Hirdetés
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Nálam semmi változás: minden ugyanolyan, mint eddig. Nem is ajánl fel frissítést, sőt azt állítja, hogy a legfrissebb verzió van fent.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Bravó! A laptopon is beírta (eddig ott soha nem szerepelt a gép neve), mostantól nem tudok KIES-en keresztül frissíteni. Tele a hócipőm!
-
ABal
őstag
Hogy fokozzam a rejtélyt, íme a KIES frissítésének összesítője nálam:
Pc W7 64 -- az előző frissítés kiszedte a gép nevét, a mostani visszaírta
Laptop W7 64 -- már az előző frissítést megelőzően sem szerepelt a gép neve, most belekerült
Pc XP 32 -- mindvégig szerepelt a gép neve, most KIKERÜLT belőle.
Tessék! Lehet ötletelni. Én csak nézek magam elé.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Nálam sincs fent a 2.0. Majd ha lesz hivatalos frissítés, felteszem. Addig nem izgat a dolog. Aztán ha nem jön be, majd visszamultizom az 1.2-őt, bár ahhoz valami über durva hibának kellene benne lennie. Elájulva nem leszek, azt már most is tudom, de részemről van még a Wave-ben élet, és meg is tartom még egy ideig.
-
ABal
őstag
A MIUI megalkotója a Xiaomi, amely a Wave bejelentésekor még nem is létezett hivatalosan, tehát pl a lockscreen puzzle nem valószínű, hogy lopás. Végül is nekem tökmindegy ki kitől lopott. Pereljék be egymást, nekem meg működjön a telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Nálam is hónapok óta csücsül egy frissítést jelző szám az ikonon. Pontosabban, napi szinten változik 2 és 8 között, és időnként valós frissítés is volt mögötte, de alapvetően csak kamu, mert a legtöbb próbálkozásomat a "nincs frissítés" felirat zárja le.
-
ABal
őstag
A wifi egész biztosan lerántja, ezt én is aláírom. Wifivel átlag 3%-ot merül a Wave1-em óránként, most csak a próba kedvéért kikapcsoltam: valamivel több, mint másfél órája került le a töltőről, de még mindig 100%-ot mutat, pedig negyedóránként ránézek, hogy minél pontosabban el tudjam csípni, amikor lejjebb lép.
-
ABal
őstag
A Bada 2.0 Úgy Érzem Kéne mindenkinek 2012-ben!
-
ABal
őstag
válasz consono #2696 üzenetére
Hát ez angolul egy katasztrófa, de szerintem ez volt az eredeti szándék:
Az "az oldal túl nagy" üzenet a böngésző high debug beállítása miatt fordul elő. Minden alkalommal, amikor teljes memória kihasználságot érzékel, feldobja ezt az üzenetet.
Ezt eddig is sejtettük.
Ha átszerkesztjük a következő parancssort és OK-t nyomunk, akkor arról tájékoztat minket, hogy memóriát szabadít fel és a zoom in/out sokkal gyorsabban működik.
Viszont ezek szerint pont a lényeget nem írta bele, mert az általad is hiányolt parancssor kéne, hogy ki lehessen próbálni. Nem tudod megkérdezni tőle? Egy parancssor megadásához csak nem kell angoltudás, az talán már érthetőbben nézne ki.
Egy fejlesztőnek nem kéne angolul tudnia? Szakirodalmat és blogokat hogyan olvas/ért meg?
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
A 2-3 nap szerintem jó érték.
Androidon sokféle ROM és beállítási lehetőség érhető el, amelyek optimalizálják a fogyasztást. Ha Badára is komolyan fejlesztene valaki, szerintem a Wave is megrázná magát és kijönne még egy nap.
-
ABal
őstag
Valami történik:
http://kepfeltoltes.hu/view/120114/valami_t_rt_nik_www.kepfeltoltes.hu_.png
Még akár valami jó is kisülhet belőle... ha van még valaki, aki őszintén tud is hinni ebben
[ Szerkesztve ]
-
-
ABal
őstag
válasz Wheelbarrow #3188 üzenetére
Bocsi, de ez azért erős reakció, figyelembe véve, hogy miről és milyen hangnemben írt a hozzászólásában.
Az elmúlt hónapok termése valóban idegborzoló volt, a stílusra a "bicskanyitogató" jut eszembe, de tartalmilag sajnos nem egy dologban úgy tűnik igaza lett. Ez pedig a legkevésbé sem az ő hibája.
A helyzet súlyosságát jól jellemzi, hogy éppen bokrosolajos védelmében írtam, amit egy hónapja sem gondoltam volna de már nálam is elszakadt a cérna. Nem tudom, hogy miért éppen ma, de ez van.[ Szerkesztve ]
-
-
ABal
őstag
válasz ADAM1337 #3261 üzenetére
A Samsung eddigi támogatási hozzáállását alapul véve az is kérdéses, hogy a W3 megkapja-e? Nem hoznak-e ki inkább egy W4-et Tizennel, aztán nagy ívben sz@rn@k a Wave3 tulajokra. Az előző Wave-ekre meg úgysem megy már fel, mert túl idősek lesznek hozzá. A visszafelé kompatibilitás ígérete meg beáll a sorba a többi meg nem valósult projekt közé.
Engem most leginkább az izgat, hogy tényleg lesz-e valaha a számunkra hivatalos 2.0 WI-II-re? Amíg a Tizen nem volt képben, addig sem sűrűn sorakoztak a frissítések, mit várjunk most, amikor már az integráció a fő téma? Vajon hányan dolgoznak most a Bada 2.0 fejlesztésén/befejezésén? Csalódott lennék, ha nem adnák ki, de meglepett nem.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz leslieke #3333 üzenetére
Így van, és én is mindig a jelentkezők között voltam, bár akkor még nem gondoltam, hogy ekkora kihívás lesz betartani.
Én most úgy vagyok ezzel, hogy magamban lezártam az egész frissítés témát, és elkönyveltem, hogy nem lesz. Van az 1.2, ami kiszolgál a hétköznapokon, azzal még elvagyok jópár hónapig. Aztán lehet, hogy a Samu mégis meglep egy 2.0-ával, akkor majd nagyon fogok örülni, de addig már nem foglalkozom ezzel. Már kiírtam magamból, lenyugodtam.
Duvi, te nagyon pihent vagy!
-
ABal
őstag
válasz gelbelex #3336 üzenetére
A hivataloshoz -- amíg egyáltalán él a remény -- ragaszkodom, a magyar nyelvhez nem. Kivárom a március végét, aztán meglátom, hogy rászánom-e magam, hogy mindent újra kelljen raknom, ha netán mégse történne semmi "hivatalos".
-
ABal
őstag
Át tudnád küldeni nekem a fájlt? Valamiért semmilyen böngészőből nem indul el a letöltés a megadott linken. Kíváncsi vagyok én is.
Mihelyt leírtam, látom, hogy elkezdte lehúzni. Akkor storno.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
A Picsel File Viewer nálam sem nyitja meg W1-en, csak a Smart Office. Lassú de viszi, nagyítani is lehet, olvasható marad, bár nem tökéletes. Valószínűleg szkennelt PDF?
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Ez jó
Szépen mutatja, mennyire megváltoztak a dolgok errefelé. Ma már ez csak egy jó poén, már nincs miért védeni a mundért.
A "Bada-Tizen" huzavona kapcsán jutott eszembe, hogy lehet, hogy végre elkezdték olvasni a fórumokat, és rájöttek, hogy már csak egy lökés kell a badás közösségeknek, hogy végleg felszámolódjanak.
Tényleg elgondolkodtató a számomra, hogy mennyire amatőr ez az egész. Vajon komolyan gondolták a Badát egy pillanatra is?
Ha consono elmélete igaz a kijutott 2.0-áról, akkor jobb ha elkezdünk ládaszámra pezsgőt küldeni a Samsungnak, ha akarunk még hivatalos 2.0-át a WI-II-re.
Elnézést, hogy csapongtam, de ez amolyan "hangos" elmélkedés lett.
-
ABal
őstag
válasz gelbelex #3415 üzenetére
De akkor minek hozták ki a Wave3-at..?
Szerintem ez hivatott táplálni azt az illúziót, hogy folyik a fejlesztés és van jövője a rendszernek. Ha a W3 sem jött volna ki, akkor lenne csak igazán gyors a leépülés. Így is átlag kétnaponta megy el valaki.
-
ABal
őstag
A legújabb KIES plugin modern ikonokat hozott az eddigi feliratok helyett a jobb felső sarokba. (az alkalmazásboltban) Mégis folynak a fejlesztések.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Nálad gördülékenyen fut? Nekem a menüben továbbjutni is kihívás, mert olyan sokat gondolkodik minden egyes képernyőváltás előtt. Ezért aztán még azt se tudom, hogy kell játszani, mert eddig nem volt türelmem kivárni...
-
ABal
őstag
Nem feltétlenül attól függ, hogy multival lett-e felrakva valami vagy sem, mert nekem a KIES frissítette a telót KF3-ra, majd a legközelebbi saját frissülése után már azt írja ki, hogy "nem támogatja a KIES-en keresztüli frissítést" azon a gépen, amelyen előzőleg gond nélkül frissítette.
Ugyanakkor a másik gépemen ugyanerre a telóra azt írja, hogy ez a legfrissebb készülékszoftver...
A KIES egyszerűen szar. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a két gépen hogyan alakul majd a 2.0 eljövetele. Én kivárom.
[ Szerkesztve ]
-
-
ABal
őstag
A Google Maps megy 2.0 alatt?
-
ABal
őstag
Köszi, köszi. Egy jó pont.