- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
janakbacsi #13947 üzenetére
Ha megjön akkor szerintem hozzá tudod majd adni.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
janakbacsi #13947 üzenetére
Írj a supportnak, hátha ők kitalálnak valami okosat.
-
janakbacsi
őstag
rendeltem egy fizikai kártyát, le is vonták érte az 1900 forintot, viszont az appban véletlenül töröltem. ilyenkor mi a teendő?
-
-
brownus
veterán
válasz
instantwater #13944 üzenetére
Ez csak nagy (forintban sok M) ott tárolt összegnél érdekes, nem?
Pár száz, pár ezer euró az "semmi" a litván banknak...
Persze, igazad van, senki se tudja meg :) -
válasz
Oliverda #13943 üzenetére
Moneset javasoltam Neki én is korábban, de nem tudom nagyobb biztonsággal ajánlani mint a Revolutot, hiszen egyik sem rendelkezik FSCS védelemmel.
Mindegyik csak igéri, hogy külön tartják a pénzed.
Remélem sosem fogjuk megtudni, hogy ez mennyire működik a gyakorlatban.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Somatom #13935 üzenetére
Igen egy HUF egy Eur "zseb" kell neked egy fizikai és egy virtuális kártyával amelyek hozzáférnek mindhez. A vásárlás abból vesz le amelyik devizanemben fizetsz. Ha nincs annyi a zseben akkor vesz le csak a másik zsebből konverzióval.
Regisztrálj és próbáld ki és látni fogod nem merül semmibe ;) -
Somatom
veterán
válasz
bigdady #13934 üzenetére
Köszi! Kezdenek oszlani a felhők a fejemben.
Akkor nekem kéne a Revolutnál egy Euró és egy Forint számla, internetes vásárláshoz mindkettőhöz virtuális kártya, valamint a kinti ATM -es pénzfelvéthez és a hazai boltos vásárláshoz mindkét számlához egy-egy fizikai kártya? Vagy, elég egy fizikai kártya, mert az összeg automatikusan a terhelés pénznemével egyező számláról vonódik?
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady #13930 üzenetére
Ez viszont jól hangzik. Tehát, ez a feltöltés az Erste felé olyan, mint ha az eurós számlához tartozó kártyámmal egy német Aldiban vásárolnék? A Revolutnál sem történik semmilyen konverzió? Vagyis, 100 Euróból, 100 landol a Revolut számlán?
Akkor már csak ezt a zárolósdit nem értem. Az Erste ugyanúgy kötelezett az ügyfélvizsgálatra. Ha az Erste számlámról érkezik a pénz, akkor a Revolutnak azon már nincs mit vizsgálnia. -
Somatom
veterán
válasz
#95561216 #13926 üzenetére
Az csak egy dolog. A fontosabb kérdés sztem az, hogy az arról bonyolított tranzakcióknak milyen költségeik vannak. Ebbe szól bele az EU dec. 15. -től. Elvileg egy EU -s bankba történő EU utalás nem kerülhet többe, mint egy hazai bankba történő Forint utalás. Úgy már megérheti a Forintban elköltendő Eurómat feltölteni Revolutba és konverzió után Revolut kártyával fizetni itthon. Valamint, a kinti ATM -es készpénzfelvétet is arról bonyolítani.
-
Somatom
veterán
válasz
instantwater #13923 üzenetére
Most, hogy utánaolvastam, inkább kihagyom. Ez a zárolósdi számomra elfogadhatatlan. Megvárom a dec. 15 -öt és akkor rákérdezek az Erste -nél az Euró átutalások költségeire.
-
szvl
tag
válasz
B. Tamas #13922 üzenetére
Nyugi, nekem is kimaradt az ismerkedéskor
Most, hogy a hozzászólásod kapcsán rákerestem a Revolut oldalán a "Nem támogatott kereskedő" kifejezésre értettem meg, hogy miért nem tudtam fizetni a Revolut kártyával egy kezelő nélküli benzinkútnál Svájcban. Akkor az app-ban nem jelent meg a próbálkozás, mint most neked. Egyébként mindenhol Revolut kártyával fizetek és ez volt az egyetlen kereskedő, ahol nem tudtam a Revolut kártyával fizetni, sehol máshol nem volt gond.
-
válasz
Somatom #13918 üzenetére
Azt lehet, hogy ide kéred a fizudat, megtartasz annyit amennyit költeni fogsz az adott hónapban, majd a többit átutalod rendes bankos számlára az OBA garancia miatt.
Vagy ami még szóba jöhet az egy N26 számla, de azt magyar címre úgy tudom nem küldik, pedig Neked tökéletes lenne.
Ingyenes, eurós, betétbiztosított. Pénzt kivenni és váltani jobb a Revolut, de tárolásra ideális lenne, hiszen ingyenes, és kapsz egy kártyát is amivel könnyen töltheted a Revolutot, ami jó árfolyamon vált.
De hallottam már olyanról is, aki Moneset használ, az is ad Eurós számlát és kártyát, de nem bank, viszont becsszóra igérik a pénzed védelmét.
Dobd be a kérdést a FinTech topikba, hátha tud valaki okosat javasolni Nekedn
-
sajti_pajti
tag
válasz
agroman #13888 üzenetére
Akkor ez oldalanként változik. Ahol én próbáltam, ott biztosan nem hagyott fölé menni és a transaction history korrektül alátámasztotta ezt.
Más (az előző posztomból kifelejtettem) :
Ha Skrillről nem tudnál átmozgatni zsét Revolutra, csinálj Skrillben egy (ingyenes) virtuális kártyát és azzal menni fog. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
Tuomas #13911 üzenetére
Igen, lehet én fogalmaztam rosszul, viszont hülyét csinált belőlem, a pénzváltós csaj bizonygatta, hogy elütöttem a PIN-t. Mondom 1x lehet, de 2x tuti nem. Ott helyben meg nem néztem rá a szoftverre, de nem is lett volna értelme. Mindenesetre érdekes, ez a héten már a 2. anomália ami előjön.
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady #13917 üzenetére
Nem szoktam leváltani a fizumat, az Eurós számlámon tartom és az ahhoz regisztrált kártyámmal fizetek itthon. Ft. kp. -hoz úgy jutok, hogy kártyával fizetem a tágabb család rezsiszámláit, ők meg odaadják kp. -ban. Amikor melózok (ingázó vagyok), akkor pedig alapból Euróban fizetek és Euróban veszek ki pénzt.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Somatom #13916 üzenetére
Keress rá itt a közlemény szóra.
Külföldi ATM felvét és jó árfolyam váltás egyértelműen hasznos és ingyenes, jól hasznosíthatod ezeket a tulajdonságokat az alapján amiket leírtál. De itt nincs személyes ügyfélszolgálat, nincs oba, 1.8m Ft váltási plafon van, elkeveredik az utalás nehéz visszaszerezni stb (nem tudom érint-e fizut leváltani pl)
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady #13915 üzenetére
Ha az Erste -t nem iktatom ki a folyamatból, akkor mivel lennék előrébb a Revolut -tal? Illetve, mit értesz az alatt, hogy nem bank? Nem úgy működik, hogy feltöltök a Revolut számlámra egy összeget és aztán abból vásárolok kártyával, utalok, vagy veszek fel kp. -t? Ugyanezt csinálom az Erste számlámmal is, csak nem én töltöm fel, hanem a munkaadóm. Mi a különbség?
-
Somatom
veterán
Sziasztok! Most tanulmányozom a lehetőségeket. Az reális koncepció, hogy Revolut számlára utaltatom az Eurós fizetésemet? Most hazai Erste Euró számlára érkezik, de elég drágának tartom a díjait és az Androidos alkalmazása nem kezel Eurós számlát. Pl. utalni csak webes felületen tudok. Néha szoktam kivenni Eurót osztrák Erste automatából, de annak a díja sem olcsó. Ha itthon fizetek kártyával, annak a konverziója sem kedvező. Ráadásul nem tudom beállítani, hogy SMS helyett, e-mail -ben, vagy közvetlenül az alkalmazásban kapjam az értesítéseket. Úgyhogy, még SMS díj is van. Szerintetek a Revolut -tal jobban járnék?
-
B. Tamas
aktív tag
-
hedgehog
senior tag
Srácok, van valakinek tapasztalata Revolut vs Erasmus témakörben? Adta esetleg meg valaki a Revoutos (Monese-s, Transferwise-s) számlaszámát az ösztöndíjhoz?
Ha ilyen nincs, akkor esetleg egy olcsó devizaszámla+kártya tippet valaki? -
szvl
tag
Nyakára nő a bankrendszernek a Revolut
[link] -
hedgehog
senior tag
Kb. 1 hónapot használtuk így, nem volt gond.
Én azért megnyugtatóbbnak tartottam a két accountot, egyrészt úgy tuti nincs gond, másrészt adtak 3K-t
, harmadrészt jobban lehet a költségeket külön kezelni. Van saját pénze, abból azt fizet amit akar, havonta kap tőlem x összeget a megélhetésre, ha pedig olyasmit fizet ami extra kiadás, rámsplitteli 100%-ra, én meg egy kattintással adom rá a pénzt.
(egyébként a fenti kb. a Revolut eredeti céljának megfelelő használat, és azt kell mondjam, már csak ezért megérné az egész, nagyságrendekkel jobban használható mint a hagyományos bankszámlák). -
shift+ő
senior tag
Idén lesz még revolut child account?
-
tomp
félisten
-
kukac7
tag
hello
megprobalkozok itt egy temaval, hatha segitsegre talalok.
vki hasznalta mar a revolut open api-jat?
konkretan erre gondolok: revolut open banking api
ha vki erdekelt a temaban, kerem keressen mar meg privatban. lenne par kerdesem.
koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest