Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Signum04
tag
Sziasztok
Roborock S8+
Roborock Q Revo
Roborock Q8 max plusközött vacilálok. Ahogy néztem a revo es az s8+ kb egy árkategória, a q8max+ szerencsére kedvezőbb.
Megéri a drágább? Tudom, mihez képest, de ha józan ésszel nézzük a dolgot, ár/értékben van ennyi különbség?Köszi!
-
Hancur
junior tag
Roborock qrevot nem írtad. Megrendeltem. Ha esetleg gond van vele, nem ajánlott visszamondom.
Gondolom mindent tud amit az ajánlottjaid is csak ez még pluszban magától kimossa a felmosóját. Ha jól bogaráztam össze a leírásokat. -
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Dreame L10s Ultra-hoz keresnék jó minőségű alkatrészt (MOP, porzsák, filter, kefe, stb.). Van valakinek kipróbált webshop? (ali, amazon.de is jöhet)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Roborock s8-nál xiaomi home appban, amikor csak szobákat jelölők ki, vagy teljes takarításra küldöm, meg lehet valahogy adni azt hogy milyen sorrendben menjen végig a szobákon?
-
jbnd-007
tag
válasz INGJOKE #26362 üzenetére
A Q8-nál a saját appjában meg lehet adni sorrendet (Manage Maps/Edit/Sequence), amit az összes további takarításnál figyelembe vesz. Takarításonként szerintem nem lehet megadni. Amikor nem volt sorrend, ő döntötte el, hogy mikor merre ment, a kiválasztás sorrendje nem számított.
[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
válasz Lasersailing #26360 üzenetére
Én a D10s Pro-hoz az Aqua-nál vettem komplett szettet. Olcsóbb volt, mint Aliról az ajánlottan megbízható eladóktól. Eredeti szett, a filter ragasztott, 2 nap alatt nálam volt és ha nem lett volna rendben még ott a 14 napos elállás.
Ahogy látom L10s Ultra-hoz is van náluk szinte minden. Érdemes megnézni az árakat, és hogy adott esetben megéri-e Aliról v máshonnan megrendelniby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
sirály69
őstag
Xiaomi X20+...? Van valakinek...?
Szerver Hosting Debrecenben
-
Krakk
újonc
Sziasztok!
Uj robot vásárlása előtt állok, egy kb 6 éves electrolux pure i 8 at fogok lecserélni, aminek a takarítási képességeivel teljesen meg vagyunk elégedve, csak szegény egyre hülyébb, lassan meghal 😀
-A keret indiferens, ha nagyon jó a gép, hajlandó vagyok elmenni 700 ig.
-Ami kitétel, h tudjon felmosni, ezek kozul a forgó fejeseket preferálnám inkább, de cáfoljatok meg ha nincs igazam.
-64 nm a lakás, ebbol lejonnek a bútorok, tehat nem kell veszettül nagy akksi.
-Tudjon 1.5 cm küszöböt mászni
-Szépen takarítson szőnyeget is (lakás kb 50%-a)
-Legerősebb felmosó képességű érdekelne
-Ilyen-olyan szoftveres feature -ök nem érdekelnek.
-A vizet tudja magának dokkolóból adagolni, ellenben a por ürítését ha van rá mód én szeretném kézzel csinálni (nem szeretnék porzsákra költeni! Ez persze nincs kőbe vésve)Amiket néztem:
Dreame L20 ultra
Irobot roomba combo j9+ (nem forgó mopos)
Ecovacs deebot x2 omniBármilyen jótanácsot meghallgatok, előre is köszönöm!
-
kalapacsolok
senior tag
-
kezdő laikus
csendes tag
Rowenta RR9077WH most 120e, hátha érdekel valakit.
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Robotporszívót és felmosórobotot tudtok ajánlani?
A kettőre maximum 150e Ft lenne a keret.
Van kutya, van macska és hosszú hajú lányos lakás.
Az S5 Max meghalt, az volt használva pár évig.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
BB9000
senior tag
válasz PuffyDog #26371 üzenetére
Felmosórobotot sajnos nem tudok ajánlani, pláne nem a meglehetősen szűkre szabott árkorláttal. A tönkrement Roborock S5 kiváltására alkalmas lehetne egy Xiaomi Mi Robot Vacuum S10. Összehasonlítás itt.
Az S5 MAX-hoz hasonlóan ennek is van felmosóval kiegészített változata: a Xiaomi Robot Vacuum S10+. A "rendes" felmosást teljes mértékben ez a gép sem tudja kiváltani, de segítségnek jó.[ Szerkesztve ]
-
MarciKING24
tag
Sziasztok!
Szerintetek Dreame L10s Ultra vagy q8 max plus? Megéri a Dreame a 75k felárat (most épp)? Felmosas is lényeges lenne.
100nmes ház, 3 nagy szobával, kisebb folyosóval, de semmi extra, nem sok szőnyeg, állat nincs, küszöb nincs, 1x 3éves leány gyermek.[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
PuffyDog
tag
válasz BB9000 #26372 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Egy olyan változat, ami tudja valamilyen módon azonosítani, ha a kutya becsinál 💩 és nem keni szét, olyan létezik és ha igen mennyibe kerül?Sajnos az S5 Maxxal volt olyan, hogy levittük a kutyust egy órára, elmentünk 5-6 órára, elindítottuk indulás után 10 perccel, körülbelül 70 perc alatt végzett is, aztán mikor hazaértünk láttuk, hogy baj van.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
dis236
csendes tag
válasz MarciKING24 #26373 üzenetére
Én amazon.de-ről rendeltem anno L10S utltrát, viszonylag gyorsan itt is volt gond nélkül és nagyon szeretem
Onnan kb 750 euró votl amivel azért olcsóbb volt mint itthon.
Ahogy nézem most már csak 650EUR: [link]
Ennyiért szerintem nem találsz jobb robotot -
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Volt több kérdésem az elmúlt napokban, lenne még egy.
Melyik a legolcsóbb LIDAR vagy bármilyen normális térképezési technológiával felszerelt gép, ami legalább 4500-5000 Pa szívó erőt tud?
Írták itt a topikban a Midea M6-ot, de az 2000 Pa.[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
szoltan70
tag
válasz MarciKING24 #26373 üzenetére
Dreame L10s Ultra ennyiért ajándék most az Alzánál.
Én 297-ért vettem még márciusban de annyiért is örültem neki . Imádom. -
Illye
tag
Sziasztok!
Keresem az abszolút best buy robotporszívót az alábbi preferenciákkal:
- 64 m2-es lakást tisztán tudjon tartani
- mosson fel, ne csak maszatoljon
- kopó alkatrészt olcsón lehessen cserélni benne (pl. Aliról, stb.)Elsőnek a Xiaomi S10-et néztem, de szembe jött velem az S10+ is, aminél a forgó mop jobb megoldásnak tűnik. Természetesen bármelyik gyártó porszívója érdekel, bármit meghallgatok. Árban max. 150.000 lenne a keret!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sirály69 #26367 üzenetére
Egyelőre nagyon új, ránézésre maradt a Dreame a beszállító.
Ár-ertek arányban viszont verhetetlen ajánlatnak tűnik, nem tudom mi a hiányossága.
Mop tisztítást szaritast is tudja, emelést is tudja elvileg.
Elsőre bitang jó vételnek néz ki.
Nem tudom az ára miért lett ennyire alacsony, de mindent tud, amit a nagyok.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
AlyrArkhon
senior tag
-
PuffyDog
tag
Nézelődtem sokat és találtam egy elméletileg új gépet.
Narwal Freo X Plus. Erről bárkinek bármilyen véleménye? 120ba kerül, youtube videók alapján egész jónak tűnik.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
zhorvath
aktív tag
Elnézést mindenkitől Xiaomi X20+ ügyben.
Valóban van önűrítő funkciója. Én a sima X20-at néztem, ezért írtam badarságot.
Viszont így rejtély, hogy miért csak ennyibe kerül. -
rumos XIII
aktív tag
Sziatok.
Van valamilyen kupon most valamelyik -itteni- népszerű porszívóra?[ Szerkesztve ]
-
acampora99
csendes tag
Sziasztok!
Most lett aktuális, hogy robotporszívót vegyek, de ahogy egyre többet olvasok, úgy leszek elveszettebb
A keret max. 140e.
Jó lenne ha valamennyire jól felmosna, mert sok a járólap és a gyerek is.
Láttam az ajánlott listákat, arról ezeket néztem:
Xiaomi S10+
Roborock Q7 Max
Xiaomi X10Melyiket ajánlanátok és mi a nagy különbség köztük?
Köszi!
-
PuffyDog
tag
válasz acampora99 #26396 üzenetére
Narwal Freo X Plus?
-
FNZ
őstag
válasz acampora99 #26396 üzenetére
Jól írja PuffyDog
Vegyél olyat, teszteld és oszd meg velünk a tapasztalatot -
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest