Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1701) Etele1 válasza remington2 (#1697) üzenetére


Etele1
csendes tag

Micsoda helyeket találtok ti... :)
Valahol elhangzott a játékban,h hol tanyázik ez a muksó ?
Arra vonatkozóan hallottam utalást,h állítólag van 1 Stalker, aki még a halálból is visszahozza az embereket, Dokinak hívják asszem és hogy baromi nehéz megtalálni mert állandóan mozgásban van. Ennél pontosabb info-t még nem kaptam róla. Te igen vagy csak arra felé bandukolva bele estél a járatba ? :)

Fene essen ebbe a bugos világba, asszem újra kell csinálnom az egész Vörös Erdőt. 1x már eljutottam az Erdészhez, de utána egy fagyás miatt buktam az ottani cselekedeteimet. Most meg bug-zik és a tanknál hiába ugrálok a buborékba nem visz át az Erdészhez, pedig próbáltam már azt is,h mentettem normál állást, kiléptem a gammából majd újra visszatöltöttem az állást.
A gépágyúról és a fullra fejlesztett SEVA-ról gondolatban már lemondtam, de arról nem,h a játékot is végigjátszam...újra meg nem kezdem az egészet, azért mert már megvan a gyári DVD is...

(#1702) BalaNce87


BalaNce87
addikt

most mentem át előszöra garbage ba. Találtam rögtöm két meat chunkot meg egy stone flowert. Hát mit ne mondjak elég értelmetlen. Ahol át kell menni az agropromba, azt a helyet kell neked megszerezni és bevédeni. Na most a gép kb az összes egységét odaküldi rád, h visszavegye azt a területet. Negyed órán át csak banditákat lövöldöztem és aztán kinyírták az összes társamat... Bukta. Szánalmas.
De mivel a domb alatt átjövő csőnél nem maradt senki ezért azt meg megint el kellett foglalni, deeee egy kib stalker se jött arra, h kisegítsen, így az lehetetlen volt. Egyedül nem engedi, h megtartsam így ez is bukta:D Nemtom ez vmi bug lehet szintén. fos!

(#1703) remington2 válasza Etele1 (#1701) üzenetére


remington2
senior tag

Érdekes történet, ahogy belebotlottam, elmesélem :DDD
A járat az első részben is ott van, és le is lehet ott menni az alsó részekbe. Az egyik küldetésben agroprom undergroundba kellett (volna) lemenni, de sehogy sem tudtam. A hagyományos lejárat (ahol az első részben le kell menni, a kibontott kerítés mellett), itt le van zárva. Azt is hittem, hogy a duty bázis melletti szellőzőcsatorna a kulcs, de oda nem engedett le, mert "ahhoz engedély kell". Viszont a duty bázison az épület csukva volt, így nem tudtam beszélni a parancsnokkal. Így került képbe ez a járat, gondoltam, hátha az a megfejtés, de egy idő után be volt temetve, és ez a muksó költözött bele. Valaki említi a játék során, hogy az olyan stalkerek fajtájába tartozik, aki nem hord magánál fegyvert sem, nem bántja a zónát, és ezért az sem bántja őt. Anomáliák nem ölik meg, mutánsok elkerülik, szóval tényleg amolyan vízenjáró :DDD
A megoldás egyébként az volt, hogy nem délről kellett volna átmenni (swampsból), hanem a garbage-ból, azon az úton fogadott egy duty tag, aki elküldött a parancsnokhoz, így kinyílt az ajtó, és a parancsnok elküldött - az akkor még általam nem ismert - lyukhoz, ahol végül le kell menni, a szellőzőalagúton (?) pedig kijönni. Lényegében logikai hiba, nem számítottak rá a fejlesztők, hogy valaki a swamps-kordon-garbage történetvonal után visszatéved swampsba, és onnan megy a fang-féle garbage-es történetet folytatni. Most már (elvileg) nem enged át swampsból a déli átjárón át addig, míg kész nincs az agropromos történet. Bár lehet, hogy tévedek, ez nem biztos.

szerk: valaki említi is, hogy vannak ilyen stalkerek, az egyikük agropromban van, de pontos koordinátákat nem ad, magadtól kell rábukkanni.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1704) Grifid válasza remington2 (#1703) üzenetére


Grifid
aktív tag

Ezért kell elbeszélgetni a népekkel :K , hogy mi újság a zónában. Sok érdekes sztorit is elmondanak, nem csak a sallangot.
Van egy másik csúnya logikai bukta is.
Amikor belépsz a szolgálathoz és az egyik feladat az átjárók biztosítása sötétvölgybe.
Szól a vezír a "nép gyermekeihez", hogy ne bántsák a semleges stalkereket...ja...Az északi átjárót viszont csak úgy engedi elfoglalni, ha a bolhapiacot kiírtod, külömben nem jön a csapat az átjáró elfoglalásához :F Nos nálam nem tört még akkor ki a háború a stalkerek és a fosztogatók között, a szabadság frakció emberkéinek a kedvéért sem írtottam ki a stalkereket onnan. Nem volt mese, pár semleges stalker elesett. :O

[ Szerkesztve ]

(#1705) Hideyoshi válasza BalaNce87 (#1700) üzenetére


Hideyoshi
tag

Van valami kézzel foghtaó haszna? Olcsóbb árak, speckó cuccok...stb

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1706) Grifid válasza Hideyoshi (#1705) üzenetére


Grifid
aktív tag

Kérdésben a válasz :DD

(#1707) Sárpac


Sárpac
nagyúr

Nah végignyomtam!:D
Nagy semmi a vége sajna, de azért érdemes végignyomni.

Ami viszont baromira idegesített, hogy minden egyes gránát a fejem középpontjában landol alig lehet kitérni előlük.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#1708) Etele1 válasza Sárpac (#1707) üzenetére


Etele1
csendes tag

Jó neked...én kezdhettem előrröl az egészet, mert nem sikerült integrálnom az angol 1.5-ös kimentéseimet a magyar változat alá...pedig mindent megpróbáltam.

Mondjuk van 1 jó oldala is a dolognak...így talán sikerülni fog varjakra célbalőni ! :)

(#1709) Heavy D válasza BalaNce87 (#1696) üzenetére


Heavy D
csendes tag

Őt én is megmentettem, mégse támadtak rám a banditák amikor átmentem.
Lehet bug :S
A fegyvert érdemes leváltani és feltuningolni, mert jó. De a Wintar még jobb, ha türelmes vagy :)
Az agropromi szerelő majd tuggya fejleszteni a SEVA-t :)

(#1710) Grifid válasza Heavy D (#1709) üzenetére


Grifid
aktív tag

A vintar egy fos.
A fullra tunningolt vintart kenterbe üti a full sniperre tunningolt obokan és az obokanhoz mindenhol van lőszer dögivel.
Közelharcra meg egy thunder. Egy rövid sorozat...egy vérszívó. :Y

(#1711) Jozso929 válasza Grifid (#1710) üzenetére


Jozso929
csendes tag

És hol lehet obokant szerezni? Mert Vintar már az első pályán van, és a második pályától van hozzá lőszer, több is mint kellene.

(#1712) Heavy D válasza Grifid (#1710) üzenetére


Heavy D
csendes tag

Obokant én sem találtam, elmondanád merre lehet beszerezni...kipróbálnám.
Már csak azért is, mert a Wintarral toltam végig az egész game-t és nagyon bevált ergo 1 lövés 1 ember az AP lövedékkel. Nagyon pontos fegyver, de kíváncsi lennék még pontosabbra :)

A nagy snipert, az Svdm-et lehet tuningolni? Limanskba szereztem egyet, de onnét nem lehet visszamenni, lehet találni Svdm-et a vörös erdőbe vagy azelőtt....és persze tuningolni?

(#1713) Etele1 válasza Heavy D (#1712) üzenetére


Etele1
csendes tag

Én találtam az Army Warehouse-ban. Mikor bementem a katonai elzárt részre, zombik randalíroztak minden felé csak az ojjektum DK-i részéből hallattszott némi fegyverropogás. Az épület mögött (ahol az első részben a főnök is és a kereskedő is volt) mögött van egy őrtorony. Na onnan lövöldözik egy muki...hol a zombikra hol rád. Tetszett,ahogy a két sniper célba vette egymást...szerencsére az én Vintar-om pontosabb volt, pedig egyszerre lőttünk. :)

(#1714) Jozso929


Jozso929
csendes tag

És hogyan lehet a fosztogatókkal beszédbe elegyedni? Ha az északnyugati átjárón megyek be akkor elhaladok a bázisuk mellett, mindegyikük sárga, de ha közelebb megyek akkor szólnak hogy nem nagyon kellene arrafelé menni, aztán átváltanak pirosra és már lőnek is.

(#1715) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Magyar menüs játékom van, és ebben a magyar fordítás, és a rövidítgetés miatt nem bírom eldönteni melyik lene jobb beállítás.
Továbbfelylesztett teljes dinamikus megvilágítás
Továbbfelylesztett dinamikus megvilágítás DX10
Utóbbihoz ugye a DX10 is odavan biggyesztve, de ebből meg a teljes szócska hiányzik...
Kár hogy nem bírom angolra állítani a játékot.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1716) lsc


lsc
nagyúr

Üdv
Segítséget kérnék, Limanszkban amikor egy hidat el kell foglalni /egy géppuskást kell kiszedni/, ez megvan, utána az épület után van vagy hat teleport gömb, viszont mindegyikkel egy teherautófülkéhez jutok, itt hogyan tovább ?

Az élet kegyetlen .

(#1717) Grifid válasza Heavy D (#1712) üzenetére


Grifid
aktív tag

Az obokan neve a cs-ben AC93/2.obokant találsz rögtön ahogy átérsz a kordonba, el szedegetheted a katonáktól.

Módosítom az artifaktos kijelentésemet: én 8 artifaktot találtam a mocsárban.

[ Szerkesztve ]

(#1718) Siemens


Siemens
csendes tag

Sziasztok megy már valakinek a Gépén 1280x1024be DX10-be fullon minden?

Nekem sajna nemmegy,de még hogy CF 4870 se bírje el,nevetséges föleg h nem egy leányálom a grafkó,igazából játszanék vele de highton nincs annyira kedvem mivel most értem el azt h ne szaggason cseppet se a Crysis + warhead.

1.5.0.4es patchel játszok de van már 1.5.0.5 is ez javitja az iszonyatos gépigényt vagy csak bugjavítás?

Kiskopasz strikes back - Avagy újabb tégla a falba

(#1719) fiATHaLON válasza janos666 (#1715) üzenetére


fiATHaLON
őstag

Továbbfelylesztett -----------> Ez azért megfálydiccsa a szemet rendesen! :DDD

(#1720) fiATHaLON válasza Siemens (#1718) üzenetére


fiATHaLON
őstag

Most ruháztam be egy gtx280-ra, kíváncsi vagyok változott-e a helyzet...
G92-es GTS-en 1280-ban akadozott dx10 alatt...
Szólok, ha érdekel, hogy mi a fejlemény.

(#1721) muxi-muxi


muxi-muxi
senior tag

Na, feltettem megint, mert már mióta legutóljára játszottam kijött két patch. Az első mocsaras csetepaténál élvezhetetlen FPS-t dobott, ugyanazokkal a beállításokkal, mint a régi peccsel (1.5.0.3). Ekkor megint úgy döntöttem, hogy uninstall. Ettől a játéktól nagyon sokat vártam. Nem azt vártam, hogy ne legyen bugos, nem. Hanem azt, hogy játszható legyen, erre tessék.

Én igazán nem akartam ezt kimondani, de a WARHEAD SOKKAL JOBB.

Ezexerint.

Grifid: te aztán alaposan bejártad a mocsarat :)

[ Szerkesztve ]

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#1722) Siemens válasza muxi-muxi (#1721) üzenetére


Siemens
csendes tag

Na most szólj hozzá?

A Warhead SLibe nagyon jólmegy egykártyás 9800GT-n is jólfut.De ez!

Imádtam az elsö részét azért killódok vele,mert kiváncsi vagyok mi történt az elsö rész elött.Viszem-viszem de nem azzal az aktivitással mint anno az 1-et :(((

Kiskopasz strikes back - Avagy újabb tégla a falba

(#1723) lsc


lsc
nagyúr

Valaki ?

Az élet kegyetlen .

(#1724) MmDorian


MmDorian
őstag

Üdv !
Előszöris nagyon tetszik a játék hangulata :DDD
Viszont az normális, hogy 26 (dollár, euró, forint, lej, kituggyamit..)akar adni nekem a kereskedő a Vadászpuskámért ?

(#1725) danati válasza MmDorian (#1724) üzenetére


danati
senior tag

nekem egy tuningolt ruháért adott 48-at... :DDD

(#1726) Sárpac válasza MmDorian (#1724) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Majd másodszor rájössz mért!:DDD
(van aki sokkal többért vesz be ezt, de szaré húgyé amazt)

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#1727) MmDorian válasza danati (#1725) üzenetére


MmDorian
őstag

Ohh, jó hogy mondod, ez a tuning dolog hogy is van ?

(#1728) konas válasza lsc (#1723) üzenetére


konas
senior tag

egyikbe se menj bele ,ha jol sejtem a helyet.
Lavirozz el kozotukk..

(#1729) konas


konas
senior tag

Ehez a jatek hoz nem is foghato semmifele Crysis.
ez annal tobbet er.-

(#1730) Hideyoshi


Hideyoshi
tag

Valahol olvastam már, és a keresővel nem találtam, ezért megkérdem:

Vintart hol lelek az 1. pályán?

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1731) Sárpac válasza lsc (#1723) üzenetére


Sárpac
nagyúr

A buszon át kell préselned magad úgy tudsz csak továbbjutni. A gömböket kerüld el!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#1732) BalaNce87 válasza Grifid (#1717) üzenetére


BalaNce87
addikt

Én is bejáratam rendesen de, hogy ennyit találtam volna...:) Azt a kurva. És mire jók ezek az artik? Pl azt a kristályt tök értelmetlennek találtam a soc ban, asszem a freedom bázison találtam belőle egyet.

(#1733) danati válasza MmDorian (#1727) üzenetére


danati
senior tag

Vannak fejlesztő emberek a játékban. Van pl a szabadsági bázison a kötelességin a clear sky bázison és még sok máshol. Beszélsz velük rákattintassz h Fejlesztés és ott tudod fejleszteni a cuccaidat pénzért.

(#1734) Chrom válasza lsc (#1716) üzenetére


Chrom
tag

Miért nem olvastok vissza?
Ezt már más is kérdezte itt a fórumban. Csak venni kéne a fáradságot, le van írva feketén-fehéren. :C
A teleport gömbök között kell úgy elmenni, hogy ne érj hozzá egyikhez sem. Totál 1xrű az egész, elsőre tudtam mit kell csinálni... Adja magát a dolog.

(#1735) Chrom válasza Hideyoshi (#1730) üzenetére


Chrom
tag

Szerintem nem írta le senki, én említettem, hogy lehet találni annak aki ügyes és odafigyel a részletekre. Fent a mocsár felső részén vannak vasúti kocsik, ott az egyik anomália mellett van 1 eldobva. Vagyis nekem a 2. végigjátszásnál is ott volt. De töltény nincs még hozzá, majd csak jóval később fogsz tudni venni, addig azért érdemes magaddal cipelni.

(#1732) BalaNce87: Ha vissza olvasgatsz szerintem erre is választ kapsz, részletesen kitárgyaltuk melyik mire jó. A többségét szerintem el lehet adni, yantar-ban a Prof. elég jól fizet érte. De kinek melyik válik be. Vannak jó tulajdonságai is egy artinak, és vannak rossz tulajdonságai is, és van aminek csak jó tulajdonsága van. Pl: leviszi mínuszba a sugárzást, tehát mondjuk ha csak azt rakod be a relikvia tartóba, akkor ha bemész egy sugárzott területre, akkor nem emelkedik olyan gyorsan a csík, vagy gyorsabban lecsökken és nem kell adagolnod magadba gyógyszert vagy vodkát! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1736) Hideyoshi válasza Chrom (#1735) üzenetére


Hideyoshi
tag

Arra gondolsz, ott ahol átjövök az Agropomból a mocsárba, és ott van a kettészakított vasúti szerelvény, és ott?

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1737) Chrom válasza Hideyoshi (#1736) üzenetére


Chrom
tag

Igen ott kéne lennie, mondom, nekem ott volt a 2. végigjátszáskor is.
Van ott egy lüktető anomália a vasúti kocsik között. Amellett van a földre ledobva. Picit nehéz észrevenni, mert elég jól beleolvad a talajba a színe miatt!

(#1738) Hideyoshi válasza Chrom (#1737) üzenetére


Hideyoshi
tag

3x kinyrt már az anomália, de nem találom :S

1.5.04 a verzióm...

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1739) lsc válasza Sárpac (#1731) üzenetére


lsc
nagyúr

Kösz, összejött .

Az élet kegyetlen .

(#1740) MmDorian válasza danati (#1733) üzenetére


MmDorian
őstag

Köszi !

Közben a Szabadság bázison ráleltem a mesteremberre :DDD
Mostmár megy sztori rendesen. Megijedtem egy szörnytől :O :( , már vannak rendesen :Y

(#1741) Hideyoshi


Hideyoshi
tag

Nna, kár volt azzal a Vintarral tökölnöm :)

Az Agropomnál nem csak Duty van, hanem egy kicsit északabbra Stalkerek is. Őket támadták a fosztogatók, annyi Vintart összeszedtem, hogy meg sem bírtam mozdulni :D

És a melléképületnél a külső tűzlétrán felmászva egy csomó anomáliába lehet botlani, van bennük 2 arti is.

[ Szerkesztve ]

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1742) Etele1 válasza Hideyoshi (#1736) üzenetére


Etele1
csendes tag

Az intro-ban látszik,h az első anomália kitöréskor TE hagyod ott el a Vintart...valóban nem érdemes tökölni vele, mert már a Szemétdombon is össze lehet szedni vagy fél tucatot az oda átjövő és ott a fosztogatók által kinyiffant Stalkerektől. Ja és azok nincsennek lényegében nullára lesérülve.

Korábban kérdezte valamelyikőtök,h milyen pénz egység van a játékban? dollár,euro stb.

Akkor mondom...a RU az a Rubel rövidítése. Orosz fizetőeszköz ha valakinek ismeretlen lenne.

(#1743) Ősgyík


Ősgyík
tag

Helló!

Szerk:Esetleg valakinek lehet, hogy SPOILER!

1.Most vagyok a második pályán, egy dombon vagyok fenn, velem szemben valami bázis lehet, mert ha kimegyek az alagutból autómatikusan elkezdenek rám egy lőállásból lőni( :)) ).Naszóval, a kérdés az lenne, hogy reggel értem oda, most megvárom az estét.Este is ugyanúgy észre fognak venni, vagy nem számít nekik, hogy este van e vagy nappal ugyan úgy lőnek?

2.Lesz e "gépigényesebb" rész a játék alatt mint mondjuk a Clear Sky bázis reggel 7 kor?Mert most arra rendesen belőttem a beállításokat.

[ Szerkesztve ]

(#1744) Hideyoshi válasza Ősgyík (#1743) üzenetére


Hideyoshi
tag

A reggelek - hajnali pára a legigényesebb rész, tehát szvsz nem. Én legalábbis még nem találkoztam igényesebbel.

Az egy telepített géppuska, egyetlen megoldás a Fuss Forest, fuss!

Balra kell rohanni ahogy kilépsz az alagútból.

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1745) Ősgyík válasza Hideyoshi (#1744) üzenetére


Ősgyík
tag

Ok, köszönöm.Akkor egyenlőre nem veszek vissza és futok ahogy tudok.

Az MI egyébként nagyonhülye. :DDD Egyesével jöttek fel az emberek, de volt aki rám se lőtt, csak ott ált.:D

(#1746) MmDorian


MmDorian
őstag

Mennyi idő alatt játszottátok végig a Clear Sky-t ?

Ohh, és az előhalottak, minek van náluk fegyver ? Nem elég, hogy élőhalottak ? :D

[ Szerkesztve ]

(#1747) Hideyoshi válasza MmDorian (#1746) üzenetére


Hideyoshi
tag

Van náluk, de lassabbak mint az élők :)

Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!

(#1748) MmDorian válasza Hideyoshi (#1747) üzenetére


MmDorian
őstag

Képzeld, ha gyorsabb lenne, lenne nála fegyó, és még előhalott is lenne :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1749) pilóta


pilóta
nagyúr

Hát komolyan, ilyen bugos egy vackot még életemben nem láttam!
20 éve játszom számítógéppel, de még összesen nem fagyott anyit gépem, mint az elmúlt két napban, ez a #@!!...
Minden legfrissebb, peccs, driverek stb., de mégis. Ráadásul nem csak hogy lefagy a játék, hanem az egész gép merevrefagy, csak resetelni lehet. A sima stalker 1.4-es peccs körül már teljesen játszható volt, de ez nagyon gáz...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#1750) Etele1 válasza pilóta (#1749) üzenetére


Etele1
csendes tag

Mióta megvettem a gyárit és már eleve 1.05-ös petchel kezdtem el az egészet még egyetlen egyszer sem fagyott le ! Sehol semmi küldetés bug, pálya váltáskor kilépés bug, a flashdriveoknak hirtelen lett gazdája mindnek...
Még sorolhatnám, de a lényeg látszik. Már Agropomban mászkálok a főküldetés miatt és még semmi gigszert nem volt.
Ha te is a gyárival játszol azt tudom ajánlani,h kezd újra és már legelőször tedd fel az 1.05-öt mert alapból 1.04 a dvd-s változat.
Ha pedig nem a dvd-ről játszod, akkor azt kell mondanom,h ne a játékot szidd, hanem a reload csapatot és társait, akik nem képesek normálisan megbuherálni a játékot. Bár lehet,h ezesetben is segíthet ha eleve 1.05-ösen kezded a gémet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.