Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hasonló gondom volt Unicredites feltöltéssel de nálam egy telefon újraindítás segített.
-
törölt tag
Azt nem tudom az újabb milyen lesz, de folyamatosan van promo és nagy változás nincs.
Sifarr ezek a rafis csomagok valami őskövületek? Normál bank nem számít díjat kártyás vásárlásért.
Rigormortiis, kérj meg egy ismerőst, dobjon át neked Revoról Revora pénzt. Aztán odaadod neki készpénzben pl.
-
4Grider
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A tiltásról neked is értesülnöd kell azonnal. Ez inkább rendszerhiba lesz...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Na fasza...a kártya működik amúgy, voltam az otp-ben is, ott azt mondták elvileg minden rendben van (viszont sok tiltás van a Revo visszaélések miatt)

Csak gáz, mert holnap lesz a havi Netflix/YT stb... levonás, és nincs rajta ketyi...
-
mexel
veterán
Ha van valakinek már revolutos számlája, enged a rendszer mégegyet létrehozni ugyanannak az embernek, ugyanazzal a személyivel és címmel?
-
4Grider
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Máshol tudsz online fizetni ezzel a bankkártyával?
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy tegnap óta nem tudom etetni a Revolutos számlámat az otp-s kártyámról? Mindent úgy csinálok, ahogy eddig szoktam, de nem szól az OTP alkalmazás, hogy hagyjam jóvá a vásárlást, így pedig a Revo arra hivatkozik, hogy a bankom a kérést elutasította...
-
sifarr
senior tag
válasz
$atirka
üzenetére
... feltöltöm a Revolut számlámat x összeggel és a rafi levon érte 0,3% jutalékot.
Ezek szerint a Mindennapok 2.0 csomagban vagy. Ennél a csomagnál minden kártyás vásárlás után felszámít a Rafi 0,3 % díjat.
Válts csomagot vagy bankot. Ha a csomagváltást választanád, akkor a Bázis 2.0-ra semmiképp se válts! Annál még magasabb a vásárlás díja. -
$atirka
őstag
Sziasztok.
Unicreditről váltanom kellett Raiffeisen bankra nemrég. Most veszem észre, hogy feltöltöm a Revolut számlámat x összeggel és a rafi levon érte 0,3% jutalékot.
Ez most komoly??
Minden topup után megjelenik a rafi számlatörténetében egy díj (díjak jutalékok), amiben ott van a megjegyzésben (közlemény), hogy " stbstb... revolut xxxx Vilnius xxxx.xx huf vásárlás".Unicredit bank sosem vont ilyet. Ez így jó, vagy valami nem kerek?
-
mexel
veterán
Én is mondtam hogy várjon, de nem akar
-
törölt tag
válasz
zerodot
üzenetére
A könyvelés nem számított. Havernak is az utolsó napon lett befejezve. A vásárlás, tranzakció valósuljon meg az a lényeg promóción belül. Ezt csak a virtuális kártyával lehetne. A könyvelés már csak technikai dolog. Az app alapján 27 óra van még hátra. Én biztos megvárnám a következő promot. Nagyon könnyű akár önhibán kívül is kicsúszni belőle.
Miért olyan sürgős neki?
Előzőnél magasabb össze volt, aztán jelenleginél csökkent. Most újra a korábbit várom. Volt már rá példa párszor. -
mexel
veterán
Köszi, az illető nagyon szeretné még gyorsan, ha nem sikerül, mindegy
-
zerodot
aktív tag
Igen, de bele kell férni a határidőbe és ha az holnap lejár, akkor necces lehet. Ha jól emlékszem 3 lekönyvelt tranzakció kell és volt már olyan aki amiatt csúszott ki, hogy a kereskedő csak néhány nap után véglegesítette a vásárlást. Olyankor aztán lehet hadakozni a supporttal. Egyszerűbb megvárni a következő akciót. Folyamatosan van, csak a bónusz összeg változik/változhat.
-
mexel
veterán
Köszönöm. Akkor a megoldás, saját kártyáról feltölteni, aztán 3* vásárolni 1250-ért plusz fizikai kártyát rendelni.
-
mexel
veterán
-
zerodot
aktív tag
Az appban kiválasztod a pénz hozzáadását, és bepötyögöd a bankkártyád adatait - ugyanúgy, mint egy netes vásárlásnál. Vagy Apple/Google Pay-en keresztül is lehet. Revolut oldaláról ez ingyenes, a bankod pedig kártyás vásárlásként fogja könyvelni.
Revolutos ismerős tud neked ingyen pénzt küldeni Revoluton belül. Az is elég. Viszont normál magyar bankszámláról forintot utalni problémás, mert nemzetközi utalásnak fog számítani és drága lesz.
-
törölt tag
Ez úgy történik,hogy van egy hazai banknál számlád és ahhoz egy bankkártyád. Ezt a bankkártyát adod meg a revolutnak (hozzáadás) pl forint feltöltése esetén.
Ugyan ezt lehet utalással is pl euró esetén sepaval. Forinttal azért nem érdemes, mert az nemzetközi utalás lenne és az drága.
itt sok hasznos dolgot olvashatsz
Ha neked utal valaki kártyára az nem jó, ebből a szempontból.
-
mexel
veterán
Még egy gyors kérdés: az a reg feltétele, hogy kapcsoljam össze egy számlával töltsek fel pénzt bankkártya hadználatával. Ez az utóbbi hogyan történik? Vagy az is elég ha valaki utal nekem a kártyára?
-
törölt tag
Arra felhívnám a figyelmed, hogy a mostani meghívás linkje ha jól emlékszem holnap lejár. Utána új promóció kezdődik én a helyedben megvárnám azt. A promóció ideje alatt kell teljesíteni minden feltételt. Ha beüt valami akkor kifutsz az időből.
A sima regisztrációhoz képest annyi van, hogy kell rendelned fizikai kártyát és 3x (min) 1000 forintért vásárolnod a Revolutos bankkártyával valamit. Ez történhet virtuális kártyával is.
Feltölteni rá saját hazai bankkártyáról összeget - amiből meg tudod rendelni a fizikai kártyát.Elegendő a standard csomag, nem kell semmilyen plusz (ha már csomagot akarsz akkor a prémiumnak több értelme lenne. Mindegyik csomag éves időkerettel rendelkezik.)
Annyi a különbség, ha meghívnak akkor kaphatsz részesedést. Ha simán regisztrálsz nem jár semmi. A fenti pontokat teljesíteni, meg gyerekjáték.
-
mexel
veterán
Sziasztok, egy ismetősöm mondta hogy a meghívására regizzek revolutra mert akkor kap 15000 ft ot. Ez nem kamu? Nyugodtan elfogadhatom? Nincs benne semmi csavar?
-
snooze
veterán
válasz
akaszajanos
üzenetére
leirtam,de nem gyözöm olvasni a megoldást a problémára..😊😊👍👍
-
Peczek
aktív tag
Revolutban (széfben) tartunk több hónapig kb. 1 MFt-ot? Vagy felejtős, mert nem biztonságos?
(Eurot vagy dollárt akarok venni, amíg nem megy fel még jobban az ára)
-
snooze
veterán
válasz
akaszajanos
üzenetére
tegnap beállitottam az árfolyamfigyelöbe az eurot,lejt,dollárt..erre ma délután megnyitom,ezek eltüntek,de most már be sem lehet semmit állitani..eddig a régibe ott volt fent a csillag,oda betettem öket,az ott is maradt..👍
-
snooze
veterán
Csak gratulálni tudok ehhez a fő.talicsaka revolut apphoz..egyre sz@rabb..🤮🤮🤮
-
szasanyi
félisten
Revolut standardról egy másik ui. számlára EURO utalásának mennyi a költsége?
-
törölt tag
válasz
zerodot
üzenetére
Erről beszélek. Akik kitalálják ezeket a csalásokat, azok profik. Biztonsági rést, eltérést, kényelmi funkciót stb összekombinálnak mással. Aztán,idővel leszivárog a piramis különböző szintjeire is. Robi, ha neked ez összeesküvés elmélet, akkor ott bajok vannak. Hagyom a témát inkább, ha ilyen a hozzáállás.
-
zerodot
aktív tag
Kellemes hétfőt mindenkinek
Hackers Steal $20 Million by Exploiting Flaw in Revolut's Payment Systems
(Még tavaly történt, nem kell nagyon megijedni)
-
Gardaai
senior tag
Meddig tart a hétvégi plusz költség a valutaváltásnál?
Pénteken 23:00:01-nél már felszámol, bezzeg vasárnap 23:18 van és még mindig számolna fel díjat. -
törölt tag
válasz
Mr.Talbot
üzenetére
Úgy sikerült levonni, hogy minden eset az almához kapcsolódik, egy sem androidhoz. (Igen tudom, itt volt egy mvm-es eset, ahol beismeri az illető, hogy ő hibázott, és regisztrált apple pay-re. Ez elég gáz .) De kétlem, hogy a 100% mind ennyire hiszékeny lenne. Lennie kell ott még másnak is, mert ez rendszer szintű csalás.
Ha viszont így van és ez kiderülne, akkor komoly zuhanás lenne tőzsdén az árfolyamnak, mert pont a bizalmi faktor, ami a túlárazottságát adja az almának dőlne be, sérülne jelentősen.
Krethx
"Nekem pedig az jön le ők hibáztak."
A kettő nem feltétlenül zárja ki egymást."MVM app-ban el lehet menteni a kártyákat és onnan fizetni. Ezek szerint nem fizetett még így MVM számlát?
"Igen alapvető jó tanács, hogy nem az emailekkel kell foglalkozni, azt max tájékoztatásnak venni és az adott oldalt felkeresni direktbe (az a biztos.) Vagy ha valaki vmilyen köztes szolgáltatót használ pl díjnet akkor azt.
Rengeteg csalás pszichológián alapul. A csalók általában profin csinálják a dolgokat és nem egyedül dolgoznak. Egyébként bárkit be lehet csapni, nincs olyan ember akit ne lehetne, anno volt egy több mint 10 évados sorozat a spektrumon svindlerek néven, ahol különböző csalásokat hajtottak végre. Akkor még nagyon nem itt tartott a technika. Ez mindig is létezni fog. Nem csak a banki, szoftveres oldalt, de az embereknek is fel kellene zárkózniuk ehhez. (Elvileg az is segítene, ha valamennyi csalás jelezve van megfelelő szerveknek, vagy biztonsági szakembereknek elküldve).pictigjis
"egyebkent ez nem biztonsagi res, sima sajatossag: az apple a kenyelem erdekeben konnyuve tette a kartyak tobb eszkozhoz valo hozzaadasat."Lényegében te elismerted, hogy a biztonságot feláldozták a kényelem ért cserébe. Mindezért jó borsos árat fizettek a felhasználók (az eszközök megvásárlásával) és utána a csalások áldozatává válva is. Felelőséget persze az alma nem vállal, ez a legegyszerűbb...
Aztán meg a Revolutot csesztetik, egy 3. fél rendszerén történő esemény miatt.

(Igen, revolutnál is lehetne csiszolni tovább a rendszeren, de itt nem csak erről van szó.)Noxy
"Boond féle cikkgyűjteményeket"
Ez nem cikk gyűjtemény, beléptem egy fb csoportba, ott néha ránézek a témákra, kommentekre. Vannak hasznos infók is pl melyik atmben, melyik országban lehet ingyenesen felvenni pénzt, friss infók, személyes tapasztalatok."de valahogy a szeme mindig az Apple-n meg az iOS-n akad meg."
Linkelj be kérlek, olyant, ahol ilyen almás típusú csalás volt droidon, mert sem a kommentelők, sem egyik poszt, sem cikkeket nem láttam eddig ami erről szólt volna. Nem én olvasom szelektíven.Biztos van droidon is csalás, pl fertőzött applikációkról olvastam is, de ilyen típusú kártyás csalást valamiért csak almás felhasználók írnak. Ennek pedig oka lehet és ehhez nem elég annyi, hogy a felhasználó balf volt.
Mert mindenki nem az.Engem azért érdekel a téma, mert nem használok, sem alma, se droid digitális tárcát, kártyát. Ezek után pedig, még inkább kritikus vagyok ennek a megbízhatóságát illetően.
Pedig terveztem, hogy külföldön ez lenne praktikusabb, ha tiltani kellene, ne a fizikait kelljen cserélni, külföldön eu-n kívül. De ez így közel sem bizalom gerjesztő, maga a technológiaSomatom +1
Krethx Itt egy eset sincs leírva, semmit sem ér a cikk ebből a szempontból. Sablon válasz mit tenne a bank ha."Leírja hogy csalnak. Mivel nem érted"
Nem írja le, feltételezésre épít.Somatom
"Ezért írtam, hogy ha csak így történhet, az engem nem érint."
Feltörhetnek pl kisebb cégeket, cégeket, pár éve a média markt volt teljesen lebénítva, hetekig. Akár onnan is szerezhetnek kártya adatokat. Ebben az esetben a kérdés, honnan lett meg a többi adat, vagy honnan tudják, ki almás felhasználó. Lehet bolti terminál is fertőzött. Kell legyen összefüggés az alma és a mobiltárcás csalások között.A legtöbb csalásra megoldás lenne, vagy tapasz ha lenne pl költési limit beállítva, vagy kártya befagyasztás, esetleg különböző kártyákat használnának, különböző tevékenységre.
Noxy
Aki önként megadja, ott tiszta sor, nincs kérdés. Nem ez az érdekes.Noxy
Két csoportban is benne vagyok, elképzelhető, hogy itt olvastam igen. A kommentelőhöz kapcsolva. Én előtte informálódtam. Fel sem merült bennem az utalás lehetősége sem.
De sokan gondolják azt, hogy utalok rá, "miért másképp is lehet?"
L:https://logout.hu/tema/revolut/hsz_45123-45123.html]Noxy]
Ön magában az sms kód megadása nem újdonság. Saját hazai bankból egy összeg felett mindig jön sms Visa/MC hitelesítés 3ds esetén.
Revoluttol legfeljebb jóváhagyás jön az applikációba. Bár K&H-nál is már csak ott hagytam jóvá, nem kellett sms-t pötyögni, nem is küldtek.
Az már nagyobb baj, ha nem olvassák el mire adnak engedélyt, megerősítést, biztos van ilyen eset is szép számmal.Egy kicsit lehetnél elfogulatlanabb is, pár lépéssel lépj távolabb az almától és úgy szemléld.
Szerintem azért almások inkáb a célpont, mert ott biztos, többet lehet lenyúlni, gondolják a csalók, nem ok nélkül. És ha az alma még hozzá is járul kényelmi funkciókkal, az egy jó kezdet... a csalóknak.
-
bkiky01
senior tag
Ha bookingon revoluttal fizetem a szállást kapok 3% visszatérítést? Ez igaz, vagy hogy működik? Köszönöm!
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az árfolyamokat most hogy lehet ellenőrizni? Régen az alkalmazásban jobb fent volt egy csillag, azzal lehetett ha jól emlékszem -
Noxy
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Voltak itt koábban IT szakemberek is
Ahogyan én orvos, beszél majd az utókor, dr bubóróóól...

2 napja az ApplePay-t ekézik itt a topikban, mert azzal lehet csak kártyát lopni, mert lehet. Ez most erről szólt.
Azt hogy más honnan idéz ide forrás nélküli Apple-l meg Revoluttal kapcsolatos cikkeket, idézeteket, azt nagy ívben lesz..m, mert csak copy paste.
-
Noxy
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Csak, tudod itt a cikkekben a legtöbb károsult "soha, senkinek sem adott meg kártyaadatokat"
A cikkben szereplő Bonny panasza, ahol elmondja hogy megadta:Azt, aminek véletlenül bedőlt, azt látszólag a Magyar Postától kapta. Ahogy az lenni szokott, egy kifejezetten sűrű napján (azt sem tudta szegény hol a feje, mert koronázták a királyt) érték a támadások. Óvatlanul (ó anyám borogass) rákattintott az sms-ben küldött linkre, hogy kiegyenlítsen egy néhány száz forintos csomagküldési számlát, ami aztán egy ál-Simple Pay-es felületre vezette. Szépen be is pötyögte a kártyaadatait, és emlékszik rá, hogy később olyan sms-t is kapott, amit már a Revolut küldött egy kóddal, hogy hozzátehessen egy új kártyát a mobiltárcájához. Mivel nem ő kérte, nem is használta fel, és nem foglalkozott vele. [link]
De foglakozott vele, csak nem akar róla beszélni, vagy kihagyták a cikkből.
Ezt meg arra alapozom, hogy én megadtam az ál-Simple Pay-es felületen a bankkártya adatokat, ([link]) majd pár mp molyolás után, felugrott az ablak, hogy írjam be az SMS-be kapott kódot. Na bakker, itt adta meg, oszt nála meg így lopták el az SMS-kódot, így került a Revolut kártya az Apple Pay-ba, a másik eszközön.Mivel az enyém kamu, de érvényes kártyaszám volt nem kaptam SMS-t a Revolutól. Ezt akkor nem dokumentáltam, de ígérem ha legközelebb kapok ilyen scam-t bemutatom. Lehet hogy az 1x használatos Rev.. kártyát is kijátszom pár száz Ft-l.
A Forbes meg egy alja fo.. clikbait oldal. Úgy látszik már elég a FB-n terjedő a baromság, hülyíteni az embereket. -
travix
aktív tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
igen, én is így gondolom egyébként de biztos ami biztos alapon csináltam egy próbautalást
-
travix
aktív tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Köszi, nálam 0 forint van mindenhol, de most csinálok egy tesztet a saját számlámra utalok revolutról és megnézem hogy néz ez ki, aztán ha ott a nevem akkor azzal megy át a navnak is
Az a baj sima számlámról 30k-t vonnának le egy nagyobb utalásért, átállás meg csak jövő hónaptól lehetséges (unicredit) -
Krethx
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
"soha, senkinek sem adott meg kártyaadatokat"
Ez mondják hogy visszakapják a pénzüket.
Én sem vagyok tökéletes és hibázok is. Viszont ezekre jobban figyelek. A Revolut a fő számlám és a pénzem is ott van. Sokan csak másodlagosnak használják. Nem igazán figyelnek oda hogy mit csinálnak. Ami itt megtörténik az bármely banknál is megtörténik.#45109 mzso
Nagynagy százalékban itt nem szórják rá a pénzüket. Sokat dolgoznak érte. Én nem a iPhone nagy sikere után lettem Mac-es. Már a 90-es években használtam. Amikor itthon alig ismerték. És akkoriban nem új gépem volt hanem használt javított. (stb.) -
hedgehog
senior tag
válasz
travix
üzenetére
Így a legegyszerűbb:
https://ugyfelportal.nav.gov.hu/dashboard
Itt bejelentkezel, Adószámla - Bővebb információ, Lekérdezés indítása, a megjelenő részben pedig lesz egy Tartozás kiegyenlítése (vagy hasonló, most nekem épp nem kell befizetni) gomb azt megnyomod. Átdob az EFER felületére, ott OTP-t kiválasztod, Fizetés. Erre kapsz egy hagyományos Simplepay felületet, végigcsinálod a fizetést és kész is vagy.Egy hátránya van, innen csak akkor tudsz kártyával fizetni, ha már tartozol. (vagyis pl. 12-e elmúlt és a könyvelő már beküldte a havi járulékbevallást).
Ha ez zavar, akkor is van megoldás, akkor a JóGéza linkjéről kiindulva az ONYA-n keresztüli fizetést keresd.(bár én céges adót nem fizetnék Revolutról, biztos van céges bankkártyád, használd azt)
-
mzso
veterán
Helló!
Hogy járok jobban ha Aliexpressen vásárolok?
- Ha revoluttal fizetek és váltogatom a pénznemet USD-re?
- Ha revoluttal fizetek és hagyom forinton és majd vált magának?
- Ha direktben a magyar bankkártyámmal (otp webkártya) fizetek? -
JóGéza
aktív tag
-
travix
aktív tag
Sziasztok!
Revolutról lehet adót utalni a navnak? Azért kérdem, mert nem tudom, hogy a küldő nevénél az enyém lesz -e mert ugye megszűntek a magyar számlaszámok a revolutnál, de az is lehet elég a hivatkozási szám. Illetve teljesen ingyenes az utalás igaz? -
Noxy
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Persze hogy nem. Valamit kell mondani, mert ha ennyit sem mond akkor kakukk mindennek.
De a cikkben szereplő Apple ID lopásból sem férnek hozzá.
Hiába van ott már előre a tárcában a hozzá adható bankkártyák amit az eredeti tulajdonos használ, ahhoz hogy működjön meg kell adni a CVC kódot + a jóváhagyó SMS kódot amit az eredeti tulajdonos kap a telefonjára, nem pedig a tolvaj. (Ja és a CVC kódot is ki kellene találni.)
Na bakker ezt lopták el, amiből ez az egész szarság indult.
Na meg annak is utána lehetne kérdezni hogy hány androidos adta meg önként dalolva a kamu oldalakon a b.. kártya adatait. Vám, Netflix, stb.. -
hedgehog
senior tag
Fölösleges az android-ios vita szerintem... inkább ott lehet a kutya elásva, ahogy korábban is valaki említette, hogy az üzenetszinkron miatt könnyebb elkapni a visszaigazoló smst egy shady linkkel feltelepült trójaival, ezért targetálják jobban az Apple-t. (vagy csak simán nem bukkant fel eddig 'droidos károsult, de lehet hogy vannak ők is bőven)
A fontosabb kérdés inkább, hogy mikor ír a Forbes helyesbítést, hogy bocsi igazából nem a Revolut a hunyó, bármilyen bankkártyával eljátszható ez
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- E-book olvasók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az OTP nem terheli magát ilyen infók felém történő megosztásával, csak az sms díjat tudom, hogy mire vonja, a többi egy örök misztérium.

Előzőnél magasabb össze volt, aztán jelenleginél csökkent. Most újra a korábbit várom. Volt már rá példa párszor.

Az a baj sima számlámról 30k-t vonnának le egy nagyobb utalásért, átállás meg csak jövő hónaptól lehetséges (unicredit)