- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Nekem is pontosan ugyanilyen kártyám van. Taiwanból rendeltem eBay-en és már volt pár levélváltásom a SanDisk supporttal is, aminek következtében az derült ki, hogy eBay és Taiwan ide vagy oda, eredeti kártyám van
Hasonlóakat mérek a CrystalDiskMarkkal mint te, ami végülis szerintem teljesen jó, főleg a kártya árához és kapacitásához képestEgyetlen problémám van vele, egy nagyobb file másolása közben sokszor leesik a sebesség 0-ra, s majd 5-10 mp múlva folytatja csak az eredeti sebességgel. Ezt filemérettől függően többször is megcsinálja. Tehát megy 10-12 MB/s-mal a másolás, majd megáll, vár kicsit, majd folytatja 10-12-vel megint. Emiatt egy teljes h2testw tesztet se tudtam végigvinni, mert valahol 16 GB után megáll a másolás, és utána kb. gigabájtonként megáll ha folytatni próbálom (gondolom ugyanez a probléma, csak nem tudja valamiért folytatni a másolást).
Az nem lehet, hogy 16 GB-nyi memória van 2x megcímezve,egy azért mert nem hamis, másik pedig, mert volt már tele a kártya és nem vesztettem adatot.
Teljes felület tesztre nem volt még időm, mert eladtam a régi kártyámat. A h2testw-t próbálgattam, de utána inkább elkezdtem használni a kártyát.A hiba csak akkor fordul elő, ha írok a kártyára, olvasáskor stabil 20MB/s, és nem esik le soha a sebesség.
Próbáltam a Next ROM SD kártya csatolásával és SD olvasóval is, és ugyanez a hiba. HD videó felvételekor nem tapasztalok azonban problémát, több száz megányi felvétel is akadás mentesen kerül rögzítésre.
Kicsit zavaró dolog ez, nem egetrengető, csak kíváncsi vagyok találkoztatok-e már ilyen problémával vagy neked produkál-e hasonlóakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest