Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) FefeeX válasza san2000 (#1100) üzenetére


FefeeX
veterán

Hát, JBztem az AppleTV-t, és így XBMC-vel tökéletesen visz mindent a NAS-ról, de pont nem ez lenne a lényeg, hanem hogy a fotókat, zenéket és netalántán még a mov videókat is vigye JB nélkül (főleg mert az iPad-ot és iPhone-t nincs kedvem JB-elni...) Ezért kéne a home sharing, mert anélkül csak az iTunes látja a NAS-t és max azzal tudom továbbosztani, ami plusz egy bekapcsolt gép, agyonüti az egész dolgot...

(#1102) Zamery válasza FefeeX (#1101) üzenetére


Zamery
senior tag

A Samba vagy a DLNA nem jó? Én a NAS-on lévő filmeket szoktam iPad-on v. iPhone-on nézni ezzel a programmal: Buzz Player. Ki kell választani, hogy melyen eszközre telepíted, van iPad, iPhone, meg régebbi eszközökre való verziója is. DivX, avi filmekkel elboldogul, mp3-at lejátssza, feliratot kezeli (magyar karaktereket is!), playlistet is lehet szerkeszteni benne, szerintem jó program. Kb. 1,5 éve használom, előtte konvertálgattam a filmeket, aztán rájöttem hogy hülyeség, megvettem ezt, és tökéletesen működik. A NAS-on való böngészéshez meg ezt ajánlanám: FileBrowser. Mind a kettő fizetős, úgyhogy nem árt először utánaolvasni, hogy valóban ez kell-e neked. Ha van valami kérdésed akkor szívesen segítek.

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#1103) gumimaci1235


gumimaci1235
tag

NSA 310, és transmission.

Probléma: a letöltött fájlokat újabban nem tudomtörölni, mióta volt a firmware váltás,és újra kellett telepítenem a transmissiont.

Hogy tudom beállítani, hogy a letöltött cuccot törölni tudjam.

A NAS szovtverében elvileg van jogom a könyvtárhoz, de valójában nincs.

A másik gond, hogy a transmission kliens nem kér jelszót, webes elérésnél is jelszó nélkül elérhető a transmission.

Hol kell ehhez is a jelszót beállítani...

(#1104) FefeeX


FefeeX
veterán

Még egy kérdés: Ahova a Transmission tölt mappa, az valamiért csak olvasható, mármint nem törölhetek belőle semmit, és nem tudok pl feliratot másolni bele, hacsak nem mappában van - akkor tudok másolni az almappába... Gondolom a hozzáférés...

(#1105) veze válasza FefeeX (#1104) üzenetére


veze
őstag

ez lesz a problémád [link]
de ha nem segitene valamiért ez sem, akkor keress rá a bejegyzéseimre ott valamelyikben irtam hogy ssh-n mc-vel is megcsinálhatod..

(#1106) Zamery válasza FefeeX (#1104) üzenetére


Zamery
senior tag

gumimaci1235, FefeeX: A jogosultságokkal van probléma:[link] (közben veze gyorsabb volt! :D)

gumimaci1235:

Putty elindít, majd a Transmission leállítása:

/ffp/start/transmission.sh stop

A settings.json szerkesztése:

vi /ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json

"Insert" gomb

Ezeket a sorokat kell átírni, hogy így nézzen ki:

"rpc-authentication-required": true,

"rpc-password": "felhasználónév",
"rpc-username": "jelszó",

Idézőjel és a vessző is fontos!

Mentsd el: "ESC" gomb majd a :wq gombok, és "Enter"

Indítsd el a TM-et és kész:

/ffp/start/transmission.sh start

A felhasználónév helyére a te felhasználónevedet írd, a jelszó helyére meg a jelszavadat.

Itt a kép róla: [link].

Ennyi.

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#1107) FefeeX válasza veze (#1105) üzenetére


FefeeX
veterán

Köszi, teljes mértékben... Gyorsabb voltál, mint ahogy kikerestem gugliból a unix parancssor tudnivalókból, hogy mit is kell csinálnom :R

Zamery: szintén nagy thx :)

[ Szerkesztve ]

(#1108) Zamery válasza FefeeX (#1107) üzenetére


Zamery
senior tag

Szívesen! :)

Mi újság iOS fronton?

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#1109) FefeeX válasza Zamery (#1108) üzenetére


FefeeX
veterán

Egyelőre nem haladtam, mert most, hogy JB alatt megy az XBMC az AppleTV-n, máson nem próbálok meg lejátszani :) Az alatt meg minden frankón megy, viszi az 1080p-s mkv-kat is :) (mondjuk egy dolog nem megy, xbmc alatt nem tudok hangsávot meg feliratot választani)

(#1110) gumimaci1235 válasza Zamery (#1106) üzenetére


gumimaci1235
tag

Köszi

(#1111) gumimaci1235


gumimaci1235
tag

Ki tudja a megoldást?

NSA 310

Bekapcsolom az Alkalmazások - Média kiszolgáló menüben a :
- Címlap és DLAN/UPnP média lejátszók rádiógombot.
- Elmentem (és működik is)

Az a problémám, ha újraindítom a NAS-t akkor visszaáll a:
- Csak címlap -ra

Nem tudom miért nem jegyzi meg a beállítást.

Remélem valaki tud segíteni...

(#1112) Zamery


Zamery
senior tag

Van új Transmission Remote GUI!

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#1113) Szab02 válasza Zamery (#1112) üzenetére


Szab02
aktív tag

Eddig nem is használtam Webgui felületet. :)

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#1114) FefeeX válasza Szab02 (#1113) üzenetére


FefeeX
veterán

Én is pont ezt gondoltam, és nagyon faja, pont hiányoltam tegnap, hogy nem lehet fájlokat választani, mit töltsön mit ne :)

(#1115) gumimaci1235 válasza Zamery (#1112) üzenetére


gumimaci1235
tag

köszi

(#1116) siva válasza Zamery (#1112) üzenetére


siva
aktív tag

Köszi!

És persze lassan itt a 2.51 -es transmission is, forrás és pár distro már van...

(#1117) Coolby84


Coolby84
tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap kaptam kézbe egy Zyxel NSA-310-es kütyüt. Transmission-t szeretnék telepíteni rá, de gondoltam megkérdezem, hogy valaki le tudja-e írni, összefoglalni, hogy mit hogy kell csinálni (el kell-e térni az NSA-210-es logout leírástól valahol)? Melyik progi verziók működnek most biztosra?

Ameddig én teljesen gyári állapotban tegnap este eljutottam (ezen beállítások egyébként firmware frissítés miatt elvesznek majd?):
- beállítottam NAS-t, be tudok lépni, beállítgattam ezt-azt, könyvtárakat, másoltam rá, ilyesmi
- sikerült routeren portforwardot nyitni, így elérem kívülről a NAS-t (nem tudom, mit hogy hívnak, de ftp-n is elérem, plusz azon a kicsit dizájnos ikonos felületén) van egy valamilyen media felület még a 8082-es porton talán, de azon csak töltögeti az oldalt, de nem jön be semmi, ennek minek kéne lennie?
- tudok a gyári klienssel torrentet indítani, távolról is, működik.

Transmission témakörön kívül még pár kérdésem lenne:
- Milyen sebességgel lehet rá másolni? Érdemes gigabites lanra fejleszteni?
- Frissítsem-e a NAS firmware-jét? Jó az nekem?
- A pendrive amire rakom a transmission az milyen legyen, minimum mekkora? sebessége számít?
- Mire érdemes még használni a NAS-t? Én alapvetően a vinyó tartalmát akarom kívülről elérni, valamint a laptopról, laptopokról hálózati meghajtóként, plusz torrent letöltésre belülről és kívülről menedzselve.
- Hálózati meghajtó kapcsán merült fel még a problémám, hogy a NAS alap könyvtárstruktúrája módosítható-e, valamint csatolható-e az egész NAS hálózati meghajtóként? (most csak egyesével a könyvtárakat engedi, hogy public, music, stb...) valamint, hogy érdemes a könyvtárstruktúrát kiépíteni? (hova tegyem a meglévő fixnek tűnő könyvtárszerkezetben, lenne torrent könyvtár, onnan kitömörített cucconként csoportosítva, filmek, sorozatok, zene, valamint dokumentumok és képek könyvtár)

Köszi előre is, ha válaszoltok :)

(#1118) FefeeX válasza Coolby84 (#1117) üzenetére


FefeeX
veterán

A leírás teljes mértékben működik, legalábbis nálam a 320-ason csont nélkül végigment. Az FFP-ből a leírt verziót használd, a NAS-on meg a legfrissebb FW-t (egyébként ez nem android, nem veszti el a beállításokat elvileg, legalábbis nem szabadna neki; érdemes frissíteni, mert az új FW-ket javítások miatt adják ki, vagy esetleg plusz feature-ökkel, ha nem lenne szükség rá, nem csinálnának hozzá)

Gbit lan azért jó, mert a 100 Mbit az 12,5MBps elméleti maximummal másol, inkább alatta. A NAS meg tud 20-30Megát, leterheltségtől függően (ha fut a TM akkor nálam pl 15 volt a max)

A könyvtárszerkezet az admin felületről módosítható, de szerintem ezután is csak mappánként csatlakoztatható... Úgy gondolom, eltávolíthatsz mindent, és beállíthatsz egy neked gyökérkönyvtárt, amiben létrehozhatsz másikakat

(#1119) Coolby84 válasza FefeeX (#1118) üzenetére


Coolby84
tag

köszi, értem, nekem most a 100 Mbit-es lanon 11,5 Mbps-el másolt, akkor az kb rendben is van. Meglátjuk elég lesz-e ez, mennyi adatot fogok húzogatni ide-oda.

A menü melyik részében lehet a könyvtárakat törölni? Nem találok ilyet, csak, hogy melyiket milyen feltételekkel akarom megosztani (adminiasztráció/megosztás menüben)... egyébként ott mi az, ami megjelent megosztásnál lost+found?

A fájl böngészőben látok olyan ikont alul, hogy törlés, de könyvtárakra nem aktív, pedig adminként vagyok belépve (az számít, hogy kívülről léptem be?) hopp, vagyis gyári könyvtárakra nem aktív, azon belül általam bemásolt könyvtárakat tudom törölni. Hol, mit állítsak át, hogy a beépített könyvtárakat is törölhessem?

Valószínű egyébként, hogy azt csinálnám, hogy lenne egy darab főkönyvtár és azon belül csinálnám a többit (így a hálózati meghajtó csatlakoztatásként látnám egész NAS tartalmát). Ilyenkor a többi könyvtárra egyesével tudok beállítani majd megosztási, hozzáférési jogosultságokat, ugye?

Jó lesz ez, egyszer :)

(#1120) FefeeX válasza Coolby84 (#1119) üzenetére


FefeeX
veterán

Nos, azt nézem, hogy valóban nem aktív a törlés az alapértelmezett könyvtárakhoz, úgy látszik ez a muszáj-dolog... Mi lenne, ha elvennéd a hozzáférést, és csak egy saját mappát csinálnál, a többi meg magában üres maradna?
Lehet minden mappához elérhetőséget állítani, DE csak SSH-n keresztül, parancssorban, tehát úgy nézem, hogy a kezelőfelületén nem. Valamint elérhető a gyökérkönyvtár is, csak privátra van beállítva az elérés, és nem is módosítható... :)

Megosztás menü egyébként, amiben ezeket kezelni lehet...

Nálam lost+found nincs, plusz nálam magyar :P

(#1121) Coolby84 válasza FefeeX (#1120) üzenetére


Coolby84
tag

saját mappát kell létrehoznom, úgy néz ki, viszont ugye azt is csak a meglévő struktúrán belül tudom... de lehet az lesz, hogy használom mondjuk alapból admin könyvtárat (oda részletes könyvtárstruktúrát tennék), plusz max a public-ot, amihez mondjuk egy user sima hozzáféréssel be lehet lépni... Nem tudom számít-e valamit, hogy a music, video ilyen-olyan könyvtárakat nem használom (úgy láttam ilyen media szkennelést, ilyesmit a másik könyvtárakra is be lehet állítani, plusz úgyis HTPC-n XMBC-vel szkenneltetném a vinyót...)

ez a lost+found akkor kérdés, hogy micsoda...

délután pedig lehet beszerzek egy 2 Gb-os micropendrive-ot és nekileselkedem Transmission-nek... kicsit tartok tőle :)

(#1122) FefeeX válasza Coolby84 (#1121) üzenetére


FefeeX
veterán

Ja igen, pendrive-ban elég egy 50-100 megás is, ha van elfekvőben, viszont érdemes olyat ami nem világít és minél kisebb helyet foglal, mert rajt kell maradnia éjjel-nappal :)
Nagyon segítőkészek itt az emberek, biztos vagyok benne, hogy ha elakadsz, valaki segít... :)

Én amúgy JB-s AppleTV-vel játszom le róla az adatokat, és tallózni lehet rajt mindent... Ami nem fogja szerintem elérni az adatokat, az a NAS beeépített szoftvere, mert az az ami a megadott könyvtárakat használja (az a színes szagos dolog )
- viszont egyelőre én sem streamingre használom a NAS-t hanem ha máshonnan kell adat, akkor FTP-n leszedem róla... :)

[ Szerkesztve ]

(#1123) Coolby84 válasza FefeeX (#1122) üzenetére


Coolby84
tag

egyébként lehet hülye kérdés, de az ftp-n és a színes szagos dolgon kívül milyen formában lehet még elérni a NAS-t?

(#1124) FefeeX válasza Coolby84 (#1123) üzenetére


FefeeX
veterán

a színes szagos az nem ftp, az http :)
az ftp az böngészőből puritán, kattingatós mappás (ftp://nas.odcí.me:21)
Ha van hozzá programod (pl total commander, vagy mac alatt mucommander) akkor meg ugyan olyan lesz mintha a saját gépeden használnád a fájlkezelőt :)

(#1125) Coolby84


Coolby84
tag

Elkezdtem FFP sticket felrakni, de miért van, hogy elindítom Putty-t és felugrik ablak, majd be is záródik?

(#1126) FefeeX válasza Coolby84 (#1125) üzenetére


FefeeX
veterán

NAS-ról formázd a pendrive-ot Fat32-re, mert valamiért ha a PC-n formázod, nem akarja az igazságot... Nekem is ez volt az első komolyabb bajom - ha ezen túllendülsz már célegyenesben vagy :)

(#1127) Coolby84


Coolby84
tag

No, első döccenő után végigszenvedtem, de nem megy Transmission... és nem tudom, miért. Nem értek hozzá, így nem is tudom, mi lehet a gond. A 9091-es porton nem érek el semmit, gui-val sem... lehet mégegyszer előlről kell kezdenem, hátha :(

Egyébként új 2012.03.19-es (0.7-es verzió) FFP sticket használtam, 2.42-es Transmission, nandras által is linkel arm package-t vagy mit... ebben a kombóban lehet a hiba?

(#1128) veze válasza FefeeX (#1122) üzenetére


veze
őstag

ha több torrentet is akar futtani gyorsan ki fogja nőni az 50-100 megás pendrive-ot
Nálam most az elfoglalt mérete 850 MB körül van.. Az 512-est is kinöttem fél év alatt.

(#1129) FefeeX válasza veze (#1128) üzenetére


FefeeX
veterán

nem tudom, én két hét után néztem és kb 10 mega volt rajt az elfoglalt terület... De valószínűleg igazad van, mert nem használom még olyan rég... :)

Coolby84: router portforward a 9091-es portra? :)

[ Szerkesztve ]

(#1130) Zamery válasza Coolby84 (#1127) üzenetére


Zamery
senior tag

Próbáld ki azokat a verziókat amik a cikkben vannak. 0.7-es FFP-hez nincsen (még) leírás!

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#1131) Coolby84 válasza Zamery (#1130) üzenetére


Coolby84
tag

az, lesz, hogy csinálok egy teljesen leírással megegyező verziójú telepítést és akkor kiderül... ha úgy sem megy, akkor jelentkezem :)

portforward egyébként be van állítva, de most belső hálóról, belső ip címmel megyek, így elvileg mindegy... (jól gondolom, ugye?)

(#1132) LLam


LLam
senior tag

sziasztok,
nsa310zel szívok két napja. Kisebb (mp3, zip, rar) fileokat elvisel a kedvesem, de dvd fileokat egyszerűen nem enged magára tenni. Kb. 9-10 alkalommal elbotlott amikor elkezdtem megtölteni a bendőjét.. fw-t már cseréltem rajta, más ötletem nincs.
Valakinek esteleg?

Stay hungry!

(#1133) Coolby84 válasza LLam (#1132) üzenetére


Coolby84
tag

sajnos én nem tudok segíteni, nekem több gigás mkv-k is rámentek gond nélkül eddig, kapásból.

(#1134) LLam válasza Coolby84 (#1133) üzenetére


LLam
senior tag

köszi a replyt.

úgy érzem, hogy sikerült egy hibásat kifognom.. namajd kiderül, hogy ipon rma mennyire jó vagy nem..

Stay hungry!

(#1135) Coolby84


Coolby84
tag

Sziasztok!

No, sikerült felvarázsolnom transmissiont. Zyxel NSA-310, 4.40-es firmware, 2.42-es transmission, 2012.03.19-i FFP Stick.

A gondom most annyi, hogy a transmission nem kér felhasználónevet és jelszót a belépésnél, valamint valamiért nem megy feltöltés, letölt mindent, mint a szél és nincs seed-em. (egyszer volt egy csatlakozott ember és 1 kb/sec-kel ment valami, de az sem...) Mi lehet a hiba? routeren valami beállítás vagy ilyesmi?

Köszi előre is.

(#1136) Coolby84 válasza Coolby84 (#1135) üzenetére


Coolby84
tag

No. mostmár beindult kicsit feltöltés, de a 2x50 kb/sec-et kevésnek tartom kicsit. Elvileg kellene mennie 900 kb/sec körül :(

A másik, hogy nem találom, hova töltötte le a cuccot, nincsenek meg a fájlok... transmission ezt írja: /mnt/HD_a2/Downloads

ez hol van?

én telepítésnél ezt adtam meg:

/i-data/md0/admin/download/

én úgy értelmeztem, hogy ez a NAS (nem a pendrive) admin könyvtára... sőt, amikor létre akartam hozni, ki is írta, hogy van ilyen könyvtár, mert ilyen volt már...

Én vagyok hülye vagy miért nem látom a letöltött cuccokat?

(#1137) Coolby84 válasza Coolby84 (#1136) üzenetére


Coolby84
tag

Sziasztok!

A letöltött cuccokat továbbra sem találom... Nem értem teljesen.

Feltöltés már tud nagyobb sebességet produkálni, de mindig elég kevés peer-hez kapcsolódik és össze-vissza ugrál fel-le feltöltési sebesség 0-tól párszázig. Valamit rosszul állítottam be? Ezek a DHT, Utp, PEX, LPD, encryption, hogy érdemes beállítani?

Portnál azt írja, hogy port is open.

Transmission felülete a 9091-es porton továbbra sem kér jelszót kívülről sem, ami nem túl szerencsés, pedig a leírás szerint adtam meg jelszót -t -u -v kategóriákat használtam. Hogy tudom most utólag beállítani?

Bocs, hogy itt magammal beszélgetek, de ha valaki esetleg betér, akkor lássa aktuálisan, hogy is állok és mi a problémám :D

Köszi

(#1138) FefeeX válasza Coolby84 (#1137) üzenetére


FefeeX
veterán

nos, ami tuti, nálam a 2.50-es transmission van fenn, és kér felhasználónevet meg jelszót...
remote guival használom már egy ideje :)
encryption forced mindig, uTP bekapcsolva, nekem 6 megám van felfelé, ez ugye 750 kBps körül van, ezt többnyire ki is használja...
Ha UPC neted van, mindenképp állítsd be amiket írtam, plusz a 2.50es TM-et szedd le...

md0 az az első vinyó, az mnt meg a pendrive, illetve bármi amit usb-ről mountol fel... Az adminhoz meg valamiért nekem pl nincs hozzáférésem win alól, hiába adom meg a felhasználónevemet meg a jelszavamat...

[ Szerkesztve ]

(#1139) Coolby84 válasza FefeeX (#1138) üzenetére


Coolby84
tag

hi!

2.42-es transmission-t akkor cseréljem le 2.50-esre? az egyébként miből áll? csak a leírás szerint letöltöm egy linkről a 2.50-est és felteszem, hogy leírás van vagy előbb 2.42-est le kell szedni valahogy?

encryption forced? így web elérésnél olyat találok, hogy allow/prefer/required encryption...

és neked akkor csak uTP van bekapcsolva, többit kivegyem?

(#1140) Coolby84 válasza FefeeX (#1138) üzenetére


Coolby84
tag

jaa és egyébként akkor most futó transmission-nél átírhatom elérési utat úgy, hogy

/md0/admin/download/ ?

így akkor a vinyóra fog menni? na nem mintha a pendrive-on megtalálnám amúgy, mert ott sincs... nem értem én ezt...

(#1141) nandris válasza Coolby84 (#1136) üzenetére


nandris
aktív tag

Szia
Amennyiben a transmission remote programot használod kliensként, akkor a beállítások-->távoli beállítások -->általános fülön add meg a jó útvonalat, javaslom, hogy a befejezetlen letöltéseknek is ugyanazt, utána mentés. A befejezetlennek azért kell, mert akkor nem a pendrive-on tárolja, és annak a mérete ugye erősen korlátozott.
A másik kérdésre a válasz. Megint csak a transmission remote kliensben az elveszett torrentre jobb klikk-->a felugró menüben a torrent adat áthelyezése--> bepötyögöd a helyes útvonalat--.le okézod, és ha jó az útvonal, akkor utána látható lesz. A transmission remote gui klienssel is ezeket a lépéseket kell elvégezni csak az elérés más. eszközök -->transmission beállítások letöltés fül. Az áthelyezés pedig jobb klikk a torrentre-->adat hely beállítása-->bepötyögöd az útvonalat--.legyen bepipálva a torrent adat áthelyezése új helyre, okézol, és kész.

Mind a két kliensben be kell állítani a portot is amit használsz, és talán nem árt újraindítani a nas-t, A routeren is ki kell nyitni a torrent által használt portot és át kell irányítani a nas irányába. Kb ennyi.

(#1142) siva


siva
aktív tag

Egy nem hivatalos 2.51

[link]

működik, teljesítmény adatok még nincsenek...

(#1143) Coolby84 válasza nandris (#1141) üzenetére


Coolby84
tag

Oks. ezt most meg is tudnám tenni, de kifagy a NAS. van egy érzésem, hogy rosszul hivatkozok a vinyóra...

ez így nem jó: /md0/admin/download

hogy hivatkozzak a belső vinyóra a transmission-nél?

(#1144) Coolby84 válasza Coolby84 (#1143) üzenetére


Coolby84
tag

megoldódott, egyrészt transmission.sh nem tartalmazott jó adatot, nem értem miért...

másrészt elérési út: /i-data/md0/admin/download így jó

viszont transmission web-es elérése nem kér továbbra sem jelszót, pedig a /ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json -ban

az

"rpc-authentication-required": true,

plusz

password user is ki van töltve... itt hol lehet a hiba még?

Köszönöm egyébként a sok segítséget, csak összeáll ez a végén. Feltöltésnél mostmár megjelenik 600-700 kbit/sec, viszont nagyon ugrál... ugye, ha webes vagy remote elérésből kilépek az egyértelmű, hogy maga a kliens fut tovább, mert néha olyan, amikor újra ránézek, mintha most kezdené megint beolvasni seedeket... fura

(#1145) Coolby84 válasza Coolby84 (#1144) üzenetére


Coolby84
tag

sziasztok!

No, csak némi tapasztalatot akarok megosztani. Tegnap csináltam egy kis összehasonlítást utorrenten futtatott letöltés és a transmission között. (továbbra is lehet, hogy nálam van rosszul beállítva valami, nálam ezek a 3 betűs cuccok be vannak pipálva).

utorrent sokkal gyorsabban találja meg kapcsolatokat, de végül transmission is összeszedi és letöltési sebesség az én max sávszélességemen kb megegyezik. Letöltésnél is, de főleg feltöltésnél eszméletlenül ugrál transmission esetében a sebesség, utorrent szedi fixen, stabilan, utorrent ugrál mondjuk feltöltés esetében 15 kb/sec-től 600 kb/sec-ig fel-le, fel-le... A sebesség statisztika úgy néz ki, mint egy hullámvasút.

Ez lehet a 2.42-es transmission hibája, mert akkor megpróbálom 2.50-est.

Még egy kérdés: magával a NAS-sal lehet valahogy kicsomagolásokat végeztetni?

M.

(#1146) gumimaci1235 válasza Coolby84 (#1145) üzenetére


gumimaci1235
tag

Szia!

Az újabb verziónál is ezt csinálja, nálam ugyanez a helyzet, de nem tudm én sem hogy a feltöltés miért ingadozik annyira.

(#1147) veze válasza gumimaci1235 (#1146) üzenetére


veze
őstag

nálam nem ingadozik.. a 2.22 van fen mert amikor telepítettem még az volt, azóta se cseréltem le, mert minek, úgy voltam vele, ha azt tudja amire nekem kell, akkor jó

(#1148) Coolby84 válasza gumimaci1235 (#1146) üzenetére


Coolby84
tag

ohh, kár, akkor nem biztos, hogy nekiesek most hirtelen 2.50-esre frissíteni.

Van valaki, akinek stabil a feltöltése? Milyen transmission beállításokat használ? Esetleg megoszthatja velünk.

Úgy gondolom nálunk sem a hálózat beállításával van a gond, mert port nyitva, forwardolva, minden oknak tűnik, meghát megy is, csak ugrál...

(#1149) Coolby84 válasza veze (#1147) üzenetére


Coolby84
tag

No, még kiderül, hogy visszafele kell downgradelni...

(#1150) gumimaci1235 válasza veze (#1147) üzenetére


gumimaci1235
tag

és megy teljes engedélyezett feltöltési sebességgel folyamatosan?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.