- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet #14892 üzenetére
Ez tiszta, a gombok cserélgetése megvan, de az a bajom, hogy ha a rezgést kapcsolom be, akkor rezeg, de nincs a legfelső sávban róla ikon. Ha csak a némát kapcsolom be, akkor van felül ikon, de nem rezeg. Ha a némát és a rezgést is bekapcsolom, akkor is van ikon, de szintén nem rezeg. Nekem az kéne, hogy rezegjen, és legyen ikon.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyre írok. Csak kerestem egy xiaomi-s topciot.
Kellene nekem egy olyan app, amivel látom a PC-n (Win10), hogy bejövő hívásom van. Megoldható ez valahogy?
Segítségeteket előre is köszi!
-
grafnet
veterán
A MIUI-n külön lehet, kell kapcsolni a rezgést! Nem adódik egyenesen az egyik a másikból.
Viszont, amit beállítasz, azt megjegyzi: Néma állapotban kapcsolod ki a rezgést. Kikapcsolod a Némát és bekapcsolod a rezgést, akkor ha ismét Némára mész, akkor nem lesz rezgés. Stb...
Az értesítési sávot lehúzod, az ottani gombokat tudod cserélgetni... -
törölt tag
Végre elkészült a jól megérdemelt és sokat várt OFFICIAL RR (20180107)
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik üvegfólia ajánlott a telefonhoz? Melyiket érdemes megvenni?
THX
-
G@ben
addikt
Ez előjött nekem is ma. Igaz, hogy előtte majdnem 3 órán át hibátlanul ment, aztán egyszer csak bezárt.
Viszont a gps-t nem dobta el közben egyszer sem, tehát az a gond elvileg megoldódott az engedélyekkel. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
És nagyon tetszik, hogy ezalatt 33%-ot merült, miközben erről ment a zene is, a régi telefonom meg teljesen lemerült ugyanezen út alatt.
De még egy kérdés: a néma módot jelezte a felső sávban, ha arra kapcsoltam. A rezgőt nem jelzi. Ezt be lehet állítani, hogy mutassa? -
fradi81
veterán
Ezt a hedszetet próbálta valaki innen?
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Barátnőmnek szeretnék egy ilyen telefont. A kérdésem az lenne hogy van-e velük probléma? Tudását tekintve nagyon elég lenne de nem akarom hogy szenvedjen vele. Gondolok ilyenekre hogy hálózat eldobálás, fagyás vagy bármi. Köszönöm.
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, 4x-en stable global romon mitől lehet az hogy a waze kikapcsol néha? Ez az első MIUI-s telefonom, ez valami optimalizálás?
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #14866 üzenetére
Tudom. Tesóm belefutott már rosszba, de nekem mázlim volt. 8-64 gigáig mind jó volt, ténylegesen stimmelő tárhellyel.
Nem ajánlottam konkrét eladót épp ezért, és ez csak az én tapasztalatom. Nyilván mindenki ott és olyat vesz, amilyet akar, pont mint a telefon esetében ;-)
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Anno megjelenéskor vettem páromnak egy 4X-et 3/32-es verziót. Mostanra kinőtte a telefon belső tárhelyét a rengeteg kép és videó. Érdeklődnék, hogy milyen microSD kártyát érdemes venni a telefonba? Mi az a sebesség amit még ki tud használni? CL10 az alap, + USH-?
-
Styleair
aktív tag
Korábbi problémámra, még nem leltem megoldást.
Hátha valaki tud segíteni.Van "eWeather HD" apk. Beállítható, hogy az értesítősávban kijelezze a hőfokot. Ez be is van, de csak az alkalmazás ikonját jeleníti meg, nem a hőfokot. Nexus 4-en, Nexust 5-ön működött rendesen.
Ötlet?
-
Jakuu
őstag
-
fradi81
veterán
Hotspottal csak a mobilnetet lehet megosztani a wifit meg nem, ugye?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Anyós elállított valamit a telefonján és névjegyre vagy nem fogadott hívásra klikkelve egyből hív a telefon, nem a részleteket hozza fel. Átnyálaztam az összes beállítást, de nem találom, mit kéne kikapcsolni. Tud segíteni valaki?
Legfrissebb, stabil rom!
Köszi!
-
G@ben
addikt
válasz
orso0355 #14846 üzenetére
Nem egészen értem. A néma módban a csengés hangereje egész magasan van, az ébresztés hangereje is, mondhatni a normál pozícióban, csak a média hangerejét veszi le nullára. Ezt egy kicsit feljebb toltam, de nem is ad hangot, nem is rezeg, és az értesítési ledet sem villogtatja.
Vagy nem itt kéne állítani? Egy képet tudnál csinálni, hogy mit kéne állítanom ehhez? -
G@ben
addikt
Még egy dolgot találtam, ami kéne: google naptárat használok, amin ha szól egy emlékeztető, akkor hangot is ad és rezeg is. Néma módban semmit nem csinál. Hogy tudom elérni, hogy néma módban rezegjen egyet?
-
hzsolee
őstag
Egy kártyád van? Nálam külön van adat/hang. Az adatot(voda, de itt nincs ilyen probléma) át tudom tenni 2 g-re, de a hangnál nincs ilyen opció. Mostanában nekem is előfordul ilyen hiba, hogy nincs/gyenge a jel. Legutóbb tök semmi jel nem volt a "hangkártyámon" (trémobil). A telefont újraindítva megoldódott... Amúgy az akkunál jelzett zöld/barna indikátor melyik kártyára vonatkozik?
-
gercsak
csendes tag
Sziasztok!
Új készülék vásárlása előtt állok, és ezzel a készülékkel szemezek nagyon (Feketében)!
Ti honnan vásárolnátok?
Olyan helyről szeretném venni, ahol a legjobbat kapom! (Gondolok itt a frissíthetőség, B20, számla+garancia, és egyebek problémáira....)
Sajnos úgy látom az EuSt..k oldalán hogy nincs készleten és feketére nincs is utalás hogy mikor lesz!
Szóval érdekelne, hogy honnan?
Szép estét! -
Styleair
aktív tag
Szerintem ne csapjunk át jogi fórumba.
-
Hompi01
tag
Adás vételi szerződés nélkül is létrejön egy jogi kapcsolat az eladó vásárló között. Nem bíróságra megyek hanem rendőrségre csalás miatt.
majd behívják én a beszélgetést meg a képeket csatolom a feljelentéshez. Legalább nem fog unatkozni.
-
liskov
tag
válasz
Hompi01 #14825 üzenetére
Ha jól tudom idehaza a Wayteq a hivatalos forgalmazója és ő is szervizeli a Xiaomi készülékeket.
A weboldalukon leírják mik a feltételeik hibás pixel esetén:A készülékek kijelzőjén megjelenő hibás pixelek esetén az ISO 9241-302, 303, 305, 307:3008 szabvány szerinti Class 3 besorolás szerint járunk el.
A fennt említett besorolás pedig itt van leírva: [link]
Class 3 panels permit any or all of the following:
5 full bright pixels
15 full dark pixels
50 single or double sub-pixels stuck on or offSajnos az értelmezésem szerint - egy pixelhiba nem hiba, a készülék tökéletesnek számít.
Félre ne érts, engem is nagyon idegesítene a dolog.
Vannak appok amik a teljes képernyőn az RGB színeit pörgetik, próbálj ki egyet, hátha csak beragadt a pixel.
-
Hompi01
tag
válasz
orso0355 #14823 üzenetére
Nem magánszemélyként és így a PTK vonatkozik ránk. Van még 10 hónap garancia. Csalás miatt jelentem fel mivel "Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el." ő azt mondta hibátlan állapotú, mondjuk képet nem is csatolt a hírdetése mellé igaz a sok jó értékelése és az őstag rangja könnyedén meggyőzött.
-
liskov
tag
válasz
Hompi01 #14819 üzenetére
Pixelhibával még akkor se foglalkozik a gyártók nagy része minden esetben, ha újonnan veszel egy eszközt és abban találsz hibát.
Feljelentgetés értelmetlen, én inkább megpróbálnék beszélni a hazai márkaszervizzel, hogy ők hogy állnak hozzá a pixelhibához. (Gondolom a készülék még garanciális és megkaptad a garanciajegyet tőle.)Amúgy, nekem volt "beragadt" pixelem ami pár nap alatt eltűnt.
-
Hompi01
tag
Sziasztok itteni "őstagtól" vásároltam egy redmi 4x-et (ez a családban a második) 2 hónapos a leírtak szerint " makulátlan, karc és sérülésmentes" ennek ellenére a fő problémám, hogy a kijelzőn pixelhiba vagy valamilyen hiba ágaskodik. Pénteken vettem át a telefont jeleztem felé a vásárlástól való elállásomat, de ő ennek nem akar eleget tenni. Hétfőn feljelentem. Mi a véleményetek a hibáról ?
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Ha global stabil romon kinyitom a BL-t, de egyelőre nem váltanék romot, ráengedhetek majd OTA frissítést?
Köszi
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #14815 üzenetére
Ezt hol kell megnézni? Mi ez a %?
(#14817) LyonnaisFan1: nekem 21,3%, de egész nap cseszegetem a telefont, tanulom az androidot.
-
LyonnaisFan1
őstag
Másnak is 26% körül van az "android rendszer fogyasztása, aki a 12.28.-as dev romot használja?
Ilyen magas nem igazán volt. Bár azóta megérkezett a januári heti frissítés -
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #14809 üzenetére
De én nem ejtem le :-) egyébként van külön tokom, ami ettől védi, de szerencsére még életemben nem ejtettem le egy mobilt se. Nekem a fülbevalóim karcaitól kell védenie. Eddig tglassom volt, azt is szerettem, szóval hidd el, ismerem azt is. Nyilván mindenki úgy és azt tesz rá, ami a saját felhasználási szokásainak megfelel, nemde?
-
liskov
tag
Mostanában heti rendszerességgel előjön a "volt egy nemfogadott hívásom" jelenség. Tehát valaki keresne, nála úgy jelzi, mintha ki lennék kapcsolva, én meg kapok egy sms-t.
Régebben kb 2-3 havonta ha egyszer volt ilyen. Ti nem tapasztaltok ilyesmit?
7.12.28 Global dev, 3/32 Gb-os verzió, vodafone 4G. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #14773 üzenetére
XDA forumán írták,biztos nem sikerült a kamera a LOS15.1-ben
-
G@ben
addikt
válasz
orso0355 #14805 üzenetére
Újraindítottam, de akkor is eldobálta. Aztán megtalálta, eldobta, megtalálta.
grafnet:
Nincs még tokja, nadrágzseb vagy vékony kabátzseb.
Én voltam a telefon mellett.
Volt, amikor eldobta, és legalább egy óráig nem találta, de volt, hogy pár perc után magára talált. Egész nap használtam volna túrára és autós navigációra, de nem volt jó. Eleinte arra gondoltam, hogy kikapcsolt képernyőnél dobja el, a programokban meg is adtam rá az engedélyeket, eleinte jónak is tűnt, de aztán megint kezdte.
Milyen engedélyekre gondolsz? Csak egyet találtam, hogy az akkukímélést kikapcsoltam ezeknél a programoknál. Ez okozhatta? Azóta még nem teszteltem, mert már itthon vagyok. -
G@ben
addikt
Ez érdekes, mert ott a MI-fiók mögül már kivettem egyszer a pipát, de akkor is megjelenítette. Most újra engedélyeztem, aztán lekapcsoltam, csináltam egy próbát és csak a google naptárat használta. Majd újraindítom, és kipróbálom újra.
Viszont a gps folyamatosan eldobja a jelet. Ezen hogy tudok segíteni? Használhatatlan a túraprogram meg Waze. -
starr
őstag
válasz
Black_Raven #14798 üzenetére
Nincs gondom vele, ezért ilyen olcsó.
-
Black_Raven
veterán
válasz
spiderpig820 #14799 üzenetére
Azt a gyártótól kérdezd, gondolom a nagy népszerűségre való tekintettel hagyta abba a támogatást. De ez itt nem téma. Ez egy androidos telefon topik. Kicsit unalmas, a sorozatos márka és az android leszólása, és ez nem, csak abból az 1 hszből jön, ez egy folyamat része, és idegesitő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged