Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Tipp:
Mivel nálunk parkettán van a töltő/dokkoló, azt vettem észre hogy a porszívó alatt még 3 nap elteltével is nedves a MOP, ezáltal a parketta is ázik egy picit.
Emiatt vettem alá az IKEA-ban egy íróasztal alátétet ami méretben pont jó. Ha más is parkettán tartja, érdemes lehet beszerezni egyet, hogy ne ázzon a parketta.
Gondoltam megosztom veletek ezt a gondolatot.
-
Még futó akciók összegyűjtve.
Viomi SE Upgraded Version!
EU raktárból! Megrendeléskor válasszuk Kínát! Lengyel raktárból fogják küldeni!
Kupon: 8AESELETED19
215.03$360 S7 Laser Navigation Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 8AESELETED19 + 2$ store
220.13$Roborock S5 Max!
EU raktárból!
Kupon: BGANI044
349.99$Xiaomi Mijia 2 in 1 Robot Vacuum Mop Pro Vacuum Cleaner STYJ02YM!
EU raktárból! Cseh és Lengyel.
Kupon: BGHU0989
235.99$Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGCZFDEL
$339.99Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGANI039
559.99$Midea M7 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: M7PR40
277.49$Midea M7 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: M7RC60
194.00$Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner Global Version 3000Pa!
EU raktárból!
Kupon: 8AESELETED19
273.10$A kuponokat próbálgassátok más termékere is!
Kupon $50/6: 8AESELETED6
Kupon $90/11: 8AESELETED11
Kupon $120/14: 8AESELETED14
Kupon $160/19: 8AESELETED19 -
AcCEsS
senior tag
A Valetudo-t használóktók szeretnék kérdezni. S55 esetében tudja a Valetudo, hogy a térképe(ke)t mentse/visszatöltse? Gondolok itt arra, hogy több szint esetén az alsó és a felső szintek térképeit lehessen váltani a szintek takarítása előtt. Annak idején azért tértem át egy Valetudo fork-ra, mert az eredeti Valetudo ezt a funkciót még nem tudta. A kérdesem az, hogy azóta változott a helyzet? Mert nem találtam erre utaló infót a github oldalon...
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
Mi robotporszívónk (Gen1) meghülyült, csak forog, falnak megy majd vissza és újra... szoftvert már reseteltem, majd frissítettem is a hivatalos app-ban a legfrisebbre, de ugyanaz. Valami érzékelő vagy mi baja lehet...Kérdés hova küldjem be diagnosztizálni, javítani? Kit javasoltok?
Köszi
-
atos30
aktív tag
Mégvalami: mi a különbség a Midea M7 és M7 pro között? Én csak azt találtam, hogy az M7 pro rezgeti a felmosó részt, minden másban egyenlőnek látom őket.
-
atos30
aktív tag
Sziasztok! A Sencor srv 9250 milyennek számít? Úgy látom az aksi kapacitásán kívül válalhatónak tűnik.
-
Még mennek: [link]
Midea M7 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: M7PR40
$277.49 -
Leonov0
újonc
Próbáltam igen. Megtakarítottam az alján az infra érzékelőket is, a töltő kontaktokat is, a keféket is. Sajnos továbbra sem kezd el takarítani. Csak akkor hajlandó elhagyni azt a területet, ha a töltőhöz megy vissza. És a visszatérése is lassabbnak tűnik azóta (azon túl, hogy ugyan úgy 2-3x körbebolyong azon a kis területen előtte csak porszívózás nélkül és lassabban)
-
-cobra-
aktív tag
válasz
szatocs1981 #18033 üzenetére
Hali! Aránylag sokan viszik a jó ár-érték arány miatt, ebben az ársávban jó választás lehet.
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok, Viomi SE mennyire jó vétel most?
-
Leonov0
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Kaptunk egy Tesla T40 típusú robotporszívót, mely az első 2-3 alkalommal egész jól körbejárta a lakást és porszívózott. A minap viszont azt vettük észre, hogy elindítva a töltőről lejön, elkezdi a folyamatot a közelben, de nagyjából egy törölközőnyi helyen bolyong és nem megy sehova tovább. Csipogva leáll és visszaaraszol a töltőre. Nekem úgy tűnik, hogy fel van töltve, a porgyűjtő rekesz is ki van takarítva. Körbenéztem a testét és nem látni rajta sehol semmi olyat ami mondjuk zavarná a szenzorait, könnyen mozog. Viszont hiába kapcsoltuk ki, húztuk ki, már mindent csináltunk vele, de csak egyfelé indul el és azon a területen meg is ragad, vagy 10x elkóvályog oda-vissza ezen a fél négyzetméternyi területen, majd csipog és "hazamegy". A hazamegy is túlzás, mert akkor is ezen a területen kóvályog egy 5 percet félgőzön, de egyszer csak hazatalál. Esetleg újra lehet neki tanítani a lakást, vagy lehet reset-elni? Vagy valamelyik szenzor a hibás? Még bőven garanciális, esetleg lehet cserélni kéne egy megbízhatóbbra?
Előre is köszi a válaszokat!
Tomi
-
törölt tag
En drukkolok neked, de jo esetben is max egy edigis kupon lesz ebbol, nem porszivo. Nyilvanvalo elarazas. Mas fiam vett a nagy messzeben xiaomi dreame D9-et, sajnos rossz. Porog egy helyben nekirohan a butornak ..... Erre valami tippetek nincs veletlenul?
-
Rellind
senior tag
gyorsan vegyétek.... [link] 24 690 Ft
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Ma megjött az S5, már egyszer fel is térképezte a lakást, most töltőn pihenteti magát. Nagyon tetszett asszonykámnak, (no jó nekem is). Nekem nem tűnt hangosnak, kicsit tartottam tőle, hogy az lesz.... van aki szerint az?! Bár az is igaz, hogy én nem sok különbséget vélek felfedezni mondjuk a csendes, és a turbo között sem...? Szerintem szinte ugyanolyan. Vagy én bactam el valamit a beállításokban, de alig érezhető az eltérés. Ez rendben van így? Mosást, majd kipróbálom még, de nem akarom csapvízzel, mert nálunk keményebb a víz, mint a hetes babasz@r. Olyan intelligens a kicsike, hogy mindjárt kiderült, hogy az egyik szobában az asus routerem (AP nek van beállítva) nem megy, bedöglött. Szólt az alkalmazás, hogy nincs hálózat....mondom ott vagy a router alatt wazze, hogyne lenne. Oszt tényleg nincs...kakukk lett neki. No, de mindegy is, majd kifigyelgetem még azért, a kicsikét.
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, a BlitzWolf BW-HC1 vezeték nélküli kézi porszívóról van valakinek valami gyakorlati tapasztalata? Ár-érték arányban elég jónak tünik.
-
EVE Plus vásárlása előtt állok.
Jelenleg a legolcsóbb a 7mall és a Techsend webáruházat hozza az Árukereső.
Van valakinek tapasztalata ezekkel a cégekkel?
Mindkettő cég 2019-ben lett bejegyezve, és mindkettőnek kínai az ügyvezetője.
E-mag is ezt a két céget dobja.Vagy legyen inkább +23.000 ft és akkor kicsit nevesebb cég (PCX, Euronics, IPON)
-
bandigno
senior tag
válasz
paparazzi2 #18013 üzenetére
tök egyszerűen végigengeded a házban, mikor befejezi, felosztja a helyiségekre a térképet! HA neked a felosztás nem tetszik, akkor javíthatod a térképen kézzel, szerkesztéssel!
ez a legbiztosabb, mivel ha ismét rábízod, h na majd most "rendesen" feltérképezi és "rendesen" be is rajzolja a szoba határokat, valószínű az eredmény ua lesz, mint legelőször -
BiP
nagyúr
válasz
paparazzi2 #18013 üzenetére
Én úgy kezdtem neki, hogy a Roborock appot szedtem le a Mi Home helyett
korábban azt olvastam, hogy a Roborock app kényelmesebb, használhatóbb. Nincs összehasonlítási alapom, de baromi kényelmes, ami eddig kellett, azt tudta, azonnal felcsatlakozott a wifire, egyszerű volt a megosztás, így 2 telefonról is látszik/vezérelhető.
Ma beállítottam, hogy a 2 emelet külön térkép legyen, és egyből fel is ismerte a helyiségeket. Bevallom, nem foglalkoztam vele nagyon, mert nekem az "elindítom és végigmegy a lakáson", akár nulláról, az bőven elegendő volt eddig ebben a pár napban. -
paparazzi2
tag
Sziasztok!
A 2021.09.13-án megrendelt Roborock S7 ma 2021.09.16-án megérkezett Prágából.
Magyar nyelvű használati útmutató elérhető esetleg valahol?
Szeretném a térképet úgy kialakítani hogy helyiségenként vigye fel a kb 10 szobát ami a házban van. Valami javaslat, hogy kezdjek neki az Mi Home appal?Köszönöm
-
-
pooty
tag
válasz
velizare #18003 üzenetére
én a magyar mi home appra álltam át. Minden eszközt újra fel kell venni... nálam szerencsére csak 2 porszívó volt...
-
BiP
nagyúr
"kivettem a portartályt, feleségem csak annyit mondott, hogy aztak.., honnan szedte ezt mind elő? "
Na, ilyeneken én is meglepődöm. Gyakorlatilag nem ér végig a lakáson, és üríteni kell. Pedig nem putriban élünk. (igaz, macskáink vannak, meg jópár szőnyeg, így van mit gyűjtenie). -
KrAt
veterán
Tegnap este sikerült hazajuttatni a Viomi SE-t, és ment is a (még a régi, kis, tagolt) házban egy karikát.
Az install ment kicsit nehézkesen, egy S10-re (tehát nem egy lassú telóra) vagy 5p volt, mire települt a Mi Home app, majd utána a fekete témán a fekete checkbox-okat elég érdekes volt megtalálni, de sikerült megugrani.
A gép Wifi-re csatlakoztatása volt még akadozós, kb. 3.-ra sikerült, de sikerült.
Onnantól kezdve minden rendben működött, jött, ment, szépen feltérképezett, szeretni való volt. Ahol tudott, bement a székek alá, ahol nem, ott kikerülte, egyszer akadt be térképezés alatt egy sarokba, pont sikerült az első ütközés-érzékelő sarkával beakadni a szekrény sarkába, majd felforogni a mögötte lévő ajtóraOtt levettem, nehogy sérülés legyen.
Utána bement a dohányzóasztal alá, ahol volt egyik oldalról papucs, másik oldalról egy puff, harmadik oldalról meg egy kanapé, néztem is, milyen szépen betalált, na ott eltévedt, mert nem látta a papucsot, csak nekiütközött, majd jött volna a mellette lévő oldalon a puff felé, ott lézerrel érzékelte, hogy nem lesz jó, a kanapé fele nem is próbálkozott, csak ment körbekörbe. Egy ideig vártam, hogy kitalál-e, majd megszántam, és elvettem a papucsot, mert jelzett már, hogy merülne, és menne a dokkolóra.
Dokkolón töltés közben kivettem a portartályt, feleségem csak annyit mondott, hogy aztak.., honnan szedte ezt mind elő? Mivel lemerült, csak a fél lakáson ment körbe, de hogy honnan szedett elő ennyi koszt?
Ma megy majd körbe még egyszer, már a térképen tagoltan, de eddig bőven szeretni való.Kérdés: miket érdemes rendelni pluszban hozzá, hogy legyen itthon?
-
BlackJack21
tag
Kis összefoglaló: Előző hét hétfőn megrendeltem a Roborock S7-et a BG-ról, az itt ajánlott kuponnal. Kicsit aggódtam, de minden probléma nélkül ment, a DPD futár péntek délben ki is szállította. Nem volt extra költség sem. Azóta naponta megy 1-2 alkalommal. Eddig minden az elvártak szerint működik. Alaposan takarít, nedvesít. A portartályt kell üríteni, tisztítani, meg a víztartályt tölteni. Az applikáció eddig jól működik, illetve egyszer-egyszer késik a térképen a pozíció a valóshoz képest, de ez pár másodperc alatt rendeződik.
Összehasonlítási alapom nincs, lévén ez az első robotporszívónk, de eddig jó választásnak tűnik. -
ben11
őstag
válasz
zsoltinyho #17996 üzenetére
Erre szerintem igen, csak férjen el a székeknél. Akkor térkép csak a bejárható részről lesz. A szobákban meg kvázi vakon fog tudni menni.
60m²-re pont elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest