Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Gyuri27 #2821 üzenetére

''A kijavítást úgy kell elvégezni, hogy az a fogyasztónak ne okozzon jelentős kényelmetlenséget, és törekedni kell ara, hogy a kijavítás 15 napon belül megtörténjék.''

Itt a lényeg :U Sajnos nincs benne 1értelműen, hogy el kell végezni a javítást, mondhatja bármelyik bolt, hogy kezét-lábát törte, de sajnos nem jött össze.. Nyomás az unijóba..sajnos ez van. Nekem se egy élmény, ha vkinek azt kell mondanom, hogy várjék türelemmel, mert amíg nekünk nem cserél a nagyker, addig mi sem tudunk cserélni...Feljelenthet, sokra nem megy vele, amit idéztél, abban minden benne van, nyilván ezért törekszenek nálunk is arra, hogy amennyiben lehetséges, valami csereeszközt legalább adjunk.
    ''Viszont azért ott a szervizben kell annyira érteni hozzá, hogy a vásárló rontotta el v gyári hibás.''- ez sem olyan 1xű mint gondolod, szervízes is voltam épp elég ideig, 1 példa: gép bejön, se kép, se hang-sksh:D- minden alkatrészt kicserélek a lapon, semmi..szétkapom atomjaira..semmi, a lap döglött. Kiveszem a procit, az alja füstös mint az állat, másik lapban megy. Szted mért füstös az a proci? Lehet a xar táp miatt, vagy lehet széthajtották, és nem bírta már a lap...-go nagyker, majd ők bevizsgálják..

A nagy kérdés viszont még mindig adott..milyen ramot vegyek?:D 2x1 giga 800-as kellene, az sem lenne hátrány, ha CL4-ben menne, de még CL5-tel is kibékülnék, és 1T-ben menjenek..és jó lenne minél olcsóbban megúszni. Az előbb rosszul írtam, a 800-as kingmax a x@r időzítései mellett ráadásul csak 2T-ben megy..még jó, hogy csak elkélrtem ma záráskor:D Hétfőn megy vissza..

Lehet +veszem a Jet lapot, még nem tudom, és aztán veszek ramot, hátha addig még nem megy fel az ára..

szerk: thx a teszteket, rögvest nekiesek:) :R Giga nekem 18k-ért sok..annyiért inkább bioTF550, és még olcsóbb is 1.5-2k-val

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák