- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
De jó, akkor nem csak én vagyok ilyen perverz...
Olyan jó repülni!
Viszont ez az új zacskózós rendszer, ez borzalom. Aki kitalálta ott a nagy fenséges EU-ban, az utazgasson sűrűn így, meg a nénikéje. Ezen túl ha csak kézipoggyásszal utazik az ember, gondosan meg kell számolnia, hány darab és mekkora kozmetikai cikk van a táskájában (rúzs, arckrém, blabla), plusz a kontaktlencsetartó tok (!) és a hozzávaló oldat (nem létezik 100 ml alatti kiszerelés, nemtom mi lesz...), sampon, férfiaknak arcszesz, borotvahab...
Hallottam olyanról, akinek a Piros Aranyát is elvették
, és egyik ismerősömnek a fél tubus fogkréme miatt kellett feladnia a kézipoggyászát - a névleges tömege 125g volt... Ezzel jól fellendítették a duty free-k forgalmát, meg a kis kiszerelésű fog- arc- és egyéb krémeket gyártókét, viszont bőröndben nem sokan mernek majd bort hozni, ráadásul simán szomjan halhat az ember a gépre várva.
Ez szerintem totál értelmetlen, aki gonosz dolgokat akar tenni, legfeljebb olyat használ, amiből kevesebb is elég, vagy feladja a bőröndjében, vagy egész egyszerűen valami szilárd anyagot használ. A technika mai fejlettsége mellett röhejes, hogy ilyen módszerekkel gondolják, hogy visszatarthatják a bűnözőket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- RAM topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan jó repülni!