Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) katt777 válasza kmiki20 (#947) üzenetére


katt777
félisten

Nem nagyon. Amellé még kell egy kis VGA-tuning is, de csak akkor cserélh, ha max pár ezresbe kerül. Inkább akkor már 4850 egyébként.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#952) remington2 válasza mandras81 (#945) üzenetére


remington2
senior tag

Gyakorlatilag az a három csúszka, amit írsz, lövi le a teljesítmény nagy részét, tapasztalataim szerint. Ha azokat felhúzod maxra, akkor képes megfektetni a gépet akkor is, ha amúgy normálisan fut. Ráadásul, mivel a nap furán viselkedik, sokszor értelme sincs.

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#953) MasterDeeJay válasza remington2 (#943) üzenetére

Ismerős érzés. Az az igazi amikor anomáliák veszik körül a cuccot és persze véletlenül belecsúszok egybe, nyomom is a bandage-t meg a medikitet nagy nehezen átjutok rajta és még sugárzást is kapok, na akkor antirad és hurrá a rejtett cucc pár töltény. De nem lehet mindig nyereséges a dolog.
Az anomáliák azért jók lettek a sochoz képest, sokkal inkább tükrözik a könyv által leírtakat. Ajánlom mindenkinek azt hogy olvassa el, mert szerintem nagyon jó. A film már kicsit érdekesebb, aki nem ismeri a könyvet annak a film nem biztos hogy fog tetszeni. Igen egyedi alkotás.

kem
Azt nem tudom hogy full dinamicban hogy menne, mert azért ahoz kell erős kari, de még mindíg van lehetőség static lightningban futtani. Azon a beálíttáson haverom egy Geforce4 ti4200-vel is simán játszott közepes grafon a Soc-al. Régi karimon (6800u) én is úgy játszottam szinte mindíg 100fps körül, de full dinamicban 40-50 között ment de egy nagyobb csatánál csökkent rendesen.
A 8600gt sztem erősebb kari mint a 6800u, úgyhogy Full dinamic fénnyel közepes grafon 1024-ben simán fogsz tudni játszani. A játék ilyen téren jól van megírva lehet állítgatni kísérletezni hogy jó legyen. A sok ramot szereti, nálad nem lesz vele gond.

mandras81
Tényleg nincs olyan nagyon brutál igénye mint amelynek egyesek leírják, de mivel nem igazán kész a játék (bugok miatt gonodolom) emiatt nem mindenkinél megy úgy ahogyan kellene. (talán kompatibilitási hibák)

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#954) Silenzio válasza MasterDeeJay (#936) üzenetére


Silenzio
addikt

Szerintem baromság amit írtál, már elnézést. Nagyon örülnék, ha lenne végre egy húzónév, ami a dx10-et valóban kihasználná, és így értelmet adna az új rendszernek. Ergo nagyon remélem, hogy azokat az effekteket NEM lehet semmiképpen bekapcsolni megfelelő hardver és szoftveres háttér nélkül. Elég volt ugyanis a Crysis-féle átverésekből!

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#955) katt777 válasza Silenzio (#954) üzenetére


katt777
félisten

1 dologra vagyok kíváncsi igazából: Mindenütt leírják, hogy a DX10 kiküszöböli a DX9 hibáit, így sokkal gyorsabb. DX10-ben mégis minden játék a felére lassul, vagy még lejjebb, még azonos beállításokkal is. Lehetséges, hogy még egyetlen játék sem DX10-es, és még mindig a DX9-et nyújtogatják/foltozgatják? (Költői kérdés volt, szerintem így van.)

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#956) Silenzio válasza katt777 (#950) üzenetére


Silenzio
addikt

Szerintem ez nem a dx10 hozadéka. Már többen leírták, hogy a napfény és a napsugárzás csúszkáit kell állítgatni, hogy jó legyen. Hajlok rá, hogy programozási hiba, és nem a vizuálorgia komplex számításai tehetnek az fps-csökkenésről. Próbáld ki a két sun-effektet low-on, de kapcsold be a dx10-es dolgokat, kiváncsi vagyok, mennyit csökken az xp-hez képest... Én is ezt teszem majd, ha végre megint fent lesz a Vista.

Az előző kommentre: hát, ez lehetséges. Egy dolog írható a dx10 javára, lágyabb szín- és fény-árnyék átmenetekre képes. Ez látható a Crysisnál, az Assassin's Creednél, a DMC4-nél. Utóbbi kettő mellesleg nálam nem volt lassabb dx10 alatt. Talán a DMC4 igen, de ez így is 60-80 fps-t jelent.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#957) katt777 válasza Silenzio (#956) üzenetére


katt777
félisten

Én azért vettem anno 3870-et, hogy mindent vigyen maxon, és még nem is volt olyan rég (és DX9-ben no problemo, viszont mégis csak DX10.1-es a kari. Sztem a C-CoJ-SCS a hardver-eladások kényszerítése miatt lett ilyen döcögős. No meg mert nem a .1-et alkalmazzák ami - mint az amúgy pocsék AC-ben látható - rohadt gyors és szép is, hanem a szaros sima DX10.0-t az nV miatt.
De nézd meg az Oblivion képmentéseimet a honlapomon (Programok), aztán látható, milyen gyönyört lehet varázsolni DX9-ben is.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#958) MasterDeeJay válasza Silenzio (#954) üzenetére

Azért 8600gt-vel ne lehessen már maxon játszani egy újonnan kiadott játékkal. 8800gt sem egy csúcs, megértem hogy nem megy igazán fullon. Meg egy bughalmaz a kód.
Ami effekt van és én is spórolok rajta az a napnál van minden low-on, de én nem látok különbséget hogy az most high nap vagy low. Ez nagyon sokat befolyásol. 8800Gt-vel játszok ami azért mára elérhető kategória (vagy a kistestvére 9600gt nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal) és szépen kényelmesen fut a játék az említett nap low beállítással és AF/AA nélkül.
A dx10-nek nevezett valamik-et én még nem láttam, mert sima xp x64 alatt játszom. Vista alatt a dx10-es cuccokról nincs infóm. Nem tudom megmondani hogy azokhoz milyen gép kell. De ha találok megoldás hogy dx9 alatt bekapcsoljam akkor le fogom írni ide hogy hogyan csináltam. Krízis alatt volt hozzá egy mod (very high mod vagy mi), az valóban előhozott olyan dolgokat amelyeket a dx10-es módban láthattunk, de az csak egyszerű konfigolás volt. (itt meg ötletem sincs hogyan kezdjek hozzá)

Stalker motorja nem egy mai darab, nagyon régóta irkálják és nem hiszem hogy csak úgy egy pillanat alatt átírnák az egészet dx10 alá (nem is fogják). Még várnunk kell hogy igazi dx10-es játékok jelenjenek meg ahol valóban jobban ki lehet használni a karik teljesítményét. (értsd szebb graf kissebb vga erővel) A piac mindig is arról szólt hogy szebbet csak drágábbal/gyorsabbal. Szvsz a dx10 csak a programozók munkáját könnyítené meg elsősorban az a lényege. Persze hogy a stalkerban sztem egy deka dx10 kód sincs.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#959) kmiki20


kmiki20
senior tag

Limanszkban járt már vki? Én épp ott vagyok és nagyon bejön ez az épületharc :) Igaz 3x egymás után meghaltam :D

(#960) kmiki20


kmiki20
senior tag

IGEN megszereztem az a géppuskát amivel a kordonnál rongyá lőnek mindenkit. Megyek vissza vele büntetni :DDD

(#961) kem


kem
addikt

hehe norton commander:))

Köszi!

(#962) katt777 válasza kem (#961) üzenetére


katt777
félisten

Nem, az FAR manager. :P Orosz progi, nem?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#963) katt777 válasza Silenzio (#956) üzenetére


katt777
félisten

Na, megnéztem DX10-ben, x64. Elsőre akadt a táborban rendesen, másodjára már nem. Viszont 1280x800-ban van most, minden fullon, az AA-et és az AF-et vettem kb. közepesre, mert nem láttam különbséget a 2 között, viszont némi gyorsulást hozott. Visszább nem veszem, most jön a VGA tuning meg a CPU Control. Ja, és elölről kellett kezdenem, mert nem fogadta el az XP-s mentéseimet verzió-hiba miatt, pedig ua. mind2.
De tényleg szép, élethű a képe, majd töltök fel shotokat.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#964) munky


munky
őstag

Erre valakinek valami ötlete? mit bénázok el?

(#965) MasterDeeJay válasza katt777 (#962) üzenetére

Nagyon sokmindent tud a kis far managger. Én a mai napig azzal másolok, ftp-zek...
Egyébként orosz progi, ugyaz az emberke írta aki a winrar-t.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#966) kem válasza munky (#933) üzenetére


kem
addikt

8800 már DX10-es?

Köszi!

(#967) $p@rr0w válasza katt777 (#963) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Az annyira nem is rossz akkor...

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#968) kem válasza $p@rr0w (#967) üzenetére


kem
addikt

dedúrva az aláírásod... nagyon tetszik!

Köszi!

(#969) Speccy válasza MasterDeeJay (#965) üzenetére


Speccy
senior tag

:R

Bizony, FAR Commander rulez! :)

There is hope!

(#970) kmiki20


kmiki20
senior tag

Megint elakadtam :( Már Limanszk utcáin vagyok, az a feladat, hogy derítsem fel, de az egyik helyen, feltételezésem szerint ahol át kellene mennem, a kapu zárva van. Bármerre megyek erős sugárzásba ütközöm és szinte azonnal meghalok :( Vki esetleg jár ezen a részen és mondjuk tudja is a megoldást?

(#971) kmiki20


kmiki20
senior tag

Közben egy tipp: aki még nem ért el Limanszkba az tankoljon fel pénzből rendesen, mert nem lehet visszajönni a városból (gyak. olyan, mint egy zsákutca). A felszerelésed lehet javítani, de cuccokat nem tudsz eladni. Csak azért írom, mert én megszívtam :D (nincs 100 pénzem, a felszerelésem meg elavult).

Ut.: továbbra se tudok továbbjutni :(

(#972) kmiki20


kmiki20
senior tag

Jó hülye vagyok, tök egyszerű volt továbbjutni, csak én voltam a béna :W :W :W

(#973) katt777 válasza $p@rr0w (#967) üzenetére


katt777
félisten

Hát, lehetne rosszabb, az igaz. Mármint a grafika. Mert ha van az a sok-sok bug, amelyekből én még keveset láttam, akkor a játék már nem nagyon. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#974) Brent


Brent
aktív tag

Nem értem mi a különbség a Renegade meg a Bandit faction között ? Igaz Garbagen még nem jártam de sztem ugyanúgy néznek ki mint a Renések.

Ez a reloaded verzió eddig nagyon jól muzsikál egyetlen egy bugot se vettem észre , igaz mégcsak Swampban mászkáltam... :)

[ Szerkesztve ]

(#975) kmiki20 válasza Brent (#974) üzenetére


kmiki20
senior tag

Nekem továbbra is bugzik a játék, de nem vészes. Picit lelassult a játékmenet, mert 1-2 helyen nem volt egyértelmű, hogy merre kell menni, de cserébe az épületharc kárpótól. Ha mást nem is, de ezt jól eltalálták. Marhajól használja a fedezékeket az ellen, szerencsére a gránátok nekik is mandinert fognak a belógó terepakadályokon, így vmennyire kiegyenlítettebb a küzdelem.

(#976) Brent válasza kmiki20 (#975) üzenetére


Brent
aktív tag

Igen ez nekem is nagyon bejön az új harcrendszer ahogyan átugrálnak a falakon meg fedezékbe bújnak ezt nagyon jól megcsinálták :K sokkal élvezetesebbek a tűzharcok mint a shadowban !

(#977) Silenzio válasza kem (#966) üzenetére


Silenzio
addikt

Hogy ne lenne dx10-es. A tavalyi év legjobb DX10-es kártyája. A tiéd is támogatja.

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#978) Superman


Superman
nagyúr

Nálam eddig semmi vészes bug. Igaz eredeti steames verzió. Viszont: unalmas kissé, hogy a bandita fazonok állandóan ellepik a már megtiszítított környékeket. Ugyanis a szövetségesek nem mindenhová mennek el. A depot eddig kétszer tisztítottam meg, kétszer lőttek sz@rrá, de töbször már nem teszem, mert az újratermelődés unalmas. nem azt mondom, hogy ne legyenek banditák, de el tudtam volna képzelni, hogy a Stalkerek, vagy a Freedom ellepik az adott helyet és harcolnaka banditákkal, hol ilyen, hol olyan sikerrel. De hogy az adott feladat állandóan megjelenjen.....

(#979) remington2


remington2
senior tag

Azt hiszem, most lett elegem az egészből. Swampból nem tudtam átmenni Agroprom felé az északi átjáróknál, mert "oda csak guide-dal mehetek", pedig 1.503 alatt még átengedett. Visszamentem Cordonba, épp éjjel van, és nem tudok kijönni az alagútból, mert vak sötétben (!!!!) ledarál a géppuska. Ha felkapcsolom a lámpát, sem látok semmit még éjjellátóval sem, esélyem sincs átjutni rajta. Még jobban lő (4!) mint nappal, lefogadom, hogy ez megint valami túlszriptelt baromság :W

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#980) Brent válasza remington2 (#979) üzenetére


Brent
aktív tag

Épp itt tartok most mentem át Swampból Cordonba, ugye balra kéne futnom de amint átlépem a figyelmeztető táblát azonnal darál a géppityu... akkor ezekszerint megkell várnom a reggelt ?

(#981) remington2 válasza Brent (#980) üzenetére


remington2
senior tag

Én visszamentem swampba, és a másik, Cordonra nyíló utat választottam. Onnan meg a csövön át mentem garbage-nek, szerencsére nem banditák voltak a túlsó végén ;]

Ott viszont agropromnak sötétben, anomáliák meg banditák között osonva . . .de végül jól jöttem ki a dolgokból, 3 artifactom is van :C

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#982) katt777 válasza Superman (#978) üzenetére


katt777
félisten

Mindig jönnek újak, ez anno SoC-ban is így volt. Értelmesebb, mint a CoD4 v. az Airborne és hasonlovak elcseszett, szkriptes, folyamatos ellentermelése, akár 300 katona egy házból.

Ez tűnik játszhatónak DX10-ben nálam: 1280x800, viszont minden DX10 feature maxon, AA és AF felezve, saját árnyék alacsony:










Szerintem nem olyan rossz grafika. Honlapomra töltök még képeket, vagy ide is, ha nem bánjátok, ill. lassan készítem a beszámolót róla, igyekezve minden apróságot feljegyezni.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#983) -Nemtom-


-Nemtom-
senior tag

hi, valaki tudna küldeni egy mentést kb. onnantól, hogy el kell menni kosztyannal a katonai bázisra? Mert mikor mennék hozzá kifagy a game mindig u.ott :(

(#984) VinoRosso válasza katt777 (#938) üzenetére


VinoRosso
veterán

jó játékok készítőinek sem lesz több esélyük újra alkotni valamit, mint a szargyártóknak, hogy kib.sszanak velünk, ergo magunkkal tolunk ki

hehh hát az kb szúnyogcsípés, amit az eladásból kasszíroznak, persze bevétel ez is, de a költségvetés elenyésző hányada. Ez olyan gondolat, mint amikor egyik havarom megszólalt, hogy azért szar a magyar foci, mert nem járnak a szurkolók meccsekre, így a klubbok nem tudnak klasszis játékosokat vásárlni. Aztán utánaszámoltattunk vele, ha minden meccsre 10k lenne a belépő, és tömve lenne a stadion, akkor egy év alatt mennyi pénz jönne össze, amennyi egy átlagos NB II-es klub éves költségvetése, és még arra se lenne elég, hogy egy külföldön játszó szar magyar válogatott futballistát megvegyenek, kb az árának a negyede lenne, nemhogy klasszisokat...

(#985) Superman


Superman
nagyúr

Egy dolog nem igazán fér a fejembe. itt azon sírtunk, hogy napfelkeltekor 30-ra esik vissza az fps, most pedig, hogy kijött a Crysis: Warhead, agyondícsérik, holott van, akinek 17fps-el fut, persze nem veszi vissza a felbontást és a grafikát. Én az árnyékokat a Crysis eme új részében visszavettem és így kapok 1680x1050-ben élsimítás nélkül (STALKER-ben 16x anizo) 35-45fps-t. De rapszodikusan változik, néha beakad és leesik a 10-es kategóriába.

Azt sem értem, hogy 17 fps esetén, hogyan lehet lőni és hogy nem lövik le az illetőt. Egyszóval a STALKER-re nem szólok semmit ezek után.

(#986) Bluegene


Bluegene
addikt

mire érdemes fölrakni vistára vagy XP-re a stalkert? van-e látványbeli különbség?

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#987) VinoRosso válasza Superman (#985) üzenetére


VinoRosso
veterán

én modtam hogy a warhead is húzós lesz, hiába gyorsítanak a motoron, jobban le lesz terhelve, aztán anno mindenki pampogott, hogy nem lehet nagy a gépigénye mert konzolra is ki kell jönnie.De nem is tudom mit vár a nép, hogy majd 100 fps-el fognak ezek a játékok szaladgálni a jelenlegi architektúrákon :( gx2vel meg ne várj csodát crysisban, az a baj vele, hogy átlagban jó fps-eket hoz, de hatalmas szórással, van amikor 6 fps van amikor 60 de legkevésbé 30.

Bluegene: én csak dx10ben próbáltam, de szerintem van különbség( SoC ugye csak dx9be ment) szebb a játék, de valszeg ez jobban igénybe veszi a hardvert is.

[ Szerkesztve ]

(#988) losi73


losi73
senior tag

üdv elérhetö már a magyar szinkronos verzio?

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#989) Silenzio


Silenzio
addikt

Ebben se lehet aludni? Az Oblivion Lost-ban praktikus volt... Igazából minden napszakváltós játékban lehet időt gyorsítani, a GTA-ban is.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#990) Brent


Brent
aktív tag

Nah 7x-re sikerült úgy elfutnom a golyószóró előtt hogy egy lövedéke se talált el :DD

Beléptem a magányos farkasokhoz, 1-be is az voltam itt is az leszek Valerian papa meg hasonlít a fateromra úgyhogy azis segített a választásban :DDD

Holnapi program az lesz, hogy valahogy úgy vágtassak át Garbagen Agropomba hogy a banditák minnél kevesebb medkitet egyenek meg, Agropiban, ha jól láttam ott vannak a társaim meg egy Duty bázis, veszek egy kalacs-t meg egy rakat lőszert aztán go vissza garbage kiszabadítani a túszokat :K

(#991) Silenzio


Silenzio
addikt

Mellesleg ti hogy a gyíkomba váltotok ablakot ennél a játéknál? Nem reagál se alt+tabra, se ctrl+esc-re nálam...

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#992) katt777 válasza VinoRosso (#984) üzenetére


katt777
félisten

Ne keverjük ide a pénzmosást... :DDD A játékok azért (még) nem olyan reklámhordozók, mint egy jó focicsapat.

Superman: God módról még nem hallottál? Annak idején az ilyenek fikázták a Crysist, hogy milyen vacak, 1-2 óra alatt végig lehet nyomni. Vagy én vagyok totál béna Wolfenstein 3D-vel kezdődött FPS-létem ellenére. :))

Brent: Magányos farkasok... :P Ha farkasok, akkor hogyan lehetnek magányosak? Vagy másik értelemben, a farkuk magányos? :F :U

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#993) Brent válasza katt777 (#992) üzenetére


Brent
aktív tag

Brent: Magányos farkasok... :P Ha farkasok, akkor hogyan lehetnek magányosak?

A magányos farkasok is összeülnek néha, hogy megbeszéljék, ki hány osztag katonát ölt meg 1edül :D

Vagy másik értelemben, a farkuk magányos? :F :U

Ebben az értelemben mindenkinek magányos a farka mivel egyetlen nőnemű cserkész sem járja a zónát :U
Remélem ezen változtatnak is majd a Stalker Dusty Sky-ban :K :D

(#994) VinoRosso válasza katt777 (#992) üzenetére


VinoRosso
veterán

ez nem pénzmosás, vehettem volna példának a zeneipart is, ott is tökmind1 h megveszed e a kecvenc előadód lemezét vagy se, nem abból púderezi be az orrát este. Na jó mondjuk lehet ha valaki valami csóró magyar zenekar rajongója ott számít, mer ha nem veszed meg, akkor nem lesz pénze fröccsre, de ami igazán népszerű(legyen bármiről szó), annál nem az számít, hogy megveszed e, hanem a lényeg, hogy érdekel, mert akkor megy a hype, van felhajtás, le lehet kötni vele az emberek figyelmét és ez a lényeg, mert akkor annak a dolognak marketing értéke van(játékoknak is, gondolj bele hány vga-t adnak el játékokkal!!). Mondom ez tökmindegy hogy a Győzike vagy a Nomad, a lényeg hogy sokakat érdekel és ami sokakat érdekel abban ott a lé. Rengeteg féle ilyen dolog van, igazából a legtöbb szemétért szvsz a fogyasztóknak kéne pénzt kapniuk, ehelyett ők fizetnek. No de OFF

Brent: Lol...de tényleg miért nem csináltak női karaktereket a zónyiba? Ezek a stalkerek buzik vagy mi? :F :Y

Silenzio nyomj egy pause gombot vagy egy esc-et aztán próbálkozz alt+tabbal vagy ha nem megy akkor alt+ctrl+del

[ Szerkesztve ]

(#995) Silenzio válasza VinoRosso (#994) üzenetére


Silenzio
addikt

Mert ez egy gecire kurvára macsó játék... Mindenki, minden körülmények közt rohadtul macsó. Két ennél macsóbb széria van, a Gothic, meg a Duke Nukem... :C
Kösz, kipróbálom.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#996) Brent


Brent
aktív tag

Gondoltam 1-et és úgydöntöttem hogy kiírtom a banditákat :) A Garbage jelentős része már a Stalker faction kezében van, 1-2 őr poszt + a Főbázis van még bandita kézen ! Kemény menet lesz mert úgytűnik nem jön majd erősítés, egyedül kell majd szembeszállnom 20-24 banditával.

Egyébként tudja valaki az okát annak, hogy a Flea Marketnél levő Stalkereknek miért csak pisztolyuk van ? Arra gondoltam először, hogy a Freedom megrendszabályozta őket, nem lehet nagy kaliberű fegyverük vagy ilyesmi.. :DDD

(#997) Silenzio


Silenzio
addikt

Nem igaz, hogy nem lehet aludni?!
Pont 0:30-kor jöttem ki a Cordon pályán a guard post mellé! Az őrök simán leszednek, mert nem tátom őket, lámpa ide vagy oda... Mi a szart csináljak most?
Jól értem: sokkal sötétebbé tették az éjszakákat, hogy reálisabb legyen, mint az előző részben? Meg jó hangulati tényező? De az időt gyorsítani nem lehet? Ha ez igaz, ez a világ legszánalmasabb játéka. Ti hogy bírjátok?!
Nincs valami sleep mod hozzá? Mint az elsőhöz?

Aki hozzám hasonlóan nem akar szarakodni egy ilyen következetlen játék baromságaival:
[link]

[ Szerkesztve ]

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#998) Grifid válasza Silenzio (#997) üzenetére


Grifid
aktív tag

Nem értem én ezt a SOC-ban mindenki azért sírt mert nem eléggé sötétek az éjszakák...
Bakker nektek semmi sem jó. :DD

(#999) VinoRosso válasza Silenzio (#997) üzenetére


VinoRosso
veterán

no mind1 közbew már látom linkelted, reggel van még uáághh

[ Szerkesztve ]

(#1000) kmiki20


kmiki20
senior tag

ezt az alvómódot vki kipróbálta? Egyébként nem tudom, hogy szükség van-e rá. Nekem valós időt nézve kb 1/4 óra alatt a játékbeli idő hajnal 1/2 1-ről reggel 1/2 7-re váltott. A látótávolság kb 1/2 5-től már tűrhetű, de még helyenként homályos a kép, aztán fokozatosan javul. Azért tudom mindezt, mert megint az éjszaka kellős közepén értem a sötét erdőhöz (mert mért ne :W ) és baromira félek azoktól a világító szemű, láthatatlan szörnyikékről ( :B ), így szépen megvártam míg virrad :P .

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.