Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Hi!
1. Hol tudnám megnézni a napfordulómat (a limitek miatt)
2. Van valami vásárlásidarabszám-limit a kártyán? Pl. hogy csak napi 10x tudok vele fizetni stb.Köszönöm
-
Watt25
veterán
Több, mint 350eFt-nál nagyobb összegért vásárolnék Magyarországon. Ekkora összeg most a $ számlámon van, ha átváltanám Ft-ra, kellene fizetnem átváltási díjat. Amennyiben munkanap kártyás vásárlással költöm el az összeget, akkor jól értem, hogy nem kell kifizetni a váltási összeget? Vagyis úgy járok jobban, ha nem váltom át előre a pénzt, igaz?
-
-
anadroid
senior tag
válasz
anadroid
üzenetére
Kínkeservesen megérkezett a próbautalás. A Revolut a 2-án indított utalást 3-án úgy jelezte vissza, hogy aznap fog megérkezni, ehhez képest csak ma, 4-én 8:16-kor "Napközbeni átutalás" jelzéssel érkezett meg. Az üzenet elejére 210802-vel kezdődő, 9 karakteres azonosító került, az ékezetek elvesztek, együtt a nevemmel. Helyette a címzettnek semmit sem mondó The Currency Cloud Limited 116000006- 00000000-02977889 került. A letöltött pdf-ben 2021-08-04 08:03:00 szerepel az utalás dátumaként.
A T+2-es teljesítés ma már viccnek számít. Kíváncsi vagyok, hányan fognak késedelembe esni emiatt. Valószínű, hogy egy péntek délelőtt indított utalás akár 5 nap késedelembe is eshet, nem beszélve hazánk átkos szokásáról, a több napos ünnepek körülötti munkanap tili-toliról.
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
folyton elutasítja a kártyás (OTP) egyenlegfeltöltést az alkalmazás. 50,20,10k-val is próbáltuk, hátha a nagyobb összeg volt a gond, de mindegyiket elutasította. Érdekesség, hogy a kezdeti egyenlegfeltöltést (kellett, mert referral program volt) azt pedig engedte.
500k a virtuális limit a kártyán.
Van esetleg valami ötletetek ezzel kapcsolatban?
@DonThomasino:
nálad is valami hasonló volt? Mi volt a megoldás? -
zsola400
senior tag
A 100 Ft-os Simple kártya reg. is beleszámolta.
-
anadroid
senior tag
válasz
adam0913
üzenetére
Hétfőn 11:50-kor indítottam egy próbautalást a közelmúltbeli panaszok miatt egy OTP-s számlára, ma 10:34-kor jelezte vissza a Revolut, hogy elküldték. Még nem érkezett meg. Valószínűleg a közleménybe írt titkos üzeneten akadtak fel: Árvíztűrő tükörfúrógép
. Vagy most adták oda a Pegasus-szakosztálynak az olajosok. Ha lesz internet a Gyorskocsi utcában, megírom, hogy mikor és milyen torzulással érkezett meg.
-
adam0913
tag
Sziasztok!
Hétfőn reggel utaltam Revolutrol belföldi számlaszámra, hétfőn délután jött is az email a sikeres kézbesítésésről.
Ma délután viszont jelezte a várakozó fél, hogy nem kapta még meg az utalási összeget.
Ez normális jelenség ilyenkor? Minden hónapban szoktam utalni a Revolutról, nem egetverően nagy összegről van szó most sem (~150.000ft).
Van valakinek hasonló tapasztalata, van még valami átfutási idő? Várjak még vele, vagy érdeklődjek az ügyfélszolgálatuknál?
Köszönöm
-
balinlin
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
nem feltétlen volt így (saját tapasztalat)
-
hedgehog
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Viszont kevesebb a korlátozás, legalábbis jelen fórum postjaiból úgy rémlik. Vagyis ha kérnek is doksikat, a pénzedet el tudod költeni addig is.
-
-
FControl
tag
Sziasztok!
2019-20-között olvastam sokat a zárolásokról. Ez már megoldot dolog vagy ugyanúgy, ugyanolyan gyakorisággal jelentkeznek, mint pár éve? Pár 10e ft-ot tarok a számlán, ezért nem szeretnék már plusz doksit feltölteni és nem is látom értelmét a bekérésnek.
Köszi
-
DonThomasino
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
A banki oldalon volt valami, már működik köszi.
-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha nem használod rendszeresen, akkor egyszerre túl nagy összeget nem fog engedni feltölteni.
Próbáld kisebb összeggel.
-
DonThomasino
veterán
A kártyás fizetéssel történő feltöltés továbbra is ingyenes ?
Működik most rendesen a feltöltés ?Azért kérdezem, mert nekem limit miatt elutasítja.
-
emeritus
tag
válasz
Aksomatic
üzenetére
Nincs tudtommal korlát a szabályozásban. Mindamellett érvényes a véglegesítés előtti díjközlés, továbbá előfordulhat, hogy az algoritmus jelentősebb összegre, vagy különös kedvezményezettre felfigyel, az utalás függő státuszba kerül, amely státusz közreműködési igény nélkül, vagy közreműködést kérve ugyan megszűnik, de az utalás ezért késhet.
-
emeritus
tag
válasz
Aksomatic
üzenetére
Nemcsak két belföldi utalás ingyenes, hanem valamennyi az. Az utalás indítása előtt a Revolut kiírja a díját: ez belföldi utalásoknál "0 Ft". A Revolut csak a saját díjáról nyilatkozik, a fogadó/közvetítő bank díjáról nem. (Nekem még nem volt díjvonzatú belföldi utalásom.)
-
Aksomatic
senior tag
havi két utalás bankszámlára összeghatár nélkül díjmentes továbbra is?
-
v1rus
tag
Koszi szepen, valahogy ez most nem jutott eszembe, hogy erre a reszere rakeressek, azt hittem ez uj dolog es az elmult tobb napi hszt meg atolvastam mielott kerdezek. De a lenyeg hogy akkor eddig nekunk is csak mazlink volt/nem tudjuk hogy rosszul utalodott e el, es ez "normalis" mukodes... kar erte, pedig mar epp azon gondolkodtam hogy lassan teljes ertekukent hasznalhatnam a revolutot.
-
-
Fifi
őstag
A keresés eredménye és azok válaszai talán némi támpont.
-
v1rus
tag
Sziasztok,
Mult het ota kb a sima magyar bankszamlara utalasnal nem a sajat nevem jelenik meg a fogado felnel, hanem a kovetkezo: THE CURRENCY CLOUD LIMITED, valamint a kozlemenybe is bekerulnek extra szamok es betuk (mintha valami azonosito lenne), amiket en nem irtam oda, cserebe amit en irtam az esetenkent elveszik. Paromnal ugyan ez van, kuldtunk egymasnak probautalast, mindkettonknel azonos jelenseg. Ez azert eleg nagy problema, tekintve, hogy sok helyen alapoznak a kuldo nevere egy utalasnal, de van hogy a kozlemeny a fontos, es egyik sem mukodik normalisan. Tajekoztatasra nem emlekszem, amiben ilyen valtozasokra hivnak fel a figyelmet... Valaki tud errol valamit?
Koszi,
v1rus -
Gdi
senior tag
A világítós órák eleinte rádiummal voltak festve. Az tényleg radioaktív. Viszont radiolumineszcenciáltak maguktól.
A "fénnyel töltős" az tríciumos, azzal az a gond, hogy 1-2 évtized után elveszti ezen képességét.A #31333-ban írtamra meg annyit, hogy hiába nem használtam még semmit. Ha le akarom magam tenni Standardra az 7254 pénz lenne. Plusra meg 1200+7254.

Egyébként fizikai kártyát nem is lett volna kötelező kérni? -
zsola400
senior tag
Most regisztrált az egyik meghívottam, mikor elkezdte a regisztrációt még lehetett 1990ft-ér világítós kártyát rendelni mire befejezte kb. 20 perc múlva már 4246ft lehet rendelni. Nálam is már a drágább összeget írja. Valaki rendelt mostanában?
-
buek1967
tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, hogy gpay-hez adáshoz smsben kiküldött kódot lehetetlen beírni? Szó szerint ua a helyzet egy a71-n. Az én redmi 8promon sikerült hozzáadni a sajátomat, de az első vásárlás során elutatította a fizetést a terminal vagy a bank. Pedig felugrott a mobilon a kártya...
-
Krethx
aktív tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszönöm. Erre gondoltam én is.
-
válasz
Krethx
üzenetére
Bocsi, amit bemásoltam, csak kiragadott rész.
Alapból úgy van, hogy ha downgrade-elsz, akkor a büntit előbb levonják a számládon lévő összegből, és utána visszakapod a magasabb csomag árát.
(Tehát nem az van, hogy annyival kevesebbet küldenek vissza, ha előbb bünti, aztán full refund).
Erre írják, hogy ha nem vettél igénybe semmit, akkor nem vonnak le semmit a számládról (... mielőtt visszaadják a teljes előfizetési összeget).Gdi :
Nekem is most valahogy jár le az 1 éves (még kedvezményes áron kötött) Prémiumom. Akkoriban az átváltások miatt látható matekkal megérte anyagilag a premium (havonta váltottam át annyi pénzt, aminek a díja több lett volna mint a kedvezményes premium havidíj, és még havidíjjal együtt is jobban jártam, mint OTP-nél váltani)
Ugyanakkor most már nem biztos, hogy kihasználnám, főleg nem úgy hogy havi 2500. -
bayarena
aktív tag
Revolut vagy Etoro a jobb es miert? Van valakinek tapasztalata?
-
Krethx
aktív tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Prémium-ra fizettem elő a múlt hónapban. Amikor csomagot váltottam egyből levonta az összeget. Ha nincs pénz a számlán váltani sem lehet. A Revolut help ezen részét most sem értem. Nem arra gondol ha nem fizetsz elő egyikre sem?
Gdi
App-on belül lemondhatod ha nincs rá szükséged.
-
Gdi
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Klassz, köszi.
Akkor most hagyom így. (fizikai kártyát már kaptam, de nem használtam/aktiváltam)
Alszok rá egy-kettőt (megvárom esetleg mi derül még ki) és vagy visszateszem Standardra, vagy elkezdek valami befektetősdit
-
Ha nem rendeltél fizikai kártyát ingyen, illetve nem használtad a premium funkciókat, akkor _szerintem_ ha írsz a supportnak, hogy véletlen volt, minden retorzió nélkül levesznek standardra.
Nem csak szerintem:
Ha egyik Plus-, Premium- vagy Metal-szolgáltatást sem használtad, akkor nem vonunk le pénzt a Revolut-számládról.
https://www.revolut.com/en-IT/help/profile-plan/profile-settings/downgrading-my-plan -
Gdi
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen ötlettől vezérelve (meg egy kis erjedt gyümölcslé hatására) regisztráltam erre a revolut csodára (kellett egy eldobható vásárlós visa/mc).
Sikerült a Premium csomagot kiválasztanom mindennek tetejébe. Ha jól értem, akármit csinálok ez havi 2500 pénz. Akkor is, ha nem töltök fel/költök róla semmit? Ha nem töltök rá pénzt (ezt a kezdő 4000et sem) akkor küldenek fizetési felszólítást vagy mi történik?
Díjcsomagváltás kerül valamibe? (Pld ha most leváltok Standardba, akkor később visszaválthatok nagyobb csomagba extra díj felszámolása nélkül?)
"plz help"
-
Kobe
veterán
Virtualis kartyaval vasaroltam regebben, azota a virtualis kartyamat lecsereltek, viszont az egyik visszateritest erre a kartyara kuldene vissza a kereskedo
Azt meg tudja majd fogadni? -
Pxs
aktív tag
Tegnap elutaltam a bankszámlámra egy részvényeladásból származó összeget Revolutról, ma 9:58-kor jött az értesítő a Revolut appjából, hogy sikeresen kiutalták, és a státusznál már a "bank bevételezte" is pipa. Ennek ellenére még nem került jóváírásra a számlán, számíthatok rá még vajon a mai napon?
-
Oliverda
félisten
válasz
Max1mus
üzenetére
Hogyne lenne. Szigorúbban meg kellene szabnia a Gpay-jel kapcsolatos hardveres és szoftveres követelményeket a gyártópartnerek számára.
”apple pay frankón megy revoluttal”
Mindennel megy ami támogatott. A kártya hozzáadásos probléma ritka, mint a fehér holló, illetve az elutasítás sem
túl gyakori. Utóbbi is jellemzően csak más okból (terminál, DCC, stb.) fordul elő. -
lumpika
tag
Sziasztok
Horvátországi ATM pénzkivétnél melyik lehet a nyerő?
Otp, Raiffeisen vagy Zagrebacka bank?
Köszi -
balinlin
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Apple pay+revolut soha semmi gondom nem volt vele, mikor azzal fizettem, mint ahogy másik kártyákkal sem.
Az app tekintetében csak akkor lenne teljesen igazad, ha mindenhol kivezette volna a gpay appot a google, de nem így tett. Ráadásul van rengeteg régebbi rendszert futtató androidos telefon, ahol nem része az alap rendszernek a pay. Van androidos másodlagos telefonom, ott kellett a brit Google fiók, hogy legyen Gpay.
-
zsamiatt
őstag
hüvely mate 20 prora se kellett semmi app. Tökéletesen működik.
-
Somatom
veterán
válasz
razorbenke92
üzenetére
Note 9 -cel és angol BIN -es Curve kártyával azon szerencsések közé tartozom, akiknek jól működik a rendszer.
-
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Mivel nem egy egy hardveres gyártó mint az Apple, túl sok más esélye nincs minthogy nagyobb szabadságot enged. Pont ezért szeretik akik használják.
Kb. 40 embert hívtam már meg revolutra, mindegyik androidos és mindnek működik a Pay. Többsége ezért igényelt. Nem értek egyet veled hogy szar lenne, apple pay frankón megy revoluttal? -
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem nagyon van hiba a Google Payjel.
Az összes probléma user error vagy gyártói hiba. Azért nem akar külön appot a Google küldeni, mert integrálta az újabb os-be. A gyártók meg nem adnak ki elég frissítést.
Évek óta használja több millió ember, nem várjuk ugye hogy ideírják hogy milyen baromi elégedettek. -
Oliverda
félisten
válasz
Zoli1222
üzenetére
iPhone-rá váltás?
Viccen kívül: elképesztően sok különféle hiba jött már itt (is) elő a Google Pay-jel kapcsolatban. Hihetetlen, hogy mennyire megbízhatatlan, miközben épp a megbízhatóság kellene legyen az egyik előnye. Szépen visszaüt a készülékek és az azokra telepített android verziók kombinációnak végtelen sora, plusz a google érthetetlen hozzáállása a dedikált app magyarországi elérhetősége kapcsán. Ha szerencséd van, pöccre megy, ha nincs, akkor szívsz amíg valami csoda nem történik.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
A Gpay-hez akarnám társítani a virtuális kártyát. Kéri a 6 jegyű kódot, ami meg is jön SMS-ben viszont azzal a lendülettel el is tűnik a beírási lehetőség. Mi lehet a probléma? Köszi!
Üdv.: Zoli
-
Valagam ki van. Asszony OTP Visa kártyájával megint nem megy a feltöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Foszforeszkáló.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)