- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartuczk
csendes tag
Sikeresen cserélve lett a telefon egy Idol S-re. Kicsit szomorú vagyok mert kedveltem a telefont. Köszönök nektek mindent, a next romot és a sok tanácsot!
-
bartuczk
csendes tag
Sziasztok.
Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy lecserélném a telefonomat. Unom már hogy nem jön rá frissítés, illetve hogy manuálisan sem lehet rá újabb rendszert tenni. Szeretném a segítségeteket kérni:
-Eladni nem szeretném, inkább cserélni egy másik telefonra a T-nél. Többen is beszámoltatok arról, hogy cserélni már nem cserélik, hanem felajánlják hogy egy újat vehetsz az áráért.
-Lehet-e garanciáztatni arra hivatkozva, hogy rosszul hallanak engem a telefonból, ami valós probléma,illetve hogy nem akadály-e egy feltűnő karc a kijelzőn?-B06os vagy B04-es rommal vigyem vissza?
-Ha sikerül melyik telefont válasszam maximum 20000 ft ráfizetéssel?
Köszönöm.
-
bartuczk
csendes tag
Sikerült összeszednem egy méretes karcolást. Nem mély. Kilehet valahogy javítani, vagy esetleg csak üveget hol tudok rá kapni?
-
bartuczk
csendes tag
Szeretném frissíteni a telefonomat B06-ra, de mikor a fájlok letöltődnek, és rányomok az újraindításra, a telefon nem indul újra, ha pedig magamtól indítom újra, nem indul a frissítés. Mit tegyek?
-
bartuczk
csendes tag
Üdv, GXI tulajok!
Karácsony óta birtokolok én is egy ilyen telefont, HTC 8S-ellen győzött.
Már rég olvasgatom a fórumot, és azt látom, hogy sokan beszélnek a telefon hibáiról. Nos én, egy számomra tökéletes példányt kaptam, talán a rezgőmotor egy kicsit gyenge.
Next V2-t szeretnék feltenni rá, az alap driverek telepítve vannak, de a "Medfield" nevűt nem akarja felapplikálni a gépre. Ezt ugye akkor próbálja, mikor a mobil ki van kapcsolva, de kb. 3 másodperc múlva ismét bekapcsol és félbemarad az illesztőprogram telepítése. Mit tudnék tenni ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest