Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) ownz válasza katt777 (#1195) üzenetére


ownz
csendes tag

Alakul ez, csak át kellett menni Cordonba. Persze nem a géppuskás átjárón, mert a futás-menekülés nehogy eltaláljanak taktika nem jött be, mondjuk nem volt türelmem megvárni az éjszakát. A másik bejáraton meg ugye csont nélkül.

(#1202) katt777 válasza thenew0ne (#1200) üzenetére


katt777
félisten

Isten hozott a klubban! :DDD Ez a bug szinte mindenkinél előfordul, nálam a géptelem maradt úgy.
Töltényre nem tudok mit mondani, én mindenkit kinyírtam (a sajátjaimat csak hagytam :P ), mindenkitől mindent összeszedtem, és amikor ilyen cuccolós feladatot kaptam, másodjára kiválasztottam, hogy elhoztam, amit kértél, és már meg is volt (még a 3 gránát is, de a 2 egészségcsomagnál azért szívtam a fogam, amikor pont annyi volt nálam, midőn kérték). ;] 1 valami van, amit nem találok, és csak azt jelzi, kinek kéne vinni. De olyan is volt többször, hogy csak az adott tábor egy másik lakójától kellett elkérnem, az odaadta, én elvittem 50 m-re, és már meg is volt. Nem lineáris játék, gondolkodni, találgatni, próbálkozni kell.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1203) Silenzio válasza ateszm (#1199) üzenetére


Silenzio
addikt

Azt nem tom, arra a legegyszerűbb módszer, hogy megveszed itthon a Multi10-es kiadást. Külön hangsávot még sehol se láttam.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1204) katt777 válasza ownz (#1201) üzenetére


katt777
félisten

Van mááásik? :Y Engem anno mintha csak vittek volna oda, de még nem tartok ott most, hogy csak bóklászom az ingoványban. Valahogy ki kéne csinálni a banditákat ÉK-en a géptelep fölött és a falunál, de egy kolléga sem jár arra. A "támadás" parancsnak meg sok értelmét még nem találtam, bár 1x mintha jött volna 2 segítő, csak nem biztos, hogy arra. Totál ácsorog mindenki. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy éjjel mászkálok körbe-körbe? :F Pedig kutyusok sincsenek ilyenkor.
Ja, a zaporozsecet hiába járogatom körül, semmit nem látok ott csomagügyileg. :F

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1205) thenew0ne


thenew0ne
csendes tag

Harmadjára kezdtem újra és szeretnék megcsinálni mindent, amit lehet egy adott pályán. Legkönyebb szinten kezdtem, mert nem vagyok nagy STALKER-os, de egyenlőre tetszik a játék. :D Ezt a bugot nem lehet valahogy kiküszöbölni? Mondjuk valami konzolos paranccsal, ami újraindítja azt a küldit vagy valami hasonló? :K
Zaporozsec csomagtartójában van elől(ami kilátszik a vízből az a fele), márha az a csomagtartó, de lehet a motortér. :DD

[ Szerkesztve ]

Az igazat megvallva minden előttünk van csak nem látjuk!

(#1206) Silenzio válasza katt777 (#1198) üzenetére


Silenzio
addikt

Hát kösz az infót, a fegyver fejlesztése nem hoz lázba, nem hinném, hogy vetekedhet azzal a cuccal amit a katonáktól szedtem. De a mellény súlyos javításra és fejlesztésre szorul... asszem visszanézek, túl hamar távoztam (1 óra alatt)...
Hogy kell kiadni a támadás parancsot?

