Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebev
senior tag
Szia
En naponta hasznalom a wave1-et . Foleg beszelgetesre,videozasra,internetezesre hasznalom es ritkan gps-t is .
Szerintem az aktiv forumozok kozul mar nem sokan hasznalnak wave1-et,de biztos sokan vannak, akik olvassak,de nem irnak ide es hasznaljak a telot naponta.Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
s4tch
veterán
válasz szebev #16105 üzenetére
Barátnőm használja, és egészen jól elvan vele, ami azért nagy szó, mert előtte egy Nokia 500-at kétnaponta akart agyonverni, lehúzni a budin, rituálisan elégetni. Jó a Wave, telefonálásnál, fényképezésnél, e-mailezésnél meg néhány alapvető játéknál tökéletesen helyt tud állni. (Megfordítva: netezni, több programot párhuzamosan futtatni, komolyabb játékokkal játszani nem jó, és a programválaszték is szűkös.)
-
Orlin
addikt
Igen alap dolgokra vagy egy kicsit többnek jó a Wave.
Relatíve jó akis,masszív ház és szép is még minidig.
( Kicsit fáj is a szívem ,h elválunk )
Egy jó PR-al a háta mögött elég sokra vihette volna,lehetett volna belőle "tömeg" telefon talán.De ezt is mondjuk csak a 30-35 feletti korosztálynál ahol lehet nem mindenkinél szükséges a 20 percenkénti email szinkronizálás FB egyéb netezés napi 20 órában és a sok-sok alkalmazás meg nem varázsszó az ANDROID[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
leslieke
Jómunkásember
a 30-35 feletti korosztálynál ahol lehet nem mindenkinél szükséges a 20 percenkénti email szinkronizálás
Ezt nem tudom értelmezni? Mitől fontosabb egy fiatalnak a 20 percenkénti e-mail szink., mint egy 30-35 felettinek? Szvsz ez nem kor, hanem igényfüggő, pl. munka.
Azért azt is lássuk be, elég szomorú az, hogy az FB ennyire fontos lett az emberek életében. Én szánom azokat, akik ennyire a neten élik az életüket.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
válasz leslieke #16110 üzenetére
A facebook-al en is igy vagyok !
Egyebkent en sem maradok vegig a wave1-nel. Nagyon tetszik pl. : Padfone2,Oppo find5,Xiaomi Mi3(foleg ez a merete miatt) .De ugy nez ki, ameddig a wave birja,vagy nyerek a lotton, addig nem veszek masik telot .[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Dhampir
félisten
Remélhetőleg kisült már a kalácsotok. Boldog Karácsonyt kívánok!
-
David3
őstag
Szeretnék én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánni! : )
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
anrab
addikt
-
szimike79
őstag
Kellemes, Békés KarácsonyiÜnnepeket kívánok minden Wave tulajnak, fórumozónak!
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
gizmo20
tag
Hello
Nemrég szereztem egy samsung Wawe 8500gt telefont,és olvastam hogy a gyári bada op rendszer helyett fel lehet tenni az android-os op rendszert,nem vagyok nagy telefonos mondhatnám semennyire,kb 3 évente cserélgetem a telefonokat,akinek ilyen telója van és fel van tuningolva neki sokfélével kérem írjon köszi,Kellemes karácsonyt.
Have A Nice Day
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
Évácska
csendes tag
A töltés probléma megoldódott! 2 éjszakát töltött a teló kikapcsolva és láss csodát 3. nap bekapcsolva is tölt!
Most egy olyan kérdésem lenne, hogy bada 2.0 van a telón és nem ismeri fel a szgép ha usb-vel csatlakozom! Mit tegyek? Még annyi, h van e újabb szoftver és ha van akkor h kell telepíteni?
Előre is köszi! Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
leslieke
Jómunkásember
-
Évácska
csendes tag
Belelépek a Háttértár menübe és feldob egy ablakot: "Számítógépes csatlakozás. Használat után a háttértár üzemmód automatikusan kikapcsol"
Aztán bedugom az usb-t és elkezdi tölteni a telót, de semmi sem történik!
Please help meeeeeee! -
leslieke
Jómunkásember
válasz Évácska #16129 üzenetére
Ehhez nem kell a Kies. USB meghajtóként kellene lásd. Közvetlenül az alaplapra van dugva a telefon?
Előbb kösd össze a telefont és a gépet, utána menj be a háttértár menübe.
[ Szerkesztve ]
-
Évácska
csendes tag
A Kies fent van régen a gépen! Nem is volt vele baj míg nem frissítettem a bada 2.0-t!
Próbálkozzak egy gyári visszaállítással és kezdjem előröl az egészet? Akkor visszaáll az eredeti bada? Mert ez így nem igazán jó, h nem tudom csak wifivel csatlakoztatni a géphez! Addig is elteszem magam holnapra! Előre is köszönöm a tanácsokat és köszönöm szépen annak aki segíteni próbál!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Évácska #16140 üzenetére
Én első körben megpróbálnám az eszközkezelőben eltávolítani a telefont, ha látszik rádugva. Aztán szerintem szedd le a kiest, ez viszi magával az összes drivert is, majd telepítsd újra. Megfelelő driverek nélkül természetesen a 2.0-t se fogod tudni lecserélni, de erre amúgy semmi szükség, mert nem ez a gond. Csak simán rádugva a telefont, úgy, hogy a menüben nem állítasz semmit, a kies sem látja? Mert ha kies módban működik, akkor a sajátgépben tudsz fájlokat másolni a telefonra. Ki tudod próbálni másik gépen a kábelt és a telefont?
-
MrCsiT
addikt
hasonlóan az előttem szólóhoz, de még kiemeltebben. azt kérdezem, hogy eszközkezelőben látod-e a rádugott eszközt , és ha igen, akkor mint rendben lévőt, vagy mint felkiáltójeles , driverproblémás eszközt ?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
snecizero
senior tag
Szevasztok. A wave 1 után végre megtaláltam a méltó utódot.
Klikk ide----------->[link]
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
Kár hogy videót nem lehet bele rakni a fórumba.
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
San398
őstag
Nekem is ilyen gondom volt mint neked. Nálam ez megoldotta a problémát:
- telefon ne legyen csatlakoztatva
- feltelepíted ezt a drivert [link]
- csatlakoztatod a telefont (Kies ne fusson)
- amikor a win felismert mindent mehet a kiesA kies álltal felrakott driverrel nem sikerült a csatlakozás!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Évácska
csendes tag
Most töröltem a Kies-t. Egyébként mindig frissítettem, amikor feldobta a lehetőséget.
Ha Kies nélkül, simán bedugom a telót, akkor sem ismeri fel mint háttértárat.
Megpróbálom felrakni azt a drivert, amit ajánlottak eztán meglátom.
Egyébként nem látom az eszközkezelőben a telefont, viszont a kábel jó, mert egy másik telóval működik! -
nagyúr
válasz Évácska #16149 üzenetére
Ha bedugod a kábelt, fent, az értesítősávon megjelenik az usb ikonja? Mert ha nem, akkor a telefon csatlakozójával van a hiba. Ez esetben próbáld meg kitisztítani a telefon usb csatlakozóját. Azóta tisztítottad, mióta pár napja megírtam, hogy kell? Nem azután jött ez a probléma?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest