Hirdetés

2020. január 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) dodopek válasza Dhampir (#5000) üzenetére


dodopek
(addikt)

Kész szégyen, hogy az ember annyit szív az eredeti lemezekkel, hogy a végén inkább leszed egy zöldségboltost, pedig ott a dobozos a polcon... :(

(#5002) genndy válasza dodopek (#5001) üzenetére


genndy
(addikt)

Steamessel például ez sem probléma.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#5003) Dhampir válasza genndy (#5002) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Ha nincs Internetkapcsolat, akkor Steam sincs?

(#5004) genndy válasza Dhampir (#5003) üzenetére


genndy
(addikt)

Átvált offline módba, annyi. Nem számolja a játékidőt meg az achikat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#5005) Dhampir válasza genndy (#5004) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Tehát attól még a játék játszható?

(#5006) genndy válasza Dhampir (#5005) üzenetére


genndy
(addikt)

Persze.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#5007) dodopek


dodopek
(addikt)

Ráment az egész estém, mire complete moddal életet bírtam bele verni. Most már csak a frapsot kellene valahogy rávenni, hogy dolgozzon a játék alatt, mert valamiért nagyon nem akar...

(#5008) MATEO6600 válasza dodopek (#5007) üzenetére


MATEO6600
(senior tag)

Ha fps-t akarsz kiíratni, akkor használhatod a beépítettet:
Consolba: rs_stats on
Sajnos elég sok mindent kiír, így teszt után érdemes kikapcsolni: rs_stats off

(#5009) dodopek válasza MATEO6600 (#5008) üzenetére


dodopek
(addikt)

:R :R :-)

(#5010) emre válasza dodopek (#4997) üzenetére


emre
(veterán)

Ha nem zavar hogy csak 4:3 képarány támogat tudom ajánlani.

[link]

Meg még az Old God Stalker mod-ot szerettem. [link]

[ Szerkesztve ]

Dolgoznak a verőfényben a verőemberek A szivárvány minden színében játszik a testünk Mi gyönyörűek is lehettünk volna drágám De így is szép hogy áldozatul estünk

(#5011) dodopek válasza emre (#5010) üzenetére


dodopek
(addikt)

Köszönöm! Nem tudom, mert a complete moddal olyan instabil, hogy max 5 perc, és kifagy. Meg aztán most egy darabig biztos nem lesz időm játszani. De ránézek, ahogy időm engedi... :R :R

[ Szerkesztve ]

(#5012) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Még mindig az erdésznél vagyok. Bementem a renegátos alagútba, azt hittem onnan hátulról ki tudok osonni, de nem. Leöltem őket, megvan az iránytű relikvia, tök fasza. Meg se néztem mire való. Ugyanis elkezdtek a szolgálatosok beözönleni az alagútba, közben valami fasz szellem dobálja nekem a tárgyakat. A szolgálat még hagyján, a rohadt szellem nekem dob valamit és kapásból lemegy 1/3 élet. Van mentésem még mielőtt bementem szóval nem gond, de azért még megpróbálok kijutni, az úgy mégiscsak jobb lenne.

(#5013) Dhampir válasza #90933760 (#5012) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

A szellemet ki lehet lőni, és aztán nyugodtan mászkálhatsz.

Ha leereszkedsz a mélybe, akkor Buborékot is találsz a leghátsó fülkében, de elég gyilkos hely.

[ Szerkesztve ]

(#5014) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Na jó ott vagyok a katonai raktáraknál, hadsereget legyűrtem, megvan minden cuccok, de a rakétavető sehol. Hol van?

Közben özönlenek újra a zombik a semmiből termelődnek, fent a toronyból küldöm őket, de már leküldtem 20at és újratermelődnek. :((( Mindegy, legalább lesz cucc amit eladhatok.

(#5015) #90933760 válasza #90933760 (#5014) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Ja, hogy másodszorra is vissza kell menni és akkor lesz ott. Ok, mert először nem volt benne a tank melletti ládikóban. Kétszer kellett a hadsereget legyűrni, de tulajdonképp nem probléma, ugyanis időközben a sok cuccolásból elértem a 950 Kg-ot úgyhogy vissza is mentem a szabadsághoz eladni, meg fejleszteni. Aztán mehetek a hídhoz, már a feladat kint van.

Azt hiszem a továbbiakban már nem is kell gyűjtögetnem, mert nem fogok tudni visszajönni, úgyhogy csak a lényeges dolgokat veszem fel. Most viszont nagyon össze kell vásárolnom akkor.

(#5016) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Basszus, a cuccokból bejött 70ezer de a ruhákat olyan drága fejleszteni, hogy elfogyott mind. Úgyhogy visszatöltöm, a Sevát eladom a francba. Ott van kettő ami marha erős golyók ellen, tuningolással meg relikviákkal jó lesz anomáliák ellen is. És akkor nem kell a Seva. A három mesterlövészből pedig csak a leghosszabbat hagytam meg, mert az a legpontosabb, többi leves. Egy fő fegyver, egy tartalék, meg egy amivel gránátvetőzök. Az automata sörétes meg egy jó pisztoly, meg egy elefántölő pisztoly. Ez is felesleges, de ki tudja mi vár odaát.... És így akkor talán elég a pénz. Még maradnia is kéne, mert kellenek kötszerek, sugárzás elleni gyógyszer stb.

(#5017) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Feltankoltam frankón. A kedvenc Bulat rucimon két relikviatartó van, mondom akkor a két legfrankóbb relikviát megkeresem bele. Egyik a buborék, ami a katonai raktáraknál van a kis faházikónál a tónál. A vegyi anomáliák között. Nem volt nehéz, mert betettem egy vegyis relikviát és miközben bent voltam az életcsík meg se mozdult, ráadásul a szélén volt a relikvia is. Sugárzás -6.
Aztán elindultam a lángért a vörös erdőbe, a tisztáson a tüzes anomáliánál. Oda pszi relikviát tettem be, mert az volt erősebb. Na az nehéz volt, mert 10x kellett újratöltenem kb. Először is bugzik. Kettő relikvia van, az egyik a láng a másik a kővirág. Állandóan a kővirágot dobta ki, és ha felvettem akkor eltűnt a láng. Mire végre sikerült a lángot kiadnia először és fel tudtam venni. Ráadásul akkor meg a kővirág nem tűnt el, szóval azt is felvehettem, zsíros. Közben szolgálatosok kezdtek el lőni befele az anomáliába, odateleportálódtak a semmiből. De a végén snorkokat teleportált oda helyettük, azok meg nem jöttek be utánam hanem visszamentek az alagútjukba, úgyhogy végre sikerült megszerezni. Vérzés csillapítás +60, sugárzás +3, de még így is -3 lesz a másik miatt.
A két legjobb relikvia.

Aztán elindultam a hídhoz. Ott sikeresen leeresztettük, minden fasza. Összeszedtem a sok cuccot, 42 fegyvert szedtem fel. Sajnos sok hulla eltűnik, de a fegyverek visszamaradnak szerencsére. A dombtetőn a mesterlövészekhez meg nem lehet felmenni, pedig azok is jó cuccok lennének. Na most ezekkel visszamegyek a szabadsághoz megint és eladom őket, meg veszek lőszert, visszajavítom a rucit stb. Addig remélem a híddal nem történik semmi, ott vannak a tiszta égboltosok védik.
Meg arra gondoltam kellene szerezni még relikviákat, a gyengébbeket meg eladni. Elektromosság elleni nincs is pl. De nem vagyok benne biztos, hogy van értelme, mert limanszkba meg a kórházba meg az erőműnél már végig csak lövöldözős hentelés lesz, nem hiszem hogy van értelme a relikviákkal baszkolódni.

[ Szerkesztve ]

(#5018) Dhampir válasza #90933760 (#5017) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Egyik a buborék, ami a katonai raktáraknál van a kis faházikónál a tónál.

Ott még egyszer sem voltam, csak a WiP-ben. :D

A vérzéscsillapító relikviára nagy szükséged lesz.

A híd már leeresztve marad, de menj vissza a a mocsárba a Tiszta Égbolt bázisra a busás jutalmadért, pénzen kívül fegyvert is kapsz.

Minél több kötszered legyen és elsősegélycsomagod a további pályák miatt.

[ Szerkesztve ]

(#5019) #90933760 válasza Dhampir (#5018) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

De nem jelzi a PDA hogy jutalom vár rám. És a főnök se mondta. Akkor is megkapom ha visszamegyek? Pénz kell, mert a ruha amortizálódni fog meg a fegyver is és limanszkba lehet javíttatni őket a főmanusoknál elvileg.

(#5020) Dhampir válasza #90933760 (#5019) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Lebegyevvel dumcsiztál a híd túloldalán? Emlékezetem szerint utána kapod meg, ami kijár neked.

(#5021) #90933760 válasza Dhampir (#5020) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Dumáltam de semmit nem mondott arról hogy jutalmat kapok.

(#5022) Dhampir válasza #90933760 (#5021) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Ha leengedtük a hidat akkor Lebegyev egy szép nagy jutalmat (50.000 ru, + FT 200M) ad nekünk, csak annyi vele a bibi, hogy vissza kell menni érte az ingoványba, döntsük el kell-e, bár szerintem a TRs is van olyan jó. Ráadásul ekkor már szinte minden fel van fejlesztve, így visszamenni a pénz miatt sincs értelme. Limanszk egy városi pálya, sok gerilla harccal, néhány szándékos szívató hellyel, de igazából majd a kórház lesz kemény meló. 3 részre tagolható a pálya: 1 maga a város, 2 kórház, 3 reaktor. Ezt a 3 területet kell átvészelnünk. Mivel kereskedő és szerelő sincs ezen a 3 részen a javítást úgy oldották meg a játék fejlesztők, hogy a csapat vezetőknél/parancsnokoknál lehet javítani a fegyvereket és a PÁNCÉLT is!!! 3-4 alkalommal biztos végig nyomtam ezt a pályarészt mire észrevettem, hogy lehet javítatni náluk:))) ...
Forrás

Mielőtt Limanszkba belépnénk az ajánlott felszerelés: huzós páncél, távcsöves (vintar) messzire, TRs 301 közelre és közép távra persze mindegyik kijavítva és felfejlesztve, sok kézigránát vagy a Bulldog 6 (lehet venni M203 gránátvetőt, de elég ritka), rakat sebtapasz és eü. csomag, az övbe sugárzás eltávolító + vérzéscsillapító + életerő növelő.
Forrás

(#5023) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Nekem nem mondott semmit hiába megyek oda beszélni hozzá. De elnézek az ingoványba azért. Most adom le a fegyvereket és fejlesztek. Ha megkapom tőle az új fegyót és jobb akkor azt fejlesztem fel és használom.

Az tök poén, hogy a buborékért elmentem, igaz nem szenvedtem vele, de a híd mellett a rejtekhelyen is volt egy. Mindegy azt eladom jó pénz. Majd attól függ hol fogok járkálni, a tudós többet ad érte, de a szabadságos kereskedő is ad érte azért.
Közben megszaporodtak a kitörések, szinte minden pályaátlépéskor kitörés van.

Úgy döntöttem relikviagyűjtésbe kezdek, igaz valószínű nem fogom hasznát venni, de mindegy. Szóval a legjobb sugárzás elleni megvan. Emellé a legjobb vérzéscsillapító, vegyi és telepátia megvan. Most jöhet a többi. Súlynövelő meg kitartásnövelő nem kell, mert az ki van tolva.

Szóval akkor kell még a:
tűzgolyó ami +3 tűz ellen (van a mocsárban, ha már úgy is ott járok)
villanás ami +3 áram ellen (szintén van a mocsárban)
kolobok ami +4 egészség (a tudós mellett a tóban, szóval ha már ott járok akkor oda adom le a felesleges relikviákat több pénzért)

(#5024) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Na, van egy új fegyó, egy zöld svájci. Majdne moylan jó, mint amit használok. Ha fejlesztem akkor szerintem lesz is olyan jó. Csak mert erre azt írja hogy kimagasló megbízhatósága van, a másik német fegyverem meg rohadt gyorsan amortizálódik és állandóan besül a végén táranként már kétszer. Ez meg elvileg akkor nem fog. És lehet ráapplikálni utólag távcsövet meg hangtompítót is, de megnézem hogy cső alá szerelhető gránátvetőt tud-e, úgy hogy a pontosság is megmarad.
Viszont nem tudom, hogy az ingoványba amit kapok fegyver az mit fog tudni, mert az lehet jobb lesz. El kéne előbb mennem azért. Csak már rohadtul elegem van ebből a futkározásból, egész nap azt csináltam, úgyhogy későbbre hagyom most a játékot.

(#5025) Dhampir válasza #90933760 (#5023) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

A tudós jól fizet a képződményekért. Félelmetes Jantarba menni, olyan kihalt minden. A WiP-ben legalább védték a bázist.

Én is inkább a valóságban "futkároztam", bár meleg volt ma. :D

(#5026) Baltoafarkas

Ja, utána mindig fostam bemenni. Lógnak ott azok a ruhák a sötét folyosón, félelmetes.

[ Szerkesztve ]

(#5026) #90933760 válasza Dhampir (#5025) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Itt is védik. Csak meghalt mind már az elején és azóta nem jöttek újra. ebbe az a szar, hogy az ajtóba özönlenek a zombik és mikor kimegyek ezren lőnek rám egyszerre. És fegyvert se tudok elővenni az ajtóba.

(#5027) Dhampir válasza #90933760 (#5026) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

A bunker tetejéről lőttem őket.

(#5028) #90933760 válasza Dhampir (#5027) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Én is.

(#5029) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Elmentem a mocsárba gyors, de csak a fegyver miatt hogy megnézzem, nem mentettem el. Hát egy kalap szar. Ugyan azt tudja, mint a német fegvyerem, sőt a pontossága egy hajszállal rosszabb. És a beépített távcsöve egy fos, csak 1.5x és nem 4x mint amit használok. A beépített gránátvetője meg pont azt a gránátot használja amiből van 4 darab, a másikból meg van 15. Eladom a 4 gránátot és veszek még a 15höz. De ehhez meg kell az a kis fegyver, Thunder talán a neve. Meg akkor van a német, van az AK javított verziója, AC talán. Meg a svájci.
Abba viszont megint nem vagyok biztos, hogy meg kéne tartanom, mert eléggé szór. Fejlesztve nem tudom mit produkál. A német a legjobb még mindig, de elég hamar amortizálódik. A svájcit feltuningolom és kipróbálom, mert jó lenne ha hozná a német szintjét, de sokkal később menne tönkre. És akkor ez megy 56-os lőszerrel, a tartalék AC megy 45-össel meg a gránátvetésre félretett 19-essel.
56-osból van nálam 4000 töltény, 45-ből meg 6000. :DDD Lehet itt is rendet kéne raknom és egy féle lőszerrel menni, de abból venni mondjuk 10 ezret és az tutira elég a játék végéig. És akkor nincs a baszkolódás ezzel se, mert nem tudom milyen lőszerek lesznek limanszkba, de szerintem 56-os mind.

Még mielőtt valaki beszólna, egy játékos megy több száz ember ellen. Ez hol reális? Innentől kezdve semmi jogosultsága nincs a beszólásnak a 6000 töltényért. Olyan mintha 10 emberrel mennék, még így is én vagyok lemaradásba és szenvedés lesz a végére jutni. Nálam az nem élvezet, ha ugyanazt a szakaszt 100x kell megcsinálni, mert mindig lekapnak, 5. próbára már megunom...

(#5030) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Azt hiszem az lesz a legjobb, ha keresek valami oldalt ahova le vannak írva a fegyverek tulajdonságai és akkor ott pontosan kikeresem melyik a legjobb. Mint a relikviákkal is ahogy csináltam. Biztos, hogy le vannak írva. Egyszerűbb, mint állandóan rohangálni meg tesztelgetni a játékba. :DDD

(#5031) Stalker78 válasza #90933760 (#5029) üzenetére


Stalker78
(tag)

Akkor én nem szólók semmit.Az elején kapott AK fejlesztve + amit az erdész adott Vintar mindegyikhez vagy 500-600 lőszer.Az utolsó pályára (erőmű) volt 6 eü + 2 db kötszer mesteren.Igyekeztem nem leállni csatázni ahol lehetett futás a következő teleporthoz.A harmadik után ott volt Sztrelok a talajon.Lementem hozzá és kilőttem a pajzsát.

[ Szerkesztve ]

(#5032) #90933760 válasza Stalker78 (#5031) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Nézegettem a fegyvereket, de ez a német TRs a legjobb szerintem. Van még másik három ami ilyen kategória, de abból kettőn beépített távcső van ami használhatatlan, a harmadik meg már kicsit butább. Marad a TRs. Ráadásul azt írja, hogy hiába amortizálódik gyorsan, az egyik legtovább bíró fegyver, a többi is ilyen gyorsan meghal. Megtartottam belőle kettőt, ugyanúgy felfejlesztve. Ha az egyik meghal, ott a másik és ha belebotlok egy főmanusba meg tudom javíttatni mindkettőt. Eladtam a sima lőszereket, csak az erősebbik páncéltörőt tartottam meg, de csak 1400 van ahhoz még veszek, nem lesz elég a végéig. Pisztolyból is csak az elefántölőt tartottam meg. A félautomata sörétest meg a rakétavetőt, meg egy Thundert gránátvetőzni. Meg ahhoz kevés páncéltörő lőszert, hogy azért legyen abba is. Gránátból is csak az erősebbiket hagytam meg. Szóval minden eladtam, csak a lényeges cuccokat hagytam meg.

Most megyek relikviát gyűjteni, aztán lassan tényleg indulok limanszkba. De még arra gondoltam, hogy a semleges embereket baráttá csinálom, ahhoz el kell nekik végezni pár küldit.
Vog gránátot hol kapni? És a rakétát? És az elefántölőt meg a Thundert hol lehet tuningolni? Mert a szabadságos szerelőnél üres, nem lehet fejleszteni.

[ Szerkesztve ]

(#5033) Stalker78 válasza #90933760 (#5032) üzenetére


Stalker78
(tag)

Azt hiszem a szabadságos csak mesterlövész-puskákat tudja fejleszteni.A Thundert talán a szolgálatos esetleg a lonerek technikusa.Vog,rakéta passz azokat nem vettem. :(

[ Szerkesztve ]

(#5034) M@trixfan válasza #90933760 (#5032) üzenetére


M@trixfan
(addikt)

Én úgy vettem észre, hogy mutánsok ellen viszont rosszabb a páncélon áthatoló töltény.

twitter: MatrixfanLive

(#5035) Stalker78 válasza M@trixfan (#5034) üzenetére


Stalker78
(tag)

Mutánsok ellen a sörétes a legjobb bár a vörös erdőben a kisóriás ellen azért gránát is,mert könnyedén lemészárolta a velem lévőket.

[ Szerkesztve ]

(#5036) #90933760 válasza M@trixfan (#5034) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Mutánsra sörétessel megyek.

A sörétesemet meg az összes gépfegyómat felfejlesztette, szóval érdekes. A többinek utána nézek külföldi fórumon.
A kisóriásnál megvártam míg elmegy, felfutottam a láda mellett arra a magas kőre és onnan küldtem neki. Ha messze volt meg gránáttal. Jó nehezen döglött meg.

[ Szerkesztve ]

(#5037) MATEO6600


MATEO6600
(senior tag)

Sörétesből amúgy melyiket érdemes használni? Most a hosszúcsövő 2 lövetűt használom, a stat szerint az jobb mint a 6 lövetű.

(#5038) #90933760 válasza MATEO6600 (#5037) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Az apró sörétest közelre, mert nagyobbat sebez. Távolra már nagyon szétszór oda az egy nagyméretű golyós vagy a nyilacska, az meg még távolabbra. Én az apró sörétet használom, mert csak közelharcra nyomulok, meg amióta felfejlesztettem a félautomatát nem is megy bele másik lőszer.

(#5039) MATEO6600 válasza #90933760 (#5038) üzenetére


MATEO6600
(senior tag)

Áá hülyeséget írtam, nem a töltényre gondoltam hanem a fegyverre.
Szóval melyik a jobb fegyver? Ez, vagy ez?
A stat szerint az első, viszont kisebb a tára.

(#5040) #90933760 válasza MATEO6600 (#5039) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

A második a jobb. Az első jobban pusztít, de igen sokat szopni az állandó töltögetéssel és az idő halál. És mivel mindkettő elég gyilkos, érdemes a nagyobb tárasat ha kicsivel gyengébb is. Később pedig a félautomatára cseréld le. Az über.

(#5041) MATEO6600 válasza #90933760 (#5040) üzenetére


MATEO6600
(senior tag)

Akkor sok értelme van ezeknek a fejlesztéseknek... Csak annyi, hogyha megvan a legjobb fegyver amit sose cserélsz le, akkor azt az egyet fejlesztheted, így most az ebbe ölt pénzem kb mind elveszik.

(#5042) shield válasza MATEO6600 (#5041) üzenetére


shield
(őstag)

Én a nagyobb tárral rendelkező sörétest használom, ha többen jönnek, néha ez is kevés a töltögetés miatt.
Nagyobb tár többet oda lehet durrantani. :D
Ha esetleg van olyan amelyik sorozat szerűen is tud már lőni, akkor erősebb ellenfelet is ellehet vele intézni.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/

(#5043) M@trixfan


M@trixfan
(addikt)

Én nem vagyok nagy sörétes fan, már hamarabb leszedem az ellenfelet mint közelebb érne. COP-ban pedig nagyon jó az udp compact pisztoly és az még detektor mellett is ott van kéznél. Részben ez amiatt is van, hogy egy időben hobbim volt az online CS és nagyon fel van erősödése a reflexem és egy változó pixelt is kilövök ismerve az adott fegyver karakterisztikáját.

twitter: MatrixfanLive

(#5044) dodopek


dodopek
(addikt)

Sziasztok!
Magyar clear skyhoz feltettem az 1.5.04 patch-et, és az OGSM exet. Ezzel a hibával dob ki:

Expression : I
Function : CInifile::Load
File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp
Line : 221
Description : Can't find include file:
Arguments : mp\anticheat_active_params.ltx

Tapasztalt már valaki ilyet? Kérhetnék megoldást?
Köszi!

(#5045) Dhampir válasza M@trixfan (#5043) üzenetére


Dhampir
(nagyúr)

Részben ez amiatt is van, hogy egy időben hobbim volt az online CS és nagyon fel van erősödése a reflexem és egy változó pixelt is kilövök ismerve az adott fegyver karakterisztikáját.

Nem kívánnék online ellenséged lenni. :DDD

(#5046) xFreex válasza dodopek (#5044) üzenetére


xFreex
(aktív tag)

Nos ez a hiba nekem új. Elméletileg anticheat_active_params.ltx fájlt nem találja az mp mappában.

Kérdés, hogy az általad letöltött OGSM melyik változathoz való. Amit én találtam az 1.5.08 -hoz készült és ráadásul angol változatra.
Lehet, hogy a magyar változat nem is tartalmazza ezt az anicheat fájlt. :F

Az általam említett változatot én annó próbáltam 1.5.10.-esre pachelt origin magyar változaton. Elindult crash nélkül, de a menü szét volt esve + egyéb ingame hiányosságokkal találkoztam. Úgyhogy inkább hanyagoltam.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#5047) PeL válasza dodopek (#5044) üzenetére


PeL
(addikt)

1.5.10-re kéne feltenni, és lehetőleg ne magyarra. Nálam gond nélkül ment

https://www.twitch.tv/kexes_

(#5048) dodopek válasza PeL (#5047) üzenetére


dodopek
(addikt)

Közben megoldottam. Tényleg kellett a legújabb patch. Azóta megy szépen. :)

(#5049) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Megvan az összes fasza relikvia. Most megyek leölni a zombikat a tudósnál, mert addig be se enged oda ha minden igaz. Aztán fel akarom javítani a barátságot a stalkerekkel meg a tiszta éggel. Mert ők még csak félig barátok és teljesen barátnak akarom. Ehhez hol kell küldetést felvenni? Csak a táborhelyen a főmanusnál, vagy bármelyiktől ha elfogadok segítséget az feljebb tolja a csíkot? Én mintha azt olvastam volna csak a főmanus küldijeitől nő a csík. Ezzel az a baj, hogy a tiszta ég vezetője most a hídnál van már, tőle nem fogok küldit kapni, akkor ez elbuktam?

(#5050) #90933760


#90933760
(törölt tag)

Ja, hogy akihez nem vagyok csatlakozva csak segítek nekik az ő csíkjaikat nem is lehet feljebb tornászni, csak félig? Mert a stalkerek minden küldijét megcsináltam itt agropromban, és pont félig van. Ha visszamegyek kordonba valerianhoz és tőle is veszek fel küldit akkor se megy feljebb a csík?
Szóval úgy néz ki, hogy:
szabadság full pozitív mert oda vagyok csatlakozva
stalker és tiszta égbolt félig pozitív
fosztogató, szolgálat, renegát full negatív

Ez így jó? Nem lehet a stalker és tiszta égboltot feljebb tolni? Csak akkor ha csatlakozok?

[link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.