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1207) proci985 válasza Silenzio (#1181) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

92%? szerintem az SoC 1.006ra gondolhattak. stabilnak annyira stabil, mint pistabácsi egyenes vonalú egyenletes mozgása két végtagon hat feles után hazafelé a kocsmából, kiegyensúlyozottnak nem neveznék olyan programot, amin a legnehezebb fokozaton a második pályán nem lehet túljutni (valamint halomnyi pályákat kell a stashedig/eladóig visszamenni), optimalizálás mármár crysisi mélységekben van, az AI meg néha még a Doom2őt is alulmúlja (az legalább a falon nem látott át). bár ha a padlóból kijövő kétbites szellemekre gondolnak az Extraction Pointból, akkor végülis igazuk van...

eljutottam red forestbe. megismételném: eljutottam red forestbe, és még egyben a játék!:DDD hú, szóval mint kiderült, 1.503 és 1.504 között volt egy sor különbség az egyik ltxben, ami bevadította a málhás modot. természetesen az az egy sor, ami pont amiatt került bele, mert 1.503 alatt a pályák közti átmenet nem volt problémamentes...

Strelok halhatatlan. pedig hátbalőttem, többször is.

ésakkor: ez márkdván első, vagy második zónábamenetele volt, amikor találkoztunk vele yantar után. mert második alkalomra lesz csak végleges psy helmetje. de másodikra ki lett teljesen lőve a brain scorcher, és akkor ment le strelok a yantar alatti laborba. ami stimmel, mert aszondja a doki, hogy volt egy hatalmas hullám, és azóta nem jött onnan elő. :F

rájöttem miért kell a renegades is a banditák mellé: hogy ha banditákhoz állnál be, akkor se juss el egyszerűen limanszkba. ugye renegátok mindig ellenségesek.

a megnövelt területű yantart imádom, az új red forest szintén jobban tetszik, nagyon gonosz:DDD az új anomáliák is bejönnek.

jelentem, vannak használható artifactek. találtam egy +3radi +6endurances cuccot, amivel kb annyira jól bírja scar a futást, mint anno az alapjátékban márkdván 2 moonlighttal (magyarul simán sprintelve nem igazán lehet kifogyasztani súlyhatár környékén). a +20kg cipelési határ is nagyon bejövős. a yantarban kapott artifact szörcsölővel már egész jól el lehet boldogulni, bár még így is túl sokszor futottam bele graviba.

az utazz át a fél zónán a fegyver/vért uppolása miatt viszont nagyon nem az.

Exoja van már valakinek?

valaki mondta, hogy elakadt yantarban: oda legyen egy száz százalékra uppolt géppuskád (vintar, ft300, AK), min 400 páncéltörőd, és egy Sevád. utóbbi a psy emissionok miatt kell. Sevával alapetően még ha harcra is fejleszted se lesz baj. nekem olyanom van;>

támadás parancs ott van, ahova bekonfigolod az optionsban;> fegyver pedig jobb lett fejlesztve, mint amit a katonáktól csórtál...;> kivéve a fejlesztett AK, de az más tészta;>

ownz: akkor most sürgősen felrakod az 1.504et. a mentést meg hagyd a fenébe, én is onnan mentem át, aztán később össze is rosálta magát a program... asszem a harmadik újrakezdés volt emiatt.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1208) katt777 válasza Silenzio (#1206) üzenetére


katt777
félisten

Na, akkor ebben már megelőztek.
Én a csavardobálással nem tudok mit kezdeni. Milyen csavarokat dobáljak, és hogyan? :F

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1209) proci985 válasza katt777 (#1208) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

"6" gomb alapból. eldobod a csavart, és ha az anomáliába repül, az aktivizálódik. amíg szemmel nem tudod kivenni, hogy melyik anomália mellett meddig mehetsz el/épp a napszapkban semmi se látszik belőlük, addig ez a legbiztonságosabb módja a haladásnak.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1210) ownz válasza katt777 (#1204) üzenetére


ownz
csendes tag

Van bizony, jobb felső sarok. Előbb viszont végezz az Ingoványba a megadott falvakkal, stb. stb.. nappal mozognak a „kollégák” és segítenek a Pump Stationnál is..utána már kicsit egyszerűbb lesz a helyzet, de mindenkit ki kell fosztani, és figyelni kell a sugárzásra, illetve a sérüléseket kötözni kell mert fogy az életerő rendesen..

(#1211) proci985 válasza ownz (#1210) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

az 1.504 alatt már inaktív az az átjáró egy jóideig, tehát elsőre a géppuskafészket nem lehet megúszni. és 1.503 alatt összerosálja magát a játék egy idő után, ha ott mész át.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1212) Silenzio


Silenzio
addikt

Ja, csavarok a SoC-ban is voltak már. Tényleg van másik kijárat a Swamp-ből :D Északkeleten. Amúgy valami furcsaság történik. Egy alagútból kéne kivinnem a katonaparancsnok sofőrjének a haverjának a hullájának a PDA-ját (szép, magyaros mondat). Ez a vasúti alagút a Cordon helyszínen. Mikor odaérek, villan egy szép fehéret, és visszadob a sínekre. Nem jutok el a pda-ig, pedig kb. 5 méter kéne. Gondoltam, csakazértis, loholtam mint állat, erre ledobta tálcára a játékot :D Mi a fasz ez szerintetek? Persze nem fagyott le, csak nem szabadott látnom mi történik :D Ha lenne díj " a legszórakoztatóbb programozási fogások" titulussal, akkor a drága ukrán csapatnak adnám. Ezek a bugok minden pénzt megérnek :)

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1213) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Esküszöm agybajt kapok, ettől a köcsög játéktól. :W

Végigvittem az előző stalkert is, az se volt gyerekjáték, de messze nem volt annyira bugos mint ez.
Fagyás nálam nemvolt, de random időközönként kidob asztalra minden hibaüzi nélkül.
Egyszerűen nem tudom most folytatni, mivel 1mentést használok és amint azt betöltöm, szinte alig telik el pár perc, és kidob, de volt hogy ahogy betöltött már ki is dobott rögtön,
Arról már említést se teszek hogy, hasonlóan mint az előző stalkerban, sokszor van hogy nem vállt át a PDA-ban feladat, ha kész, illetve pl sötétvölgyben a gyártelepet már vagy 20x takarítottam ki de még mindig jön az üzenet hogy elfoglalták a renegátok.
Vagy pédául hogy a csukott ajtón át lő rám az enemy, a legjobb meg most jön, hogy a gránátot is dobálják ami át is jön az ajtón :DDD Persze az ajtó zárva van.
Remélem hamarosan jön egy patch és megoldódik ez a dolog.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#1214) ownz válasza proci985 (#1211) üzenetére


ownz
csendes tag

Nekem 1.5.04-em van, és ezért mondtam hogy előtte azért járkálni kell az Ingoványban, és így már nem lesz inaktív. ;)

(#1215) VinoRosso válasza Shkiz0 (#1213) üzenetére


VinoRosso
veterán

agybajt kapok, ettől a köcsög játéktól

Looool :DDD

(#1216) ownz


ownz
csendes tag

1óra játék, 42perc pihi (addig egy gyors sorozat nézés) aztán próbálkozás újra. Nekem ez jött be. :DD

(#1217) Silenzio válasza Shkiz0 (#1213) üzenetére


Silenzio
addikt

Az "agyfasz" sokkal találóbb, mint az agybaj. Szerintem te kispályás vagy a bugjaiddal, már bocs. Kicsivel előtted leírtam, hogy miként tagadta meg a játék a küldetés teljesítését. (Nemmeheccoda, mer olyan fehéret kapsz a pofádba hogyvisszafordít!!!) Az alant elterülő kis példabeszéd ehhez képest már tényleg fityfasz:

Naszóval, ott az a srác, aki megkért, hogy ugyan, legyek oly bátyja hogy kiszedem neki az anomáliából a régi detektorát. Ki is szedtem. Mikor visszaadom, kiírja, menjek a jutalomért. Ez eleve akkora faszság, ami a SoC-ban elő nem fordult. Milyen jutalomért, mikor ő adná azt, méghozzá automatikusan? Mondanom sem kell, nincs olyan lehetőség a párbeszédpanelen, amellyel utalhatnék "ugyammáfizesséki" alapon. Ilyen nagy ritkán történt a SoC-ban is, de elenyésző volt. Tán alap, de elárulom, a load game nevű csodafegyver sem segít.

A másik, eleddig leggonoszabb: ha jól emlékszem, a SoC-ban is volt hasonló, de nem ennyire durva. Szal ugye nem lehet quick loadolni ha meghaltál (hogy melyik fasszopó, köcsögszájú geciszagú programozó követte el ezt a hibát, nem tudom de mindegy). Én márpedig quick loadra nyomtam a halálom előtti 10-edmásodpercben. Vissza is töltött, ám jómagam puskás alteregója fölött a GAME OVER felirat fogadott, majd mikor mozdulni akartam, a játék szépen jobblétre szenderült. Úgyhogy most itt vagyok és írom a kis élményeimet. Az év citromdíjasa idáig...

És most a morfondír filozófiai alapokon: ugyan mi értelme ezzel a rakás húggyal játszani, ha azért szeretjük (szeretnénk) őt, mert lehet mellékküldetéseket csinálni, meg nem lineáris, meg változatos? A mai napon kizárólag a főszálban tudtam haladni, az összes mellékküldetések megoldására vonatkozó kísérletem kudarcot vallott. Mi a jó istennek üljek ott a monitor előtt? Passz, ugye?

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1218) frame>24


frame>24
addikt

Há' nemtom, valóban északkeleten látszik a térkép szerint egy másik bejárat a kordonba, de engem nem enged át, "mert hogy kell hozzá guide"... Úgyhogy fogtam magam és egyszerűen ellopóztam az outpost előtt, aztán rohanás a előző rész kezdeti bázisához (Sidorovich), az agyontuningolt shotgunnal + védőruhával se lett volna esélyem.
Saaajnos nagyon kellenek a balanszírozások, egyéb patch-ek:

pl. dupla mellkaslövés kb. 1 virtuális méterről nem nyuvasztja meg a katonát, de van, hogy a szaladgáló mutánsokat sem.
Másik: miaz, hogy a huzagolt csövű moddolt bockpuska slug ammoval nem lő el 30-40m-re legalább közelítő pontossággal?! (pl. IRL hajtóvadászaton minden gond nélkül viszi, áápgrééd nélkül ;] )

Azért maga a környezet, a hangok, a hangulat ismét nagyon tetszik, az új artifact keresést és főleg az új upgrade rendszert jó ötletnek tartom, ezekkel a vagy-ezt-vagy-azt választod megoldásokkal, így valósághűbb.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1219) Silenzio válasza frame>24 (#1218) üzenetére


Silenzio
addikt

Lehet elsőre köteles vagy az alsó átjárót igénybe venni. Én már "gond nélkül" közlekedhetek arra is.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1220) Shkiz0 válasza Silenzio (#1217) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Elhiszem, de én meg mint írtam mozdulni se tudok, mivel kidob asztalra, és csak 1 mentésem van, meg az autosave de az meg rohadt messze van és még1x meg biza neki nem kezdek annak a 1 órának :)
Mellesleg kipróbáltam trainerel is, és fullrafejlesztettem valami stukkert, és elég dúrva hogy még vagy 30m-ről is 1golyó és fine. De azért vicces hogy trainer nélkül nem igazán lehetne egyhamar jó fegyód.
1 shoti, 1 m4 szerü puska (ezthasználom alapból), 1 dragunov (ezt sniperezni) és 1 pisztoly valamint a legjobb pajzs fullrafejlesztése valami 60+ K :)
Azért ez kicsit vicc, főleg ha azt nézem hogy ha nem akarom majdnem a végefelé megszerezni a legjobb dolgokat akkor komoly lóvét kell lecsengetni.
Pl ez a pajzs alapon kerül 65K rubelba ahoz meg igen csak sokat kellene traidelni.
De kiváncsi vagyok melyik "okos" csinálta a trades részt.
Pl egy 400 rubeles fegyóért ad a kereskedő 50-100 rubel körül. És ugye a 60kg (késöbb több) súly összejön hamar és egy átlag fegyver meg 0.7-3kg körül van, de van ami 3kg fölötti, még könnyitéssel is, a ruhákról meg ne is beszéljünk, mert van ami 10kg fölötti.
Linkelek pár képet:

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#1221) Silenzio válasza frame>24 (#1218) üzenetére


Silenzio
addikt

Akkor én még szerencsés vagyok, ha néha egy rövid sorozattal fejre meg tok ölni valakit az AC96-tal... Mindegy, végre moddoltam az SMG-t meg a mellényemet, holnap majd kiderül fejlődtem-e ezáltal. A pénzem 3/4-e minden esetre ráment... Ez van. :)

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1222) Silenzio válasza Shkiz0 (#1220) üzenetére


Silenzio
addikt

LOL. Elég tápos vagy. Látom 200 kilót cipelsz... :DD Alapvetően ellene vagyok minden csítnek (gyerekkoromban nem értettem, miért nem élvezem a sok akciójátékot, aztán rájöttem, mert mindig god módban toltam), de egy ilyen telibecseszett, szájbavert játékrendszert öröm kikezdeni a csíttel...

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1223) Shkiz0 válasza Silenzio (#1222) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Muszáj, mvel már az első óra után letettem hogy ezt a bughalmazt végig lehet vinni enélkül.
Most is próbálkoztam, de se az autosave se a sima mentés nemjó, 1 percen belül asztalon kötök ki :(
Szóval most kicsi pihenő, elvileg a héten jön tán new patch aztán bizok benne hogy tudom folytatni.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#1224) proci985 válasza Shkiz0 (#1223) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

azért dob ki, mert 1.503mas málhás modot használsz.

a system.ltxben a:
[level_changer]
script_binding = bind_level_changer.bind

című két sorból a második hiányzik. copypasteld, és menni fog;>

limanszk kapujában vagyok. bugzik mint állat, kiegynsúlyozatlan, de eddig kb 300knyi pénzem volt... ebből 270et el is szórtam izibe:DDD viszont van ACCuppolt vintarom, Obokanom, FT300am, egy szinte fullos sevám defre gyúrva, egy assaultra gyúrt Grozám, egy 9x18 és egy 9x19es pisztolyom accra gyúrva, és találtam végre egy dragunovot is.

hol a fenébe lehet megvenni az uccsó upgradet seva suitra? egyébként ezt rosszul mondtad, a seva alapból 22k, csak amíg meguppolod, rámegy a gatyád is.

bónusz: yantarban red forest előtt volt military s7, már nincs. e? konkrétan az árusok mióta voltam warehousenál, semmi értelmeset nem akarnak eladni... és hova tűnt bar?

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#1225) ownz válasza Shkiz0 (#1220) üzenetére


ownz
csendes tag

Jó kis cuccok. :)))

(#1226) Brent


Brent
aktív tag

Valaki vett már exoskeletont ? Nem lehet úgy feltuningolni esetleg, hogy lehessen benne sprintelni ? A 60as bulletproofal + a kevlár lemezekkel terminator lennék, a mutánsokat puszta kézzel ölném :DDD

(#1227) Brent válasza frame>24 (#1218) üzenetére


Brent
aktív tag

shotyát nem éri meg tuningolni szerintem.. később lesz majd Spas-12, azzal sztem up nélkül is jólehet közelharcban küzdeni a borzadájok ellen. Ak74/U-val + egy accuracy upgrade és egész szépen lehet gyilkolászni, később meg lesz nagy Ak és még lőszered is lesz hozzá.

(#1228) cserkosz


cserkosz
tag

Sziasztok mikor jelenik meg magyarországon????
mert a gyűjtőit meg akarom vásárolni ez mennyi lessz??? :R

[ Szerkesztve ]

(#1229) katt777 válasza cserkosz (#1228) üzenetére


katt777
félisten

Még mindig holnapután, gyűjtői meg 13k lesz, de nem olyan nehéz ám PC-boltokban online rákeresni... :P :DDD

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1230) katt777 válasza proci985 (#1209) üzenetére


katt777
félisten

Á, 6-os, ezt az alapjátékban is kihagytam... :B Mondjuk kis figyeléssel (levelek), és a detektorra füleléssel így is elkerültem őket eddig.

ownz: Futok én meg dodge-olok, de mintha nyomkövető töltényeik lennének. :((( Mint a viccben, amikor faszikám mindegy, merre fut, a fa úgyis rádől.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1231) Superman válasza Brent (#1226) üzenetére


Superman
nagyúr

Van benne Exoskeloton páncélzat?? :DDD Hol? Én minden kereskedőnél bejártam, mert alapvetően lassan viszem végig a játékot, szinte minden mellékküldetést megcsináltam, de nem találkoztam vele Veteran fokozaton. Ehhez lenne egy-két megjegyzésem: csak időcheatet használok, viszont néhány mellékküldetéssel szépen lehet keresni, valamelyik 10000rubelt is ad. De: alapvetően két fegyvert használok, az egyik egy M16-os gránátvetővel (találtam) és távcsővel (ezt is), full upgradelve. Kiírja, hogy 33250 rubel az értéke így, de iszonyat gyenge, az utántöltése meg elég vicces ezena fokozaton. A másik valami angol puska, szintén távcsővel, ellenségtől vettem el, szintén upgradelt.

Végül volt egy harmadik is, az Army Warhouse-ban, a zombiktól nyüzgő telepen szereztem a magaslesen trónoló katonát lőttem ki érte, egy SV Dragunov mesterlövészpuska. (Hogy ez miért volt benne, nem tudom, amikor semmi értelme nincs sema fő,-sem a mellékszálak szempontjából, hiszen nem kaptam olyan küldetést, hogy takarítsam ki, csak úgy magamtól mentem oda, ha nem megyek sosincs mesterlövész puska)

Ez remek fegyver, a baj csak az, hogy sehol sincs hozzá lőszer. Van vagy ötven, amit el is pufogtattam a limanszki híd elleni csatában, amikor a stalkerek jöttek vissza a buborékból és meglepték a banditákat, nekünk meg fedeznünk kellett őket.

Számomra az volt a legélvezetesebb csata, de ott vége is volt, mint a Dragunovnak is, mert több lőszer nulla. Limansz érdektelen, utána az elhagyott kórház kicsit vicces a rengetegmonolit katonával, meg hogy állandóan nyomnom kell magamba az injekciót, különben végem van a sugárzástól. És itt jöna legrosszabb rész, ami végleg betette a kaput nekem. Csernobilban vagyok az utolsó helyszínen, megint megjátszották ezt a teleportálós Quakes rohangálós marhaságot. Tegnap éjszaka le is tettem, mert kicsit elég volt. Kapok két új fegyvert és Strelokot kell hatástalanítanom, de annyian jönnek, hogy ennek így semmi értelme és persze úgy néz ki, hogy csak úgy lehet megcsinálni, ahogyan az ukrán fejlesztők elképzelték. Egy-egy monolit katona két tárat is kibír. Akár 70 méterről is képesek egy gránáttal fejbedobni, ami azonnal robban, az enyém persze késleltetve. Csak gránátoznak-gránátoznak, ha megpróbálok taktikázni, rohangálni, bujkálni, azonnal kész. Ezen a ponton nagyon nem élvezem már a programot, persze becsületből megcsinálom...(és persze azonnal kiírja minden második percben, hogy védelemre van szükség a sugárzás ellen, vicces)
Amia fejlövést illeti: hol működik, hol nem. A sérülésmodell elég furán lett kidolgozva. Az elhagyott kórházban a mesterlövész háta mögé kerülve gyakorlatilag hátbalőttem egy sorozattal. Semmi. megint újratöltve, semmi. Rázoomoltam a fejére, a lövésnél megtántorodott, majd egy második és harmadik is kellett, hogy megadja magát. :DDD

"mintha nyomkövető töltényeik lennének"

A gránátok is azok. :D ha van olyan szerencsém, hogy nem robban azonnal, akkor mintha húznám magam után futásnál. :DDD

Összefoglalva az utolsó pályát:

-szinte golyóálló ellenfelek
-szuper-gránátozók
-azonnali sugárfertőzés veszély és kampó
Mi kellmég? :D

[ Szerkesztve ]

(#1232) Superman válasza Superman (#1231) üzenetére


Superman
nagyúr

Ja és még egy valami:

-állandóan beragad a fegyver! :D

(#1233) Superman


Superman
nagyúr

Emlékszem volt/van egy irtózatosan nehéz taktikai fps, sokan biztosan ismerik: Operation Flashpoint.

