- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Hetekig nem volt egy screen fagyásom sem, de pár napja sikeresen előkerült. Ritka bosszantó egy jelenség, olyan jó volt elfelejteni!
Valami lehet a hálózattal... WiFi-k teljesen ugyanazok, mint korábban, legalábbis, amire kapcsolódom is, persze lehet olyan a szomszédban, ami korábban nem volt.
Épp tegnap, már rég nem voltam a céges WiFi hatása alatt, mikor telefonnak éledni kellett volna, de nem... viszont azt mutatta, hogy WiFi full-on van, és kapcsolódva is (kék). Aztán elmúlt a fagyás, és gyorsan le is dobta a mobil hálózatot - reboot...
Most cseréltem megnéztem, mi van, ha nemcsak bekapcsol a teló, ha fényt kap, de fel is old, így sikerült átélnem az első olyan fagyást, amikor semmi lock nincs a környéken sem, de a fentiekkel együtt olybá tűnik, hogy nem az érintő fagy le, hanem a kijelző mindenestül, még a kép sem frissül, ami megjelenik.
Jó volna az a javítás, ami ezt megoldja, lényegében az egyetlen bajom mostanában, amit a telefonra foghatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest