahogyan akarja. Én is így teszek.

"Aquila non captat muscas."

(#37827) Piftuka válasza kispéé (#37808) üzenetére


Piftuka
veterán

"Nekem a népszerű w755 szériám van android 7-tel lassan másfél éve.[..]"

:N

Áruld el, kérlek.... Azt hogyan sikerült feltelepítened?

Ugyanis a 2015-ös tévékhez még nem programozta le a SONY. Idén őszre ígérték, de nyilvánvalóan késtek vele, és ki tudja, hogy egyáltalán megjelenik-e egyáltalán ez a frissítés...!?

"Aquila non captat muscas."

(#37828) Alex91 válasza Piftuka (#37826) üzenetére


Alex91
félisten

Csak kivancsi lettem volna, hogy azzal milyen a kepe. Tolem ugy nezed, ahogy akarod, en is ugy fogom az enyemet...

(Csak rajottem kozben, hogy itt mindenkinek mas a jo, tehat mindhatja valaki, hogy ez milyen brutal, amikor meg nekem az pont lehet, hogy uberxar...)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#37829) tigor


tigor
tag

Hát a fene tudja, énis nézegettem ezt a tv-t. De MM-ben ehhelyett egy LG UJ7507-t ajánlottak inkább. Majd vettem inkább egy EX9005-t. :)
Ebben az árkategben miket néztél még?
Amúgy rtings.com, sok tv teszt van input lagtól kezdve minden, érdemes megnézned.

(#37830) blakey válasza Alex91 (#37828) üzenetére


blakey
titán

Suerintem nincs értelme, úgy nézi ahogy neki tetszik, biztos, hogy nem színhelyes beállításokkal nézi, nekem nagyon nem fakó és életlen, minden kijelzőm kalibrálva van, a fehér fehér és annak az összes árnyalata látható ahogy a fekete esetében is. Amiket beállított azok borzalmasak szakmai szemmel, nézhetetlen számomra.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#37831) TCr válasza blakey (#37830) üzenetére


TCr
veterán

Kivel kalibráltatod?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#37832) blakey válasza TCr (#37831) üzenetére


blakey
titán

Magammal, grafikus vagyok és néha elhozok egy műszert, bár mostanában már nem lesz ilyen mivel eladtuk. Majd veszek egyet vagy beállítom szemre, kalibrációs anyagokkal, végülis a szemem megvan hozza. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#37833) tizedes7


tizedes7
csendes tag

Hello most jött meg a tvm
Sony xe8505 ,nem tudok rá hbo go t leszedni? :o :((

(#37834) Gsx-rr válasza tizedes7 (#37833) üzenetére


Gsx-rr
veterán

De nem am! Legegyszerubb ha van androidos eszkozod es atcastolod a Hbo Go-t a Tv-re

(#37835) Piftuka válasza Alex91 (#37828) üzenetére


Piftuka
veterán

Ha nagyon szeretnéd, majd készítek a kedvedért pár összehasonlító fotót úgy is.

Egyébként ebben:

"Csak rajottem kozben, hogy itt mindenkinek mas a jo, tehat mindhatja valaki, hogy ez milyen brutal, amikor meg nekem az pont lehet, hogy uberxar..."

maximálisan igazad van! :K

Ezért nem tudom értelmezni a "szakmailag így helyes", és "biztosan rossz beállításokkal nézed" kifejezéseket. :)

"Aquila non captat muscas."

(#37836) Piftuka válasza Gsx-rr (#37834) üzenetére


Piftuka
veterán

Az a megoldás működik, hogy a számítógépen jelentkezem be az "HBO GO" fiókomba, és egy "Steam Link" eszköz segítségével jelenítem meg a televízión?

(Nem regisztráltam még az "HBO GO" szolgáltatásra, csak tervezem, mert én is kaptam UPC hírlevelet, amelyben az ingyen 1 hónapos teszt időszakról írnak...)

"Aquila non captat muscas."

(#37837) tizedes7 válasza Gsx-rr (#37834) üzenetére


tizedes7
csendes tag

fasza.. hát én vásárlás előtt pont nem gondoltam erre ,ilyen egy faszságot már bocsi... Psen keresztül lehet v telon keresztül?

(#37838) vlevi válasza Xaels (#37825) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Android milyen ezeken? "
Jujj. Inkább meg se szólalok :D

VLC egyébként van rá.
Telenor-t, HBO GO-t, stb-t nem láttam (vagy csak nagyon vak vagyok, és nem talámom), helyette amazon, netflix, meg néhány orosz nevű TV-s applikáció van.

Még szerencse, hogy ezek közül egyik sem érdekel, így az a része, hogy van-e, vagy nincs, enged hidegen hagy. Az HBO GO kínálatát végigpörgettem PC-n, böngészőben, és megállapítottam, hogy egyik műsör sem csigázott fel, még annyira sem, hogy torrentről letöltsem (a sample.mkv-t) , nemhogy emiatt regisztráljam magam a GO-ba.

[ Szerkesztve ]

(#37839) Xaels válasza vlevi (#37838) üzenetére


Xaels
félisten

Telenor MyTv lenne jó, gyerekek azon nézik a mesét sokszor. A többi minket sem izgat. Azt hittem az Android TV ilyen téren jobb mint mondjuk a Samsung Tizenje vagy az LG WebOS. Mindkettő van a családban, de nem győzött meg egyik sem. Samsungra van MyTV de mindig összefossa magát. Na meg inkább vettem volna Sonyt. Ilyen 250k körül keresnék olyan 49"-ost ami nem magasabb 69,5cm-nél.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#37840) vlevi válasza Xaels (#37839) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Mindkettő van a családban, de nem győzött meg egyik sem."
Hááááttt, szerintem ez Android se nagyon fog. Ha nem vársz tőle semmit, akkor legfeljebb legyintesz egyet, hogy hát ez van. De, ez engem meglepett, hogy mennyire szegényes az alkalmazás kínálat. Ennyire új lenne a droid TV, vagy ennyire nem látnak fantáziát benne a fejlesztők? (Ugyanaz fog vele történnni, mint pl. a Windows Phone-al, nagy csinnadrattával elindult, aztán csöndben kimúlt...)
Van még a családban egy 2012-es kiadású átlagos samu tévé (nem tizen, csak átlagos okosított TV), azon jobb az alkalmazáskínálat.

(#37841) Gsx-rr válasza tizedes7 (#37837) üzenetére


Gsx-rr
veterán

En egy Samsung Tabon hasznalom a Hbo Go-t es a film elinditasa utan megjelenik a Cast Opcio, mint a Youtube-nal.

(#37842) Xaels válasza vlevi (#37840) üzenetére


Xaels
félisten

MyTV Otthon néven van alkalmazás Android TV-re is. Akkor maradok a tervnél. Azért köszi

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#37843) tizedes7


tizedes7
csendes tag

Hali tudna segíteni akinek van proja?a menübe megvan a 4k de ha el indítom vissza ugrik 1080p be xe8505

[ Szerkesztve ]

(#37844) kispéé válasza blakey (#37809) üzenetére


kispéé
aktív tag

Hu,várjál lehet rosszul írtam, 6-osnál tartunk jelenleg? :)
Már keverem őket, bocsi..

(#37845) kispéé válasza air (#37810) üzenetére


kispéé
aktív tag

Két értelmű a mondat, a tv-m van másfél éve...

(#37846) kispéé válasza lumpika (#37819) üzenetére


kispéé
aktív tag

Ha jól sejtem, a bootloader zárt,így nem lehet root-olni sem a TV-t. Pedig jó lenne, szerintem volna benne potenciál.

(#37847) vlevi válasza kispéé (#37846) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ahogy néztem, az Android TV egy nagyon zárt rendszer, már persze a maga értelmében.
Valahogy a Google azt nem hagyta annyira szabadon testre szabni, mint a telefonoknál.
Ahogy a "gyári" képeket elnézem, a felület tényleg nem sokban különbözik a Sony megoldásától.
[link]

(#37848) szana8


szana8
tag

Sziasztok,

Sajnos a régi TV-n a múl héten kimúlt így vennünk kellett valamit a helyére. A választás egy Sony KD-55XE8505 lett. Most próbálgatom a funkcióit, eddig eléggé vegyes érzésekkel. Elég sok fórumot elolvastam itt de még mindig van egy dolog amire nem találom a választ. Hálózatról szeretnék 4K-s tartalmakat is lejátszani - ha már a TV tudja - de egy idő után 10-15mp elkelzd szaggatni a film vagy vár 5-6mp-t utána folytatódik a lejátszás megint 10-15mp-ig folyamatosan.
Ez most komolyan ennyire szar egy 300k-s TVn? Vagy csak én vagyok béna és valami beállítás nem jól van. Kábelen jön a cucc szval a Wifi nem lehet gond. A Router egy TP Link WDR-3600 amire USB-n keresztül van egy 1TB-s winchester kötve arról jönne a film.

Előre is köszönöm a segítséget.

(#37849) dancsuri válasza vlevi (#37840) üzenetére


dancsuri
veterán

szegényes ha a TV-n keresztül akarsz valamit telepíteni. (de ilyet senki nem csinál) letöltöd PC-re a használni kívánt androidos programot. (legelőször a TotalCommander-t) átmásolod pendrájvra (akár még TV launchert is találsz) és szépen onnan feltelepíted. ha valamelyik nem indul, letörlöd

#37848) szana8
a hálózat sávszélessége szűk a 4K adatfolyamhoz, szerintem

[ Szerkesztve ]

költekezz, hogy más is költekezhessen!

(#37850) blakey válasza tizedes7 (#37833) üzenetére


blakey
titán

Felteszel egy alfa Leia Kodit és van hozzá HBO Go kiegészítő. Az aptoide-t is lehetne telepíteni és akkor sokkal több dolog telepíthető a készülékre, a TV-n nem próbáltam de Android TV rendszeren már igen és működik.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.