Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illye
tag
Sziasztok!
Aldis robotporszívóba honnan tudnék szerezni pótalkatrészeket (pl. kefét)?
Előre is köszi a választ!Ui: Aldiban nyilván nem adnak hozzá
-
Illye
tag
Sziasztok!
Keresem az abszolút best buy robotporszívót az alábbi preferenciákkal:
- 64 m2-es lakást tisztán tudjon tartani
- mosson fel, ne csak maszatoljon
- kopó alkatrészt olcsón lehessen cserélni benne (pl. Aliról, stb.)Elsőnek a Xiaomi S10-et néztem, de szembe jött velem az S10+ is, aminél a forgó mop jobb megoldásnak tűnik. Természetesen bármelyik gyártó porszívója érdekel, bármit meghallgatok. Árban max. 150.000 lenne a keret!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Illye
tag
Sziasztok!
A héten jött meg az új Xiaomi S10+ robotom, de eddig az istennek nem akarta vegigporszivozni a lakást. A legalaposabb tisztítás az alábbi képen látható, de őszintén szólva ez messze nem az a minőség és teljesítmény, amire számítottam Mit csinálok rosszul?
-
Illye
tag
válasz Graphics #26517 üzenetére
Elpakoltam teljesen természetesen. A térkép nagyjából ok is, de amint látszik, 24 m2-t takarított fel a 64 m2-es lakásban, tehát ez így kevés. A bal alsó sarokban van a gyerekszoba, oda be sem ment, pedig semmi nem akadályozta meg benne. A jobb felső sarokban a sarokülő van, nyilván alul a sötétben kicsit megkavarodott, lehet pókháló is, az nem gáz szerintem.
De a lényeg:
Alapvetően egy Aldis, 30.000 Ft-os Easy Home márkájú robotot váltott, amit ha bekapcsoltam, akkor takarított amíg le nem merült, utána töltötte magát. Ezzel a géppel meg voltam elégedve, viszonylag jól takarított, nagyjából 70-80 percig dolgozott és szinte mindig tele volt a portartály. Szerettem volna kipróbálni egy új gépet, ami fel is töröl (ezzel a funkcióval egyébként nincs is baj), azonban az eddigi 41 perces rekord működés (akksiból 1 csík ment le a végére) nem igazán győzött meg. A tartálya kb. negyedéig telt meg porral és ahogy fent is látszik, nem járt mindenhol a lakásban.
Arról nem is beszélve, hogy 10-ből 7-szer kb. nem talált vissza a dokkolóra, pedig nincs eldugott helyen a töltő. Szóval ezért kérdezem, hogy akinek van S10+ gépe az kérem segítsen, hogy milyen tippek, trükkök vannak arra vonatkozóan, hogy jobban dolgozzon a 130e Ft-os gép, mint a 30e-s noname!Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest