Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz embe #6778 üzenetére

Az eddigi kevés tapasztalatom épp előbb írtam le, ez egyébként némileg hasonlítás is az előző (LG OB) telefonomhoz, tehát ami itt pro az ott kontra volt, és fordítva. Csak ugye a lista pro oldala itt jóval hosszabb, ami megfordítva elég rossz képest fest az LG-ről.

Nem beszélve ugye az ottani siralmas szupport-ról. Premate kolléga még időben észbe kapott és eladta az OB-ját, utána (nagyképűség nélkül) kb. én maradtam ott a legokosabb, ami elárul azért valamit a topic szintjéről (negatív értelemben természetesen). Bár az utóbbi időben már nekem is elment a kedvem a post-olástól többek között a Tudodkimiatt (igaz, hogy te jóba voltál vele, de szerintem egy olyan ember ne gyártson rom-okat, meg szerkesszen 1. hsz.-t, aki 2 értelmes mondatot nem írt még le egymás után, meg hazudozik össze-vissza).

Szóval sokat hozzáad azért a GXI (élvezeti) értékéhez az itteni topic, jópár hozzáértővel (legfeljebb megmondják, hogy nemlehetmegcsinálni :D - nemmegsértődni :R ).
    LG-nél Huexxx (Zeus), kivételével elég igénytelen rom-okat kukázott össze az xda-s társaság is, viszont abból jó sokat.
    Igaz hogy itt se xda se modaco, viszont a külföldiek járnak hozzánk. ;)

(#6780) Budha
    Hát lehet hogy neked hasznos, de én eddig se indítottam el véletlenül programokat, viszont most már szándékosan se (mindig) tudok. :D Szóval inkább nem szoknám meg, várom a javítást!
    Ami a vibramotort illeti, pedig jó lenne nem a (doboz) hangjáról észrevenni, mert arra a csengőhang való, hanem az erejéről. Bír így hogy kikapcsoltam a visszajelzést már nem idegesít annyira.

... (net) ... értem, hát akkor sajnos nincs konkrét ötletem rá, szerintem érdemes benézned valamelyik itteni Win7-es topic-ba, hátha ott tudnak valami okosságot.

(#6796) Keeperv85, (#6566) Keeperv85
    "Na most vagy én vettem "rossz" és megint rendellenesen jól működő verziót, vagy..."
    ... rosszul teszteled. :D
    De most komolyan: ne kiskígyókat rajzolgassál rá, az jó hogy nem fog megszakadni, hanem mondjuk homokvihart. Ilyen sok apró tapicskolással. Meg főleg így váratlanul, mikor nem figyel a telefon, mert leginkább akkor nem szeret érzékelni. :D

• andyTM

őstag

válasz embe #6778 üzenetére

- ég és föld, teljesen más.., ha akarod megmutathatom :)

- eladtad az lg-t??

Új hozzászólás Aktív témák