- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
A beltéri olyan, amilyen, a külső lehetne sokkal jobb is, az tény... Kérdés, hogy mennyi volt a fény, ha olyasmi, mint bent, akkor nem csoda, hogy hasonló lett ez a kettő, ha jóval több, akkor lehet, hogy baj van! Kamer app cseréjétől szerintem nem lehet sokat várni, de sokat ilyesmivel nem játszottam, a Blade mindenképp használhatatlan volt, ez jó gyors, és nekem megfelel - de rendes emlék képekekhez fényképező kell, pontosabban egy külön gép jelentősen olcsóbb, mint egy olyan telefon, ami értelmes képeket készít - főleg, hogy esélyes, hogy az utóbbin nem Android lesz. Ld Nokia...
Más: összefutottam egy ilyennel:
http://www.suntekstore.com/goods-14002339-5V+Mobile+Power+Supply+USB+Battery+Charger+18650+Box.html
Speciális (?) akksi kell bele, de nekem vannak ilyenek a kerékpár lámpa miatt, nagyon jó találmány a 18650 akksi, ebbe meg 1-4 között bármennyit lehet tenni, és akár tölti is, ami benne van.
Annyi bajom van, hogy a 3,7V-os LiIon cellából csinál 5V-ot. Nekem van egy 2 ceruzaelemes "emergency" töltőm, de sz@rt se ér, nagyjából mire kettőt villan a töltésjelző, leszopálja az elemet, vagy akksit.
Ez esetleg a step-up jellegzetessége, vagy akkora kraft, ami mondjuk 2x3500mA 3,7V-on, az akkor is bőséges lesz pár töltéshez? Elektronikában tájékozottak válaszait várom érdeklődéssel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest