Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
válasz JoceeHunt #13693 üzenetére
A képpel nemigazán vagyok első körben elégedett, de valószínűleg ez a UPC-s képminőségnek (gondolom nem fullHD) köszönhető.
Mid van? Analóggal tényleg nem érdemes kísérletezni, ha viszont digitális csomagod van, abban alapban van néhán HD-csatorna is, amin meg tudod nézni a különbséget
-
őstag
válasz viharkabat #13703 üzenetére
Nem tudom , szerintem digitális lehet.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
őstag
válasz viharkabat #13705 üzenetére
Van egy beltéri vagy mi a szösz, és van benne egy kártya , nagy tányérral kinn a ház falán UPC.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
TCr
veterán
válasz viharkabat #13705 üzenetére
Ez szolgáltatófüggő. Nekem a Sat TV-nél (kártyás STB) a családi csomagban nincs egyetlen HD csatorna sem.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
-
Tegla80
addikt
válasz JoceeHunt #13713 üzenetére
Koszi.
A tobbiek segiten majd akkor mire valts,mert valtanod kell.
HDMI-s box vagy CI kartyas megoldas (En ups-t nem ismerem)de valtanod kell,ha jobbat szeretnel az biztos.Jelezd es kerj hdmi s belterit vagy rogon kartyat a tv-be
UPC topic es elmondjak mit miert jo hasznalni.......[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
dh66e
veterán
válasz JoceeHunt #13716 üzenetére
Szerintem ad a szolgáltatód is tuti kell náluk lenni.Hívd fel őket a részletekért.
Természetesen digitális adás és digitális adás között is lehet óriási különbség ezt a tömörítés aránya és a sávszélesség határozza meg.Ezeknek a mai tévéknek a HD az amit bevesz a gyomruk a többi (SD)az sajnos megizzasztja a képalkotó elektronikát.Ezt még a szolgáltatók megfejelik egy scart csatlakozós beltérivel és egy életre elmegy a kedve a delikvensnek a digitális tévézéstől és visszasírja a crt tévéjét. -
userxy
őstag
Merre éri meg most 100-110 centi körüli sony tv-t venni ? Hol vannak a legjobb árak?
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz PpenoO #13719 üzenetére
A DVD lejátszóm is scart csatin át közösül a tv-vel (szintén W8). De sajnos a hangszóróim csatlakozói csak kábelvégek, így nem tudom máshova kötni, csak a lejátszóba... Amúgy megnéztem HDMI-n (PC-ről) is ugyanazt a filmet és igaz, hogy jobb volt a minőség, de azért nem akkora katasztrófa a scart se.
Ha meglesz a házimozi erősítőm, akkor majd nyilván mellőzöm a lejátszót és akkor HDMI-n fog menni minden.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
UPC-nél HDMI csatis beltéri csak HD pakk mellé jár, ezért (is) érdemesebb a kártya modulos megoldást választani.
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Egy Sony Bravia KDL-47W807A tv, karcmentesen, dobozosan, augusztusig garanciával mennyit érhet?
Ha jól tudom jó panel van benne, és játékra is alkalmas, az egész jó válaszideje miatt, egy részletesebb spect hol olvashatok róla?
Előre is köszi a segítséget!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Petykó78
tag
válasz N-vidi-A #13731 üzenetére
Parancsolj:
[link]Szerk:
Mivel eklőttem a kolléga is berakta a linket, egy személyes vélemény:
Feketéje nagyon nincs. Ha túl tudsz lépni, hogy filmeknél minden csak sötétszürke fekete helyett akkor jó lehet. Nekem nem ment, tavaly W8-ast szerettem volna, de inkább vettem most W7-est. Szerintem jobb választás.[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
válasz Petykó78 #13733 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Van egy ilyenem, és eladni szeretném, karcmentes, dobozos, még augusztusig garanciával, esetleg valaki segítene, hogy mennyit érhet reálisan? Nem szeretném elvesztegetni, főleg az állapota garanciája és egykori nem olcsó ára miatt.
-
eastsider
nagyúr
válasz Freezee #13735 üzenetére
amiket irtam.
baleseti + sima 3 ev. 20k er (ossz 5 ev)
sima + 3 ev: szoval 5 ev. 15k
mindegyik hivatalos, sony gari, szoval barhol tudod ervenyesiteni, nem csak a sony centerben.
nagyon gondolkozom rajta. de meg nem vagyok biztos benne.szamla masolat + gyari szam + pontos tipus kell
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
válasz B-L-A-C-K #13736 üzenetére
Nagyjából 140 körül láttam garis 47" körüli Samsung és LG tévéket, ez talán ( mint az újkori ára is mutatja ) többet érhet, 190-200k körül gondoltam volna. Főleg ha az 55" változatot 250k körül kínálják.
Próba cseresznye! Köszi mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
válasz Tegla80 #13741 üzenetére
A HA szócska nagyon sok mindent elárul, jelenleg a Sony KDL50W829 legolcsóbban 255e Ft, az a 190e Ft-tól azért jóval drágább, ha mindenki az akciókra várna, akkor soha nem venne semmit sem ! Szerencsére tudok valamicsket az eladással kapcsolatban, az ár már más, TV nem a "szakterületem", a megkímélt készülékekért garanciával, megbecsült helyről hajlandóak többet fizetni, mint egy innen-onnan való készülékért esetleg garancia nélkül! Továbbá mint írtam, ha az LG Samsung és társait viszik 130-140e körüll, akkor ez csak többet ér azoktól. Persze ezt majd meglátjuk, a piac határozza meg legjobban az árat!
Köszi mindenkinek!
-
TCr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz N-vidi-A #13742 üzenetére
Akcióban a 50W805B már volt 205 ezer is, használtan meg több W8 B szériát árultak már 200-ért (pl 829-es). Ami ugye tiednél nagyobb, és újabb, na meg több garancia is van rá. Szóval ezek alapján az a használt 190-200 ezres ár rengeteg (szerintem). Én még mindig tartom azt a 150 ezer körüli árat, na de minden annyiért megy el amennyiért megveszik, lehet ad valaki 190et is érte, de az biztos nem egy hozzáértő lesz...
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
válasz xerobyte #13747 üzenetére
Az LG az LG, ez a Sony topic, itt sok vélemény alapján ( ugye nem csak a spec számít ) az Sony-k képe szebb, vehettem volna annó olcsóbban én is LG-t, de nem azt tettem, nem véletlenül!
Természetesen az ár nálam sincs kőbe vésve, de azért megpróbálom nem LG és Samu áron elherdálni!
Köszi még egyszer mindenkinek!
-
TCr
veterán
Egyébként én is azt mondom, hogy meg kell próbálni, hátha valami palimadár rárepül.
Átb*szva (gondolom) nem lesz, mert nyilván jó a tévé, meg olcsóbb is, mint az eredeti ára, csak hát amennyire pörög már az ipar... egyszerűen nem ér többet, bármennyire is szeretnénk.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Tegla80
addikt
Pont tegnap kukaztam a lista vegere oket,mert ez az Uj kozszolgalati musorszolgaltatas egy hig fos lett.Meg agymosasnak is xar.... ,de legalabb olcso volt.
Regen sokat neztem oket,de innentol kezdve engem tobbet nem szamolnak az 1perces odakapcsolos statisztikajukba .Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik