Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
BIOS-ból kétfélét próbáltam rajta, a gyárilag rajta lévő 0304-et és az eggyel korábbit. A PH tesztben pont a 0304-gyel ilyen processzort használva megy a CnQ (a teszt elkészültekor frissebb verzió még nem volt, az eggyel korábbiban néhány beállítás pedig máshogy néz ki).
Azóta már jött ki frissebb BIOS, de nem flasheltem, mert az aktiválatlan Vista zokon veszi a frissítést, aktiválni meg nem mertem, mert hátha az alaplap a problémás
Az utóbbi időben állandóan működőképes gépre volt szükségem, és ebbe egy reinstall nem fért bele, ezért nem is kísérleteztem, de most már kezd idegesíteni a hangos CPU hűtő, és lesz időm tesztelgetésre is. Mindenesetre az ASUS oldalán található infók szerint CnQ-val kapcsolatos módosítás nem volt az újabb verziókban.A procit próbáltam helyből mindent auto-n hagytam, csak akkor állítottam be kézzel a paramétereket, amikor nem akart működni.
Köszi a tippet, beírom a kérdésemet az alaplap fórumába is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az utóbbi időben állandóan működőképes gépre volt szükségem, és ebbe egy reinstall nem fért bele, ezért nem is kísérleteztem, de most már kezd idegesíteni a hangos CPU hűtő, és lesz időm tesztelgetésre is. Mindenesetre az ASUS oldalán található infók szerint CnQ-val kapcsolatos módosítás nem volt az újabb verziókban.