Hirdetés
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasee
aktív tag
visszaraktam a JL2 -t , de azzal sem megy a vibra.
valószínűleg behallt a motor, holnap szervíz..még jó hogy meghosszabítottam a garit 2 hónappal.Ja Kied nél megjelent a számítógép neve a szoftver verziónál, hogy is lehet törölni?
Preconf most volt, de regiokodot sem irja ki.
Legfrissebb kies.... -
Paca2
senior tag
na nekem is ez volt a gond a netezés, + a 3,3"
de ha a wave3ban jó a net, engem megvett
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Goldmen75
őstag
Itt van egyébként
A teljes lista s ez az utolsó...mondom kipróbálom... Mert erről sehol sem írt senki! -
leslieke
Jómunkásember
Preconfig:
A tárcsázóba üsd be *#272*IDŐ# (az idő helyére a telefonodon látható aktuális idő ÓÓPP formátumban!) válaszd ki az XEH-t, nyomj rá a balra lent lévő telepítés gombra és várj türelmesen. A telefonon minden adat törlődik!
A telefon újraindul. (ha mégsem, no panic, kb. 15-20 perc után aksi ki-be és működik. Néha elfelejt újraindulni.)A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
Kár szívni a QA appsal, az asphalt 6 simán feltehető Kiessel a segédprogrammal vagy egy kis hexedittel.
Nimda: most az màr nem gond!
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Csináltak egy Kies loadert, ami megoldja a hexeditor helyett a progi átírását. Telón vagyok, így linket most nem tudok adni, de az xda-n megtalálod!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
Köszönöm a választ! A többi kérdésre vmi esetleg?
Akkor ha jól értem a török FW is csak akkor tudja a SH-t használni, ha kóreaira állítom a preconfigot.
De ha ezt cselekedtem volna, nem tűnt volna el a kiesből az összes, korábban XEH-ra telepített programom? Mintha ezt olvastam volna itt a topikban valakitől. -
consono
nagyúr
Nem fogod tudni megoldani, flashelhetsz új firmware-t... Az xda-n pár napja, hete beszélgetnek róla, de feloldás nincs. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1503609
A nexusban XEH-re nincs SHP...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
-
Attelah
tag
Ha jól emlékszem az 1.0-ban választható volt, az 1.2-ben is választható volt csak ott a középső és exponáló gomb kivételével minddel fel lehetett villantani a kijelzőt.
Legyen választható! Azért okostelefon nem?A zsebben még mindig oldhat ha a lezár/felold gomb hosszú ideig benyomódik. De ha a többi gomb nyomódik be akkor még nem old fel, el is kell húzni a képernyőn azt a "hártyát". Az meg azért véletlenül elég nehéz sztem.
A restart okoz sokszor gondot sokszor. Azt kötném olyanhoz, hogy feloldott billentyűzetnél két gombot kelljen egyszerre nyomni pl 5 sec-ig, vagy ahogy a kikapcsolásnál sztem nagyon királyul megoldották, kérdezzen rá hogy biztos hogy ezt akarod?
Még jó hogy 2 telefonom, van, azon legalább szólnak, hogy mivan a másik telefonoddal?! Pedig az egy ezer éves telefon sok gombbal, tok nélkül és az mégse old fel olyankor amikor nem is kéne.Tok nélkül egy ilyen telefont? Bátor dolog.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest