Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bander78
tag
Ez ok. A kérdés arra irányult, hogy a gyári levelezőben a "fiók hozzáadása" menüben ezeket lehet megadni:
- fiók azonosítószáma (ez lenne a webcím)
- jelszóDe a céges honlapon a jelszó mellett a felhasználót is meg kell adni, ez a gond.
Valaki esetleg tudja, hogy a gyári levelezőben ezt hogyan kell megoldani? Csak emiatt külön progit nem akarok telepíteni ha nem muszáj. -
-
Bander78
tag
-
Chaser
legenda
Az ertesito led csak feher szint tud? Nem talaltam mebuben csak annyit h legyen/ne legyen
-
-
Sziasztok!
Kérek egy kis segítséget: - Selfie bot ügyben, ha tudna nekem segíteni valamelyikőtök írjon rám legyenkedves.
Topikot sem találtam...Van egy SilverCrest selfibot, amit BT-on sikerül felismernteti, de csak a készülék (Lenovo) hangerejét módosítja, a kamera nem reagál rá. Fizikai billentyűzetnek jelöli.
- Ezt lehet valahogy még szóra bírni? Mit és hol kell átállítani, hogy a kamera exponáljon?Köszönöm az útbaigazítást!
-
-
levyt3
csendes tag
Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket , hogy vettem egy redmi 4x -et beállítottam egy jelszót a telefonnak de sajnos elfelejtettem . Így a következő kép jelenik meg a kijelzőjén : "A telefon lezárva próbálja újra 119 perc múlva" tudtok vmi módszert amivel esetleg fel tudnám oldani a telót .
Köszi a válaszokat -
csacsi67
addikt
válasz
perimm #13875 üzenetére
Még egy kérdés amin probáltad gép lanon csatlakozik valami net megosztáshoz.Ha igen huzd ki a gépböl a lan kábelt. Valamint amikor a pc-vel USB kapcsolton létre hozzod a teloval a kapcsolatot inditsd ujra pc-t.Valamint a telon kapcsold ki a wifit.Ez a wifi kikapcsolás nem lényeg de nekem volt amikor az zavart be.
Más másik telefon csatlakozik hozzá ha arra osztasz netet ezt ki tudod probálni? Sokat segitene.Természtesen azon a telefono kapcsold ki a mobil netes adatforgalmat csak a wifi menjen.Mert ez is probléma lehet.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Viktor0610 #13872 üzenetére
Én irok neked erre egy érdekességet Iphone nem volt 4G apn net .Átirtam onlinra lett net.
-
-
-
perimm
csendes újonc
Sziasztok,
Elnézést, béna vagyok, lehet, hogy közhely, amit kérdezek, de remélem a jó helyen
Kínából vettem a telefonomat, magától frissített.
Tökéletesen működik, de hiába hozok létre hotspotot, vagy próbálom az internetet usb-ról, vagy bliuetooth-ról megosztani, nem lehet. Öt különböző kütyüvel próbáltam, különböző oprendszerekről.
Elvileg a kapcsolódó gép megjelenik a telefonon menüjében, tehát a kapcsolat létrejön, de mégsincs internet.
Valmit nem állítok be jól?
Köszönöm a segítséget
PM
-
siddis
őstag
válasz
laca71 #13860 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy még nem volt nyitva a boot loader a telón, mikor használtam. A fastboot-ot használja tudtommal.
Viszont egy valamire tuti hogy jó volt. Minden leírás minden egyes driver-ét felraktam, de ez a progi még akkor is talált ismeretlen hardvert és telepítette isÉs igen, ha nem javul mindenképpen maradjon zárva a bootloader..
-
wanted5
őstag
Én beleraktam a kártyát, majd egy idő után jött az sms a vodától, hogy élvezzem a 4g-t stb stb, indítsam újra hozzá a telefont. Azóta van 4g, igaz nem mindig, gondolom valami itt nem olyan jó a lefedettség (vidék ftw)
Egyéb: Ugye nem tudtam, hogy frissítsek-e vagy ne. A legutolsó miui 8-al kezdtem használni a telót. Viszont úgy éreztem, hogy gyorsan merül, prábáltam állítgatni, programokat kiiktatni, hogy mi használhatja de semmi. Végül felraktam a miui 9-t, gondolván, hogy ha még rosszabb lesz, akkor majd nyitok bl-t és visszapakolom a gyárit.
Feltelepült, csináltam egy hard reset-et, visszaraktam a appokat, beállításokat stb stb és azóta mintha 6000-s akksi lenne benne, legalább is érzésre az előző állapothoz képest. Éjszaka kb semmit sem merült. Szóval nekem bejött a miui 9. -
törölt tag
Itt van lehetőség külön színt adni a szolgáltatók térerő ikonjának?
-
Műszakis
tag
Sziasztok ! Anyumnak vettem egy ilyen telót , kérdésem az lenne hol találom azt a béállítást ahol a sim re tudom menteni a számokat , csak telefont vagy valami fiókba engedi , így a viberen se látja a telefon könyvet
-
Jakuu
őstag
válasz
laca71 #13843 üzenetére
Nalam ugyanez a helyzet. 2g es 3g van, ellenben 4g nincs, global ellenere. Igaz nalam voda.
Ki kellene probalni sd nelkul csak a 2-es slotba tenni a kartyat, ugy hogy a telefon ki van kapcsolva, majd bekapcsolt modban visszatenni az 1es slotba.
Van akinek igy a hivatalos forumon megjavult. -
laca71
aktív tag
Sajnos reset után sincs gsm hálózat...
Jól indul az ajándék... -
Nkboy
senior tag
válasz
laca71 #13828 üzenetére
Bár valószínű engedélyezve van, de sosem lehet tudni.
SIM kártya
-
laca71
aktív tag
Mit jelent hogy a sim engedélyezve ?
Beletettem és még mit kell csinálni? -
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Próbáltam több kártyával a telefont, de sehova nem enged csatlakozni, lehet hogy 0 percesen halott a telefon..?
Nem csatlakozik egy gsm hálózathoz sem... -
-
bferke
csendes tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nem hagy nyugodni a Miuihu frissítés...
A telefonnal letöltöm a miui.hu oldalról a downloads mappába a zip file-t.
a, az adatok visszafejtése után kértem a hajnali 2-5-ig telepítést - nem működik
b, a zip file-ból a miuihu telepítője adatok visszafejtése után újraindul, de twrp módban semmit sem találok sem zip, sem képfájl amit telepíthetnék.
c, A letöltött zip file-t twp módban nem találom sehol, és downloads mappa sem látszik a belső tárhelyen.Mit nem csinálok jól?
A letöltés valóban 4 perc, de a telepítés? Azt hittem egy kicsit rugalmasabb a rendszer.
(twrp 3.1.1, miuihu 9.7.12.14 beta, android 7) -
laca71
aktív tag
Sziasztok
Új telefon és nincs térerő telenorral..
Mi lehet a gond? -
Black_Raven
veterán
válasz
Viktor0610 #13810 üzenetére
-
válasz
Spain10514 #13808 üzenetére
Úgy tudom, a globalhoz nem kell BL-t nyitni, de majd az okosok megerősítenek/megcáfolnak.
Én mondjuk, azért nyitnék (nyitottam, mikor miui-s Xiaomim volt), mert a Xiaomi EU ROM-ot használtam, az meg csak nyitott BL-lel és TWRP-vel megy fel. -
Black_Raven
veterán
válasz
Spain10514 #13808 üzenetére
A fastboot romhoz kell BL nyitás. A BL nyitás menete részletesen le van írva, és igen engedélyt kell kérned.
ami minimum kb 3 nap, ha a Fejlesztői menüben csatoltad a telót a fiókodhoz.
-
Spain10514
újonc
válasz
Viktor0610 #13807 üzenetére
Igen néztem, de pl nem tudom ,hogy most kötelező ehhez a ROM váltáshoz bootloader nyitás ?
És csak és csak úgy lehet a bootloadert nyitni hka Miui weboldalon írok ,hogy nyissák már ki? -
válasz
Spain10514 #13805 üzenetére
Összefoglaló.
-
-
Spain10514
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy voltam annyira figyelmetlen ,hogy sikerült a kínai kiadású Redmi 4x-et megvennem és ügye angol meg kínai kb minden program.
Láttam ,hogy tudnám flashelni global ROM-ra ,de errort ír ki .
Na most azt is láttam ,hogy bootloader-t vagy mit ki kéne nyitnom.
Tehát az lenne a kérdésem ,hogy milyen folyamatott kéne végrehajtanom ,hogy global verzió legyen a telefonomon. -
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13801 üzenetére
Alternatíva, két xiaomi eszköz között: [link]
Az alkalmazás tud angolul, nem csak csirkelábas.
Alapvetően video chat alkalmazás, de van benne távsegítség funkció. Xiaomi saját alkalmazása. -
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung UE65NU8002 165 cm / 65 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest