- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
Hello
nem tudjátok hogy a jelly bean frissítés mikorra várható ? -
RIC5I
tag
ez jó ötlet köszönöm a segítséget
-
RIC5I
tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a Smart Idle hogy tudom bekapcsolni ? mert olvastam hogy az inteles prociknál van ojan funkció hogy amikor lekapcsolod a képernyöt hogy stand by állapotban legyen olyankor le lehet állitaní a procit hogyne egye az aksit -
RIC5I
tag
jelly bean-nt vajon fognak kidobni erre ?
-
RIC5I
tag
köszönöm
lehet igazatok lesz én sem értettem hogy mér enne több aksit így de kipróbálom veszteni nem fogok
annyi kérdésem lenne még hogy van a BatteryTweaksbe a Processzor frekvencia ami nekem gyárilag 600MHZ-n van akkor most a proci benne csak 600MHz-s ? és ha kell akkor automatikusan felhúzza magát a kellő menyiségre és csak most lerekta magár 600MHz-ra vagy nekem kell itt feljebb állitaní ? -
RIC5I
tag
sziasztok az én kérdésem az lenne hogy asszem olvastam valahol hogy kilehet kapcsolni a Hyper Threading et az akku üzem idejének növelésére de azóta nem találkoztam ezzel a kijelentéssel és érdekelne hogy ez igy van-e és ha igen akkor hogyan kivitelezhetö ?
-
RIC5I
tag
sziasztok
ahogy igy nézegettem a telefont egyreinkább érzem ugy hogy egy arany közép út a közép kategoria és a felsö kategoria között mert nem ugy gondolkoztak ennél a telefonnál hogy fúúú belerakunk 2 sima procit aztán usgyi hanem egy jol átgondolt (kevés) ám nagyon meg gyözö processzort tedtek bele és hozzá 1gb ramot ami tökéletesen megfér hozzá és igy felveszi a versenyt a legtöbb felsö kategoriás telefonnal de mégis meg marad a maga szerénységében és nekem kell egy ien telefon
a gondom hogy a T-M....nál van csak ien telefon és minden máshól amit neten néztem kártya fügetlen példány 70-90 ezer ft esetleg akinek van ien telefonya és olcsobban vette mint 70-90 ezer az hol vette vagy valamien tanácsot tudtok adni ?köszönöm a segitséget
-
RIC5I
tag
sziasztok
ahogy igy nézegettem a telefont egyreinkább érzem ugy hogy egy arany közép út a közép kategoria és a felsö kategoria között mert nem ugy gondolkoztak ennél a telefonnál hogy fúúú belerakunk 2 sima procit aztán usgyi hanem egy jol átgondolt (kevés) ám nagyon meg gyözö processzort tedtek bele és hozzá 1gb ramot ami tökéletesen megfér hozzá és igy felveszi a versenyt a legtöbb felsö kategoriás telefonnal de mégis meg marad a maga szerénységében és nekem kell egy ien telefon
a gondom hogy a T-M....nál van csak ien telefon és minden máshól amit neten néztem kártya fügetlen példány 70-90 ezer ft esetleg akinek van ien telefonya és olcsobban vette mint 70-90 ezer az hol vette vagy valamien tanácsot tudtok adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest