Új hozzászólás Aktív témák

• Garry84

tag

Sziasztok!

Menet közben újfent cseréltettem a készüléket (lilásodás). A tapasztalatok a harmadikkal:
    - lilásodás nincs, az újat és a régit egymás mellé rakva a T-s figura is meglepődött a különbségen (az első csak pár hétig volt nálam, arról nem tudom, lilult-e)
    - WiFis lockscreen fagyás mindháromnál van/volt, de Regponozok, plusz Llama profilok, így kényelmesen lehet használni
    - érintő az elsőnél túlérzékeny volt, a második és a harmadik jó
    - szar 2G hálózat és 2G dobálás szintén mindháromnál, kártyacsere után is - a legegyszerűbb megoldás a konstans 3G

Ez utóbbiról egy észrevétel. Biztos, hogy a telefon is ludas valamennyire, már amennyiben az, hogy normális nyugat-európai hálózatokra tervezték, az ő hibája lenne... :-) Szerintem egyszerűen nem fekszik neki a T pocsék hálója. Tényleg rossz minőséget amúgy érdekes módon csak Budapesten tapasztaltam, Bonyhádon pl. hibátlan volt minden hívásom. A saját háza táján körülnézhetne kicsit kedvenc magentánk, lehet, hogy ennyire elavult, vagy zavarérzékeny a pesti hálója...

Szóval úgy néz ki, végre lett egy (kis korlátozásokkal) kényelmesen és jól használható telefonom.

YEAH!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés