Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akra_hu
tag
Hali. KDL40W705C model mekkora eséllyel kap natív 100hz-es panelt továbbá alacsony válaszidőt? Sajnos egyenlőre még nincsenek tesztek róla. Jó lenne tudni valamit
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz eastsider #14303 üzenetére
Kicsit vicc kategória az egész, mármint pozitív értelemben, hétfőn dobtam nekik egy email-t, fél órája hívott a szomszéd hogy egy csomagom jött a Sony-tól a nevemre és pont kint volt és átvette nekem...
Azért majd délután pontosítok hogy a távirányító volt e benne...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz eastsider #14305 üzenetére
Leírtam hogy mi a baja, és említettem nem e küldenének egy újat. Utána kérték a TV gyári számát, számlát lefényképezve, illetve a szállítási címet. Ezt továbbították valami angol székhelyre mert kaptam egy 0 Ft-os számlát erről emailbe angol forrásból. Ennyi volt, ez mind 48 óra alatt lepörgött, és elvileg ugye már nálam is van (ha az van benne... ).
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Akra_hu #14302 üzenetére
Most nézem hogy már rendelhető itt."Jól" beárazták,de ez várható a friss cuccoknál.
Hívd fel őket és kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Szinte ugyanaz, mint az angol ára. Ha ez más típusnál is hasonló lesz, akkor az 55W805C 510 ezerbe fog fájni... Úgy látom a Sony nem akar TV-t eladni, inkább csődbe akarnak menni.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz Malachi #14322 üzenetére
Az 510e forintnyi összeg kint is sok lenne hozzá... De nem azért írtam, mert ez lenne a fő piac, hanem hogy próbáljak következtetni az árra, mivel 55W805C magyar ár még sehol sincs.
@Junior11: Az már jobban hangzik.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
-
Janaboy
veterán
Itt még több ár:
http://www.soncity.hu/termekek/televizio/2015-bravia-televiziokJanaboy
-
őstag
Urak az 50W829-hez bármilyen webkamera felrakható USB-n kersztül a skype miatt vagy csak az ami Sony és TV-hez való?
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Gyzmo
csendes tag
Sziasztok!
A Sony Tájékoztatása alapján, április végétől, a facebook alkalmazás nem lesz elérhető az alábbi típusokon:
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz nightshadow #14335 üzenetére
Egyébként most belegondolva, azt írja, h a Facebook alkalmazás nem fog működni. Ezek szerint van tévére letölthető app, nem?! De a tévé böngészőjéből ettől függetlenül elérhető lesz gondolom.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Blaise
veterán
válasz nightshadow #14343 üzenetére
Hol 300k a mostani 55 széria?
-
Callisto
őstag
válasz nightshadow #14343 üzenetére
Az android nem biztos. De tudod mit, lehet. Egyébként miből is gondolod, hogy "csak" ennyiben lesz más? Amúgy alapból csak a droid is megérné a legtöbb embernek. Nem ecsetelem még mi másért ezen kívül, már megtettem. Ismét egy laikus. Köszönjük Emese.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nightshadow #14345 üzenetére
Úgy tudom, hogy az egy (utolsó) bemutató darab, és pár hete van kirakva az üzletben. Rendelni többet már nem is tudnak ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest