Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Az egyszerhasználatosra gondolsz, ugye? Feleségem is CIB-es már vagy 3-4 éve, és azt kell mondjam ebben fejlődik a CIB. Régen nem lehetett szinte semmit fizetni, 5 vásárlásból 4 sikertelen volt. De az elmúlt kb. 1 évben, mindent tudunk. Viszont mi mindig valamilyen interneten rendelt dolgot fizettünk vele ill. próbáltunk fizetni.
-
pn4hvq
senior tag
Segítséget kérnék a tapasztaltabbaktól, hogy jól gondolom-e.
Van a Revolut számlámon X euró. Ha az összes X eurót beteszem a saját Revoluton belüli euró széfembe, akkor
1, bármikor ki- és vissza tudom mozgatni a teljes összeget költségek nélkül
2, így a széfben lévő összeghez egy bármilyen pénznembeli fizetéskor nem fér hozzá senki. Úgy értem, akár én, akár egy illetéktelen, aki valahogy hozzáfért a kártyaatokhoz és kártyás vásárlást hajt végre nem tud vásárolni, mert a széfben lévő összeg gyakorlatilag zárolva van, fizetésre nem használható addig, míg ki nincs véve a Revolut euró számlámra. Értelemszerűen azt veszem alapul, hogy a vásárlásra más pénznemben sincs fedezet és automatikus feltöltés sincs beállítva.
Köszönöm a választ. -
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Hát az, amelyiknek a b..kártya adatait megadod a kamu Netflix előfizetéshez, vagy a vámtartozás befizetéséhez, vagy egyéb SCAM oldalakon.
-
fil
őstag
"A CIB virtuális kártyának hívja az internetkártyát."
Nem egészen. Az Online csomaghoz jár egy "fizikai" internetkártya ,szokásos érvényességgel, elkülönített számlaszámmal stb. Az appban létre lehet hozni virtuális kártyákat - különböző - azt hiszem max. 12 hónap érvényességgel, amik valamelyik fizikai kártyához kapcsolódnak. -
teo77
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
Akkor bizonyára nem fogod ezt mondani, ha egyszer te szívod meg.
A virtuális kártya ötlete nem véletlenül született meg. Sosem hallottál még olyanról, hogy pénzintézet "lenyúlta" a lóvét? De mindegy is! Okkal használom ki a virtuális kártya nyújtotta előnyöket.
A "nyavalyogj" szó azért erős részedről. Én szimplán megoldást keresek egy funkció jól működésére, elsők között erre való ez a fórum.
Krethx:
Köszi szépen, nem tudtam, hogy van ilyen! Bár ennél azért jobb az (egyszer) virtuális kártya, arra nem kell a pénzt töltögetni. De jó tudni, köszi, mégegyszer! -
Krethx
aktív tag
Nem vagyok a CIB-es. CIB App-ban lehet hogy a fő számlaszámodhoz rendelsz virtuális kártyát? (Nem tudom.) Ha igen akkor neked ez kell. (Most gyorsan rákerestem és az első találat.)
CIB Visa Internetkártya
- Elkülönített számla (Annyit teszel át a fő számládról amennyit szeretnél.)Ha én ennyire félnék a Revolut-tól még pénzt sem tennék rá.
-
teo77
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
Megvárhattad volna a válaszomat, mielőtt ítélkezel.
Nem adok ki sosem harmadik félnek a fő bankkártyám számát. És azt sem hagyom, hogy a virtuális kártyámról harmadik fél leemelhessen összeget. Okkal nem hagyom.
Mindeddig tökéletesen működött a dolog. Az, hogy valami új történik a szokásos rendszer szerintitől eltérően, nem jelenti azt, hogy valaki szívatja magát. -
teo77
őstag
Szia!
Köszi!
A CIB virtuális kártyának hívja az internetkártyát. Ha te is a CIB applikációval hozod létre az internetkártyát/virtuális kártyát, akkor ott láthatod, hogy így nevezik.
Többször használatos virtuális kártyát rendeltél hozzá a Revolut számládhoz, vagy minden alkalommal új, egyszer használatosat hozol létre, mikor feltöltöd az egenlegedet? Én mindig az utóbbi verziót használtam, de újabban nem engedi, visszautasítja. És ilyenkor a CIB blokkolja a feltölteni kívánt összegemet, és csak utánajárás, dokumentummal való igazolás után adják vissza a pénzt. Most 130 ezer forintomat fogták vissza így vagy másfél hétig. -
pictigjis
őstag
portugalia (madeira): multibanco atm tesztelve, ingyenes
-
DrDobos
őstag
Mitől függ, hogy egy ismerős meghívása esetén (persze ha teljesíti a meghivott a feltételeket, 3x1000ft vasarlas, fizikai kartya megrendelese stb.) mennyit ad a revolut? Ismerosom meghivott, 17500ftot adott a revolut, de ha en meghivnek valakit, mar csak 12500at. Ez mitől függ?
-
Oliverda
félisten
válasz
freelancer68
üzenetére
Én közel egy év után aktiváltam az egyik kártyámat és nem szóltak semmi, ezért is írtam feljebb, hogy teljesen lényegtelen, ki és mikor csinálja meg.
-
freelancer68
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez nem csak a Unicredit banknál igaz, hanem más bankkoknál is (pl. kdb, magnet, gránit) Az, hogy éppen a revolut mit csinál ilyen esetben, nem tudom, de nem lennék meglepve, ha ők is ezt csinálnák (biztonsági okból). De legyen igazad és ne legyen határideje az aktiválásnak, bár ennek nem örülnék.
-
Oliverda
félisten
válasz
freelancer68
üzenetére
Akkor légyszi arról is világosíts fel, hogy mi köze az Unicreditnek (onnan másoltad be a szöveget) a Revoluthoz. Szerintem abszolút semmi.
-
freelancer68
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez nem így van, nézz utána!
pl.
Ha a kártyabirtokos az új kártyaigénylés hónapjának utolsó napjától számított 90 napon belül – vagy megújított kártya esetén a lejárati hónap utolsó napjától számított 180 napon belül – nem aktiválja a kártyáját, a bank jogosult a kártyát megszüntetni. Megújított hitelkártya esetén a megszüntetés előtt az ügyfél köteles a fennálló teljes tartozását megfizetni. -
kircsi21
tag
válasz
4Grider
üzenetére
2 éve még a HRK-s korban "csak" a nyaralóhelyeken található automaták voltak kivétel nélkül fizetősek, de pl. Zágrábban extra költség nélkül fel lehetett venni HRK-t. Most az EUR korszakban próbálta már ezt valaki? Vagy az információd általános érvényű és egységesen sápolnak az automaták egész Horvátországban?
-
axioma
veterán
Ugye 1-2 honapig elvan a fizikai kartya aktivalas nelkul, utana is eletre lehet hozni? Nem a sajat, rokonnak segitek.
-
törölt tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Legtöbb helyen nem foglalkoznak a kártyára írt névvel. Van olyan ismerős, aki az egyik "közbelső" nevét nem is írta le, ezért nem egyezik az okmánnyal. Első használatkor aktiválod, és tudod használni a kártyát. Ha hivatalos eljáráshoz ragaszkodsz akkor jelezd, hogy hiba történt.
vmarci21 ilyenkor ékezet nélküli kártyát kaptunk.
-
vmarci21
tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Nem halanzsa az, hanem egy létező átalakítási rendszert használ a Revolut az ékezetes karakterek nem ékezetesre alakítására, (németek használták gyakran, az ASCII limitacióit így áthidalva. Ma már nagyon ritkán látni, de Revolut valamiért használja még mindig a kártyára írt névnél).
Szabályokra példák.:
ä → ae
ö → oe
ü → ue
Ä → Ae
Ö → Oe
Ü → Ue
ß → ss
.... -
CLAWz
tag
Sziasztok!
Eurót szeretnék felvenni a kártyámmal nyaraláshoz, viszont minimum 3 éves doksik jöttek eddig szembe. Magyarország és Montenegro lenne a lényeg de érdekel Horvát vagy Bosnyák bank is.
Illetve augusztusban Isztambulban leszek, ott is jó lenne tudni melyik ATM a barátom
Illetve az is kérdés, hogy a kölköm 18> kártyájról is tudok-e felvenni eurót (elvileg igen, HUF-ról váltás után)
Köszi! -
JóGéza
aktív tag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Próbáld ki.
-
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ezt fotó nélkül nem tudom megmondani

-
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Egy fotót dobj már be róla
(kártyaszám nélkül of course). -
4Grider
félisten
Horvátországban a hét elejére már a Domus automatákat is átállították, így 5 EUR körüli díj terhelése várható 200 EUR körüli összeg felvételéért. HPB, OTP dettó, CIB meg natúr kiírta a legvégén, hogy nem tudja teljesíteni a pénzkiadást.
Szóval aki 2.5% marzs és tranzakciós díj alatt tud váltani, az ne az ottani ATM-ekből szerezze be az EUR-t. -
Aranypatkány
tag
Sziasztok! A nevem tele van ékezetes betűkkel, én meg regisztrációkor a hivatalost adtam meg (okmányban szereplő), viszont a "rendszer" összezavarodott a sok ékezettől és egy totál halandzsát generált le, én hülye meg leokéztam így. Namármost, tegnap meg is jött a kártya ugyanígy, az össze-vissza névvel, ettől még érvényes, használható? Standard revolut kari.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Osszefoglaloban pontos valaszt nem lattam, bocsi
tervezunk horvatorszagba menni, a kerdesem, hogy erdemes az utazas elott a revolutomoj levo huf-ot eur-ba átváltani, vagy felesleges? Illetve, GPayel ugyanúgy tudok majd ott NFCvel fizetni? 
-
Krethx
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen ez így van ahogy íród. Én mindennap Revolut-ot használok. Ha csak az ingyen kp. felvételt nézem akkor három nekifutásra kiveszem mid. 300.000 Ft Aztán még mehet a Wise is amire a fizetés jön. Ha lenne (névre szoló) magyar számlaszám a Revolut-on oda menne a pénz.
-
zsola400
senior tag
-
válasz
zerodot
üzenetére
Nem tudom melyik oldalról van limit, revolutról biztos nem, van revo businessem is és a fizum a privát revora érkezik lassan 3 éve szóval nem egy új kártya új felhasználóval. OTP nagyon hektikus próbáltam angol számlára utalni IBAN számmal és egy hét után visszaküldték h nem megy át
Mindegy feltöltöm több részletben ez is csak szükséghelyzet nem használom őket -
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Én még mindig nem tudom feltölteni CIB virtuális kártyával a Revolut számlámat. Más is van ezzel így?
Esetleg lehet az az oka, hogy még nem adtam meg a Revolutnak a kért adószámot? -
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Továbbra is értem, de akkor miért írnak számszerűen egy olyat, hogy "ha nullát mutat az éves limit, akkor...."?
Ezt úgy kéne érteni, hogy nekik mutat nullát, ha megkérdezem miért utasítja vissza a feltöltésemet?
De mindegy is, értem, hogy te sem tudod és senki se tudja. Csak puffogok.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Ahogy feljebb is írtam, a pontos napi limit érték nem nyilvános, sem a kezdeti, sem a későbbi.
Gondolom az évi limit sem az, főleg hogy mindenkinél egyedi. Az algoritmusuk figyel néhány paramétert, és az alapján dönti el mennyi az annyi, aztán ha soknak ítéli, akkor jelez. Sem az algo sem az aktuális topup limit(ek) nem nyilvánosak, hogy ne lehessen visszaélni velük.
-
Gardaai
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Igen tudom, de mi a kezdeti limit? Illetve, hol látom éppen hol állok?
Ugyanis itt is írnak róla, hogy: "If your annual limit shows as 0, your account may not be fully verified yet, please wait for the process to be completed."
Persze ez transfer, de a limitet itt sem láttam még.. -
Gardaai
senior tag
válasz
daninet
üzenetére
Van itt egy ticket, hogy nem enged fel nagyobb összeget, de egyelőre így hirtelen nem találtam rá pontos számot, hogy mennyi az annyi. Próbáld meg 1 milliónként. Viszont én majdnem biztos vagyok benne, hogy már töltöttem fel több mint 5m-t is.
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Gardaai
üzenetére
Ennyiért viccnek jó legfeljebb.
"We’ve filled Ultra to the brim with benefits worth £4,100+ in annual value*, and that’s not all. If you’re on the waitlist, we’ll welcome you to our annual plan with 5% cashback on purchases in your first month (T&Cs apply); After this, you’ll earn up to 0.1% on purchases within Europe and the UK, and 1% everywhere else in the world."
[link]
Az első hónap után pont annyi cashbacket ad, mint a Metal.Annak lehet megfontolandó, aki sokat utazik, ugyanis korlátlan reptéri lounge látogatás van benne. A többi feature szerintem nagyjából felejthető.
-
Gardaai
senior tag
-
Jól látom, hogy elindult az Ultra?
Ez a csomagajanlat egy vicc.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
El van már rejtve, ...de a play store ban a device NOT certified!
Mit kell még tenni hogy megtalálja a store a Revolut appot? -
Sziasztok!
Mennyi most a napi pénzfeltöltési limit OTP kártyáról? -
hedgehog
senior tag
Nézd meg, hogy a Play Store / Settings / About menüben a Play Protect certificationnál "Device is certified" (vagy ugyanezek magyarul, ha magyarra van állítva a telefonod) van-e.
Rémlik hogy ez korábban okozott gondot (ha nem volt certified az eszköz), bár lehet hogy csak a Google Wallet letöltésében, már nem emlékszem pontosan... de hátha itt is ez a gond.
(javítást nem tudok, nálunk - Oneplus 9pro valamelyik OS verziónál jött elő - az OS-ből jött frissített, ami már certified volt) -
törölt tag
Rootolt eszközre nem engedélyezett banki app, ez lehet a gond. Telepítés esetén senki sem fog felelősséget vállalni, ha ebből hátrányod származik később. Szüntesd meg a rootolást, vagy olyan eszközre telepítsd ahol nincs rootolva.
Volt takarékbankos számlára lehet utalni Revolutból? A BIC kódot nem lehet átírni. Újra felvétel esetén is a régit írja.
-
Előfordulhat, hogy tényleg nem kompatibilis; én ekkor az apkmirror-ról szoktam letölteni az adott app egy régebbi verzióját.
Aztán kézzel telepítem.AA hivatalosan pl. nem tölthető le mo.-n a play store-ból.
apkmirror-ról letöltve flottul megy évek óta.(disclaimer: apkmirror eddig nekem bejött, de természetesen csak saját felelősségre)
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
A redmi note 9 Pro készülékem régebben van magiskkal rootolva de csak most tennék rá
Revolut appot. A playstore viszont nem találja ill. Google search-böl az install azt mondja hogy a készülék nem kompatibilis ezzel verzióval!
Lehetséges ez, vagy meg lehet erről győződni más módon is? -
törölt tag
44507 válasz inaktivitás miatt kidobott
Ezt az információt hol lehet megnézni? A Revolut csomag összehasonlító oldalán csak 20 és 50% kedvezmény van nemzetközi utalásra írva.
David_DD Milyen kártya volt? MC Visa? Igazak voltak a hírek, időbe telt az átállás.
OTP, tudatos terelése a felhasználóknak más irányba? Nem ütközik szerződésbe? Revolut, Kártyatársaság, Bank?
"A kiskereskedőknek sem tetszik, hogy többet von le a revolut a tranzakcióért, mint a kereskedő nyeresége."
Rossz szerződése van? Az eszközt üzembentartó bankkal áll szerződésben, a bank meg a kártyatársaságokkal. Nem szóltak érte sosem. Kártyával nem lehet, olyan volt.Vagy szimplán mondanak egy magasabb árat.
Ezt nem tehetik meg, jogszerűen.Dluinet elfogadnak eurót is, de rossz árfolyammal váltják készpénznél. A kereskedő nem tehet különbséget kártya kibocsátó kártyái között. Kriptos kártyát is elfogadnak, Visa, MC kibocsátással.
Visszatérítés kripto kártyánál is van, még nagyobb is. Revoluton nincs visszatérítés, fizetős csomagot kivéve, az sem egységes.
Pénz kiadással, egyszer volt gond 2 kártyával is (huf). Technikai hiba lehetett, a kérés el sem jutott a Revolutig. Később ugyan ott kiadta. Minden engedélyezve volt. Nem otp.
Gondoljátok a Curve nem él valamiből?
-
Primary92
senior tag
Regisztrálnának a meghívásommal. Tegnap megadta a telefonszámot, de nem folytatta a regisztrációt egyből. Később próbálkozott, viszont a link átviszi az appba, de ott azt írja, hogy érvénytelen telefonszám.
Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Renault, Dacia topik
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tervezunk horvatorszagba menni, a kerdesem, hogy erdemes az utazas elott a revolutomoj levo huf-ot eur-ba átváltani, vagy felesleges? Illetve, GPayel ugyanúgy tudok majd ott NFCvel fizetni?
Remélem idén is lesz.