Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:27

LOGOUT.hu

SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2151) mobilx válasza zackchange97 (#2149) üzenetére


mobilx
csendes tag

Csak azért mert amit a Foxofferen látsz az egy nettó ár Kínából. Ahogyan azt már korábban említettünk, sajnos vagy nem sajnos mi egy magyar cég vagyunk és vonatkoznak ránk is mind az adójogszabályok, és mind a fogyasztóvédelmi szabályok egyaránt. Ha Kínából rendelsz, akkor ezeket a költségeket kvázi Neked kell álnod, már ha egyáltalán megkapod a terméket, azt kapod amit rendeltél, nem kapnak el a vámon, illetve ha ez mind ok akkor imádkozzál, hogy legyen hova visszaküldeni, illetve a visszaküldéssel se legyen probléma a vámon!

(#2152) Feribacsi555 válasza panda400000 (#2148) üzenetére


Feribacsi555
senior tag

Köszönjük Emese!

Tudod mivan? Szidjátok itt a fórum népét, azokat akik összeverődve önerőből többet tettek már le az asztalra ebben az egész sj4000-es ügyben gondolok itt fw összehasonlító videók, tanácsok beállítások stb. mint bárki más. Mutassál már egy másik magyar oldalt vagy fórumot, aki ilyen részletesen összefoglalta ezt az egészet. És úgy gondolom ez a ph-s topik futtatta fel Magyarországon ezt az egész kamerát.

Erre jöttök a 0 perces regisztrációitokkal és belerondítotok a témába. Még ha lenne valami értelme is amit írtok.
Köszönjük, már regisztrált egyszer a mobilx személyesen, úgy gondolom hogy így már elég korrekt módon meg tudjuk vitatni a dolgot és ki is tud állni a maga igazáért, azóta a kedélyek is totálisan lecsillapodtak. Nem kell több 0 perces egy hsz-es regisztráció, csak ha tényleg értelmes vagy hasznos infóval tudtok szolgálni.
Egyet áruljatok már el. Honnan találtatok ide ilyen hirtelen? Eddig hol voltatok.

[ Szerkesztve ]

(#2153) oszy válasza panda400000 (#2148) üzenetére


oszy
veterán

Igaz! ;)

Egyébként mikor lesz ennek vége??? :)

-----

én is rögzítettem a nyaralás alkalmával valamit. :C

NoPro - Be a Zero :)

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#2154) maj-viktor válasza mobilx (#2147) üzenetére


maj-viktor
őstag

Megpróbálok utánajárni a "gyártónak"... (bár én nem akartam ennyire belemenni, én is csak egy egyszerű fórumozó vagyok itt csak, aki megosztja a tapasztalatait a kamerával)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2155) gerexd válasza zackchange97 (#2149) üzenetére


gerexd
csendes tag

Vásárlás előtt állok
Egy ismerősöm(zackchange97) aki a mobilxtől rendelte 3 napja,most közölte velem facebookon hogy nem sj4000-t hanem valami sj4000 koppintást küldtek neki,ami nem teljesen olyan mint az sj4000 pontosabban ő ezt mondta:"nem sj4000-et,hanem SD28-at"igazából azt mondta,hogy csak ennyiben különbözik az sj4000-től:" nem lehet frissíteni, és akksit se lehet bele venni másikat" 35 rongyért én is gondolkoztam de ez eltántorított mivel nekem kellene a plussz akksi mert sokszor nincs alkalmam feltölteni,foxoffertől meg félek,és ez az 1 hónap amég megérkezik igen sok mivel még suliszünetben akarok kafa videókat csinálni a strandon,stb..Már az is eszembe jutott hogy vehetnék egy GoPro3 white vagy max silver editiont de ha van ilyen kamera is..szóval igaz ez szerintetek hogy a mobilx.hu-n valami koppintást küldenek? Vagy semmi para nyugodtan megrendeljem onnan?
Köszönöm a válaszokat előre is,további kellemes fórumozást!

(#2156) maj-viktor válasza zackchange97 (#2149) üzenetére


maj-viktor
őstag

Nem akarom védeni a mobilx-et, mert azért én is "osztom őket" a bénaságuk miatt, DE! Csak azt kívánom egyszer csinálj egy vállalkozást - boltot MAGYARORSZÁGON és csináld úgy, hogy sikeres és nyereséges is legyen... Kifizetve mindent... adót - áfát - üzletfenntartást - weboldalt - bért - járulékot, stb. és úgyebár az egésznek értelme is legyen és hasznot is termelj... csak 1minimálbéres ember után még1x annyi járulékot fizetsz, mint amennyit ő kézbe kap... 60E kézbe, az a vállalkozásnak 120E-be "fáj", ha rendesen bejelentik az embert... kifizetik utána a TB-t, stb.

Amúgy ahogy írták nekik nem a 4$-os akku jó a kamerájukba... azaz SJ4000-el kompatibilis, nekik meg az SD28-ba való kell, így lehet azt már "csak" 20$-ért szerezhető be...

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2157) mobilx válasza Feribacsi555 (#2152) üzenetére


mobilx
csendes tag

A cégünket rágalmazó tagok reg dátumát is nézd már megy légyszi!!!!

Hidd el van jobb dolgunk, mint itt irogatni azoknak akik rágalmaznak minket (Tisztelet a Kivételnek!), inkább mi is dolgoznánk, de természetesen mi sem hagyjuk magunkat!

Mi csak annyit kérünk ne állítsatok valótlanságot a cégünkről! Aki akarja vegye meg máshol, szíve joga, aki pedig akarja vegye meg nálunk helyi támogatással, ennyi!

[ Szerkesztve ]

(#2158) oszy válasza gerexd (#2155) üzenetére


oszy
veterán

SJ4000-et rendelhetsz az ebay-ről. 5-14 nap alatt megérkezik.

Amit a mobilix árul azzal sincs semmi baj, csak nem SJ4000 hanem SD28. Tőlük tudsz hozzá tartozékokat is venni! :) Nem régen írtak erről. ;)

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#2159) mobilx válasza gerexd (#2155) üzenetére


mobilx
csendes tag

De van hozzá akkumulátor:

http://www.mobilx.hu/hu/multicopter-fpv/fpv-hu/kiegész%C3%ADtők-hu-3/sj4000-akciokamera-akkumulator.html

A Te döntésed, hogy honnan rendeled, de olvasd el előtte amiket ma írtunk, ja és nálunk 1 év magyar garancia van!

(#2160) greef válasza panda400000 (#2148) üzenetére


greef
tag

Köszönjük ezt az újabb hiteles hozzászólást a témához. Helyfoglalásnak nagyon szuper.

Biztos rengeteget olvastad eddig is a fórumot, és most jött el az ideje, hogy írjál is, de...

Ha olvasod a fórumot, és persze hogy olvasod, mi szobában kamerázgatók, leteszteltük, hogy az új firmware-el több funkció lett elérhető, és javult a kép minősége is, ezért azt ajánlottuk mindenkinek, aki vesz kamerát ezt tegye meg. A probléma ott kezdődött, hogy a mi szobából rendelt sz*r arcok, külföldről rendeltük, sokan pedig a mobilx-től, vagy más egyéb helyről.

Kiderült, hogy a kamera nem szereti azt a firmware amit mi ajánlgattunk, és szegény felhasználók, magukat nézték hülyének, hogy pedig ez van ide leírva hogy így kell frissíteni, mért nem működik.
Mikor is kiderült tegnapelőtt, hogy az itthon vásárolt kamerák, és a külföldön vásároltak, nem teljesen ugyan azok, bár ugyan azon néven futnak, külső és belső eltérések is vannak. Így a probléma még mindig adott.

Itt most nem arról van szó, hogy te össze vissza nyaralgattál, és ezt mind fel tudtad venni azzal a készülékkel, hanem arról, hogy adódtak problémák, és piviben én/mi kaptam a leveleket, hogy mit hogyan csináltunk, hogy nekünk jó nekik meg nem.

Erre most fény derült, és sokan csalódottak. Valószínű nem a mobilx a hibás, ő is beleszaladt egy kis Kínai bohóckodásba, de ettől még a probléma létezik. :R

(#2161) maj-viktor válasza mobilx (#2157) üzenetére


maj-viktor
őstag

Most ennyi erővel, mondjam, hogy a "titeket ajnározó emberkék" reg dátumát is nézzük meg!?

Mind 1hsz-es mai...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2128-2128.html
&
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_2148-2148.html

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2162) gotz válasza gerexd (#2155) üzenetére


gotz
tag

0 perces profil. fake

Lehet holnapig jegelni kéne a témát, amíg mobilx is letisztázza a dolgokat a beszállítójával.

//senki pártját se fogom, laikusan olvastam végig a kommenteket//

[ Szerkesztve ]

(#2163) mobilx válasza greef (#2160) üzenetére


mobilx
csendes tag

Mi a problémád az általunk forgalmazott kamera minőségével? Milyen probléma létezik?

Aki nálunk vásárol, kap új firmwaret? Igen kap! Működik vele a készülék! Igen, akkor milyen probléma létezik?

Milyen különbséget találsz az általa készített videók és az Általatok "eredeti SJ4000" tartott készülékkel készült videók között?

Mi a probléma a mi firmwareünkkel? Az a baj, hogy nincs baj?

[ Szerkesztve ]

(#2164) Feribacsi555 válasza mobilx (#2157) üzenetére


Feribacsi555
senior tag

Elhihetitek nekem is van jobb dolgom, de hozzáteszem végig pörgettem 400 hsz-t és 95%-ban korábbról ismerősek voltak a tagok, akik hozzászóltak a témában.

Más:

Úgy vettem észre, hogy a mi kompatibilis és mi nem már annyira misztikussá fajult, hogy inkább belinkelem mégegyszer a cikket, hogy a foxoffer szerint mik a különbségek:

Itt a cikk

Akiknek esetleg segít a fordítás:
1: a vízálló tok különbözik (lásd képeken)
2: a csomagoláson elírás látható, miszerint a Foxoffer által titulált hamis sj4000 ezzel az írással rendelkezik: water resistabt
3: ami a kiegészítőket illeti: nem egyforma az akksi, az sj4000 akksi töltő nem kompatibilis ennek a verziójának az akksijával.

4: amit már én teszek hozzá. A support nem egyezik. Ugye a Foxoffer által eredetinek titulált sj4000-hez jönnek firmwarek, amik nem egyeznek az SD28-as gyártó fw-jével. De ahogy a mobilx írta, az a gyártó is ad ki fw-ket csak nem kompatibilisek egymással. Ezek a papírra vetett különbségek, úgyhiszem minőségbeli különbségekről meg hamarosan tele lesz a youtube.

Így már minden félnek korrekt?

[ Szerkesztve ]

(#2165) gerexd válasza gotz (#2162) üzenetére


gerexd
csendes tag

Volt egy régebbi profilom amit 2 éve regeltem csak nem használtam és citromailommal regeltem amit töröltek,aztán nem néztem a fórumot most meg sj4000-et szeretnék venni úgy néz ki ezért beregeltem hogy hozzá tudjak szólni.

(#2166) oszy


oszy
veterán

aki sokat rendelget külföldről... iPhone-ra van egy nagyon jó csomagkövető alkalmazás. 1,99euro/év

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#2167) lütyő0003


lütyő0003
újonc

Sziasztok!

Nem szeretnék szitkozódni, köpködni, a másikra mutogatni. Ehelyett inkább megosztom veletek én hogy látom ezt. A mobilX-től beszereztem egy sj4000 FullHD kamerát, abból a célból, hogy elsősorban horgászataim alkalmával tudjak jó minőségű videót csinálni, akár víz alatt is. Sok pénzzel nem rendelkeztem abból próbáltam kihozni a lehető legjobbat. Az eladó srácok meggyőztek, hogy az én felhasználási céljaimat ez a kamera tökéletesen ki fogja elégíteni és mivel már vásároltam náluk többször, így hittem is nekik.

Na de ugye a puding próbája....

Jelentem elmentem "enni", vagyis a hétvégén végre sikerült lejutnom a Bodrog folyóra egy rövid 2 napos horgászatra. 2 dolgot avattam, az egyik az új botom és orsóm volt, a másik a mindezeket megörökítő kamera.

Kijelenthetem, hogy mindkettő jelesre vizsgázott nálam, de nyilván ezen a fórumon a kamerával kapcsolatos észrevételeim az érdekesek.

Nem finomkodtam vele, egyből ment be a vízbe, hol alá, hol sziklára, hol faágra. Persze még ismerkedek vele, de nekem könnyen kezelhetőnek bizonyult és szerintem egészen jó kis anyagokat vettem fel. Egy biztos nem a kamerán múlt. No de tudom én, hiszem ha látom :D így belinkelem egy mai youtube-os felvételem, mindenki döntse el maga, hogy jó e vagy sem

https://www.youtube.com/watch?v=1zY_WR_q8HQ&feature=youtu.be

Egy szó mint száz, nekem tetszik, jó az ára, aki jobbat szeretne ennél is az nyúljon a zsebébe és végezetül köszönetet kell mondanom a srácoknak, hogy rábeszéltek az sj4000-re.

Pacsi a csapatnak: egy vásárló

(#2168) mobilx válasza Feribacsi555 (#2164) üzenetére


mobilx
csendes tag

Ez így korrekt, és egyébként ha bárki eljön hozzánk akkor ki is tudja próbálni vásárlás előtt, összehasonlíthatja stb...

(#2169) greef válasza mobilx (#2163) üzenetére


greef
tag

Az a baj, hogy nem érted amit írtam.

A külföldről vásárol kameráknak volt egy nagy problémája. A gyártó kifogyott a régi típusú kijelzőből, így máshonnan rendelt. A külföldi sj4000 alap firmware-el sötét, néha szemcsés, néha pixeles képeket/videókat készített. Ezért vártuk mit a messiást az új firmware!
Mikor megérkezett, napokig izzott a fórum, hogy cseréljék le, mert jobb az uj firmware. Sokan olvasták a fórumot, és akik tőletek rendeltek kamerát, azok is ezt a firmware akarták frissíteni. Nekik ez nem sikerült. Ez a probléma. Nem azt mondtam hogy a Ti általatok forgalmazott kamerával van.

(#2170) mobilx válasza greef (#2169) üzenetére


mobilx
csendes tag

Ok ez így már tiszta! Egyébként arra is van mód, hogyha nálunk rendeltek, akkor az Általad az imént említett igényeket már direktbe tudjuk küldeni a gyártónak, aki elég gyorsan reagál ezekre! Szóval várjuk az ilyen visszajelzéseket!

(#2171) panda400000 válasza greef (#2160) üzenetére


panda400000
újonc

Szia!

Majdnem átjött a lényeg, de aztán mégse. Nem az a baj, hogy más cégeket ajánlgattok mint a mobilx. Nem az a baj, hogy a szobában kamerázik valaki egy akciókamerával.

A baj az, hogy támadtok (tisztelet a kivételnek) egy magyar céget aki segítőkész, és korrekt.

Nem vagyok régi fórumozó, sőt (jól lebuktam). Talán mintha most közelítenének az álláspontok, így Én is azt mondom, hogy sajnálom ha valaki megsértődött. Viszont azt tartom, hogy megtévesztéssel vádolni valakit súlyos hülyeség jelenesetben.

További szép estét

(#2172) maj-viktor válasza lütyő0003 (#2167) üzenetére


maj-viktor
őstag

Kérlek ne csináljatok több 0perces reget, amint a mobilx-et ajnározzátok, mert ez így gááááááááz!

Inkább tényleg, mindenki nyugodjon le és várjuk meg azt a pár napot, hogy milyen választ kapnak a mobilx-es srácok... mert láthatóan azért próbálják kezelni a kialakult helyzetet (mégha néhányan nem is értünk velük egyet!)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2173) gerexd válasza mobilx (#2168) üzenetére


gerexd
csendes tag

Én nem akarom bántani a mobilx-et mivel a telefonom is tőlük van(nagyon patent,semmi baja fél év komoly használat után) csak ez engem hirtelen meglepett,szerintem jegelem ezt a nagyon vásárolhatnékot egy pár napig amég tisztázodnak a dolgok mellesleg ez az állítólag hamis sem csinál olyan rossz videót ahogy elnézem a fórumot

(#2174) mobilx válasza maj-viktor (#2172) üzenetére


mobilx
csendes tag

Akkor a másik oldanak is írj légyszi aki a mobilx-et vádolja, köszi!

(#2175) kovi166


kovi166
tag

Sajna nekem nem volt megfelelő az SJ4000 így ment vissza a forgalmazóhoz.
Nekem a kép minőség nem felelt meg!
Vettem egy Overmax Activecam Sky na ez már valami!
Persze valamit valamiért ez dupla annyi mani mint az SJ4000.
Momentán Magyar menüs, távirányitos, Wifis. 1080i 60fps. 170fok.

[ Szerkesztve ]

Kovi

(#2176) maj-viktor válasza gerexd (#2173) üzenetére


maj-viktor
őstag

Mi sem a "minőséget fikáztuk"... mert állítólag egy az egyben ugyanaz a belseje... de mégsem, és mégsem ugyanazt a képet adja a firmware különbségből adódóan... Hanem, hogy ez akkoris 2 különböző kamera...
SJ4000 és SD28, mégha csak minimálisan is, de más! Ugyanaz a belső chip, lencse, stb., de gyártói szoftver (firmware) támogatásilag más!

Én nem hibáztatom a mobilx-et... belefutottak valamibe, amivel ők is most szembesültek, mivel a foxoffer is "csak" tegnap publikálta ezt a fake VS SJ4000 cikket - blogbejegyzést... Nagyon friss a dolog.. meglátjuk mi sül ki belőle... még az is lehet, hogy ez az RD28 jobb képminőségű... (bár ezt azért kétlem, mivel az SJ4000 januári megjelenése óta gyakorlatilag havonta jött ki hozzá új firmware)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2177) OccsE válasza mobilx (#2168) üzenetére


OccsE
aktív tag

A probléma továbbra is csak azzal volt ami jó magyar szokás: kiderül hogy vmit "elszurtunk" és nem elismerjuk, hanem megmagyarázzuk...

Szerintem ha egyből reagaltok a dolgokra és korrekten kiirjatok azokat az infókat amiket itt a fórumon.... Utólag... Nem lett volna ez az egész...

[ Szerkesztve ]

(#2178) greef


greef
tag

(#2179) DreaD88 válasza KIZS (#2131) üzenetére


DreaD88
tag

Lehet akkor vissza kéne raknom a 0101-es fw-t, mert most a 20140607V01-es van rajta, egyedül ami ráment és ezzel konkrétan szar a nyers videó minősége verőfényes napsütésben... (bár lehet, hogy a beállításokat nagyon el kell találni és lehet, hogy pont nincs ideálisra állítva az enyémen napsütéshez).

"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

(#2180) greef válasza kovi166 (#2175) üzenetére


greef
tag

Nem ide tartozik, de privibe tudsz esetleg videót küldeni.
Ha esetleg pesti vagy, egy összehasonlítós videó erejéig egy kocanás?

(#2181) maj-viktor válasza mobilx (#2174) üzenetére


maj-viktor
őstag

Segítesz, hogy kinek is kéne... ha nem publik - jöhet PM-be!

Mert azért ahogy futólag végig olvastam a kommenteket, azért jogosan írt mindenki ellenetek írányuló kommentet, mert igaza van, esetleg a véleménynyilvánítás módjával lehet gond, mert én is inkább az ellenetek kommentelők közé tartozom, de én próbálom kultúráltan kifejteni a véleményemet...

És azért azt se mondd, hogy te is csak "most csöppentél ide" - max most regeltél, hogy legyen egy gyors helyzetjelentés, mert eléggé képbe vagy az SJ4000-es dolgokkal, meghogy én miket kommenteltem / teszteltem itt idáig... a 2hónap alatt, amióta itt aktív vagyok ebbe a topikban... Ami nem is baj feltétlenül én örülök, hogy valaki úgy kezd el forgalmazni egy terméket, hogy utánajár és nem csak odabassza a vásárlónak, hogy nesze fogd, add ide nekem a pénzt / hasznot! (bár ez most pont balul sült el nálatok, mivel belenyúltatok, hogy nem SJ4000-et kaptatok - táraztatok be)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2182) mobilx válasza OccsE (#2177) üzenetére


mobilx
csendes tag

A probléma szerintünk meg azzal van, hogy jó magyar szokás szerint magyar a magyar ellen van, és inkább hisz egy kitudja kicsoda kínai Foxoffernek, mint egy 12 éve működő magyar cégnek, és tényleg Tisztelet a kivételnek!

Ez a téma részünkről le van zárva a mai napra, ahogyan ígértük holnap fogunk Benneteket tájékoztatni ahogyan megkaptuk az Acmell válaszát! Ha esetleg lenne hozzájuk technikai jellegű kérdés a chipsettel és a firmwarel kapcsolatban szívesen továbbítjuk és megírjuk azt is itt a fórumban!

[ Szerkesztve ]

(#2183) greef válasza mobilx (#2182) üzenetére


greef
tag

Esetleg megoszthatnátok itt is a legújabb firmware ami most a kamerátokhoz van, hogy tudja frissíteni akit érdekel, és Tőletek vett kamerát. :R

(#2184) DreaD88 válasza gerexd (#2155) üzenetére


DreaD88
tag

Én innen rendeltem 2-t is. Rendben megjöttek 14 nap alatt (kifizetéstől számítva).

http://www.aliexpress.com/item/Extra-Battery-For-SJ4000-Action-Camcorder-Spare-Battery-Additional-Optional-External-Battery-For-Gopro-Helmet-Sport/1863226352.html

Ezen kívül nem nagyon ajánlom az aliexpress-t, nekem is SJ4000 helyett SD28... uh már jön is heavends-től a (remélhetőleg) SJ4000

"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

(#2185) maj-viktor válasza mobilx (#2182) üzenetére


maj-viktor
őstag

Már boccs, de az a "bizonyos" foxoffer jobban képbe van, mit is árusít (külön blogot szerkeszt a termékeihez / kameráihoz) - nem úgy, mint ti... ha 12éve csináljátok, elég amatőr dolog ilyenbe belebukni... ezt nem gondoljátok így!?

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2186) maj-viktor válasza benedek92 (#2127) üzenetére


maj-viktor
őstag

Az újabb firmware-eknél a "Capture Mode"-al tudod elérni a "TimeLapse" funkciót... Single - 5s - 10s - 20s

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2187) OccsE


OccsE
aktív tag

Akik már több mint fél éve gyártják az EDDIG mindenki által Sj4000 ismert kamerát.

(#2188) KeFe válasza MDávid (#2137) üzenetére


KeFe
tag

Nah hurrá hogy nem szoktál fórumozni de egy épp félreinformálást elkövető cég védelmében regisztráltál fél órával azután (ráadásul vasárnap este) hogy idejött mosdatni magát. Amivel önmagában nincs is gond, csak helyén kell kezelni a dolgokat. És a kevesebb néha több ha érted mire gondolod.
Virtuális éneddel szemben én viszont elég rég óta fórumozok ahhoz hogy 99%os bizonyossággal érezzem a szarkavarást. és itt most naggyon büdös van :)

Ha már többszörös regisztrációval védtek valamit akkor a regisztrációkat külön személy kezelje mert a szóhasználat, megfogalmazás miatt azonnal bukó a dolog, a nullperces regek meg csak rontanak az esélyeken :)

(#2189) zackchange97


zackchange97
csendes tag

A nem rég hatályba lépett 45/2014-es kormány rendelet alapján, a vásárlást illetve a termék átvételét követő 14 napon belül mindenkit megillet az úgynevezett elállás joga, akár indoklás nélkül is akkor is ha kifogástalan a termék, visszalehet küldeni az eladónak és ő köteles a vétel árat és a szállítási költséget is visszatéríteni. Aki még a határidőn belül van az elgondolkozhat ezen.

(#2190) Feribacsi555


Feribacsi555
senior tag

Fogalmazzuk meg, hogy az sj4000-es fórumlakóknak mi is részben a baja.

Srácok, az van, anno létrejött egy sj4000-es topik, ami a foxoffer által forgalmazott kamerából indult el. Ha valaki idetévedt, arra volt kíváncsi, hogy mit tud az sj4000, milyen kiegeket, honnan tud beszerezni.
Mi sj4000-el készült minta videókat töltöttünk fel és mi azt ajánljuk és arra linkeljük be az fw-ket.
Ha valaki kérdezi, hogy megéri-e ez a kamera, mi az sj4000-ről mondunk véleményt, így szerintem kicsit jogos pár fórumtársunk felháborodása (tök mindegy kifelé), hogy bár mi sj4000-ről adtunk neki véleményt és tesztvideót és linket fw-hez, mégis egy hangyaszarnyi különbség van a kettő között és épp ezért az ide feltett fw-k sem mennek rá, mást kapott. Ennyi.
Jöhetnek továbbra is a 0 perces regek, csak nem tudom, hogy kit és mit akarnak igazolni, mi akik képviseljük ezt a fórumrészt ez a kis család, nem hiszem, hogy véleményileg megdőlnénk csak azért mert valaki beregisztrált ennek célzatából és jól megmondta a véleményét, hogy mi a jó és mi nem.

[ Szerkesztve ]

(#2191) maj-viktor válasza mobilx (#2182) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ahogy láthattad én egyáltalán nem ellenetek vagyok... Sőőőőt! Épp ezért is kerestelek meg titeket e-mailbe, hogy tisztázzuk a titeket ért vádakat, ahogy az e-mailbe is megfogalmaztam...

Szóval a véleményem még most is az, hogy ha annyira a 12évre "veritek magatokat", elég amatőr dolog lett, hogy ebbe belebuktatok... feltételezem, akkor azért jobban utánanéztek, mit - honnan - hogy szereztek be... Mert hiába bizonygatjátok, hogy az SD28 is van olyan jó, mint az SJ4000, akkor sem ugyanaz a 2termék... firmware ügyileg... és ahogy láthatod eléggé kiveséztük az SJ4000 firmware témáját... nyers teszt videókkal, stb. Hogy igenis sokat számít, hogy milyen firmware is van az adott készüléken...

És igen, 10ből max. 2embert érdekel, meg frissítgeti a firwmare-t, de azért szakmai fórum ez, mert minden kivesézünk...

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#2192) dani88 válasza mobilx (#2151) üzenetére


dani88
tag

Annyiban módosítanám a kijelentésemet, hogy ha ti sem tudtatok róla, hogy a két termék nem ugyanaz, akkor nem vásárló megtévesztése. Titeket tévesztett meg az, akitől vettétek, illetve a gyártó maga.

(#2193) OccsE válasza mobilx (#2182) üzenetére


OccsE
aktív tag

Talán nem a legjobb a hasonlat, de ez olyan mintha én Coca-cola-t szeretnék venni, (mert egy barátom ajánlotta milyen finom) de vki ezen a néven Pepsi-t ad el nekem. Valószínűleg ugyanaz van benne... Nagyon hasonló az üvege... De nem Coca-cola!

[ Szerkesztve ]

(#2194) bajaki


bajaki
őstag

Valaki esetleg közben megválaszolna egy kérdést a számomra?
Láttam korábban is felmerült már a kérdés, de nem találom rá a megoldást.

Miért van az, hogy ~35 percenként új felvételt kezd a kamera? Ez minden esetben 4GB-os fájlméret elérésnél történik.

- car mode, motion detection és cyclic record is ki van kapcsolva
- jól működő valós 32 gigás Sandisk kártyát használok
- exFat fájlrendszer

Ötlet?

(#2195) DreaD88 válasza bajaki (#2194) üzenetére


DreaD88
tag

Nekem meg ~450 MB-onként tördeli :/
Én örülnék neki, ha csak 32 percenként tördelné...

Amúgy szerintem nem is baj, ha valami miatt sérülne a fájl, akkor a tördelés miatt nagyobb eséllyel lesz használható felvételed.

"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

(#2196) zackchange97 válasza bajaki (#2194) üzenetére


zackchange97
csendes tag

NTFS-be formázd le a kártyát mert a Fat32 csak 4 gigás fájlokat tud kezelni!

(#2197) Tecsa válasza bajaki (#2194) üzenetére


Tecsa
aktív tag

a fat fájlrendszer nem kezel 4 giga feletti fileokat.

NTFS-re ne formázd, mert szerintem azt a kamera nem fogja kezelni! ebben nem vagyok biztos azért szürke!!!

[ Szerkesztve ]

Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!

(#2198) OccsE válasza bajaki (#2194) üzenetére


OccsE
aktív tag

Mivel a cycle recordot OFF-oltad így 1 file-ba menti a teljes felvételt. Annak a határa meg ugye 4GB...
Állítsd 3 percesre akkor nem lesz ilyen gondod (valószínűleg úgy is vagdosni fogod a videót akkor meg mind1 hogy kisebb darabokba van)

[ Szerkesztve ]

(#2199) bajaki válasza zackchange97 (#2196) üzenetére


bajaki
őstag

De nem FAT32-ben van a kártya, hanem exFat-ban. Mintha korábban írtátok volna, hogy az megoldotta. De akkor megnézem NTFS-ben is.

:R

(#2200) urbi107


urbi107
tag

Sziasztok!
Webkamera ként is lehet használni?
Köszi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.