Hirdetés

2020. november 25., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#901) kmiki20 válasza remington2 (#898) üzenetére


kmiki20
senior tag

A képen nem látszik jól, az csak egy katona, maga a géppuska a levegőben lóg és nem lehet felvenni (nagy szívfájdalmam volt).

(#902) kmiki20 válasza Superman (#899) üzenetére


kmiki20
senior tag

Sztem én is, bár rendszeresen mentettem, így van még remény. Egyébként megpróbáltam alternatív utat keresni, de kiestem a pályáról :D (hogyan lehet képet kimenteni a játékból? Nagyon mókás, a levegőben mászkálok).

(#903) Superman válasza VinoRosso (#900) üzenetére


Superman
nagyúr

Ez mire is jó?

(#904) Superman válasza kmiki20 (#902) üzenetére


Superman
nagyúr

Újrakezdtem veteran-on és most már jó.

(#905) bim válasza VinoRosso (#621) üzenetére


bim
veterán

hogyan tudom szerkeszteni azt a tlx fájlt?
megnyitottam tc.-ben de nem tudom átirni a sort. :B
esetleg nem tudnátok feltölteni egy olyan tlx fájlt ami már modositva van és müxik is? :U

Lauda: :R

(#906) VinoRosso válasza Superman (#880) üzenetére


VinoRosso
addikt

Crysis például nagyon "steril"

Ez mit jelent? :F

(#907) bim válasza VinoRosso (#906) üzenetére


bim
veterán

egyel felettedi hsz? :B

(#908) bim válasza bim (#907) üzenetére


bim
veterán

megoldottam.jó nagy láma voltam. :W :DDD

(#909) proci985 válasza bim (#905) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

f4el nyisd meg;>

bónusz: szerintetek hogy élik túl a banditák, ha fejbelövik őket AKval? volt olyan, aki 3 lövést is túlélt... páncéltörővel nem, de páncéltörő nem páncélozott ellenfél ellen (fejüket semmi nem védi) még ugye kevésbé hatékony is :F

remington2: jé, kisütött a nap a cordonnál! "egyszer csak megjelent":DDD

katt777: és akkor Te még arról nem is tudsz, hogy masteren két lövedékből lő ki... esélytelen átjutni. legalábbis ha nekem 25ödikre se sikerült, akkor nem lehet megcsinálni. egyébként 50%os eséllyel talál el az ellenfél, és 4 lövedéket nagyon gyorsan kilő... mocskos csíter n00bok, azok, a wallhackjükkel meg a headshothackjükkel... alapvetően azért nyomom legnehezebb fokozaton, mert így rá vagyok kényszerítve, hogy gondolkozzak, illetve taktikázzak... pl a Crysis eszméletlen élményt nyújtott zöldsapkás fokozaton, csak mondjuk ott ki lehetett használni olyan dolgokat, mint fedezék, bokor, téglafal, sötét, és az ellenfelek nyomolvasó képességét és hallását se Winnetouról mintázták (az AI nagyon ott volt a szeren... zseniálisan taktikázott, ismerve a bekerítéstől kezdve az erőltetett tűzön át mindent). de még egy Predatorról sem. legalábbis így belegondolva az AvPben (rebellion féle zseniális fps, egyik legjobb a műfajon belül) azok lőttek ilyen pontosan. megoldás egyenlőre az accuracy mod, avagy ellenfél kevesebb gránátot dobál -avagy nem kapsz egyszerre nyolcat a nyakadba... velem megtörtént- és már nem csak nekik pontos a fegyverük...

kmiki20: nem kell oda Vintar, elég az AK is... illetve az AI a gerilla harcmodortól (fut, lő, elfut ház másik oldalára, lő, megint eltávolodik, megint lő kettőt, megint eltűnik) végtelen ciklusba kerül. én Sevával és távcsöves AKval mentem vissza... boszút állni, hogy vissza kellett váltanom novicera a PKM miatt. 150kilós moddal egész jó pénzt lehet összeszedni ott, abból uppoltam fel a Seva suitomat.

Superman: shadereket prütyköli meg, elvileg szebb látványt csinál.

[ Szerkesztve ]

Social distancing in lagom amount.

(#910) kmiki20 válasza proci985 (#909) üzenetére


kmiki20
senior tag

Én semmi modot nem használok. A ruhámat fejlesztettem, hogy többet tudjak cipelni (sajna 60kb a max, mert vmi hiba van a rendszerben. Nem tudok minden fejlesztést megcsinálni, mert azt írja, hogy bizonyos dolgokat előbb fejlesztenem kéne, na de azokra meg azt írja, hogy már fejlesztettem, szóval nem értem én ezt.

Amúgy még egy alternatív pénzkeresési forrás: ki/be lépkedsz a különböző frakciókban. Belépéskor mindegyik ad vmi extra cuccot (egyenruha, tuningolt fegyver), amit aztán jó pénzért el lehet adni :)

Teljesen megakadtam a játékban, de szerencsére még van 1-2 terület ahova el tudok menni szóval átmentem felfedezőbe :D (hátha később könnyebb lesz)

(#911) Superman válasza VinoRosso (#906) üzenetére


Superman
nagyúr

A grafika nagyon letisztult, inkább rajzfilmszerű, semmint életszerű. Akkor már inkább a STALKER. persze ízlések és pofonok.

(#912) kmiki20


kmiki20
senior tag

Akit érdekel tölthető a reloded verzió! Állítólag bugmentes :D:D

(#913) VinoRosso válasza Superman (#911) üzenetére


VinoRosso
addikt

hát miért a stalker életszerű :F Szerintem a crysis megvilágítási modellje áll legközelebb a valóshoz, legalábbis az általam eddig látott játékok közül. Fizikában sem láttam közel hasonlót sem. A színek egy kicsit giccsesek valóban, de az sosem lesz olyan egyiken sem mint a valóságban, mert játékokról van szó.

(#914) Superman válasza VinoRosso (#913) üzenetére


Superman
nagyúr

Nem azt mondtam, hogy életszerű, de erről ne nyissunk vitát szerintem. Nekem nem giccses a Crysis, hanem olyan, mintha egy jól megcsinált rajzfilmet néznék. Fizikáról vitatkozhatnánk, szerintem a Ghost Recon: Advanced Warfighter2 fizikai motorja sokkal jobb és élvezetesebb, küólönösen PhysX-el, de ez nem az a topik. A STALKER színei/színvilága tetszenek jobban, egyébként meg tényleg ne hasonlítgassuk a valósághoz.

A tetszés pedig, mint tudjuk, szubjektív, ebben sosem fog két ember közös nevezőre jutni.

[ Szerkesztve ]

(#915) VinoRosso válasza Superman (#903) üzenetére


VinoRosso
addikt

tuningolja a shadereket, pumpál egy kicsit a grafon fps csükkenés nélkül

(#916) Superman válasza VinoRosso (#915) üzenetére


Superman
nagyúr

Megnézzük.

Egyébként nagyon megbántam, hogy újrakezdtem veteran fokozaton. Ez így nagyon nehéz. Az emberem csak vérzik, vérzik már a legkisebb sérüléstől, sőt nem is kell sérülés.

Aztána csalások: akkor ragad be pont a fegyver, új, tuningolt cucc, amikor csőstől rohannak felém. Egy emberbe egy tárat kell belelőni, különösen messziről, biztosan páncélmellény van rajtuk....

(#917) kmiki20 válasza Superman (#916) üzenetére


kmiki20
senior tag

Próbálj meg fejre lőni, nekem bejött (2-3 jólirányzott lövés és még a katonák is kifekszenek).

Más.: mint írtam a főszálon nem tudok továbbmenni, ezért össze vissza kalandozom a zónában (ennek egyik eredménye volt, hogy kiestem a pályáról :D), most vmi monolitok területén kószálok, elég erős banda. Járt már vki arrafelé?

(#918) VinoRosso válasza Superman (#916) üzenetére


VinoRosso
addikt

na jó de anno meg azon reklamáltak az emberkék, hogy túl könnyű a játék. Most meg nehéz az a nem jó, de lehet állítani a fokozatokon, hogy kinek mi a megfelelő. Szerintem az aranyközépút a nyerő. Én mesteren tolom, és így valóban túl nehéz, pl amikor a mocsárból mentem át a kordonra, először a katonai helyőrség felől, akkor vissza kellett mennem a mocsrába elmenni a géptelepig, aztán onnét a stalker bázishoz át a kordonba, mert nem tudtam átjutni sehogyan sem a golyószórón. Egy lövés és összesetem, még arra se volt esélyem, hogy folymatosan tolva magamba az elsősegélycsomagokat túljussak valahogy. Jellemző, hogy újoncon kezdtem, és a kordonig eljutva 30 mentést csináltam csak( főleg bugok miatt ) addig masteren 100 körül( a nehézség miatt ) :Y

(#919) katt777 válasza Speccy (#894) üzenetére


katt777
félisten

Hát, próbáltam, de szarrá lőttek úgyis. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#920) katt777 válasza proci985 (#909) üzenetére


katt777
félisten

AvP 1-2-t kieg. lemezekkel oda vissza 3 oldalról. :C Az játék. Amikor megnézek pár újabbat, mindig kedvem támad ilyesmit, NOLF1-2-t, SSAM-eket feltenni. De van még fenn Oblivion.

Superman: Én veteránon indultam neki, és több fejlövés is kellett a banditáknak.

VinoRosso: Nem az a nehéz játék, amelyet 100x kell menteni 100 m-en (ez nem nehézség, hanem szívatás), hanem amit okosan nehéz szinten is végig lehet csinálni. AvP-t is lehetett, mert végignyomtam, hogy minden bonus-pálya meglegyen. És szintenként csak 2 mentés volt.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#921) remington2 válasza katt777 (#920) üzenetére


remington2
senior tag

Előttem meg ott ugrált egy bandita, mondom nosza, beleeresztettem három tárnyi smg lőszert, de még utána el kellett szaladjak :R

Superman: pedig megy az. Engem a kordonra nyíló kijárat iránya idegesít, mert pont szemben van a katonai bázis egyik sarkával, és megzavarja a tájékozódást. Lefelé kel futni, balra a fatörzsig, ott meg át. És persze gyorsan . . .

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#922) VinoRosso válasza katt777 (#920) üzenetére


VinoRosso
addikt

szerintem végig lehetne csinálni masteron úgy az egészet( ha nem lenne game crash), hogy nem halsz meg, csak én vagyok béna hozzá. Ha valaki pro és sokat játszik, előbb utóbb rájön a nyitjára. Mikor először játszottam a SoC-al, mindig meghaltam 5 perc után újonc fokozaton. Most meg gyakorlatilag végigvittem úgy, hogy nem haltam meg mester fokozaton, a legveszélyesebbek az anomáliák voltak az életemre, mert néha figyelmetelen vagyok ebből a szzempontból. Mondjuk ott nagyon könnyű becsapni az AI-t bujkálással, meg miután megvan a megfelelő védelmed, sebezhetetlen vagy gyakorlatilag. Itt ezek nincsenek meg, dehát ezért is nehezebb, a lényeg, hogy van benne kihívás, van hova fejlődni.

(#923) katt777 válasza VinoRosso (#922) üzenetére


katt777
félisten

Egy ismerősöm tolta master-en, 3 fejlövés kellett egy halálhoz. Persze az ellenségéhez. Én nem bánom a nehéz fokozatot, de reálison szoktam játszani. Régen a nehézség több és/vagy okosabb ellenség volt (pl Doom), ma meg szimplán szívatják a játékost. Chaserben bedobtam normál szinten egy gránátot egy szobába, és amikor nyugodtan besétáltam, 3-an lőttek rám. :(((
Majd holnap nézem, el tudok-e futni a mindent látó nagy testvér géppuskája elől. De mondjuk az is érdekes, hogy a mindent szarrá lövő géppuska elől fedez egy fatörzs, csak a forgácsok röpködnek róla, nem is sérül. Kemény fából faragták. :DDD

Érdekes így ez a játék-topic. Oblivionban az örömünket, képeinket, stb. osztjuk meg egymással, meg hogy hányféleképpen oldunk meg valamit, elvétve pár bug, Itt meg minden hsz-ban, hogy ki hányféleképpen szív. :(

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#924) VinoRosso válasza katt777 (#923) üzenetére


VinoRosso
addikt

szerintem a SoC topicban sem megy már bugvadászat egy ideje, igaz ehhez is egy jó időnek el kellett telnie. Majd meg lesz patchelve, meg modolva a játék, és akkor jó lesz ez, sajnos kiforratlan az egész, és szerintem azért is hozták ki így, mert úgy hamarabb fény derül a gyengeségeire, illetve a modok gyosabban adaptálhatók lesznek hozzá SoC-ból, mintha még fejlesztettek volna egy fél évet.

(#925) katt777 válasza VinoRosso (#924) üzenetére


katt777
félisten

Azért fizetünk, hogy jó programot kapjunk. Ha teszternek kellek, fizessenek ők. Régen feltelepítettem egy programot, és játszottam vele, jól éreztem magam, ma minden játék egy totál dühöngés, nagyon keveset kivéve.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#926) westlake válasza kmiki20 (#912) üzenetére


westlake
félisten

ha szepen megkertek, kirakom a szerveremre :DDD

Play nice!

(#927) kmiki20 válasza westlake (#926) üzenetére


kmiki20
senior tag

:)

(#928) VinoRosso válasza katt777 (#925) üzenetére


VinoRosso
addikt

hát aki fizet érte...nekem egy szavam nem lehet :DDD

(#929) westlake válasza VinoRosso (#928) üzenetére


westlake
félisten

en megvarom a 24-ei magyar verziot.. addig talan kibirom ;)

Play nice!

(#930) kem


kem
addikt

fúú a képek szerint nagyon gagyi a game:S
remélem hamar kipróbálhatom.

Köszi!

(#931) kormi0312


kormi0312
senior tag

sziasztok,
szeretném kérdezni, hogy mennyire normális az hogy 1024-ben és 1680-ban is 7fps a video teljesítmény?
4800+ X2, 780G mobo, 8800GTS G92, 4GB a-data ram.
vagy hogyan lehetne kiküszöbölni a hibát?
177.98-as forceware-re és PhysX System driver 8.09.04-re frissítettem.
köszi előre is a segítséget! :R

(#932) proci985 válasza katt777 (#920) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

1.00 alatt nem volt benne mentés. ez az 15perces alien utolsó pályán enyhén szivatás volt, avagy a 3 predator a végén... ejj, azon a programon tanultam meg mozgó célpontot gyorsan fejlőni (fejlőni a SiNen és a Deus Exen). huhú, nem gyengén volt nehéz. bár amikor strandedon 1 óra után untam meg a skirmisht úgy, hogy az alieneknek esélyük se volt közelkerülni... régi szép idők:)

én is masteren mentem neki, eddig mindháromszor (asszem az a legnehezebb). alapjában véve azért szívás, mert:
- meglőnek shotgunnal, és meghaltál
- meglőnek, és két bandage kell a vérzés elállításához
- elkap a boar, és halott vagy
- még accuracy moddal is baromi nehéz az ellenfelek lőtávján kívülről leszedni őket... főleg, hogy a fejlövés néha bugzik... ez ugye shotgunnal, aminél fél év mire újratölt, külön móka... mozgó ellenfelet shotgunnal meg baromi nehéz kilőni, túl lassú a lövedék
- nem páncéltörő lőszereket túl jól bírja az ellenfél, velünk ellentétben.

aztán onnantól, hogy volt egy uppolt military vértem 60as bulletprooffal már mindjárt ás lett a leányzó fekvése. AK, páncéltörő lőszer, távcső, és onnantól már nem sűrűn haltam. de Seva suittal is hasonló volt a helyzet. bm16 longgal sniperkedni távcső nélkül kb olyan, mint vintaral sima lőszerrel 300méterre lévő célpontot lőni alapjátékban... meg lehet csinálni, de sok esélyed nincs rá.

nem lehet masteren végigmenni. egész egyszerűen a PKM elől nincs esély elfutni, a vérteddel meg bármit is kezdesz, nem ad annyi védelmet, hogy túl lehessen élni.

sima SoC tényleg nevetségesen egyszerű volt veteránon. emlékeztek: rush barba, utánna már van Vintarod/Stalker Suitod, 2 mamasod és egy night starod, egy urchinod és egy michád, ami kb elég is volt az üdvösséghez. no meg obokanod távcsővel/IL86od/FT300ad ízléstől függően. ennél már csak OL 1.33 volt durvább, ahol 30 perc után már FT200al a kezemben futkostam, 1 óra után pedig az exo/military s7 is megvolt mellé.

viszont ahogy eddig sikerült elmennem, ennyire imba questek nincsenek. konkrétan egész swampban van egyetlen (!) doboz, amit érdemes megkeresni (ÉNY sarokban az egyik), ugyanis hangtompítós pisztolyt sehol máshol nem lehet venni. artifact nincs, normál fegyver nincs, épeszű lőszer/fegyver talán még van egy (géppityu némi lőszerrel), egyszerűen semmi. a fő probléma meg megmarad, hogy okés, hogy megveszed a sevát/militaryt 20kért, de további 40-70k még rámegy, amíg tényleg használható is lesz.

viszont nem annyira vészes a PKMet leszámítva, mint OL 2.0, szóval lőszert azért még nem számolok. az egylövés egyhalál meg még mindig kutyafüles ahhoz képest, amikor rámrontott vagy 20-30 bloodsucker a legerősebb fajtából... aztán volt még 20 törpe, 150 zombi, meg 30 chiméra is a környéken:DDD illetve stancia2őn a dobjunk be 4-6 törpét, ugyanennyi bloodsuckert meg két controllert az eszméletlen mennyiségű exos ft200/groza/gauss felszerelésű veterán monolith mellé, csak a poén kedvéért... bár PKMmel végülis meg lehetett csinálni relatíve egyszerűen;] márcsak a sarcophageus ambient soundot kellett volna a rambo zenéjére kicserélni, mert kb az történt... 40 kiló pkm lőszer, kb 10kiló robbanóanyag, 10kiló ködszer, 18kiló vért, nomeg a mesterlövész puska találkozása a szerencsétlen szörnyikékkel.

Social distancing in lagom amount.

(#933) munky


munky
őstag

Vista 64bit van fent mégsem tudom maxra húzni, basic options-ben beállítom maximumra de advanced ben nincs bekapcsolva egy csomó minden. Többszöri újraindítás után sem jó. :(

Kevés a gépem vagy mi a gond :F

(#934) Silenzio


Silenzio
addikt

Faxomat. Lassú, bugos és crash-el a legújabb patch-csel... Nem ezt vártam.
A kerítéseket se rajzolja ki max grafikán sem... Csak póznák vannak, láthatatlan falakkal.

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#935) Silenzio


Silenzio
addikt

Ja, ez már a végleges, nem a ratyi orosz, és rendesen patch-cseltem meg.
Idióta játék volt az előző rész is, üres kézzel távcsövet formáló, messzibe kémlelő katonákkal, meg hullák mellett gitározó, beszívott hippi sztalkerekkel, de EZ... ez durva. Az elsőt nagyon szerettem, holott a rengeteg patch ellenére is kiszámíthatatlan maradt. Ez max egy hetet kap tőlem, ha addig megbarátkozunk, hosszú kapcsolat lesz...

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#936) MasterDeeJay

Sikerült szépre és játszhatóra beállítani a játékot.
1600x1200 Encanced Full Dynamic Lighnting-on használom 0xAA, 0xAF, minden be van kapcsolva kivéve a napnál az a 3 állítható cucc lowon van és közepesen a látótáv és grass. Így szinte minden esetben játszható szinten van. A mocsárnál kezdőhelyen persze továbbra is szar, de oda nem járok vissza. Legjobban az a vizes effekt kellene nekem, de nem találok rá megoldást hogy hogyan hozzam elő dx9 alatt. (szvsz remélem csak annyi dx10 van a játékban mint a crysisban és elő lehet hozni mindent)

Más: Megtaláltam megint a freedomot mint számomra legjobb frakciót (Soc-ba is azokkal voltam). Nagyon poénos dolgokat mondanak be hangosbemondón. Győzelemre viszem őket és a zóna szabad lesz. :D

Spoiler/kérdés:
Hogyan szerezzem vissza a pénzemet amikor a banditák kifosztanak? Majdnem 39k-m eltűnt, nem volt benne a dobozban amelyben a cuccaimat rakták. Most csak 12k-m van.

[ Szerkesztve ]

The Glorious Dual Xeon Gaming Master Race :) Master of chinese x79/x99

(#937) Brent válasza kmiki20 (#912) üzenetére


Brent
aktív tag

Már tesztelem! :D

(#938) katt777 válasza VinoRosso (#928) üzenetére


katt777
félisten

Hát én olyan hülye vagyok, hogy ált. megveszem a játékokat, de mivel párral rendesen besz.ptam, inkább csak tesztelés (és árcsökkentés) után. Egyrészt szeretem ott látni a polcon, mert kellemes emlékeket ébreszt egy jó gama után, másrészt meg ha a kedvelt játékainkért sem fizetünk, akkor a jó játékok készítőinek sem lesz több esélyük újra alkotni valamit, mint a szargyártóknak, hogy kib.sszanak velünk, ergo magunkkal tolunk ki. Agresszív lemezek ellen meg használok nodvd fixeket, így a lemezt és a meghajtót is megkímélem a kínzástól. Egy ismerősöm pl. 3-szor cserélte a Gothic 3-at, közben 1x a meghajtóját is, hát ez nekem nem hiányzik.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#939) katt777 válasza proci985 (#932) üzenetére


katt777
félisten

Én Gold kiadást vettem, ezért is szeretek kivárni a vásárlással. Skirmish-t nem nagyon toltam, mert csak jöttek folyamatosan, és vagy meghaltam, vagy meguntam.

A kedvcsinálód remek. :C :((( De a shotgun-nak leginkább a minimális lőtáv a hátultője. Malackák és kutyusok ellen viszont elmegy, ha sokat dodge-ol az ember. Amúgy én időközben arra a szintre állítom a játék nehézségét, amelyen reális.
Swampbe majd vissza lehet térni? Mert ez a hangtompítos dolog jól hangzik. Sokkal jobban, mint a nem létező csomag-díjazásom, ahol megölt a sugárzás. :W

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#941) Superman válasza remington2 (#921) üzenetére


Superman
nagyúr

Ezt csnáltam én isd harmadszorra sikerült is, első két alkalommal sz@rrá lőttek. Második alkalommal leszedtem két kiváncsiskodó katonát, akik feljöttek a fatörzsig, ahol megbújtam, de aztán annyi volt....

(#942) Superman válasza proci985 (#932) üzenetére


Superman
nagyúr

Hát igen. Veteranon megyek most és azt a feladataot kaptam a Stalkerek táborában lébvő fegyver/élelmiszer/stb. árustól, hogy leckéztessek meg pár banditát. Oké. irány a banditák búvóhelye, jelzem AK 47-esem volt itt már, erre előugrik egy f@szi az épület sarka felől, fejlövés, kampec, de a legmókásabb az volt, hogy egy pillanatra az életjelző csík full életerőt jelzett. :D

Nem baj. Visszatölt és újból. A banditák ilyen Clint Eastwood-os spagetti-westernes hosszú fekete kabátban elnyelték az AK47 golyóit. Biztosan a kabátjuk volt. :D Egyben védőpajzs is, mert egy tárat kilőttem egyre. Ha már öt méternél messzebb van a fejlövést részesítem előnyben, de mivel rohangálnak ide-oda, elég nehéz fejen találni őket...

(#943) remington2 válasza katt777 (#939) üzenetére


remington2
senior tag

Igen, az nagy élvezet, amikor megkeresed a rejtett stash-t, amelyet általában körülvesz a sugárzás, és találsz benne kőkemény 1 darab pisztolyt 40 darab lőszerrel :DDD.

Szerk: 1.504-es patchnél úgy látszik, "javították" a lőszeresládák kincsestárát, mert kevesebbet / ritkábban találok bennük lőszert.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#944) kem


kem
addikt

Valakinek van tapasztalata hasonló konfiggal mint az enyém?
A64 "X2" 9*250MHz
8600GT OC
2Gb DDR
Win XP

Köszi!

(#945) mandras81


mandras81
senior tag

Gyerekek!

Mondja itt mindenki a durva gépigényt. Nálam (angol version) proci 3 gigán, 9600GT kb. 15%-os tuninggal, DX10-ben, 1280X1024 High-on, (kivéve a három csúszkából a második kettőt, ahol a napot szabályozod), a bázison 30 körüli, viszont mindenhol máshol 50 környéki fps, és nem laggol...

Most akkor én csinálok valamit "rosszul"?

(#946) mandras81 válasza mandras81 (#945) üzenetére


mandras81
senior tag

Ja, és 1.504-es patch...

(#947) kmiki20


kmiki20
senior tag

Sikerült tovább jutnom (kopp-kopp), így nem kell elölről kezdnem. Az egész bénázásom oka, egy beragadt küldetés volt. "Menj fel a hangár tetejére blabla..." elvileg megcsináltam a küldetést, de nem a kijelölt helyen posztoltam, a játék meg úgy vette, hogy még nincs kész, ezért a térképen folyamatosan oda irányított :W :W

Ja, vkinek volt már olyan, hogy betöltötte az adott pályát, majd teljes fagyás és csak a reset segít? (én épp szívok vele).

Hogyan tudom megnézni, hogy mennyi az fps? Jelenleg egy 3850-es karim van, de lehet cserélem egy 3870-esre, sztetek lesz érdembeni javulás?

[ Szerkesztve ]

(#948) Superman válasza kmiki20 (#947) üzenetére


Superman
nagyúr

Én FRAPS-ot használok az fps monitorozására.

(#949) katt777 válasza Superman (#942) üzenetére


katt777
félisten

Mert az egész életed lepergett előtted, azért. :P
Kézigránát? :F

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#950) katt777 válasza mandras81 (#945) üzenetére


katt777
félisten

Én betettem végre DX10-be, mindent fullra, az eredmény 6-8 FPS (1680). CPU Control-lal és VGA tuninggal ezt talán 10-re is fel tudom tornászni. :O Egy újabb indok, hogy ne vegyen az ember 4870-et, mert DX9 szinten ez is elviszi játszhatóan fullban, DX10-ben meg az sem.
Amúgy ja, ha leveszed a grafikát, persze, hogy nem kell olyan erős VGA. :DDD No meg kis felbontáson, ráadásul keskenyben, ahol kevesebbet látsz be a pályából...

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.