- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti találkoztatok olyan hibával, hogy minden jel nélkül egyszercsak nincs érintési és billentyűzár hang, hiába van bekapcsolva?
Nem tudom mitől van, tegnap még semmi gond nem volt, de ma leraktam reggel szokás szerint rezgő módba, de miután kikapcsoltam a vibra módot nincs se érintési, se bill. zár hang...
Viszont érdekes mód ah beállítom a tárcsázó hangját ott van bill. hang, csengés, játékok hangja szintén van, de pl a fényképezőben szintén nincs, pedig nem vagyok se néma, se rezgő módban...Próbáltam kikapcsolni-bekapcsolni többször is, aksit is kivettem, de semmi...
Ti találkoztatok ilyesmivel illetve mit gondoltok, én még a B03-as szoftot használom, érdemes lenne megpróbálni a B04-re a frissítést, az megoldhatja elvileg?
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest