Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16346 üzenetére
Nekem volt talán egyszer, lehet, hogy kétszer... power gomb kétszer lenyomva megoldotta - nem reboot, csak elment a kép, elnémult, ahogy illik, aztán meg visszajött, utána fel lehetett venni.
Arra fogtam, hogy a zsebben a telefon önállósítja magát, a fene tudja, miket összeszedett, mire a kezembe vettem. Eddig minden ilyen jelenség megoldódott a fenti módszerrel.
És valóban nem, ez nem a fagyás. Olyankor mintha nem is lenne kijelző. Valami kép látszik, de szerintem az sem frissül. Ugyanakkor a BT headset-tel ilyenkor is fel lehet venni, arra már nem emlékszem, hogy ennek van-e nyoma a kijelzőn, de tartok tőle, hogy hamarosan megtudom, ahogy mostanában állnak itt a dolgok a fagyásokkal!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
"Ma hívtak, nem tudtam felvenni a telefont, mert a kis karika a piros kagylón ugrált és akárhogy próbáltam a zöld kagylóra áthúzni, mindig visszaugrott és csak csörgött tovább.Power gomb kikapcs-bekapcs és hangtalanul már fel tudtam venni.Közben megjelent egy kis üzenet ikon is középen, eddig még nem láttam, vagy nem vettem észre.Az ott szokott lenni minden bejövő híváskor? Szal ilyen volt már valakinek?"
Szóval ilyen még nem volt senkinek? Ez nem fagyás, ugye? Mert akkor semmit nem csinál, nem mozog olyankor a képernyőn semmi,ugye? Nekem meg ugrál ez a genyó...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Kérlek vedd a fáradtságot és fáradj el egyszer életebe Ófalura pl. Aztán próbálj meg telefonálni. Megkapod a választ a kérdésedre miért rossz a T-s háló! Vagy az orfűi szerpentinekről...
Csak mondom: az utóbbi Pécs része. Ha ez nem szégyen , akkor semmi... Mondjuk itt a Misina tető mellettem: végig villog a GXI. Rá lehetne fogni, hogy jó biztos ez szar... Csakhogy van mellette másik, ami dettó ugyan ilyen...
-
Garry84
tag
válasz
Alapesetben nincs is gond, de pl. a Grand X valószínűleg érzékenyebb a hálózat minőségére. Egy 3310-es szerintem hibátlanul működik rajta. Gondolom a hálózatok korszerűsödésével egyre kisebb tűrésekkel tervezik meg a telefonokat, ami valahol érthető is. Egy régi Cadillac elmegy akkor is, ha a tankba pisálsz, de egy modern benzinmotor kissé érzékenyebb az üzemanyag minőségére - ami nem is feltétlenül baj, mivel szinte minden kultúrországban normális benzint kapsz.
A 3G-vel nekem sincs semmi bajom, az hibátlan. Valószínűleg - mivel minden telefon 3G képes már - nem foglalkoznak annyit a 2G háló korszerűsítésével. Most, hogy nyakonkon a 4G, ez szerintem így is fog maradni. Azt a logikát, hogy ha már 3G telefonod van, 3G hálón használd, mert az jobb-szebb-gyorsabb, valahol értem is. Annyi homokszem van csak a gépezetben, hogy az akksik nem követték a mobiltechnológia fejlődésének iramát, a 3G meg jóval többet eszik. Szerintem senki nem azért használ 2G-t, mert az hű de jó, hanem azért, hogy ne feltétlenül kelljen naponta tölteni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest