- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-15 12:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
-
Peddy789
őstag
-
air
nagyúr
-
Keksz
senior tag
-
Lauda
titán
-
hegylako01
tag
-
superg
senior tag
-
Lauda
titán
-
Tegla80
addikt
Valoszinu,ha nem aktiv a menupont.
Csinald ujra(kb fel ora) es utana mar tudsz manual is kerestettni. Plusz ha bekapcsolod a "digitalis auto szolg.frissitest", akkor ami uj csatit berak a szolg,azt rogton lefrissiti es a csatilista vegere rakja.Innen kell csak athelyezned oda ahol szimpi neked.
Jah es szolgaltato "egyeb" legyen keresesnel mindenkep!(asszem csak igy talal meg minden csatit) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
-
medvegy
aktív tag
-
Vasy09
őstag
Én a vásárlás után egy héttel hívtam őket, mivel ugye nem akartam felutazni ezért Pestre, így elküldték a számlaszámukat, befizettem az összeget (kiterjesztett garancia biztosítás nélkül), majd másnap megkaptam az igazoló email-t, hogy a garanciát kiterjesztették (sony-tól), illetve pár nappal késöbb jött a számla és az eredeti igazoló is postán!

-
hegylako01
tag
-
Tuomas
addikt
Elvileg a TV-t tudod helyi hálózathoz csatlakoztatni. Simán a TV beállításainál.
Én nem nashoz, hanem a laptophoz csatlakoztattam. De nem biztos hogy megéri a fáradtságot, mert nagyon jó teljesítményű wifi kell hozzá, máskülönben iszonyat lassú lesz. De ha van egy pöpec wifid, akkor elvileg semmi akadálya. -
ladlac
tag
Helló! Én most vettem 50W805B-t innen apróról néhány hete, 170.000 forintért. Sosem volt használva, garanciapapír szerint pénteki vásárlás volt, én hétfőn utaltam, keddre nálam volt. Gyakorlatilag minden gyári csomagolásban volt, én kapcsoltam be először. A normál két év garancia van rá. Ez alapján próbáld meg megsaccolni a tiédet.

-
Jim-X
őstag
-
nismoka
addikt
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
1milla képpontra maximum 2 fényes vagy 2 sötét pixel lehet, tehát fullhd esetén (2x1920x1080)/1000000=4,1472 azaz maximum 4pixelhiba tolerálható 5.-nél már garis a készülék.
De vannak kivételek, pl. úgy tom, hogy egymás mellett sem lehet 2nél több gyártója válogatja, sőt közvetlen egymás melett található 5x5 pixelen belül már 2 pixelhiba is garanciális!Sőt olyan is van, hogy 1 pixelre is garis amennyiben kötöttél rá feláras biztosítást +4%. Vagy 1500dollárt meghaladja a készülék ára, de ez is gyártónként változik.
Azt kéne megtudni, hogy tudsz-e utólag biztosítást extra garanciát kötni rá. Ha igen kösd meg kb. 10-15k és úgy küld vissza a készüléket ha zavar a két pixelhiba!
-
Callisto
őstag
-
Janaboy
veterán
-
tylerddd
veterán
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
TCr
veterán
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
NGA
addikt
-
xerobyte
aktív tag
-
eastsider
nagyúr
amiket irtam.
baleseti + sima 3 ev. 20k er (ossz 5 ev)
sima + 3 ev: szoval 5 ev. 15k
mindegyik hivatalos, sony gari, szoval barhol tudod ervenyesiteni, nem csak a sony centerben.
nagyon gondolkozom rajta. de meg nem vagyok biztos benne.szamla masolat + gyari szam + pontos tipus kell
-
Morris
veterán
-
JoceeHunt
őstag
Én e-mailben érdeklődtem erről a Sony Centereknél. Google-ban keress rá.
Simán meg tudják kötni.Ezt írták:
"Természetesen van rá lehetőség.
Az 5 év jótállás 14 990 Ft, míg az 5 év biztonság (jótállás + baleset biztosítás) 20 000 Ft.
A kiegészítő garanciához szükség van a vásárlást igazoló blokkra, és a készülék 7 számjegyű sorozatszámára (S01-1234567-*).
Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, kérjük küldje meg részünkre a szükséges információkat, és mi kiállítunk egy átutalásos számlát, és amint jóváírásra kerül számlánkon az összeg, regisztráljuk a televíziót a Sony rendszerében, majd postai úton megküldjük a számlát és a garanciát."Email: sonyszalon@sonyszalon.hu
-
NGA
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- NVIDIA® driverek topikja
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest