Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
válasz AstraCDX #14399 üzenetére
soha nem volt divat használati utasításokat osztogatni. semmihez, nem csak tévéhez. minden honlapon ott a teljes termékismertető, paraméterekkel, méretekkel. emlékszem, amikor még tévéket árultam (13 éve) külön kín volt egy-egy használati utasítás pótlása, ha hiányzott a dobozból - olyan sosem történt, hogy csak úgy adtak volna egyet. ha valaki manapság feltölti, gyárilag hozzáférhetővé teszi a papírokat, annak örülni kell, de tippre nem az az általános.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz drmazsi #14400 üzenetére
Új szériák nincsenek, de biztos nem fog annyit érni amennyibe a nyitóára lesz...
50W705B-t mondanám, de lehet találsz ugyan olyan áron, vagy akár olcsóbban W8-as szériát is. Ez mondhatni ugyan az mint a W7 csak van benne 3D. W8-asból meg van 50W805B, 50W815B (ez szürke keretes), 50W828B, 50W829B, és ezekből felsorolt W7/W8 típusból azt vedd amelyiket olcsóbban betudod szerezni. Amúgy most emeltek az áraikon sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
AstraCDX
senior tag
válasz Malachi #14401 üzenetére
"soha nem volt divat használati utasításokat osztogatni" Ki kért erre bárkit is ?
Nem kell, hogy ossza, mivel már elég régóta elektronikusan futnak ezek a dolgok, elég ha letölthetővé teszik .
Így is volt ez elég sokáig, csak valakinek valamiért, ezt is meg kellett változtatnia, hogy ne legyen ilyen egyszerű .
"minden honlapon ott a teljes termékismertető" Valóban ?
Na persze megtalálhatóak az alapvető fontosságú adatok a méretek, és még sok egyéb is .
De ezeken túl akkor kérek egy SONY honlapra mutató linket, ahol közlik, hogy a készülék (azon túl, hogy LCD) pontosan milyen panellel szerelt, esetleg IPS, és társai .
A LED TV parasztvakításról nem is beszélve .
Mert a LED TV az csak az OLED !
Amit mostanában általánosan LED TV-nek HAZUDNAK, az csak LED háttérvilágítású LCD !
Üdv.
Astra
-
-
krx21
nagyúr
válasz AstraCDX #14408 üzenetére
"Mert a LED TV az csak az OLED !"
Nem, mert az OLED az az OLED TV... Pláne, hogy az OLED köszönő viszonyban sincsen a hagyományos LED fogalmával.
Készült a Sony részélről egy típus amelyik nem OLED , de pixelenként több ledet is tartalmazott. Sorozatgyártás nem lett belőle. Az én olvasatom alapján akkor már arra illett leginkább a LED TV jelző. -
AstraCDX
senior tag
válasz nightshadow #14406 üzenetére
Nocsak !
Ez már nemcsak kamu duma, hanem értékes link ! Köszi !
Ilyen kéne nekem, csak ahhoz a típushoz, ami engem érdekel .
Ennek a linknek mi a kiindulópontja, index, vagy keresőoldala ? Hogyan lehet odajutni ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
LED, vagy OLED, fénykibocsájtó dióda mindkettő, csak az egyik szerves anyagból .
Hogy LED, és OLED mennyire haverkodnak egymással azt nem tudom .
A lényeg úgyis az, hogy a képpontok önálló fénykibocsájtásúak, avagy nem .
A LED TV-nek állított megjelenítők, nem önálló képpont fénykibocsájtásúak, csak a folyadékkristályok nyitogatják "ablakaikat" a háttérvilágítás előtt, tehát LCD .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz nightshadow #14412 üzenetére
Ez az !
Perfetto !
Köszönöm szépen !
Üdv.
Astra
-
fanci
tag
Sziasztok!
Április 20-tól megszűnik a régi típusú youtube alkalmazások támogatása.
Az én tévémben is ilyen van(kdl40-nx720),ebben a tipusban én nem találok képernyő tükrözést.
Esetleg tudtok valami megoldást hogyan youtbe-ozhatnék továbbra is a tévén? -
Malachi
addikt
nagyon erős az EUR és az USD árfolyam is, a forint meg nem annyira, talán ez lehet.
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Sony W705 és Sony W705B modellek között?
Tré-nél tv előfizetés mellé a simát lehet kapni, de amúgy meg egy árban vannak.
Egyébként tv-zésre, sok filmezésre lenne, meg majd pc-t szeretném olykor rádugni egy kis játék miatt.
Ár érték arányban úgy néztem nem rossz, és vagy ez, vagy valami LG jöhet még szóba.Segítséget előre is köszönöm!
-
zoli.22
tag
válasz nightshadow #14428 üzenetére
Tesztben azt olvastam hogy van rajta Miracast, viszont csak Playstation-t ismeri fel. Erről esetleg tudtuk valamit? Tehát ha egy LG G2-t akarok használni azzal már nem megy?
-
stvnppp
senior tag
válasz nightshadow #14428 üzenetére
A "B" nem azt jelöli, hogy fekete?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Tudatlan vagyok ezért megkérdem : a Téma összefoglalóban látható 200Hz-800Hz-ig frekvenciaértékek mire vonatkoznak ?
Feltételezem, hogy képfrissítési frekvencia nincs 800Hz .
Egyébként ezek a különböző SONY modellek/sorozatok mekkora a képfrissítési frekvenciával működnek ?
Üdv.
Astra
-
krx21
nagyúr
válasz AstraCDX #14435 üzenetére
A panel és a hozzá tartozó elektronika 50-100-200Hz-es lehet. Ez interpolációs technika. De mivel ezen adatok közlésében erősen szerepet vállalt a marketing (Samsung óta), ezért ehhez az adatokhoz valamilyen koncepció szerint hozzá veszik a ledes vibráltatás adatait is, evvel együtt használva 400-1500Hz-es adatok közlése sem ritka!
A valós frekvenciát ma már prospektusból is nehéz kideríteni...[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Gondoltam, hogy a marketing mézesmadzagok miatt ködösítenek, púdereznek, vagy nem biztos, hogy közölnek egyes műszaki adatokat .
De innen onnan (tesztekből, stb) megtudhatók ezek a képfrissítési frekvenciák ?
Konkrétan két típus érdekel : KDL-32W705B, és a KDL-42W828B .
Üdv.
Astra
-
dh66e
veterán
válasz viharkabat #14439 üzenetére
Nálam rendben van cirka 10mp alatt bent vagyok a yt-ban.
-frissítsd az internetes tartalmakat.
-indítsd újra a routert
Természetesen ha a szerver oldalon van gond akkor ezek sem érnek semmit.[ Szerkesztve ]
-
littledon
tag
Sony 42W828-as Tv-t rátudom valahogyan kötni régebbi nem HDMI-s erősítőre (Yamaha rx-v550)? Úgy szeretném megoldani, hogy a Tv menüjében kitudjam választani, hogy Tv-hangszóró vagy Audiorendszer. Jelenleg az erősítőből kijön egy jack kábel ami simán a Tv-be van dugva, ez így nem a legjobb módszer.
Van rá megoldás, vagy új erősítőt kell?
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Sunnam
tag
Sziasztok!
Sajnos, a régebbi számozásban nem vagyok otthon, valaki megtudná nekem mondani, hogy a Sony 50W685 mikori modell? Tippem szerint 2013-as, de nem vagyok benne biztos.
Akkoriban ez milyen kategória volt? Alsó vagy közép? Esetleg egyéb infó, amit a száraz műszaki adatokon kívül lehet tudni róla?
Köszi,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest