Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szponzor

senior tag

válasz szponzor #3949 üzenetére

Megosztanám az újabb élményeket, hátha érdekel valakit vagy esetleg más is így járt.

A nem működő Home gombbal visszavitettem a telefont a húgommal T-Mobile-ba. Csináltak neki egy factory reset-et, leformázták az SD kártyáját (de minek?) és utána megoldódott a Home gombos probléma...de van mááásik.
    2-3 napra rá előjött egy olyan hiba, hogy híváskor dob egy hibaüzenetet, hogy az android.phone.com alkalmazás leáll és se felvenni, se lerakni nem lehet a hívást. Ugyanez fogad újraindítás után. Lehet, hogy egy FR megoldaná, de ki akarja 2-3 naponta reset-elni a telefonját és elveszteni a programok adatait. Bevittem én a telefont a T-Mobile-ba, ahol a hölgy szerint a dinamikus SIM kártya megoldja. Bár még nem hallottam ilyenről, de mondtam neki, hogy szerintem ennek nem sok köze lesz hozzá. Hiába cserélte a SIM-et, ugyanez fogadta. Azt mondta, hogy vigyem vissza hétfőn, amikor van szerviz és majd elküldik gyártói szervizbe. Én tudom rosszul, hogy ilyen nincs és csak cserélik a készülékeket? Ráadásul beviszem, megint csinál egy FR-t és jó lesz 2 napig, azzal megint nem vagyok előrébb.
    Még hozzátette (engem teljesen hülyének nézve), hogy az Android-ra bárki írhat programot, akár még ő is, ha értene hozzá és lehet, hogy valami rossz program van fent, amire az én válaszom az volt, hogy csak a Play-ből telepített, legálisan beszerzett programok vannak a telefonon, amit a másik telefonomon is használok és nem a 2 letöltése van az adott programnak, hanem több 10-100 ezres. A hölgy szerint biztos mások nem ugyanazokat a programokat használják és valamelyik bekavar. Nem tartom túl valószínűnek, hogy pont a phone app-nak valami is bekavarhat, de mindegy. Persze még hozzátette, hogy csak az Android-os telefonokkal van ilyen baj, mert arra bárki írhat bármit és az ő iPhone-ja milyen jó. Én meg mondtam neki, hogy az iPhone-t nem is lehet úgy módosítani, ahogy az embernek tetszik és olyan kicsi, mint valami játéktelefon a babáknak. Arról nem beszélve, hogy ha jól tudom iOS-re is lehet fejleszteni, ha valaki kifizeti az SDK-t.

Szerintetek ilyen helyzetben mit lehet csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák