- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
Az előző gumitokomhoz hasonlítva nem látok nagy különbséget, lehet 1-2 mm-rel egy kicsit szélesebb ez, de majd még megmérem egy vonalzóval.
. Mint ezen a képen látszik, a belső tok egyes pontokon be van süljesztve, így a külső műanyag rész semmivel se növeli a telefonnak a méretét. Egyenlőre teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül attól tartok egy kicsit hogy a fehér tok idővel a zsebemben elszineződik, de remélem ez nem fog bekövetkezni. Mindenesetre nekem nagyon tetszik, ahoz képest hogy amerikából rendeltem, postával együtt a 3000 Ft szinte ingyen volt.
Ja és kapható több színben is, kék/fekete, fehér/fekete, meg szerintem volt valamilyen rózsaszín de az engem nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest