Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok! Tudtok segíteni? Hezitálok a Le32C650 és a UE32C5000 között. Árban nagyjából egyenlő, de meiket ajánljátok LED-TV/50Hz-el vagy LCD-TV/100Hz-el? Szeretnék MKV/avi-s filmeket nézni USB-ről is és PC ről is HDMI-n keresztül. Ti melyiket ajánljátok és miért?
Ja amúgy ha pc-ről hdmi-n keresztül nyomatok MKV-s filmet DTS hanggal, akkor azt fogom hallani a tv-n? (licensz gond asszem) Köszi előre is.Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Davebowman
senior tag
Nagyon köszi, ezt jó hallani, de ha neked van ilyened, leírnád, hogy az internet-tv hogy kell elképzelnem, a tvre kötöm a lan-netem és egy progi(applet) böngésző jön be ahol ki tudom választani pl. az időjárást? Egyszóval nem googlizhatok/facebookozhatok rajta ugye?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
-
Davebowman
senior tag
Segítsetek! Én attól félek, hogy a zertéelklubban nyújtottak lesznek a fejek. Ugye egyszerűen át lehet kapcsolni, vagyis át lehet kapcsolni 4:3 arányra?
-
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
Én még a 100Hz-es Motion Plus-al vagyok képzavarban, ha egyszer 100Hz-es a tévém, de azt érdemesebb kikapcsolni, akkor mi lesz 50Hz-es? Mert akkor érdemesebb a C550-et megvenni 20Rugóval olcsóbban, ha úgysem érdemes 100Hz-es üzemmódban használni. Én pont a 100Hz-miatt venném ezt a tévét! Bocsi, ha el vagyok tévedve.
-
Davebowman
senior tag
válasz snefftamas #6544 üzenetére
Iggeeeen, ezt vártam! Nagyon köszönöm! Ez soket segített nekem, bár így is a c650-es mellett voksolok, de már tudom, hogy 50Hz-es tévét veszek így is + NET@TV + Ultra Clear és ha valami miatt nagyon kell a 100Hz-akkor az is rendelkezésre áll. Így már értem miért adok ki + ~20.000Ft-ot
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Köszönöm ezt a kimerítő választ. Az teljesen egyértelmű, ha stream-ként küld a server a tévé felé 1 video és 1 hang sávot, hogy abban nincs másik hang. Világos. Ekkor nekem vagy a tévébe kell a routerből eljuttatnom egy patch kábelt, vagy megvenni azt a speckó usb-s samu wifi adaptert ugye? Mert a tévé máshol van a lakásban és 5 méter hdmi nem ér el odáig. Mégegyszer köszönöm, ha minden igaz holnap belevágok a megvételének folyamatába.
-
Davebowman
senior tag
Bár ez csak mellékes az, hogy Internet@Tv az pontosan hogy kell elképzelnem? Gondolok itt arra, hogy a Firmware-be előre vannak telepítve az appletek és én ki/be kapcsolhatom őket? Mondjuk ha nézek 1 Jóbanrosszbant, mert az nem érdekel, akkor hasonlóan, mint a teletext egy részét kitakarva a filmnek megnézhetem az emiljeimet, vagy az időjárást? Aztán csak a firmwre-be telepített progikat használhatom, vagy lehet a netről letölteni hozzá újakat is? Vagy fejleszteni hozzá?...hopp, mibe lógott a kezem...
-
Davebowman
senior tag
Na akkor adjunk még a dolognak: A SamyGO oldalon csak a LExxBxxx tv-ket írja, de már van rá okosítás is, hogy a C-s is tudhassa aztat. Samsung App Store (nekem az android store jutott eszembe) gondolom pénzért bármit le lehet tölteni, de a kérdés az, hogy az eredeti store címet is át lehet-e egy lokális webszerverre írni...mittomén mondjuk a saját pécémé tele fizetősen elérhető app-okkal...csak példa ...bár nemrég még a 100Hz-en filóztam, most meg azon, hogy lehet Transformerszé WaráZsOLnI Teccik ez a genya tévé holnap meg szerzem!
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
HELP! Nincs valami ötlete valakinek, hogy a mai napon hogyan juthatnék Győrben ilyen TV-hez? Elfogyott mind, és nem tudok vidékre menni érte. Imára kulcsoltam már a kezem... Ha másra nem, arra jó példa vagyok, hogy miért nem szabad annyit vacillálni sokat a hőn áhított termék megvásárlásával. Nesze neked karácsony
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a c650-hez csak az az usb-s samsung wifi adapter jó, vagy jó hozzá másmilyen is? Ugyanis ez ~10.000Ft.
-
Davebowman
senior tag
NA! Beálltam a 32C650 esel táborába. AA paneles és semmi bajom vele! Szép képe van. Oldalról kékes a háttér, de kit érdekel oldalról? Routerről kapcsiból felkúszott a netre, frissítette a telepitett app-okat. Az lehet, hogy ~300 Mb belső memóriája van? Most csinálom a DLNA szervert hozzá, majd lesz kérdésem tuti
-
Davebowman
senior tag
A 3003.0 miben jobb az elődjénél? Lehet tudni?
-
Davebowman
senior tag
Kis figyelmet kérek! A 100Hz a legfontosabb az LE32C650-es tévénél. Bakjál a panelmizériára! Bakjál a sok firmware mütyizésre. VEDD MEG ÉS HASZNÁLD!!!! Kinyalja a segged is ez a tévé és a családod is örülni fog ennyi. Ha meg rohadt gazdag vagy és nagyobb, drágább kell akkor nem fogsz TV-t találni ami neked megfelel jelenleg, mert mindbe van hiba
1 napja látok 100Hz-ben filmet....ugyaz az a film amit már 100szor láttam (I, Robot) aszittem más felvétel, vagy más kamerával vették fel. Hihetetlen! Gyerekek nem térek napirendre. Aszonták sokakat zavarja és inkább kikapcsolja....deminek amikor bepisálok a képminőségétől. "AA panel meg felejtős..." aki ezt mondja az idióta! Olyan ez mint az Ászpóker, visz mindent. Csak a terás winyóm lesz kevéske mostantól
Na szép karácsonyt mindenkinek!
-
Davebowman
senior tag
Utóirat: Nagyon köszönöm a Prohardware-nek és a forumozóknak a segítséget, nagy jót tettek vele nekem és hálás vagyok a sok válaszért és információért amit itt kaptam.
KÖSZÖNÖM!
-
Davebowman
senior tag
Aww kérdeznék: Tuti volt már téma, de hogy lehet egy 12Gigás MKV fájlt kettészelni? Mer csak egy 8 Gigás pendrájvom van és USB-n néznék filmet kizárólag! Köszi a választ.
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #6746 üzenetére
Már nem téma!
Viszont új kérdéskör: Ti milyen külső HDD-t használtok filmnézésre, aminek nem kell külön táp (ubs-ről kapja) nem hangos és nem melegszik nagyon? Melyikre esküsztök? 250-500Gb-os kellene, ehhez a tévéhez, kizárólag filmeknek.
-
Davebowman
senior tag
válasz Gaben1987 #6761 üzenetére
Szuper, de 10 perce hozott haver egy kis eepc-khez való külső kis HDD-t, 30Giga csak és 15Mb/s-el ír (12perc kb 1 HD film) és 3 film elfér rjata. Viszont csak 4.000-be kerül Ennyit megér. Amúgy köszi a javaslatot, még lesz rá szükségem tuti.
-
Davebowman
senior tag
Nincs valami technika arra, hogy 3D tv nélkül is lehessen egy picit élvezni a 3D-s filmeket?(mozi mi?) Az anaglyph egy létező technológia ugyan, de ahhoz is szemüveg kell és rontja a szemet, de nagyon! Én megelégszek egy szimpla NEM-el is, csak akkor nem guglizok melóidőben emiatt
-
Davebowman
senior tag
válasz vidra1221 #6800 üzenetére
Én nem vagyok szakértő, de had válaszoljak én: Nos nekem is ez volt a gondom, igazából a megfogalmazásom az volt, hogy nem akarok pénzt adni olyan szolgáltatásokért (Internet@TV, LAN) amik nem kellenek, viszont legyen 100Hz és FullHD! Ez a tv jött ki győztesen és azt mondom neked: megér 30eFt-ot és mielőbb vedd is meg, hogy megnyugodjon a kicsi lelkedd (mint nekem) mert sem aludni, sem enni nem fogsz ha sokáig vacillálsz és ezen kattog az agyad majd. Saját példa! Hidd el nem lesz olyan tévé ami nekd meg fog felelni, nem lesz benne net, de 100hz+FullHD igen és olcsóbb is lesz 20-30eFt-tal... szaal vedd meg most és filózz! A panelokra is fossrá szépen nekem AA-s van hótmegfelel, nemiskell jobb Remélem segítettem.....
Gipsz Jakab, 5ös lottónyertes,
a Samsung magyar o-i tulaja[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Szerviz menü: Valaki aki profi ebben leírná, hogy mi micsoda, illetve, hogy mit érdemes át állítani és azt miért? A firmware frissítés mennyire... szóval könnyű téglát gyártani a tv ből? Winmo telómat, dvd-írómat, VGA-karim on már frissítettem, de azok csak pár 10eFt-os tételek, ettől azért már kicsit jobban félek. Véleményetek? Olvastam olyat, hogy ..utána már nem játszotta le ezt meg azt. Tanács?
-
Davebowman
senior tag
Kösz. De sajna a manuálban sem találtam meg..... jójó OFF, de ez már tényleg érdekel: Ha el lehet menteni a csatornákat (Ha esetleg firmware csere, vagy csak belépek a service menüben) azt ugye a zúsebére dugott pendrájvra/winyóramenti? Valami próbálta már? Esetleg egyéb beállításokat is lehet menteni?
-
Davebowman
senior tag
válasz gyugyo79 #6874 üzenetére
őőőő a patch-elést nem is kell? Mert ebben van egy forrás is. Bemásoltama /etc /usr-be amit kell a függőségek kipipálva. Patc-elést még nem csináltam. A jjust run make....nél akadtam el. Akkor most azt kell, vagy nem? Láma lennék. Hogy indul? daemonként?
-
Davebowman
senior tag
Tudtok segíteni? A LE32C650L1WXX legújabb Firmware-ét hogy toljam rá usb-n keresztül? létrehoz egy könyvtárat a pendrive-n de nem lát újabb fw-t. A TV-n még a 3000-es van, amit letöltöttem az meg 3015-ös. Valakinek sikerült esetleg? Vélemény?
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, egy 100Hzes tv kellene kb. 90k-ból, 26" vagy 32" os, ti melyiket ajánlanátok? Köszi.
-
Davebowman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest