Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) Brent


Brent
aktív tag

A Depotot miértnem tudom kipucolni ? Az a küldetés hogy foglaljam el a banditák törzshelyét már szinte mindenkit megöltem 3-4 maradt benn a házban de amikor bemegyek és megölök 1-et akkor rádión az egyik bandita elkezdi mondani hogy beszoptam valamit vagy valami ilyesmi és elrakja a fegyvert a karim... nem tudom leszedni a maradék 3 embert a bázison belül mert nem akarja elővenni a fegyvert. Bázison kívül okés minden...

(#1002) kmiki20 válasza Brent (#1001) üzenetére


kmiki20
senior tag

Kívülről próbáltad leszedni őket? Esetleg gránát?

Egyébként amíg üzleti kapcsolatban álltam velük nekem se engedte, hogy elővegyem a fegyvert (kivétel egy esetben, de az bug volt).

[ Szerkesztve ]

(#1003) Superman válasza Brent (#1001) üzenetére


Superman
nagyúr

Ez érdekes. Baráti (zöld jelzés), vagy semleegs (sárga jelzés) bázison teszi ela figura automatikusan a fegyvert. Ellenséges területen még nem tapasztaltam ilyet, pedig a Depot már háromszor pucoltam ki, csak nincs értelme. Ha elteszi a fegyvert, akkor fedezékbe és nyomd meg a hármas gombot, alapértelmezettként aza géppityu, vagy amid van, gombja. Így elő kéne vennie a fegyvert.

A Depot sajnos nem lehet kipucolni a banditák mindig megjelennek. Én megmondom őszintén nagyon élvezema játékot, a fent tárgyalt bugokkal együtt, de ez a bandita kérdés már nekem is az agyamra megy (bár ahogyan mondtam, talán nem veteranon kellett volna újrakezdeni). Van egy M16-osom, upgradeltem, rá távcső, alulra gránátvető, alig rúg vissza, remek, sőt, még hangtompítót is szereztem rá. Na de ezt minek...

-a bandita fazonok (úgy mind a harmincan-negyvenen) azonnal meghallják, amint elsütöm az upgradelt anyámtyúkja fegyveremet :DDD :DDD , pedig gondoltam csendben kiirtom egy részüket majd következik a többi, na nem. Csőstől rám támadnak, úgy kollektíve: "Itt a Borg. Minden ellenálllás hasztalan." :DDD
-továbbra is az a gondom, hogy a Clint Eastwood hosszú kabátos bandita faszik elnyelik a golyókat. :D Oké, fejlövés, de az nem mindig jön össze.
- a bandita faszik lefűrészelt csövő shotgunnal és egyéb ócskaságokkal is messzebbre lőnek, mint én a távcsöves tápolt fegyveremmel. :D

Ennek ellenére szeretem a STALKERT, nem rohanok benne, szeretem a mellékküldetéseket is megcsinálni.
Más: én időgyorsítás modot használok. Na meg ha akarmám éjszaka is mehetnék, mert a ruhára upgrade-ként tetettem infrát, bár az annak fényében gyengül, ahogyan sérül a ruha és hát a banditák pontosan fejen találnak éjszaka is 100 méterről shotgunnal még akkor is, ha a lámpám nem ég. Persze az övék igen, de ekkor már 2 tárat kell egyre kilőni. :DDD

(#1004) Dj Sügi


Dj Sügi
őstag

Üdv!
Kordonból a szemétdombra, hogy lehet átmenni?
Csak az ingoványba tudok visszamenni a kordonból,,, :(

                          🚗 FORD - First On Race Day 🚗

(#1005) MasterDeeJay válasza Dj Sügi (#1004) üzenetére

Ha az a baj hogy visszadob a játék amikor nyomnád az OK gombot arra ITT egy megoldás. Csak tömörítsd ki a játék könyvtárába, felülír egy file-t és egy könyvtárat hoz létre, XP alatt tesztelve. (az fsgame.ltx-ben az elérési útvonal asszem más vista alatt, de ez kijavítható)
Ez egy mod, de nem kell új játékot kezdeni hozzá hogy működjön. viszont sztem olyan helyekre is engedni fog ahova alapból csak egy bizonyos esemény után mehetnél.
Asszem ez egy bug miatt van, szarul lett megírva az ucsó patch(1.504)-ben a pályavátás scriptje.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#1006) Brent válasza Superman (#1003) üzenetére


Brent
aktív tag

Szóval akkor nem lett őket végleg eltüntetni a föld színéről ? :( Az nem baj ha néha kóborol a pályán egy két squad, csak ne legyen nekik base..
Pedig már nagyon gyengék, márcsak 3 csíkuk van a faction strenghtnél. Így viszont az a baj, ahogy telik az idő, úgy lassan kezdik visszanyerni az erejüket.

A Stalker factiont meg a 2. helyre repítettem a ranglistán :D meggazdagodott a klán a banditák elleni háborúban :DD

(#1007) Brent válasza kmiki20 (#1002) üzenetére


Brent
aktív tag

2 db fentvan az emeleten 1 meg balra egy helységben szerelget valamit, szóval csak fegyverrel tudnám kinyírni őket.
Mind1 akkor a klánnak megcsinálok pár mellék küldit Cordonban utána meg folytatom a főszálat lehet, hogy csak azután engedi majd.

Most fogok menni Dark Valleyba Fang bátyám után.

(#1008) MasterDeeJay

Egy kérdés:
Hogy a fenébe kell területet foglalni? (Freedommal garbage-t)
Megvan a térképen hogy capiture meg hogy hold position, de egyszerűen úgy marad és nem akarja hogy az enyém legyen a pont. Kínyírtam már vagy 10 alakulatot amelyikre rá volt írva hogy Duty Target: valami (gonolom azok támadnak). És csak jönnek, jönnek... Én meg nem bírom tartani a frontot. A fedezékek közül csak a betondarabok érnek valamit, a sima vaslemezek meg fadobozokon simán átlőnek.
A freedomos fegyómmal (sig550 fullozva pontosságra) simán gyakom őket, de a töltény elfogy hamar mert a dutynál csak AK-k vannak. Azzal meg alig tudok megölni valakit, mert nem pontosságra van fejlesztve. Hiányzik egy csipa már nagyon.
Itt egy videjó hogy miről is beszélek. (200mb, fél óra játék csak a garbage elfoglalásáról azaz hogy elcsesztem kb 1300 töltényt és nem foglaltam el semmit)

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#1009) Silenzio


Silenzio
addikt

Kipróbáltam az alvó modot, sajna túl korán linkeltem be. Ha rákattintasz a hálózsákra, azt írja, "nem vagyok fáradt"... Próbáltam futkározni hogy lefogyjon a stamina. Akkor se lett fáradt. Magam elé dobtam egy repeszgránátot, az életem lement 25% körülre, attól se lett fáradt. Degeszre ettem magam és jól bebasztam... Semmi. Mitől fárad el?!

Elvileg a játék időskálája 1:10-hez a valós időhöz képest. Vagyis 6/10-ed óráig van nagyjából sötét, az testvérek között is 36 perc... Amúgy az elvekről van szó. Mi az hogy frekventáltan 36 -ha nem is annyi, de 20-25 minimum- percnyi játékidő semmire sem jó, mert lehet, hogy pont bázison ért az éjszaka, és addig jókat csere-berélhetsz, de lehet a vadonban, az meg száááksz! A másik meg: logikus, ha a játékban valaki nem alszik, az azért nem, mert épp őrszolgálatban van. Mások általában aludni szoktak. Akkor derék sztalkerünk nem csak abban zseniális, hogy kiállja az emissziókat, de abban is, hogy nincs szüksége pihenésre?! Így aztán dupla olyan gyorsan romlik majd az idegrendszere... LOL
És különben is, rühellem, ha egy játékban a kezdet embertelenül nehéz, a vége meg relative könnyebb... Mert a játék addig kínszenvedés, míg nem találsz egy jó géppisztolyt, egy sugárvédő ruhát megfelelő bulletproof tulajdonsággal és éjjellátóval. Megint csak LOL. Megyek is vissza a Crysis Warheadhez, szépen optimalizálták, élvezetes lett, és jóval szebb mint volt. Ezt meg megvárom míg játék lesz belőle, vagy míg lehiggadok :)

Ja még valami: nem kell mind a két napsütésre vonatkozó effektet low-ra venni a teljesítménynövekedéshez. A napsugarak tekintetében nem volt fps különbség high és low közt nálam... mindkettő 27 fps-t adott. A másik effektet high-ra véve 27 helyett 14 :) Na, ennyi.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#1010) Dj Sügi válasza MasterDeeJay (#1005) üzenetére


Dj Sügi
őstag

Pont ez a problem!
Köszi szépen tesztelem!!! :R
Mod: Eldobta az összes mentésem... :F

[ Szerkesztve ]

                          🚗 FORD - First On Race Day 🚗

(#1011) MasterDeeJay válasza Dj Sügi (#1010) üzenetére

Nem dobta el! Csak máshol keresi!
Csak nézd meg hogy az eredeti fsgame.ltx-ben ugyan az-e az első sor mint a modoltban.

$app_data_root$=true|false|C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-STCS\

Na ezt a sort cseréld ki az eredetivel. Ez határozza meg hogy hol vannak a mentések, beállítások. A moddoltban nekem így működik jól, de nem mindenkinek tárolja ugyanitt a mentéseket. (angol windows-om van Documents>Dokumentumok)

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#1012) Dj Sügi válasza MasterDeeJay (#1011) üzenetére


Dj Sügi
őstag

Nekem ez a sor van benne amit bemásoltál ide de az eredetit most írtam felül szal abba fingom sincs mi volt... :)

                          🚗 FORD - First On Race Day 🚗

(#1013) MasterDeeJay válasza Dj Sügi (#1012) üzenetére

Akkor meg kell keresni hogy hol vannak a mentéseid.
Ha XP-d van akkor $app_data_root$=true|false|C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS\
Ha Vistád akkor meg nemtom.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#1014) Dj Sügi válasza MasterDeeJay (#1013) üzenetére


Dj Sügi
őstag

Ismét köszönet!
Megvan a mentés és áttudok kószálni másik területre is végre!!! :R

                          🚗 FORD - First On Race Day 🚗

(#1015) katt777 válasza MasterDeeJay (#1013) üzenetére


katt777
félisten

Eszerint, ha ezt átírom, akkor el tudom tenni a mentéseket valami épeszű helyre a rendszer-partícióról?

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1016) MasterDeeJay válasza katt777 (#1015) üzenetére

Persze! Akár hova rakhatod, de nem csak a mentéseket rakja el hanem a beálításokat is.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#1017) katt777 válasza MasterDeeJay (#1016) üzenetére


katt777
félisten

OK, kösz. Rühellem, ha egy program a system-re menteget, de még ha a Dokumentumokba is, mert telenyomják minden szarral. Régen szépen tudott mind a saját könyvtárába menteni, most meg keresgélheti az ember, ha el akarja menteni. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1018) $p@rr0w válasza kem (#968) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Csak helyesen is értelmezd. ;)

(#973) katt777: Én még mindig nem mertem kipróbálni.

(#982) katt777: Úgy már azért el lehet játszogatni akkor.

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#1019) dangerzone


dangerzone
addikt

Valaki Barton procival próbálta már?:D

(#1020) Bluegene


Bluegene
addikt

nincs valami tweak XP alá, nagyon hangulatos game, XP alatt maximumon 1280ba 4-6X AA val elég jól fut sajna a fraps nem működik alatta valamiért

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#1021) Superman


Superman
nagyúr

Kezdek kételkedni a programban. :DDD Eljutottam az Agropromi Kutatóintézet színterére, ott is a Duty bázisra. A Clear Sky azta feladatot adta, hogy beszéljek a parancsnokkal, tudakozódjak tőle. De: az ikon, ahol tudakozódni kellene a szeméttelep-kutatóintézet határára mutat, az ottani helyőrségre. Ott pedig csak mezei Duty katonák vannak. :D Elmentem a bázisra, ami telejsen kihalt, pedig lőszerem már alig van. van ott egy kereskedő, de nincs ott a pult mögött. :F :D Biztosan szabadságra ment. Előtte voltam a Stalkerek táborában, ott sem volt ott a kereskedő a helyén, sőt, a fegyvermester, upgradelő sem. A banditákon alig tudtam átküzdeni magam valami 45 golyóval a kutatóintézet felé....

(#1022) remington2 válasza Superman (#1021) üzenetére


remington2
senior tag

Én is itt voltam nemrég, a dutyval nem volt gond, viszont a stalkerek mechanikja eltűnt . . . A fegyverem próbáltam továbbfejleszteni, de nem engedi a második szintet, azt írja ki, nincs meg hozzá a megfelelő fejlesztésem, pedig az első szint már megvan :F Ez hogy működik? Voltam a swampban, a cs bázison gray is ugyanezt írta ki, mit csináljak?

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1023) Superman


Superman
nagyúr

[link]

Na melyik a parancsnok? :DDD Segítek: egyik sem. :D Nem tudom, merre van....valszeg valamelyik karibi szigeten. :D

(#1024) Superman válasza remington2 (#1022) üzenetére


Superman
nagyúr

Amikor upgradelsz fegyvert, vagy ruhát, páncélt, akkor a szakitól megkérdezheted, hogy tudsz-e neki segíteni. Erre némelyik azt válaszolja, hogy igen, mégpedig úgy, ha információkat viszel neki ilyen és ilyen upgradekről, amit csak akkor tud megcsinálni, ha megszerezted az infot hozzá.

(#1025) katt777 válasza Superman (#1023) üzenetére


katt777
félisten

Hú, de utálom ezt a mindenki egyforma scriptelést! Egyébként sztem a sor végén van, csak mire végigkérdezed, az első hátramegy, ezért nem találod. :P
Viszont csak a legelsőn van gázálarc... :U

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1026) remington2 válasza Superman (#1024) üzenetére


remington2
senior tag

Láttam ezeket a küldiket, de magukat a pendriveokat (mert végső soron azt kapod meg, és adod át), elég ritkán "osztogatják". Eddig két olyan mellékküldetésem volt, amelyen kaptam, de azokat sem tudom "beváltani" pénzre v. technológiára, mert egyszerűen nem találok olyan mechanicot, amely azt keresi. A stalkerek szerelője a cordonban például shotgunokra specializálódott a mellékküldik ügyében, mellesleg ő az, aki nem akarja semmilyen formában sem fejleszteni a fegyómat, pedig korábban működött nála a dolog.

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1027) Superman válasza katt777 (#1025) üzenetére


Superman
nagyúr

Most már nem vicces a dolog. :DDD Visszatöltöttem a mentést és most sincs meg. Amint átlépem a zóna határát, a "Keresd meg Fang PDA-ját" küldetés eltűnik, félbeszakítva, helyette van ez, amit nem tudok telejsíteni, mert nincs meg a Duty helyőrség parancsnoka: Sorbaálltak, szépen elbeszélgettem velük, egyik sem a parancsnok. :(

(#1028) Superman


Superman
nagyúr

Itt valami szörnyű bug van. Visszatöltöttem egy korábbi mentésemet, amint átlépeka kutatóintézeti területre és volt ott korábban pár bandita. Azokat leszedtem, de hát ez még a korábbi állapot, korábbi mentés. Jelzi is őket a térkép, de nincsenek ott. :( Senki és semmi nincs ott, ahol állítólag lennie kellene.

(#1029) Superman


Superman
nagyúr

Most olvasok valamit, amitől majd szétdurranoka méregtől. A STALKER steames verzióján azért van TAGES védelem, mert 5 alkalommal lehet csak telepíteni. tehát van egyfajta korlát, ha ez lejár, akkor újra meg kell venni a játékot. Mintha csak bérelnéd. Ez óriási. :( nem elég a sok bug, vagy ha valakinek megsérül a játéka, vagy egyszerűen csak újra kell telepíteni, de még ez is.

A Trymedia-nál volt ilyen megkötés, hogy csak ötször aktiválhatod a programot, de ott egyszer kellett fizetni, ha túllépted az ötöt, írtál a Trymedianak, igazoltad, hogy te vetted a játékot és küldtek aktivációs kódot újra. Ez viszont, amit a steam és egyes kiadók csinálnak, már gusztustalan. és akkor még csodálkoznak, hogy feltörik a játékokat, vagy letöltik őket torrentről és nem lesznek "jó fiúk" és nem adnak ki pénzt érte, hogy utána megszívassák őket. :(

(#1030) VinoRosso válasza Superman (#1029) üzenetére


VinoRosso
veterán

hát ahogy elnézem a kálváriádat így lesz egy kő stalkerosból crysis fan. :DDD

(#1031) Superman válasza VinoRosso (#1030) üzenetére


Superman
nagyúr

Na már én is azt hiszem. :D A sima STALKER DVD-n van meg, ezt nem bírtam kivárni, de ez az eljárás döbbenetes, mondjuk cikkeznek is róla eleget külföldi oldalakon, meg fórumokon....

(#1032) katt777 válasza Superman (#1029) üzenetére


katt777
félisten

És persze ők maguk gondoskodnak a többszöri telepítésről. :P Egyébként, ha elolvasnád a szerződési feltételeket, tudhatnád, hogy soha, egyetlen szoftvert sem veszel meg, csak a használati jogát! (Tehát nem is birtokolhatod illegálisan. :DDD ) Max. 30/60/90 napig vagy jogosult támogatásra (support), ill. működésképtelen termék esetén a cserére.
Az is ott van a user által ált. könnyedén átlépett nyilatkozatban, hogy téged mindenféle jogi korlát kényszeríthet bármire (jószerivel örülhetsz, ha megengedik, hogy betedd a lemezt a gépbe, v. fölinstalláld a szoftvert), viszont a gyártó teljes joggal leszar téged, mert a termék megvásárlásával elfogadod annak "olyan-amilyenségét" (as it is), és még csak nem is reklamálhatsz, köteles vagy elfogadni a dühítő hibákat, és a stressz okozta egészségi károkért sem terhelheted rájuk a felelősséget. És még mitől lesz agresszív a játékos! :Y Mindezért, és a kényszerűen a program elején/közben bámult reklámokért még fizetsz is. Aztán jönnek az efféle nyalánkságok.
A te jogaidat semmi nem védi, azok ugyanis lényegében nincsenek. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1033) keszegduda


keszegduda
őstag

Érdekes hogy még mindig csak 1 magot használ a játék, 2008 vége felé azért már elvárható lenne hogy több szálra optimalizáljanak egy játékot.

(#1034) remington2 válasza Superman (#1029) üzenetére


remington2
senior tag

Erre a TAGES védelemre gondolsz? Illetve itt írnak még róla. A működése alapján - amit egy-két mélyebb leírásból komolyabb hozzáértés nélkül ki tudtam venni - valami biztonsági zónát hoz létre a lemezen, amelyben kritikus adatokat tárol, így arról - elvileg - lehetetlen létrehozni 1:1 fizikai másolatot, vagyis lehetetlen lemásolni. Azt írtad, hogy steam-en vetted, ami tudomásom szerint letölthető cuccokat árul (vagyis nem fizikai lemezen kapod meg, hanem letöltheted), ott ezt hogy csinálják meg?

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1035) $p@rr0w válasza Superman (#1029) üzenetére


$p@rr0w
őstag

OMG ez valami szar vicc? :W

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#1036) VinoRosso válasza katt777 (#1032) üzenetére


VinoRosso
veterán

na pont erre írtam hogy még nekik kéne fizetniük...

(#1037) katt777 válasza $p@rr0w (#1035) üzenetére


katt777
félisten

Nem, ezt nevezik erőfölénnyel való visszaélésnek. Mindenhol büntetik (ahogy a hibás termékek piacra dobását is), kivéve a számítástechnikában. :(((
Ha autóból veszel olyan hibarengeteget, mint ez a CS, már csődbe is ment volna a gyár.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1038) keIdor válasza Superman (#1029) üzenetére


keIdor
titán

Menjenek a picsába...

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1039) katt777 válasza VinoRosso (#1036) üzenetére


katt777
félisten

OK, de a legtöbb programban egy gombnyomással eltűnnek az intro-reklámok, de C-ben pl. nem. Dirt-ben meg a hirdetőtáblák vannak tele Alien Computerrel és társaival, stb. Ne fizessenek, de legalább adják ingyen, ahogy a kereskedelmi tévéadások nézéséért sem fizetsz, de tolják a képedbe a reklámokat. Mondjuk azért csak fizetne az ember, hogy annyit mégse... :)

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1040) katt777 válasza keIdor (#1038) üzenetére


katt777
félisten

Tömör, de lényegre törő megállapítás... :D

keszegduda: Már mondtam: CPU Control, és máris használ másfelet. ;)

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1041) keszegduda válasza katt777 (#1040) üzenetére


keszegduda
őstag

Úgy néz ki hogy használja, de gyakorlati gyorsulás jóformán nincs... :DDD
Azért thx! :R Egyébként használható bármelyik újabb játéknál ez a csoda progi?

(#1042) GBX


GBX
aktív tag

Lenne egy láma kérdésem: Hogyan lehet ládákba cuccainkat gyorsan berakni? Úgyértem pl a muníciót nem akarom csomagonként átpakolgatni hanem az összes (pl 8x18 as-t) át szereném dobni egyszerre (a shift megnyomására teljesen kipakolom a ládát, mintha take all-t nyomtam volna...) .

Köszi :DDD

HiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD

(#1043) VinoRosso válasza katt777 (#1039) üzenetére


VinoRosso
veterán

ja de a béta tesztelőknek pl fizetni szoktak jobb helyeken az más kérdés egyébként a reklámokért is kéne fizetniük szerintem, legalábbis az államnak kéne rá adót kivetni(nem tudom létezik e ilyen), mert a legtöbb erőteljesen károsítja a környezet, éppen úgy mint a szemét.

(#1044) katt777 válasza VinoRosso (#1043) üzenetére


katt777
félisten

Játék, szemét, mi a különbség? Szemetet rögtön kidobod, nem dühöngsz. :P
Ja, adó van, úgy hívják, ÁFA, azt is te fizeted. Meg én, meg mindenki, aki megveszi a programokat. De egy NOLF1-2, AVP1-2, Prey, SoF1-2, Half-Life1, F1 Challenge esetén bánja kánya, csak ezek a mai vacakok... Ma marketingbe fektetik a gyártók azt a pénzt, amelyet kreatív, és az egyetemet nem szín 2-essel elvégzett programozókra kéne áldozni.
Kellett egy IG1-nek reklám? Vagy a Doom-nak? Vagy az F1GP-nek? Na ugye! Akkor még játékosok írták a programokat, hogy szórakozzanak, és szórakoztassanak. Ma a rabszolga megkapja az ukázt, leprogramozza a kódot, és szarik minden másra. Ja nem, még nagy hangon nyilatkozgat is szerte a neten, hogy milyen fasza játékot csináltak, mennyi kiváló újdonsággal, de valahogy amikor kézbe veszed, mégis szarnak látszik a végtermék. :(((

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1045) katt777 válasza keszegduda (#1041) üzenetére


katt777
félisten

Ha a VGA-d már 1 maggal is ki volt hajtva, akkor nem is fogsz javulást látni, és ez nálad esélyes. Egyébként persze, hogy működik mindennel, ha bekapcsolod, az egész rendszert súlyozgatja.
Nekem amúgy 100+1%-ról olyan 70-80+30-40% lett (össz. max kb. 120% volt), RivaTuner-rel monitoroztam (tényleg, majd fölteszek egy grafikont arról is) ami azt jelenti, hogy a játéknak nincs szüksége többre egy 3GHz körüli Intel procinál. Lényegében egyszerűen nem optimalizálták, ennyi. Lehet persze, hogy egy 4870X2-vel többet használna, de aki tudni akarja, gyorsan küldjön nekem egy olyat! ;] Az biztos, hogy 3870X2-t még bőven kihajtja egy E8400 1680-ban max grafikával, szóval azzal sok javulás megint nem lenne.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#1046) nike_ válasza GBX (#1042) üzenetére


nike_
addikt

SoC-ban volt olyan, hogy rámentél egy adott cuccra (mondjuk 366 töltény), jobb klikk, és drop everything.

(#1047) remington2


remington2
senior tag

Eljutottam arra a pontra megint, ahol újra kellett kezdenem, mert nem engedett más pályákra. Most betöltés után pár perccel megint lép, ezúttal Yantarban, és nem tudok bemenni a gyárba sem, Strelok után :O

Ahogy sejtettem, leteszteltem: kb. fél perc után, betöltődés után kifagy.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1048) Superman válasza remington2 (#1034) üzenetére


Superman
nagyúr

Úgy, hogy a TAGES össze van kódolva a letöltött játék-rendszerfájlokkal. A TAGES validálja gyakorlatilag. Évekkel ezelőtt volt egy híres eset a XIII című játékkal, valaki talán még emlékszik rá. Ha jól tévdek a RELOADED törte fel, de először megszívták, mert nem vették észre, hogy a védelem össze van kódolva a hang-és a videofájlokkal. Így az egyik pályána védelem kiírta, miután egy cuccot meg kellett volna keresni, hogy "ha kell a csomag, akkor vedd mega játékot." Jó vicc volt, mondhatom, volt humorérzékük a védelem alkotóinak.

Ez viszont így már nem humoros. Sőt...

Az is igaz, hogy a steam-nek éppen az a lényege, hogy neten aktiválod a cuccot (akárcsak a Trymedianal), tehát védelemre nincs szükség. Legalábbis eddig ezt hittük. És mindenki beszopta, mivel ezt nem reklámozták.

(#1049) remington2 válasza remington2 (#1047) üzenetére


remington2
senior tag

Nos, eddig úgy tűnik, sikerült megoldanom a gondot. Miután Yantarban megjavítottuk a szellőzőrendszert, járkáltam ott még egy kicsit, majd visszatértem egy nagyobb hadizsákmánnyal Agropromba, hogy ott eladjam (a pénz, a pénz ;] ), és miután onnan megint visszatértem Yantarba, jelentkezett a hiba. Viszont, az egész mentések mappát még a szellőzős misszió sikere után kimásoltam, gyorsabb és biztonságosabb ez, mint az egészet elölről kezdeni alapon. Most visszaraktam, egyenesen visszarohantam a gyárba, és simán átjutottam Red Forestbe, ott kivédtem a rajtaütést, és most mehetek az erdészhez :R

Valahogy furán kezeli a program a mentéseket, mert úgy tűnik, ha az egyik "bugos" lesz, az a többit is megfertőzi. Hogy hogyan, nem tudom, lehet valaki hozzáértőbb jobban képben van, mint én. Már akkor észrevettem, amikor dutynál megvettem a seva-t, és utána meghaltam. Persze nem volt mentésem a SEVA vétel után, ezért közvetlenül a tradernél tett ki megint a progi, ott viszont nem volt SEVA . . . mintha a progi "emlékezett" volna, hogy az előző életemben megvettem.

Mindegy, egy szó mint száz per pillanat megy. Kopp-kopp-kopp. :C

(#1048) Superman: bár sovány vigasz lehet, ezt a 3-5 alkalommal telepíthető dolgot - tudomásom szerint - vásárlói nyomásra eddig mindenhonnan leszedték, éppen az arcbaköpéses volta - már elnézést a kifejezésért - miatt.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1050) Superman válasza $p@rr0w (#1035) üzenetére


Superman
nagyúr

Sajnos nem az, bár az lenne....

A steam, azaz a Valve a GSC-re mutogat, ők a TAGES-re, a védelem alkotói meg vissza a kiadókra és a fejlesztőkre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.