- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Szasztok!

Eddig s939-en toltam, most beújítottam egy am2-es 3600+ x2 birsalmát, alá Asus m2npv-mx és egyenlőre 1GB-s kingmax marcik.
A gondom, hogy ha tv-kártyáról akarok felvenni, vagy megemelni picit a videókártya sebességét rögtön újraindol az xp
Kevés neki a táp, vagy valami drivergond lehet? (nem húztam újra az xp-t, csak felraktam az új lap drivereit)
Juteszembe: Mennyivel eszik többet egy ilyen rendszer, mint a 939-es 3500+ sima a64 procis (ha egyáltalán többet eszik)
A táp egy asszem wtc 350W-osnak írt csoda, a régi géppel semmi ilyen gond nem jelentkezett, igaz a tápventi mintha most jobban tekerne, mint korábban.
Erről jut eszembe: Biosban belövöm, hogy cpu-cooler 800-at pörögjön (4 tűs gyári hűtő) az everest szerint meg 2800-on forog a cpu
melyik a nemigaz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Arc Raiders
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Keresek AM4 alaplapokat!!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

melyik a nemigaz