Mindegyik részét, küldetéslemezést végigjátszottam és tényleg baromi nehéz, sőt irreális bizonyos fokig (pucolj ki egy AK47-essel és egy darab páncélököllel, amihez egy darab lövedék van egy orosz bázist, ahol van vagy nyolc T80-as tank és egy helyőrség orosz katona :DDD ), de ennyi és ilyen mértékű csalásokkal nem találkoztam.

[ Szerkesztve ]

(#1234) remington2 válasza Superman (#1233) üzenetére


remington2
senior tag

Az Op Flashpoint inkább "katonai szimulátor", mint egyszerű, szórakoztató akciójáték. A kettő - az meg a stalker, vagy bármilyen más játék - ég és föld. Bár vannak benne single küldik is, inkább multiplayer cucc, azt is megszállott haditechnika / military rajongóknak :R

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1235) katt777 válasza Superman (#1231) üzenetére


katt777
félisten

Rájöttem: Elkaptál valami gravitáció-fertőzést, és görbíted a teret magad felé. Anomália, nem bug! :Y :P :D

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1236) Superman válasza remington2 (#1234) üzenetére


Superman
nagyúr

Valóban készítettek belőle egy belső szimulációt a Pentagonnak, de az nem volt publikus, legalábbis nem szivárgott ki. Viszont a single küldetések egészen jók voltak, bár - mint fenntebb mondtam - én katonai szimulációnak nem nevezném az irreális nehézsége folytán (nincs ember, aki egyedül megtámadna egy orosz bázist). A Stalker-el meg csak annyiban vetettem össze, amennyiben meg lehet csinálni egy taktikai fps-t úgy is, hogy nehezebb fokozaton nem csalunk ennyit. Ott ha meglőttek, vagy ha én meglőttem valakit és telibe találtam, annyi volt.

(#1237) Superman válasza katt777 (#1235) üzenetére


Superman
nagyúr

;] :P

(#1238) muxi-muxi válasza Superman (#1231) üzenetére


muxi-muxi
senior tag

"Ez remek fegyver, a baj csak az, hogy sehol sincs hozzá lőszer." Dehogynem. Kettőszáz darab, az Agropromban, az egyik fán. Ott, ahol a SoC-ban le kellett menni a föld alá, arrafelé van egy fa, a kerítés mellett. A kerítés melletti épületből két cső megy a kerítés felé, az egyik pont a fához tart, amin van a lőszeres hátizsák.

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#1239) remington2 válasza Superman (#1236) üzenetére


remington2
senior tag

A singlet - gondolom - jó alaposan megszkriptelték, mert tény, hogy van egy-két rambós küldi is, de sokszor csapattagok is vannak segítségként. A pentagoson verzióról nem hallottam még, nem is tudtam, hogy létezik :Y

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1240) Zin


Zin
senior tag

angol verzio van?mert nekem orosz van csak.azt fel se telepitettem :O

░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░

(#1241) kmiki20 válasza Superman (#1231) üzenetére


kmiki20
senior tag

Én ebben a percben fejeztem be a játékot. Utolsó pálya: nálam nem jelentkezett a sugárfertőzés (Limanszk óta egyetlen egy injekciót se használtam el). Vintarral vittem végig a játékot, egy monolit 2-3 golyó (kicsi a fejük :) ) közepes nehézségi szinten. Utolsó pályán ~15 ellen jött, aztán már Strelak elektromos védelmét kellett szétkapnom, ami elég gyorsan ment, utána 1-2 másodperces videóbejátszás következett, majd teljes sötétség, aztán bejött a kép, hogy végigvittem a játékot. Nem tudom, hogy tényleg ez a vége, vagy itt is vannak alternatív befejezések :F

(#1242) Superman válasza muxi-muxi (#1238) üzenetére


Superman
nagyúr

Ezt jó tudni, ha esetleg úgy gondolom, hogy újrakezdem valamikor.

(#1243) Superman válasza kmiki20 (#1241) üzenetére


Superman
nagyúr

Na erről beszélek. Limanszk óta nálam állandóan figyelmeztet időnként, hogy injekciót be, különben el fogok ájulni. utolsó pályán 15 pasas jött? Hát nálam legalábba kétszerese, de nem tudtam meg, mert kinyírtak szinte azonnal.

(#1244) frame>24 válasza muxi-muxi (#1238) üzenetére


frame>24
addikt


azért elég LoL, hogy a fára kell mászni a lőszerért, tradernél meg egyáltalán nem lehet kapni. (vagy annyira unique az SVD?)
Áhh basszus, megin az lesz, hogy majd talán jövő ilyenkorra játszható lesz, szarrá moddolva + patchelve

közben megtanultam a kutyafittyet:
ha úgy célzok, hogy a szememhez emelem a fegyvert, akkor szinte semmi hatása, de ha pontosabb célzás nélkül a kis fehér pöttyöt a fejen tartom, még nagy távról is hatékonyan lehet ölni ( :U )

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1245) kmiki20 válasza Superman (#1243) üzenetére


kmiki20
senior tag

Nem szedtél össze vmi artifactot? Nekem volt vmi kék, tök megörültem neki, h végre találtam egyet, aztán folyamatosan fertőződtem vmiért :( - mint kiderült az a kék artifact okozta, gyorsan túl is adtam rajta.

Utolsó pályára minél kisebb súllyal menj (az összes katonánál vintar van, szóval érdemes azzal menni + az egyik fegyót tarsd meg amit kapsz - az elektromosat, mert csak azzal tudod Strelok védelmét szétlőni, az összes többi fegyvert eldobálhatod, nem lesz rá szükséged, ahogyan gránátra sem) és sok kötéssel :)

(#1246) kmiki20 válasza muxi-muxi (#1238) üzenetére


kmiki20
senior tag

Azt én is megtaláltam, de nekem nem volt megfelelő puskám hozzá, ezért eladtam az összes lőszert :D

(#1247) Chrom válasza kmiki20 (#1241) üzenetére


Chrom
tag

A Vintar-t az hol találom? Megint olyan helyen van eldugva, mint az előző részben vagy megislehet venni majd valahol? Vagy esetleg valami küldetés adja?

(#1248) Chrom válasza Superman (#1243) üzenetére


Chrom
tag

Ha olyan artifact-ot raksz be a rekeszekbe, ami +ba növeli a sugárzást, akkor folyamatosan emelkedik. Az a léyeg, hogy ki kell eggyenlíteni, hogy arányban legyen.
én pl olyan artifact-okat tettem be, ami pont arányba állítja vagyis 0-ra teszi a sugárzást.

(#1249) Chrom válasza kmiki20 (#1245) üzenetére


Chrom
tag

Van olyan artifact ami emeli a teherbírást. Ilyen kis sünis szúros sárga alakja van. Abból érdemes berakni 2őt, és mellé pedig olyat ami 0-ra csökkenti a sugártást.
én így kb 85kg-ot is képes vagyok elcipelni.

(#1250) Superman válasza kmiki20 (#1245) üzenetére


Superman
nagyúr

Volt olyan is, ami a vérzést állítja el, de azt direkt letettem itt, mert +3-al megnöveli a sugárzást.

De milyen nehézségi fokozaton játszotok ti? :DD Nálam nem 15 monolit jön, hanem legalább 50! Elölről-hátulról lőnek, mindenhonnan, ráadásul jött egy emission is és kész. :D Gondolom ilyen nincs novice, vagy stalker fokozaton.

összefoglalom, hogy veteran fokozaton miket éltem át:

-emission (hová lehet itt bújni??? :D )
-hajigálják a gránátokat veszettül
-mindenfelölről lőnek, elölrő-hátulról, a tetőről, ahogyan kilépnek a teleportból, amik persze a hátad mögött is keletkeznek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.