- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
-cobra- #111610 üzenetére
Ha csökkented a színtelítettséget vagy kontrasztot, akkor nem javult meg? Egyáltalán hatásosak ezeknek a módosításai, csinálnak valamit?
Ha a háttérvilágítás fényereje szabályozható, akkor azt kizárnám. Annak amúgy sincs köze a színtelítettséghez. Ez inkább valami képfeldolgozási mizéria.Kíváncsi lennék, hogy fekete-fehér tesztábrán is látszik-e különbség a 2 TV között.
-
-
-
-
-
Luissimo
veterán
válasz
-cobra- #5763 üzenetére
És mennyibe került a két adapter, mert így már kezd drágának tűnni a próbálkozásod, mivel ITT 10 ezerért kapni eredetit hozzá
Én is eredetit vettem Pesten a Damjanich utcai kis elektronikai boltban, 11 ezer párszázforint volt !!
De a Fórumosok egy része a Belkinre esküszik, hogy az megy, ird be a keresőbe és próbálkozz ( a másik kettőt meg add el)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest