Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Így hirtelen ezt dobta a Google, kár lenne újra beírni a karaktereket ha már a neten fent van...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
na, öreg hiba... hátha másnak is hasznos. a Raiffeisen app újratelepítés nem változtatott semmin, de a Revolut reinstall most átmenetileg úgy fest megoldotta. bár 3DS már továbbra sincs. a support végig a bankomra mutogatott persze.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
közben látom, hogy ez 3DS nyavaja lesz most már biztosan és többeknek is random felmerült ez a gond. sikerült valakinek megoldania a bankjánál?
nem akarom Apple pay mögé teni a Raiffeisen kártyát, oldja meg a bank, amennyit forgatok náluk. gondolom nem szívesen könnyítik meg a Revo-s tranzakciókat (pont a Rafi verte be az utolsó szöget tavaly decemberben, ahogy látom, a HU számlákba). -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
sziasztok,
januárban elhagyta a Revolut app-om a 3DS átirányítást a Raiffeisen app-ba. csak CCV-t kért, azzal működött. most viszont már vagy 6-8 alkalommal a topup-jaim is eldobja. oops, something has failed. a Rafi kártya ugyanaz. a limit és bankszámlán lévő összeg sokszorosa a feltölteni kívánt összegnek, semmi korlát nincs.
mitől lehet ez? nagyon frusztráló.
töröltem a kártyát, hozzáadtam újra, ugyanez. 99k nem ment, 49k nem ment. 4k-val sikerült, ehhez újra kérte a 3DS-t, de utána már megint csak CCV-t és nem is megy a topup.valaki találkozott már ilyennel? (Rafi és Revo app is friss).
lehet, hogy a Raiffeisen-nél kéne rendet tennem? -
Uher
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Akkor a fent emlitett minden torles, ujrainditas es hatha
-
-
heaven
tag
Hello!
Samsung Galaxy s10e telefonon évek óta használtam a Revolutot. Egyszer csak kiírta, hogy frissítsem az alaklamazást.
Persze a frissítés nem sikerült, így letöröltem, majd próbálom a Google Play! -ről ismét telepíteni.
Most meg azt írja ki, hogy az alkalmazás nem kompatibilis ezzel a készülékkel.
Mi a teendő? -
Pharaoh
aktív tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
A kérdésben is benne van, hogy az ATM terheli be, nem a revolut.
Amúgy meg:
https://kiszamolo.hu/erste-atm-uj-koltseg-kulfoldi-kartyakra/ -
Viktor77
titán
Köszi mindkettőtöknek, elvileg sikerült.
Van a Wallet appban egy ellenőrzés funkció, ott minden ki van pipálva.
Egy ilyen tokom van, ez bezavarhat? Szerintem nem túl vastag. -
Sátán44
addikt
Ismerősöm Raiffeisen kártyával tölti fel a Revolut számláját, viszont egyedül a cvv számot kéri. A Raiffeisen app nem értesít a műveletről és nem kér megerősítést sem. A Raiffeiseneseket kérdezném, hogy nálatok is így működik? Be lehet úgy állítani, hogy kérjen megerősítést?
-
Viktor77
titán
Van valami szájbarágósabb leírás arról, hogy pontosan hogyan is tudok fizetni telefonnal mondjuk a Spar-ban, ha valahogy összekapcsoltam a telefont a Revolutos kártyámmal?
-
tivoli005
újonc
válasz
tomazin
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam, de lemondtam róla, úgy tudtam, van költsége - eur mozgatás ingyenes csak és talán az első dollár utalás, de lehet, hogy keverem valamivel. Illetve ha már ott van és mégis szükség lenne az összegre, akkor ott forintra, euróra váltani nem érdemes, kivenni nem tudom, visszautalni Revolutra szintén költséggel jár (de feletted azt írják, nem), a kis kamatért nem éri meg, hogy elvileg biztonságosabb helyen legyen. A Lightyear meggondolandó, meglátjuk...
-
Noxy
veterán
válasz
tököscsávó
üzenetére
pl. a meghívók utáni jutalom szívatás.
Mert? Miért szívatás?
-
Van a revon usdm, ami csak ott all. Ezt mennyire lenne jo otlet atmozgatni wisere, ahol ad ra valamennyi kamatot is?
(Gondolok itt arra,h revo-wise usd utalasnak van-e koltsege, illetve ha wiserol ki akarom hozni annak lesz-e koltsege, mert ha ezekre igen a valasz, akkor gondolom nem nagyon lesz ertelme az evi 3-4%ert, amibol meg 30% le is vonnak atvinni) -
Skynet258
veterán
válasz
tököscsávó
üzenetére
Ha valami xx ideig van akkor xx még beleszamit.
-
tivoli005
újonc
75ezerig mehetsz max, így pl. legutóbb én csak 190 EUR-t tudtam felvenni, nem léptem, amikor még 375 alatt volt az árfolyam. A kezdőlapon a profilodra kattintva látod a számlaadataidat, akatt a Csomag pontba belépve a havi limitek pénzfelvételre és váltásra, azokra kattintva pedig, hogy épp hogy állsz és a fordulónap. Annyi érdekesség még, hogy nekem pl. 7-én lesz a forduló, de napon belül kb du. 3-kor, a regisztráció pontos időpontját figyeli ezek szerint. Tehát nem 0 óra 0 perckor.
-
Sziasztok!
Az ingyenes kp. felvét limitje 75000 HUF, de látok 200 EUR / hó infót is standard csomag esetén.
Ha EUR-t szeretnék kivenni, akkor a 200 EUR a limit, vagy a kivétkori árfolyamon megnézi, hogy a 200 EUR mennyi HUF és az alapján kerül, vagy nem kerül felszámításra a díj?
Az appban hol tudom megnézni, hogy mikor van a havi fordulónapom, vagy hogy mennyi kp-t tudok még felvenni ingyenesen?Köszönöm a segítséget
. -
törölt tag
válasz
tököscsávó
üzenetére
Ez mi volt, milyen akció?
-
junkhead
aktív tag
Samsung Watch 4 Classicot használok, Samsung teloval, az óra minden funkciója Samsung telóval működik hibátlanul.
A Revolut kártyát Google Wallettel, az OTP kártáym Curvvel használom órán, mivel az OTP nem kompatiblis a Wallettel.
A fizetés így hibátlanul működik az órával, de nem olyan terminál érzékeny, mint pl. az Iphone, de órával is tudok fizetni bárhol. -
pn4hvq
senior tag
Nekem májusban járt le a személyim, október végéig kellett feltölteni az újat, hogy ne legyen retorzió. Természetesen már megettem, csak a dátumok miatt írtam. Engem történetesen nem zaklattak semmilyen formában, egyszer jött egy push üzenet a határidővel. Utána 2 héttel frissítettem.
-
Oliverda
félisten
Tegnap késő délután óta nem tudok közvetlenül Wise kártyáról Revolutra feltölteni. Tegnap még Apple Pay-jel sem ment, az imént már legalább azon keresztül sikerült. Másnál mik a tapasztaltok az elmúlt ~24 órából?
-
kiskakas
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A paypal magyarnak jelzett supportja simán az usa-ból hív angolul. Engem nem ezen a számon,de nemrég kerestek.
-
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Van Paypalod? Engem ők kerestek Írországból, de csak azért mert épp írtam az ügyfélszolgálatnak és telefonos megerősítés kellett. Ha nincs semmi ilyen dolog folyamatban nálad. Akkor kamu/lehúzós hívás is lehet. Izlandról is jött már hívás, meg máshonnan is abban az időben.
Egyébként sem az Írekhez tartozunk, hanem a Litvánokhoz.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ma hívott egy szám írországból. Létezik hogy a Revolut ír számról hív valamiért?
-
paolinho
addikt
válasz
freelancer68
üzenetére
Jézusom! Nagyon sajnálom! Egyedi stílusa volt a srácnak, de én kedveltem a hozzászólásait.
-
Victoryus
addikt
-
Major Lion
senior tag
válasz
freelancer68
üzenetére
-
Sziasztok. Eddig, amikor Aliexpress-en USD pénznemben vásároltam, a HUF számlámról automatikusan átváltotta USD-re és úgy fizettem. Ha dispute miatt visszakaptam a fizetett összeget, akkor az az USD számlámra ment vissza USD összegben. Tegnap viszont jött egy dispute jóváírás és ezt a revolut HUF összegben írta jóvá, ráadásul nem mostani árfolyamon váltotta át, hanem annyi forintot kaptam vissza, amennyit eredetileg levont a vásárláskor. Ez valami új dolog?
-
Sanyi.mTs
addikt
új személy igazolványt hol tudom bejelenteni? az app menüjében nem találtam rá lehetőséget. chaten kellene jelezni vagy esetleg majd a rendszer automatikusan kéri, ha az eredeti igazolvány érvényessége lejár?
-
kapasz
tag
Mitől függ, hogy milyen BIN-es kártyát küld a Revolut?
Az állandó lakcímtől?
Hogy melyik országban történik a regisztráció? (IP-cím?)
Esetleg az adóilletőségtől?Ugyanolyan BIN-es lesz a virtuális kártya is?
A feltöltéshez használt bankkártyának is azonos országbélinek kell lennie?
-
zerodot
aktív tag
válasz
freelancer68
üzenetére
-
Victoryus
addikt
Szeretnék másik bankkártyáról tölteni a Revoluta, mint eddig, de hiába adom meg a kártya adatait, a régi kártya marad, és arról meg nem tud levonni, mert lejárt. Ez valami bug? Ha igen, akkor elég gáz.
-
kp78
veterán
válasz
freelancer68
üzenetére
😢
🕯️RIP🕯️
Egyszer váltottam vele privát üzenetet, és nagyon segítőkész volt. -
pictigjis
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
ezt nem esett jól olvasni
köszi, hogy betetted -
zsamiatt
őstag
válasz
freelancer68
üzenetére
Na banyek
-
freelancer68
tag
Most olvastam, beteszem ide is, mert itt is aktív volt Somatom kolléga
[link]
RIP -
-
Helló.
Google Pay-el akartam pénz tölteni a számlámra, látom a tranzakciót a Revo appban, de azt írja függőben és az egyenlegem nem is változott!
A banki appban is nézem, ott nem látszik semmilyen tranzakció, zároltban sem és a pénz se lett kevesebb.
A limitek jók, korábban már többször töltöttem fel baj nélkül.
Ötlet? -
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Lenne egy újabb kérdésem Revolutos részvénnyel, illetve egész pontosan az adózással kapcsolatban. Egy példa: Vettem Spotify részvényt, majd eladtam, nyereséggel. A pénz ott van a Revolutos "tőzsde számlán", nem kattintottam a "kivétel"-re vagyis nem tettem át a pénzt a Revolutos folyószámlámra. Mikor keletkezik az adóteher? Akkor, amikor eladtam a részvényt, függetlenül attól, hogy áttettem-e a folyószámolámra a pénzt; vagy akkor, amikor átteszem a folyószámlámra?
Gyanítom, az első, vagyis eladáskor. Ugye?
-
kp78
veterán
válasz
pictigjis
üzenetére
Így nem fogok időt fecsérelni arra, h az ügyfélszolgálatot faggassam a témában.
De azért ez így nem kicsit félrevezető a Revolut részéről.
Mert az emberben azonnal szöget üt a Revolut határozott állítása, h hátha olyan fejlett a rendszerük, h látja, h ez a számlaszám már elnyelte több másik embernek is az utalását.
Aztán a fenét, csak beállították minden kimenő, külföldi utalás elé...
Wise mondjuk szinte ugyanezt játszotta el velem első alkalommal egy 4e Ft-os NHKV Zrt. (kukásék
) részére indított utalásnál...
-
pictigjis
őstag
ne keress ebben logikát, mert nincs. nem úgy van beállítva, hogy a konkrét céget/számlaszámot gondolja csalónak, hanem egy x összegű átutalást, és pont. nem egyszer utaltam úgy saját (éppen új) eurós számlaszámra, hogy ugyanúgy végig kellett néznem az előadást, leokéznom ezer figyelmeztetést, miközben magamnak utaltam. teljesen szándékos, nem bug, hanem feature, hátha így is óvatosabbak lesznek a userek
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy mi a tapasztalat Revolut, OTP kártya és Google Wallet használatata androidos okosórán. Kifejezetten csak fizetésre szeretném használni. Jelenleg a Curvet használom de nem akar rendben működni. Hol tudok fizetni hol pedig nem. Ezért gondoltam a Revolutra.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
kp78
veterán
válasz
zerodot
üzenetére
Én múlt héten utaltam egy német cégnek áruvásárlás során pár száz eurót, többször is figyelmeztetett a rendszer, már-már a frászt hozta rám, h lehet mégsem voltam elég körültekintő, de mivel bíztam abban, h jó helyre és megbízható cégnek utalok, jóváhagytam, és pár megerősítés után útjára engedte a pénzt.
Majd odatette az utalás mellé, h "mi megmondtuk, h ne, mert csalás, de te mégis utaltál, vess magadra".
Ehhez képest a cég másnap délelőtt megkapta a pénzt, és már adta is fel a csomagot, ami 3 munkanap alatt a kezemben volt.
Nem tudom mire alapozta a Revulot, h potenciális csalás akinek utalok, de nem lett igaza.
Gondolkodtam, h megkérdezem tőlük, de egyelőre nem vettem hozzá a fáradságot, pedig jó lenne tudni. -
törölt tag
válasz
paolinho
üzenetére
Papír legyen kéznél, ha megállítanák az utalást, nekem már Revo-Revo felhasználónál is jelezte, mert nem volt telefonkönyvben, ennek a töredékéért.
Igaz az csak fagyasztás és senki sem kérdezősködött. Visszavontam, és több részletben küldtem el. Ami azért szokatlan, mert ennél nagyobbat is küldtem korábban nem új partner, tranzakció volt. Lehet ment volna egybe is, de nem akartam még 1x.
-
Krethx
aktív tag
Érdemes megnézni mennyire hiszékenyek az emberek. (sajnos)
Csalónak állt a Heti Napló riportere – megdöbbent milyen könnyen szerzett meg bankkártya-adatokat -
-
paolinho
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Igen, arra gondoltam én is, hogy befizetnénk az egyik fiók pénztárjában, csak abban nem voltam biztos, hogy ezután simán fel lehet innen tölteni a Revolut számlára.
Természetesen a sogornőmnek is van Revolutja, ezért is választanánk ezt az utat a pénz átküldésére. -
TrollBalint
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Ha készpénz, az először valahogy bankszámlára kell juttatni. Bankba ezért nem feltétlen számolnak fel költséget, de ezt bankja válogatja. 2M Ft-nál nem hiszem, hogy kérdezősködni fognak honnan van, ha meg egyszer bent van számlán, már fel lehet tölteni REvolutra, ott meg abba váltod, amibe szeretnéd. Ha a sógornőnek is van Revolutja, akkor meg is oldodott, mert azon belül, másik Revolutra ingyen küldesz.
-
paolinho
addikt
Ismét felmerült egy probléma, amelyben lehet, hogy a Revolut lesz a megoldás, de az is lehet, hogy nem.
Az történt, hogy a feleségem, és két testvére egy ingatlan értékesítéséből hozzájutottak némi készpénzhez. Igen ám, de az egyik sógornőm Angliában él, és a kapott forintot ki kellene neki juttatni lehetőleg úgy, hogy a tranzakció során GBP-vé váltódjon.
Meg lehet ezt oldani szerintetek a Revoluttal? Az összeg nem annyira jelentős (bár kevésnek sem mondanám), valamivel több, mint 2M Ft. Vagy, ha nem ez a megoldás, akkor mi lenne erre a tranzakcióra a legmegfelelőbb?
Előre is köszi a segítséget! -
knorbi90
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni de nem nagyon találtam hogy a Revolut kártyának van vásárlási limitje? Ha én egy 3000 Euró összegű szállást akarok kifizetni vele akkor az menni fog gond nélkül? Vagy kell valamit állítani rajta? Illetve napi vásárlási limit van esetleg?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi, hogy betetted
) részére indított utalásnál...