Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
üzenetére
Bevallani mindent be kell, fizetni csak akkor, ha a számított adó mértéke meghaladja az ezer forintot. Részvények esetén a nyereséges és veszteséges ügyletek összeadódnak, így ha kb annyit buktál, mint nyertél, akkor 0 körüli adóalap jön ki (és ezt még csökkenti a tranzakciós jutalék is, ha volt). Cryptonál minden nyereséges ügylet bekerül az adóalapba, amit a veszteségek és jutalékok nem csökkentenek, és kb duplája a fizetendő adó mértéke, mint részvényeknél. Ezeket az összegeket az ügyletek elszámolásának napján kell MNB árfolyamon forintra váltani, és úgy számolni velük. A részvényes ügyletekkel évente egyszer kell ilyen szempontból foglalkozni, a cryptosokat negyedévente kell bevallani és befizetni utánuk az adót a jelenlegi szabályok szerint (de van ígéret, hogy lesz majd rá rendes szabályozás, és akkor majd a részvényekhez hasonló lesz az adóztatásuk).
Nem írtam teljes pontossággal minden részletet, csak arra akarok rávilágítani, hogy ez nem olyan egyszerű, és lehet jobban jársz egy adótanácsadóval, mint a fórumon ismeretlenektől elfogadott, esetleg téves infók alapján nekivágni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szerkeszteni már nem tudtam, de közben rájöttem. Stocks részen 3 pötty és Statement, bár számomra kínai az egész, de oké, szerintük ebből ki lehet számolni. A Crypto részre meg e-mailben tudnak küldeni egy teljes Statement-et, aztán majd ha lesz fél szabad napom neki ülök és számolok. Vagy nem, úgyis neten le lettem húzva másfél misivel, a rendőrség 2 hónapig bíztatott, majd lesz kihallgatás, stb, aztán hívogattam őket az elmúlt hetekben, hogy mégis mi történik már, jah ők lezárták a nyomozást, nem kaptam e-mailt? Nem. Oké, akkor küldik újra. Ha ennyire tudtak segíteni és ennyire érdekli őket az egész, akkor köszönöm, de egy fillért nem fizetek, még az sem biztos, hogy olyan nagyon pluszban zártam, de őszintén nem is érdekel.
-
törölt tag
Hali!
Magánszemélynek mekkora összegű nyereségtől kell adót fizetnie?
Érvényes ez részvényre és cryptora is?
Hogy tudom osszeszamolni a nyereséget, ha rengeteg tranzakció lett törölve, elrejtve?
-
Merlini
tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Sepa (euró) utálásokon általában nekem is ült egy órát, néha 3-4 órát is mire elindította. Feltételezem likviditásnak használta, használja az utalók pénzét, tudomásul vettem az idő az „ára” az ingyenes utalásnak.
Majd további 3-5 óra alatt érkezett meg a célszámlára.
Volt egy Wise utalásom is, az összesen 2,5-3 óra alatt átérkezett, de nekik van egy € 0,28 tranzakciós díjuk.
Mindezek áprilisi tapasztalataim ugyan arra a német eurós (Vivid) számlára utalásra. Bár gondolom nem nagy időbeli különbség lenne Sepa belül melyik országba utalnék Revolutról.Májusban utaltam Binance kripto tőzsdére, és az ottani számlámon megjelent 2-8 perc alatt (gyűjtő számlára utaltam, tehát még fel is kellet dolgozniuk).

Ekkor tudtam meg, hogy létezik SEPA Instant.
"Mire szolgál a SEPA azonnali átutalási rendszer?
A SEPA azonnali átutalási rendszerrel a SEPA-övezetben EUR-átutalásokat indíthatsz és fogadhatsz. Ezek a tranzakciók néhány másodpercen belül teljesülnek (igen, még ünnepnapokon és hétvégén is)! Ráadásul a Revolutnál vezetett EUR-számláddal díjmentesen használhatod ezt a szolgáltatást!
Bár ez a funkció egyre népszerűbb, még nem minden európai bank támogatja. Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy egy bank részt vesz-e a SEPA azonnali átutalási rendszerben, kérjük, látogass el erre az oldalra. A lista alatt található egy letölthető hivatkozás a jelenlegi résztvevőkről. Ez a SEPA azonnali átutalási rendszer hivatalos honlapja, amely dinamikusan frissíti a résztvevők listáját.
Előfordulhat, hogy egyes számlák nem fogadják el a SEPA azonnali átutalásokat annak ellenére, hogy a bank, amelyhez tartoznak, szerepel a résztvevők listáján. Ha egy ilyen számlára történő SEPA azonnali átutalás nem teljesül, akkor automatikusan normál SEPA-átutalásként fogjuk feldolgozni az adott EUR-átutalást a címzetted számára, ami azt jelenti, hogy akár két munkanap is eltelhet, mire megkapja az összeget." -
walakyb
tag
Bocsi, munka, család, egyebek, most töltöm le azt a verziót, holnap (vagyis már ma) jelentkezem.
-
Kobe
veterán
válasz
laychi
üzenetére
Az megvan h minden penzugyi szolgaltatonak kotelessege a lakhelyed szerinti illetekes adohatosagnak adatokat atadnia, es a NAV keri a szolgaltatot hogy adoazonositora hivatkozva tegye ezt?
Penzmosasi, adoelkerulesi procedura resze, minden szamlavezeto koteles kiadni, akarmelyik hazai bankoz mesz ott is -
-
laychi
veterán
Sziasztok.
Szeretném megtudni mi ez a "hiényzó adóinformáció" kérés a revolut részéről.?
Nem szándékozom megadni, egyik bank sem kér ilyet, pont nem fogok adóadatokat kiszolgáltatni "bárkinek"... -
kp78
veterán
Küldtem egy nem Revolut felhasználónak pénzbekérőt, aminek rendezését kártyával beszéltük meg. Kicsit problémázott, hogy milyen felület ez, ahol neki most meg kell adnia a kártyaadatokat...
Szerintetek mennyire megbízható az a felület, ahova az sms-ben kapott link átdob?
Kicsit problémázott rajta elsőre, de aztán végül megadta. -
-
hedgehog
senior tag
Az utalás eléggé sokadlagos szolgáltatása a Revolutnak, nem hiszem hogy valaha prioritásba kerül.
Ahogy nem olyan régen is írtam, egy köztes szolgáltatót használ a Revo erre a célra (ami ráadásul talán nemrég változott is)
Nem szabad szigorú határidőhöz kötött utalásokat a Revolutra bízni. (bár nemzetközi utalásoknál máshol is bizonytalan ideig tart a teljesítés, ezt minden bank elmondja) -
ACE-
addikt
válasz
vnorbi
üzenetére
Amit hétvégén utaltam Ft-ot, az nekem is ma délelőtt megérkezett, viszont ez átváltással egybekötött euró utalás volt, és nem tudtam hogy ha hétvégén utalom, akkor hétvégi szarabb árral váltott volna, ezért időzítettem mai napra, hát nem jött be...
Nálam utalás indítása után fél órával még függőben van, bár ez német bankszámlára megy... -
vkrisz
csendes tag
Azóta kipróbáltam egy tw kártyával. Ott egyáltalán nem tudtam fizetni addig, amíg egy automatában át nem állítottam a default pin-t (az app-ban nem lehet). Onnantól viszont tudtam fizetni a telefonommal 40k-t is. Így gyorsan csináltam a Revo kártyával is egy automatás egyenleglekérdezést, hátha segít rajta. Viszont még kipróbálni nem tudtam, meglátjuk a következő nagybevásárlásnál.
-
vnorbi
aktív tag
Igen, az AFR óta már nem nagyon lehet ilyenbe belefutni itthon, csak ha olyan számlák közt van mozgás, amikor az indító számla az AFR-en kívül esik, de az ilyen tapasztalatom is pár perc késés volt, nem órák.
Idő közben az én utalásom már megérkezett. 06:50-kor adtam a megbízást, 06:54-kor teljesítették és 09:47-kor írta jóvá az OTP.
-
ACE-
addikt
válasz
vnorbi
üzenetére
Nálam a normál magyar banki tapasztalat az, hogy aznap reggel a banki nyitáskor elindul az utalás. Mondjuk ilyen még a régi 3 órás utalásnál volt.
Mostanáig sem teljesült a mai utalás, úgyhogy töröltem és manuálisan utaltam... ez elég szar rendszer így... egy mínusz pont a Revolut-nak.
-
Merlini
tag
válasz
tomriddle74
üzenetére
Meghívottam kap mostanság valami kedvezményt, bónuszt?
Kártya gyártási, és/vagy szállítási díj elengedését?
X összeg jóváírást?
tomriddle74: bocsi ez nem válasz akart lenni -
pala2
csendes tag
válasz
vkrisz
üzenetére
Köszi!
Szinte biztos, hogy a 20e Ft lehet a korlát, mert 19,6e Ft-ot "sikerült" fizetnem, ahol eddig nem, a fizikai kártyát még nem próbáltam (soha ne volt nálam).
De még, mindig nem értem, hogy mitől van ez így, mert amikor REV-el ne megy, akkor átváltok CIB-re és tudok fizetni (Apple Pay). -
vnorbi
aktív tag
Nem Revolut specifikus tapasztalat, de azt máshol már észrevettem, hogy ha egy ilyen tárolt megbízást viszek be, az valamivel később teljesül, mint ha inkább kivárom az adott nap reggelét, és akkor indítom.
Ma reggel 7 előtt pár perccel indítottam forint utalást Revolutról, ami kb 5 percig volt pending állapotban, aztán fel is dolgozták. Nem érkezett még meg, de ez az 5 perc várakoztatás elég jó idő az előző 1 naphoz képest.
-
ACE-
addikt
Ha mai napra van beállítva ütemezett utalás, akkor azt nem reggel hajtja végre? Csak az látszik hogy mai napra ütemezve, de még semmilyen üzi nem jött, hogy utalva az összeg...
-
válasz
tomriddle74
üzenetére
Lehet ezért is kellhet nekik az adó azonosító? Csak hangosan gondolkodom, nem tudom.
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Véletlenül készülékbiztosítást kötöttem az egyik készülékemre, heti bontásban.
Azonban én nem szeretnék élni ezzel a lehetőséggel. Nem lehet lemondani? Hétvégén nincs senki akit el lehet érni. Nincs kedvem feleslegesen kifizetni 30e-t.
"Ha biztosítani szeretnéd a készülékedet, fizethetsz érte hetente, vagy egy évre előre egy összegben, 13%-os engedménnyel!
Ha előre fizetsz, akkor a biztosítás aktiválásakor azonnal levonjuk az összeget a Revolut-egyenlegedből.
Ha a heti fizetést választod, az első befizetést vonjuk le a Revolut-számládról a biztosítás aktiválásakor. A készülékbiztosítás tartama mindig 12 hónap, és nem lehet korábban felmondani.
A kötvény részleteit a Piactér lap Biztosítás szakaszában találod. A biztosítás aktiválása után a kötvény részleteit tartalmazó visszaigazoló e-mailt is fogsz kapni." -
zsola400
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Nekem is ment a10 alatt a Curve-Gpay, de egy újratelepítés után nem tudtam visszarakni (mindent végig próbáltam újratelepítés, fr., rom frissítés, support stb.), pár hónap múlva meg a Gpay app folyamatosan tiltodott, ez ment kb. fél évig.
A11-re frissítés után minden megjavult Curve egyből ment, nem tűnt el a Gpay app.
A Revolut-Gpay mindvégig hibátlanul működött. -
Gsx-rr
veterán
Meglévő Visa kártyám mellé ,postán kaptam egy MC-t. A lejárata egy hónappal előbb van mint a már meglévő kártyámnak.
Ezt muszáj most aktiválnom,vagy használhatom tovább a Visa-t? -
walakyb
tag
Ha nem gond, kicsit beleszólnek ebbe a ki min háborog dologba.
Alapvetően igaz, hogy az atlaguserek háborognanak a nem használható funkciók miatt. VISZONT! Ma már ott tartunk, hogy konkrétan a kh a pay-el reklámozza az új szolgáltatását, és az atlaguser nem fogja tudni, hogy ha a pay-t nem tölti le, akkor is használni tudja, csak annyit lát, hogy baromira nincs a Pay a playben. Ha esetleg egy kicsit tajekozottabb, és leszedi pl a mirrorrol, még jobban fog haborogni, hogy hova a retekbe tűnt a program a telefonjáról. És újra, meg újra. Majd eljut odáig, hogy ez egy rakás fos...
SZERINTEM -
zerodot
aktív tag
-
walakyb
tag
BBseknek egy infó.
Korábban nekem se működött a feltöltés (a curve verzió se, bár ez már az én hülyeségem volt...), Viszont a héten egy 20k, majd másnap 140k gond nélkül.
A BB appban nem jelent meg semmi, de kb 2 perc várakozás után jött az sms verzió, és utána kérte az internetes jelszót, majd success. -
balinlin
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt nem tudtam. Amennyit én a supershopot használom, csoda hogy betettem a walletba, nemhogy még egy fölösleges appot feltegyek.
Egyébként az egész leginkább a (vonal)kód szabványon múlik, hogy támogatja-e a wallet app. -
Årpi
őstag
Igen igen, értem mire gondolsz. Csak én nem utalnám ugye, hanem "küldeném", nem tudom mi erre a megfelelő szakszó
És régebben sem nézte ezt a kitételt, ezért is kérdeztem rá, hátha van valakinek kézzel fogható tapasztalata is a dologgal kapcsolatban. A 3 vásárlásos stb. dolgot is tudtam, csak ez az egy feltétel ami kérdéses számomra. Köszi az infókat, meg a buszjegyes tippet!
-
Divinity
őstag
válasz
zerodot
üzenetére
Szerintem nem érted.
Ott vannak a loyalty kardok amik csak nyakatekerve mennek - átlag felhasználó anyázna
Transit ami csak néhány regjegy esetén megy itthon - átalag felhasználó anyázna
Ajándék kártya ami szintén nem megy itthon - átalag felhasználó anyázna
A pénz küldés egy bonyolultabb process és azt tudják is blokkolni régió szinten azért nem látod, mindenestre a funkció lista között ott van amit ha lát az átlag ufelhasználó valószínűleg anyázni, hogy de há nálunk mé nemTehát ami marad feature és minden értelmi szinten használható az a kártya váltás és ennyi, ergo az app nagyrészt továbbra sem használható, nem az, hogy nincs ott se az papban mint APay esetén hanem ott van a menüpont csak nem megy vagy épp nem talál olyat ami jó volna. Az átlag felhasználó nem fogja a UK Tesco-t meg se próbálni MO-n csak egyből anyázni, tehát a workaroundok széles körben elérhető alkalmazásnál egyszerűen nem opció.
Mint írtam ha kigyepálnák, vagyis régió függővé tennék az adott pontokat akkor mehetne itthon is, addig viszont magát szivatás a Google.
A régi app pedig már csak security foltozásokat kap nincs új feature a roadmapen, az újat fogják elterjeszteni.
Ha ezt így nem sikerül megérteni akkor már nem tudom jobban szájba rágni -
zerodot
aktív tag
válasz
Divinity
üzenetére
Hát akkor félreértetted, mert nem azt írtam, hogy nekem nem fontosak, hanem azt, hogy az átlagfelhasználókat nem érdekli.
De nem is az volt a lényeg, hanem az eleje, amit ignoráltál. A 3 dologból amit felhoztál, konkrétan kettőről leírtam, hogy nem úgy van, ahogy mondtad, a harmadik pedig csak félig.
Az Apple Walletet nem ismerem, de a kolléga kommentje alapján pont hogy hiányosan működnek abban is legalábbis a hűségkártyák. Mégis elérhető az app. De ezt valahogy sikerült a visszájára fordítanod.
> hisz főként az új appot nyomják már
Tényleg? Tudtommal csak az USA-ban érhető el az új app, mindenhol máshol a régi fut még. De javíts ki ha tévedek. -
-
Divinity
őstag
válasz
zerodot
üzenetére
Talán azért mert most se cáfoltál rá semmire csak épp kifejtetted, hogy neked azok a funkciók amik nem mennek vagy legalábbis nem hivatalosan azok nem fontosak. Erre reagáltam, hogy neked lehet nem de másoknak lehet igen, az átlag user meg általában végig nyomkodja az appokat mert nem tudja mire is jó pontosan ergo belefutnak azokba a dolgokba amik nem működnek és vagy pl nem talál magyar megfelelőt bizonyos hűség kártyákból aztán meg megy a hiszti, ezt senki nem akarja. Persze módosíthatnák úgy az appot, hogy csak a kártya váltás legyen elérhető bizonyos régiókban (lásd a fent említett nem teljes Apple Wallet) de ez meg nem érdeke a Googlenek hisz főként az új appot nyomják már.
Tehát józan ésszel bele gondolva valahol jogos, hogy nincs app. -
kp78
veterán
Nyugodtan (vissza)utalhatsz nekik, de min. 4e Ft-tal fel kell nekik tölteni az egyenlegüket (saját kártyával, vagy utalással), majd 3 vásárlást végre kell hajtani (a meghívottjaim buszjegyet vettek, ahol nem volt számlájuk, amit fizethettek volna). A vásárlás az azonnal használható virtuális kártyával (is) végrehajtható.
Én (csak) azután utaltam nekik vissza a kártyadíját, miután az összes feltétel teljesült, és jóváírták az egyenlegemen a meghívásért a pénzt.
A feltételek le vannak írva az alkalmazásban. -
Astery
senior tag
Srácok! Amikor majd lejár a most használt fizikai kártya ... akkor automatikusan küldik az újat?
-
milumilu
csendes tag
A Revoluton szerzett nyereséget átlehet vezetni TBSZ számlára? Ha jól tudom a TBSZ számlán 5 év elteltével nincs adózás az összg után. Vagy nem?
-
milumilu
csendes tag
Mért történt?
A kártyán lévő euróm egy részét Szlovákiában egy bank automatánál levettem.
A pontos összegre nem emlékszem de kb. 220 eurót vettem le de csak 200 eurót kaptam.
Utána néztem az APP-ban hogy valóban 220 eurót vont le...
Ez kezelési költség vagy nereség adó volt?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Årpi
őstag
Sziasztok! Látom ismét megy ez a meghívós móka, revolut 18000-t ad egy meghívottért. Két családtagom is szeretne fiókot, így épp kapóra jön. Vajon úgy is működik a dolog, ha én küldök át nekik x ezer forintot és abból rendelik be a fizikai kártyát vagy mindenképp egy külsős kártyát kell hozzáadni, hogy teljesüljön teljes mértékben a promóció?
Ha esetleg valaki tudja erre a választ, megköszönném
-
zerodot
aktív tag
válasz
Divinity
üzenetére
Ezek a tömegközlekedéses jegyek annyira zavaróak ám, hogy konkrétan csak most fedeztem fel, hogy egyáltalán van benne ilyen. És csak USA államokat látok ott felsorolva - ez alapján akkor szerinted USA-n kívül egyáltalán sehol nem is kellene engedélyezni az appot...
Másik felhasználónak küldés - ilyen menüpont nálam egyáltalán nincs.
A hűségkártyás rendszerük pedig régebben nem volt országokra bontott, csak általánosan voltak ott a boltok. És most is, ha pl. rákeresel, ott van a sima "Tesco" opció is, ami mellett nincs országnév, lehet használni azt, ha már (még?) nincs magyar.
Szerintem ezek elhanyagolható dolgok, az átlagjúzer még csak használni sem fogja akarni őket, nem hogy azon háborogni h hiányosan működnek. Itt arról van szó, hogy a fő funkció annyira alap lenne, hogy holmi hiányos mellékfunkciók kb. senkit nem érdekelnek. Kb. mintha aközül kellene választani, hogy nincs a kocsiban tetőablak, nem működik a tempomat és csak manuális klíma van versus egyáltalán nincs autód.
-
Divinity
őstag
-
hedgehog
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Tévedsz, a hűségkártya tárolás kiválóan működik, és ugyan a bkk vagy máv jegyeket/bérleteket valóban nem tudja, de repjegyeket pl. igen.
Én használom a MOL, Lidl, Tesco, Ikea kártyákat rendszeresen.
Nekem egyébként az app a főképernyőn van, mert az app shortcuttal választok kártyát ha nem kell a kedvezménykártya miatt megnyitni az appot és nem a defaulttal akarok fizetni. -
Divinity
őstag
válasz
zerodot
üzenetére

Ezeken felül küldhetsz(meg kérhetsz) pénzt más felhasználóknak valamint tömegközlekedéshez kapcsolódó jegyeket, bérleteket is tárolhatsz benne és ezek ugye nem érthetőek el nálunk, se az általad említett hűség kártya tárolás. Tehát minimális az a funkcionalitás amit itthon kaptunk.
Tehát ha kiadnák az appot akkor lenne egy app aminek a ~70%-a nem működik és azon menne az anyázás, hogy miért nem mennek ezek a funkciók ha ott vannak. Külön appot meg nem fognak csak ezért fejleszteni amikor a rendszer szolgáltatásból is elérhető. -
spider23
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez ebben a formában szerencsére már nem teljesen igaz. Pl.: K&H a napokban kukázza a saját nfc-s fizetési rendszerét és tér át google és apple pay-re.
-
zerodot
aktív tag
válasz
vmarci21
üzenetére
Szándékosan raktam idézőjelbe a "régit". Ha a világ nagy részén csak az működik, akkor az inkább aktuális verzió, mint régi. Számomra nem logikus ez a magyarázat egyáltalán. Főleg hogy úgy hiszem, annyiból állna az egész, hogy megengedik a Playben a letöltést. Maga az NFC-s fizetés már így is működik, nem kell semmi extra fejlesztés hozzá, csak engedni használni a már meglévő appot, ami adna egy jobb GUI-t a meglévő funkciókhoz. Szerintem ez nem hogy nem logikus, hanem egyenesen nonszensz, amit művelnek.
-
vmarci21
tag
válasz
zerodot
üzenetére
Ja, hogy a régi változatot miért nem tették elérhetővé?
Erre könnyű logikus választ találni: egy kivezetés alatt álló alkalmazást viszonylag ritkán szoktak új piacokon elérhetővé tenni... (más kérdés, hogy milyen gyors lesz ez a kivezetés (USA-n kívűl mikor kezdik el lecserélni a régi appot az újjal). És ha ez megvan, akkor valószínűleg onnan számítva még kell egy kis várakozás, hogy Magyarországra is bejöjjön a Google Pay. Gondolom csak évek, évtizedek kérdése a dolog
) -
viharhozo
addikt
Anyam szamlajat kezdtek cseszegetni, aki nyugdijas. "Pension slip"-et kernek tole, de olyan Magyarorszagon sztem nem letezik, ill. aki keszpenzben keri a nyugdijat, az kap melle egy sajtcetlit, gondolom, ez kene nekik. Volt esetleg ilyennel dolga vkinek, mivel probalkozzak helyette?
-
vmarci21
tag
válasz
zerodot
üzenetére
Meg december óta még "néhány apróságot" is csinálhatsz benne, ha támogatott országban laksz..
-
Divinity
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Valószínűleg mert az appnak csak egy töredéke a kártyák kezelése ettől sokkal többet tud alapvetően és azok a funkciók nem érthetőek el nálunk
-
MasterMark
titán
Igen ez ilyen. Én azt sem értem, ha már van nálunk is NFC-s Google Pay, akkor az alkalmazást hozzá miért nem kaptuk meg?
Én most adtam hozzá anyukám telefonján az NFC-s gpay-hez a Revolut appból a kártyát, és csak ott jelent meg, máshol nem. Az első kártyát csak így lehet hozzáadni, hogy appból, mivel addig nem is látszik a fent említett Google Pay menüpont a beállításokban. Utána már ott is lehet kézzel hozzáadni kártyát, vagy törölni.
-
Kobe
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
En ezt a reszet ertem, de azert a Googlenak csak az edesjo anyukajat, hogy miert hivja ugyanannak a 2 feluletet / szolgaltatast (kavarja ossze a usert), es miert tart fenn teves forrasokat amiket pl kesobb mas is atvesz (mondjuk a fintechzoneos cikkek amiben pont ugy hibasan van leirva uj kartya hozzaadasa ahogy en probaltam eloszor)
Valami automatizalt atjaras megiscsak lehet a 2 felulet kozott, vagy csak egy iranyba, mert en a revolut kartyat meg telefon gyari full reset elott engedelyeztem a google paynek (akkor meg volt fenn kulon apkmirroros gpay em is, es engedelyezes utan ott rogton megjelent a revo kartya), gyari reset utan amikor nem is telepitettem ujra a gpay appot megis bekerult a "hibas" "Fizetesek" reszbe is a revo kartya, pedig oda soha nem adtam hozza manualisan..... .
A "Fizetesek" reszbol eltavolitva viszont a gpayes reszen siman benne marad, ezert valoszinusitem hogy csak egyiranyu interface (gpay - > google Fizetesek, de visszairanyba mar nem) van a 2 felulet kozott (ami picit megteveszto, mert ezt sehol nem irja a google, es a FAQ ok is neha hol egyik, hol masik feluletre hivatkoznak) -
MasterMark
titán
A fiókodnál a fizetési lehetőségek nem ugyanazok mint az NFC-s fizetés. Mindkettőt Google Pay-nek hívja, de ez két külön dolog.
Nálunk nincs külön app, ott a beállításokban lehet az NFC-s Google Pay-t kezelni. Nincs beragadva semmi, ezek külön kezelhető dolgok.
szerk.: Az előbbi az accountodhoz kapcsolódik mint fizetési lehetőség, azzal tudsz a googlenek fizetni a szolgáltatásaiért pl, vagy a play store-ban.
Az utóbbi NFC-s az pedig magához a készülékhez kapcsolódik, azzal a készülékkel tudsz fizetni NFC-vel, google pay-jel.Mind a kettőbe külön tudod felvenni és törölni a kártyákat. Nem kell, hogy ugyanazok legyenek, lehet csak az egyikben vagy csak a másikban is valami.
-
hedgehog
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
hehe tényleg, nem is figyeltem hogy máshol keresgélünk... igaz nekem angol a telóm nyelve, ezért nem is néztem a kolléga milyen elérési utat ír

Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek a dolgok meg az átlag felhasználót simán megakasztja sőt fel is háborítja, ezért nem érhető el maga az app