- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
Találkoztam ma egy eléggé aggasztó és zavaró hibával.
A városba, miután a telefonom már 20 perce a zsebemben volt és szólt rajta a zene, elővettem és a kijelzőt bekapcsolva a kép jobb oldalán és az alsó részén a háttér színeihez hasonló, de egyébként lilás képpontok jelentek meg. Ha falusian akarok fogalmazni, akkor zsizsás volt a kép. Ez elmúlt 5-10 másodperc után, és a kikapcsolást követően is előjött.
A hiba után megnéztem az akkuhőfokot, és az Elixir 36°C+-t jelzett. Mióta lejjebb ment, tehát már csak ilyen 31°C a max, azóta nem jött elő a hiba, illetve hátteret is cseréltem.Mit gondoltok, mi okozhatta? A hiba tuti hardveres, mert a screenshot tiszta, nem látszik rajta semmi elváltozás. Ha tényleg hardveres a hiba, akkor garanciális csere lesz belőle? A készülék ~fél éves...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest