Új hozzászólás Aktív témák

• Robbertho

aktív tag

válasz tlac #6765 üzenetére

Nekem is pontosan ugyanilyen kártyám van. Taiwanból rendeltem eBay-en és már volt pár levélváltásom a SanDisk supporttal is, aminek következtében az derült ki, hogy eBay és Taiwan ide vagy oda, eredeti kártyám van :)
    Hasonlóakat mérek a CrystalDiskMarkkal mint te, ami végülis szerintem teljesen jó, főleg a kártya árához és kapacitásához képest :)

Egyetlen problémám van vele, egy nagyobb file másolása közben sokszor leesik a sebesség 0-ra, s majd 5-10 mp múlva folytatja csak az eredeti sebességgel. Ezt filemérettől függően többször is megcsinálja. Tehát megy 10-12 MB/s-mal a másolás, majd megáll, vár kicsit, majd folytatja 10-12-vel megint. Emiatt egy teljes h2testw tesztet se tudtam végigvinni, mert valahol 16 GB után megáll a másolás, és utána kb. gigabájtonként megáll ha folytatni próbálom (gondolom ugyanez a probléma, csak nem tudja valamiért folytatni a másolást).
    Az nem lehet, hogy 16 GB-nyi memória van 2x megcímezve, egy azért mert nem hamis, másik pedig, mert volt már tele a kártya és nem vesztettem adatot.
    Teljes felület tesztre nem volt még időm, mert eladtam a régi kártyámat. A h2testw-t próbálgattam, de utána inkább elkezdtem használni a kártyát.

A hiba csak akkor fordul elő, ha írok a kártyára, olvasáskor stabil 20MB/s, és nem esik le soha a sebesség.

Próbáltam a Next ROM SD kártya csatolásával és SD olvasóval is, és ugyanez a hiba. HD videó felvételekor nem tapasztalok azonban problémát, több száz megányi felvétel is akadás mentesen kerül rögzítésre.

Kicsit zavaró dolog ez, nem egetrengető, csak kíváncsi vagyok találkoztatok-e már ilyen problémával vagy neked produkál-e hasonlóakat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés