Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
2000-től 2011 közepéig használtam a voda hálózatát, ha volt akkor szinte 100%-n jól működött nem recsegett serceget tstb. illetve nagyon ritkán, de akkor az is csoda számba ment hogy egyáltalán van hálózat 0 térerőnél. Pannon hálózatot nem használtam sose arról nem tudok semmit, de azt tudom, hogy mindegyik szolgáltatónál vannak vak foltok az ország egész területén, Szekszárdon városon belül is akár, ez igaz Pécsre is, sőt, na de könyörgöm, ezen ne csodálkozzon már el senki, hogy szurdokokban "kanyonokban", mély völgyekben nincs hálózat. És ne éljen senki álomvilágba, hogy ez a föld más helyein nem így van. DE igenis így van, tudomásul kéne venni végre, hogy nem mindenhol lehet telefont használni. Ez gyerekek a valóság és nem holmi sci-fi amiben, mindenki magában hordoz ez kis adóállomást is komplett telekommunikációs készülék bázissal, amit mindenhol még 2 km mélyen víz alatt is tudsz használni. Szóval Keep ne csodálkozz azon, hogy Pécs környékén a dombok közt halott a hálózat.
-
airwawes
tag
Az előző gumitokomhoz hasonlítva nem látok nagy különbséget, lehet 1-2 mm-rel egy kicsit szélesebb ez, de majd még megmérem egy vonalzóval.
. Mint ezen a képen látszik, a belső tok egyes pontokon be van süljesztve, így a külső műanyag rész semmivel se növeli a telefonnak a méretét. Egyenlőre teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül attól tartok egy kicsit hogy a fehér tok idővel a zsebemben elszineződik, de remélem ez nem fog bekövetkezni. Mindenesetre nekem nagyon tetszik, ahoz képest hogy amerikából rendeltem, postával együtt a 3000 Ft szinte ingyen volt.
Ja és kapható több színben is, kék/fekete, fehér/fekete, meg szerintem volt valamilyen rózsaszín de az engem nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest