Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Családban van 2 telenoros 1 vodafonos és 2 t-mobilos. 4 évig én is vodás voltam.
Voda néhol jó, néhol nem. T szintén. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, valahol ez válik be, valahol az.
Telenorról annyit kell tudni, hogy az mindenhol *ar. Nem találkoztam még olyan emberrel, akinek jó lett volna. Utcán alig talál térerőt.airwawes Nem lett így túl nagy a telefon?
-
formengil
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én két évig Telenoros voltam, Szombathelytől kezdve Győrön át Budapesten és Vácon keresztül egészen Balassagyarmatig mindenhol telefonáltam vele, már ha tudtam... Mert nem mindig ment, sokat panaszkodtak hogy nem hallanak, és én is sokszor nem hallottam a másik felet. Ehhez képest a T egy kicsit jobb, ugyanezeken a helyeken.
Persze a vonaton telefonálásról ne is beszéljünk, mert az valami katasztrófa.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest