Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne

őstag

válasz nRu3 #740 üzenetére

De jó, akkor nem csak én vagyok ilyen perverz... :D Olyan jó repülni!

Viszont ez az új zacskózós rendszer, ez borzalom. Aki kitalálta ott a nagy fenséges EU-ban, az utazgasson sűrűn így, meg a nénikéje. Ezen túl ha csak kézipoggyásszal utazik az ember, gondosan meg kell számolnia, hány darab és mekkora kozmetikai cikk van a táskájában (rúzs, arckrém, blabla), plusz a kontaktlencsetartó tok (!) és a hozzávaló oldat (nem létezik 100 ml alatti kiszerelés, nemtom mi lesz...), sampon, férfiaknak arcszesz, borotvahab... :(((
    Hallottam olyanról, akinek a Piros Aranyát is elvették :D , és egyik ismerősömnek a fél tubus fogkréme miatt kellett feladnia a kézipoggyászát - a névleges tömege 125g volt... Ezzel jól fellendítették a duty free-k forgalmát, meg a kis kiszerelésű fog- arc- és egyéb krémeket gyártókét, viszont bőröndben nem sokan mernek majd bort hozni, ráadásul simán szomjan halhat az ember a gépre várva.

Ez szerintem totál értelmetlen, aki gonosz dolgokat akar tenni, legfeljebb olyat használ, amiből kevesebb is elég, vagy feladja a bőröndjében, vagy egész egyszerűen valami szilárd anyagot használ. A technika mai fejlettsége mellett röhejes, hogy ilyen módszerekkel gondolják, hogy visszatarthatják a bűnözőket. :(

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés