Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
illes.bence #16332 üzenetére
Wifi nem jó erre. Nem internetezni akar a GPS, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Amíg nem volt mobilnet, szar volt a GPS, azóta teljesen rendben van. Ha véletlen épp pillanatnyilag nincs, akkor manapság sem jön meg a hódak jele - pontosabban hódak vannak, pozíciót nem számol belúle valamiért. Ki kell lépni az aktuális GPS-ből (mindből, hogy engedje el a hardvert) aztán vissza működő net mellett.
Nekem csak ez vált be...
Más, de rokon téma, aki GPS fix, vagy hasonlót használ, az szerintem csak annyit tesz, hogy tartja a GPS-t, mintha valami ténylegesen használná. Erre szvsz jobb a GPS info widget, annak valami tartalma is van, és a widget-en keresztül lehet kapcsolgatni. Azért azt mindenki sejti, hogy a GPS életben tartása, az némi fogyasztással jár. A GPS, meg az alvás akadályozása nincs ingyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest